Euroviisut 2007

  • 193 232
  • 1 541

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
HAH! Voitettiin ruottin homppelit! Aivan sama vaikka karsittaisiin seuraavana vuonna, mutta tää ruottin ylihypetetty transupaska jäi taakse, ja mikä tärkeintä, isolla erolla! Revi siitä Aftonbladet, Ola Salo ja kumppanit, SAATANA!

Loisteputki up ur ass Ola!
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Voidaan olla ylpeitä, Mr.Lordi on ulkonäöltään paremman näkönen kun toi Serbian esiintyjä.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Ruotsi voitettiin joten tärkein tavoite saavutettiin. Ottaa kyllä päähän tuo, että tietää jo varsinkin entisen jugoslavian maiden ja neuvostoliiton maiden kohdalla kenelle ne suurimmat pisteet menevät.
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Srpski voitti sitte juuh, näin se piti mennäkin. Kiitokset kaikille, en oo taas vähään aikaan nauranu tähän malliin =)
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Mitään en tästäkään hommasta ymmärrä, mutta Suomi voitti Ruotsin kahdella pisteellä, joten valtakunnassa on kaikki hyvin näiltäkin osin. Ja onnittelut Serbialle voitosta, 268 pistettä ei ole huono saavutus käsittääkseni.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Aeroman kirjoitti:
Mitään en tästäkään hommasta ymmärrä, mutta Suomi voitti Ruotsin kahdella pisteellä, joten valtakunnassa on kaikki hyvin näiltäkin osin. Ja onnittelut Serbialle voitosta, 268 pistettä ei ole huono saavutus käsittääkseni.

Ylivoimainen kyykytys 53-51! Huomionarvoista kylläkin että englanninkielisiltä alueilta Hanna From Finland ei ääniä ottanut, The Ark kylläkin. Esityksistä selviää että miksi.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pistäisivät nytten perkele taas Sobotissa ne Interviisut pystyyn, missä nuo slutka hujat voisivat kisata omissa kinkereissään, Marion Rungin kanssa tietysti.

Hanna Pakarinen jäi sijalle 17, eli kaksi sijaa huonommin mitä alunperin veikkasin. Kaksi kertaa täydet pinnat, ei sinänsä mikään hullumpi saavutus. En muista koska viimeksi Suomi on täysiä pinnoja saanutkaan, kun Lordi jätetään pois laskuista.

Pistelaskussa ilahdutti noiden Hannan pisteiden lisäksi Islannin pisteiden lukija, mikä Ragnhildur sitten olikaan. Kyl mä pistäisin.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Ärsyttää saatanasti tuo Itä-Euroopan oma kimppakiva keskenään. Ainakin nyt se on todistettu, että Hanna Pakarinen ja Suomi ei ole suosittu kyseisissä maissa, nimittäin Suomi ei tainnut saada yhtään pistettä tältä 10-15 maan sakilta. Ruotsin floppaaminen on minulle suuri yllätys.
Saa nähdä miten länsi vastaa tulevaisuudessa idän kieltämättä kovaan haasteeseen.
Kiitos Islanti ja Ruotsi, olette hienoja maita. 12 pistettä on aina mahtava juttu.
Ei tarvitse hävetä, kaikkien aikojen näyttävimmät viisut!
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Vaikuttava biisi voitti. Yksi meikäläisen suosikeista, joten ei paha. Ei ollut ylläri ettei Suomi pisteillä tällä kertaa juhlinut, mutta omasta mielestäni surkea Ruotsin biisi jäi Suomen taakse. Which is nice.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Islannin misulle pinnoja kovasti, ah sentään.

Serbia sitten vei, olisi voinut huonomminkin käydä. Mutta naapurinrakkaus kyllä jättää paskan maun, slobot äänestävät toisiaan, samoin ryssät eivätkä pohjoismaatkaan mitenkään erilaisia ole. Hyi.

Serbian Jungner virittää tällä hetkellä köyttä kaulaansa.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
CRIS OWEN voittoon!!!

Upeasti järjestetyt kisat ja olen onnellinen etenkin juontajaparista. Mikko ja Jaana, panisin!
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
No niin. Itä-Eurooppa äänesti taas naapureitaan niin että kännykät suli.

Voittajasta ei valitusta, ihan hyvä balladihan tuo on. Ei olisi uskonut että Mikko Alatalosta lähtee noin sievä ääni.

Minunkin silmääni pisti Islannin pisteidenlukija, siis helvetti mikä nainen. Ja Suomelle vielä lurautti 12 pistettä. Eikun lomille Islantiin!
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
vihtu näyttää ihan Frodo reppulilta toi Serbien laulaja. En kyllä ymmärrä miksi toi jätkä voitti nää kisat, monta parempaakin kuitenkin oli. Tosin noi Neuvostoliiton vanhat veljeskunnat äänestää systemaattisesti toisiaan, byrokraattiset paskat.

Pääasia että ruotsin varma voittaja Ola and the Arkboys jäi taakse. Nähtiinhän se jo jäkiksen välierissä ettei homoista mihinkään ole.

Serbien viisuvastaavalla tulee olemaan kova homma, mahtaakohan valtion budjetista irrota jäähallin vuokra tjms. Jokatapauksessa kova isku Serbien taloudelle järjestää näin isot kinkerit ensi vuonna.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän tuo nyt siltä näyttää, että Länsi-Euroopalla ei ole enää näissä kekkereissä jakoa, ellei ole jotain todella poikkeuksellista biisiä.

Mutta kuitenkin tuollaisen kröhöm ei järin viehättävän ämmän voitto on piristävä poikkeus kaiken muovieuropopin keskellä. Ja siitäkin propsit, että voitettiin muullakin kielellä kuin englannilla.
 

konna_kuittaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ensi vuonna Suomen esiintymispaikalla voisi olla kolmen minuutin hiljainen hetki.
 

scholl

Jäsen
Paras biisi voitti, vaikka itse tulikin äänestettyä Makedoniaa, eikä crisowenia. Joo hyvin noi näytti onnistuneen nuo kekkerit. Kukaan ei mokannut mitään. Äänestys sen sijaan on sellainen, minkä veisin takaisin jurylle. Toki tuollainen selvästi paras erottuu ja voittaa, mutta jos on tasaveroisia niin silloin kyllä ratkaisee se, että kuinka paljon on ystäviä naapurimaissa tai vierastyöläisiä ympäri Eurooppaa. Eli koko Balkanin niemimaa + Turkki tulee viemään jatkossakin aika suurella prosentilla noita kisoja.

En muuten tajua, miksi Suomen tv:ssä biisien sanoista pitää olla ruudussa tekstitys. Espanjan TV:ssä ei ollut. Samoin jos ostat esim. cd-levyn niin sitä kieltä joko pitää osata tai sitten ei ymmärrä, mitä lauletaan. Jotenkin dorkaa tuo meininki Yleltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös