Euroviisut 2006

  • 202 073
  • 1 016

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Olipa epätodellinen fiilis: Finland - twelve points.... eipä ole tuota lausetta juuri aiemmin kuultu. Ehkä nyt loppuu se vittuilu Suomen surkeasta Euroviisumenestyksestä. Terveisiä vaan Isä Mitrolle ja muille tosikoille!
Oli jätkillä aika hyvää läppää muutenki.."Mitäs tilasitte!"
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
:))))))))))))))


Voitetaan saatana kerran sadassa vuodessa euroviisut, mutta tehdään se tyylillä :))))))))))))))
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ens vuonna kotikisoissa se on yks vitun maku vaikka siellä joikuis Masa Nykänen kännissä & munasillaan, isäntämaalle satelee aina jonkin verran ääniä, biisistä riippumatta.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Loooorddiiiiiiiiiii! Eipä olisi tätä päivää uskonut näkevän. Maanantaina taitaa olla torijuhlat vai?
 

Dolgor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Rags
Ei voutilaisilla ja tipitiillä viisuissa tule voittoja, vaan sillä, mitä suomalainen musiikki parhaiten osaa.

TORILLA TAVATAAN
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jep, nyt voidaan munailla taas seuraavat 50 vuotta. Tää riitti mulle euroviisuista. Ei näitä vitun rakkauslauluja jaksaisi joka vuosi seurata yhtä innoissaan kuin tänään.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Simon kirjoitti:
Ens vuonna kotikisoissa se on yks vitun maku vaikka siellä joikuis Masa Nykänen kännissä & munasillaan, isäntämaalle satelee aina jonkin verran ääniä, biisistä riippumatta.

Älä unohda Merviä. Tosiaankin, ensi vuonna on taatusti joku Kari Tapio vinkumassa...
 

ipaz

Jäsen
Kerrankin näin. Nyt sitten vaan kaikki kukkahattutädit ja muut hyssyttelijät kertomaan kuinka tämä voitto vie koko Euroopaan kadotukseen jne jne.

Olen sitä mieltä että jos Nightwish olisi muutama vuosi sitten päästettu Sleeping Sunillaan viisuihin, niin jo silloin olisi tullut menestystä. Mutta mitäs sitä nyt miettimään. HIENOA HEVI!!
 

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei helvetti, ei tälläistä voi tapahtua täällä. Huh huh, Kiitos LORDI
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Iltalehdessä jo raportoidaan, että Lordille on tontti luvassa Rovaniemeltä. Että ihan olympiavoittajiin rinnastetaan. No joo, voitto tuntuu aina makealta. On tää hieno fiilis.
 

Lexa

Jäsen
Olin kaukaa viisas ja törkkäsin Everstin Prinssin -22 celsiukseen jo hyvissä ajoin ennen kisan alkua. Juomasta voi olla montaa mieltä, mutta nyt Skoolan LORDILLE!
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Mun mielestä Metsäketo olisi ollut parempi.

"Poijjaat kansan urhokkaan..." Lordi teki Euroviisuille saman mitä vitja Tiger Williams-Mick Vukota-Bob Probert tekisi SM-liigalle.

Kerhon mestaruus jo vähän sääti alakerran isännän termostaatteja, mutta kyllähän tämä taisi poksauttaa lopullisesti koko hiilipannun.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Ei helvata. Uskoin, että hyvin menee ja joku about viides sija tulee, mutta... Ois vielä vaikka tänään päivällä sitten tajunnut lyödä, Suomen kertoimet toki tippu maailmalla melkein kuin se kuuluisa lehmän häntä, mutta kuitenkin noin 8-kertaisena ois voinut saada rahansa takaisin.

Saas muuten nähdä, mitä sitten ensi vuonna Helsingin Euroviisuissa tapahtuu. Toinen toisistaan erikoisempia kummajaisia kaivettaneen estradille, menestysreseptihän on nyt valmis - erotu joukosta.

Mutta ei prkl. LORDI! Onkohan Joensuussakin toritapaaminen? :)
 

jepujee

Jäsen
Suosikkijoukkue
PK-seudun joukkueet
Eiköhän YLE tuplaa TV-lupamaksun niin saavat ensi vuoden kisat kuitattua?

Toive Suomen edustajasta 2007 : Pera's Project vetämään sellainen Liettua-tyylinen sessio.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei paljon lätkäjoukkueen tappio harmita. Musiikissa Suomalaiset näyttävät tietä, se on raskaan musiikin tie. Humppakansan aika on ohi, näin se vain on.

HARD ROCK HALLELUJAH!
 
Tep kirjoitti:
Piste-ennätyksellä voittoon miljoonanvuoden taaperruksen jälkeen. Vau.

Ens vuonna sitten jotain Metsäpetoa, mutta ei se mitään! Tää on upeeta!

Jumankauta kun lensi sumpit näppärille. Loistavaa settiä. Eiköhän kauppatori ole jo varattuna Suomen Lordille. Lordi kuninkaaksi.
 

BattleHymn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Liverpool FC
Metalwarrior kirjoitti:
Lordi veti ehdottomasti paremmin kuin välierissä, kosketinsoittaja/taustalaulaja Awakin veti nyt nuotilleen. Hajotkaa humppaväki, Lordi alistaa tänään!

Ja näinhän siinä kävi!!!!

Loistavaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei voi muuta sanoa kuin LOOORDIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! Teitte sen!!!!
 

D - fence

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, kiekkoon osuva pakki, hampaaton kanadalaine
Lordi kyykytti! Kiitos Northern Orks. Huomenna särkee päätä..Nokia sponsoriksi, nii ei hätiä mitiä ens vuonna.
 

Fiesto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Torilla tavataan!

Aivan järkyttävän mahtavaa. Meikäläiseltä meni ääni ääntenlaskun aikana (snif), ei tällainen voi olla todellista. En olisi uskonut, että monsterit Suomesta saavat raavaankin mieheen lähes kyynelten valtaan.

Mummeleiden katoa Ruotsiin odotellessa:
http://yrde.arkku.net/lordimummo.jpg
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei jumankauta et tää on hienoo ! Lordi teki YLIVOIMAISESTI suomen uuden Euroviisuennätyksen, mut sitten vielä KAIKKIEN AIKOJEN ENNÄTYS SAMALLA KERTAA ! LORDI JYRÄÄÄÄÄÄÄ ! 292 PISTETTÄ !!!!!!!!! Tais olla kolme maata joissa ei ymmärretä hyvän musiikin päälle mitään, mut menkööt se nyt tällä kertaa !

Seuraavaksi joko helvetti jäätyy tai suomen jalkapallomaajoukkue pääsee mukaan arvokilpailuihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös