Espoo Blues kaudella 2013–2014

  • 590 813
  • 1 597

Boosteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Red Wings, Gunners, Kaner's Crew
Nyt kun taas tuli yksi nuori pelaaja lisää niin pistää miettimään että onko joukkueessa yhtään henkistä johtajaa, joka olisi ikäänkuin isähahmo näille nuorille ja kehittyville pelaajille?

Monessa muussa jengissä niitä on kuten Ville Koho Saipassa, Peltonen HIFKissä, Nieminen Tapparassa, mutta Bluesista ei tule mieleen yhtään nimeä.

En yhtään laittaisi pahitteeksi jos joku henkisesti vahva veteraaniosaston pukukoppipelaaja haettaisiin jengiin vaikka kaukalossa ei pystysikään ihmeitä esittämään.

Tää on kyllä niin surullisen totta, ettei mentoria löydy junnuille. Pitääkö odottaa, että Tomi Sallisesta tulisi jonkin sortin ikoni (mieshän jo kylläkin on) Espoolle, ei ikinä lähtisi Espoosta ja pysyisi kolmekymppisenä mentorina tulevaisuuden pelaajille? Meillähän on takuuvarmasti tässä miehessä hautumassa kapteeni, jonka toivon joskus nostavan Espoolle kanadamaljaa. Miehen vaan täytyy pelata kaikki pelinsä Espoossa, ja jos lähtee johonkin niin sitten ulkomaille.

Tämähän on tietysti oletuksena sille, että seura on silloin vielä voimassa eikä baronan ovia ole kahlittu ketjuilla kiinni jääkiekon osalta...
 

Grafite

Jäsen
Tää on kyllä niin surullisen totta, ettei mentoria löydy junnuille.

On se kumma jos Laatikaisen Artosta ei siihen ole.
Pelannut Bluesissa jo seuran ensimmäisellä kaudella, maaotteluitakin löytyy taustalta ja mestaruuskin on tullut voitettua. Viime kaudella joukkueen kapteeni, joten tuskin ihan tuppisuu myöskään kyseessä, vaikka kapteenius olisikin ollut valmentajan valinta.
 

VonRetee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viime kaudella joukkueen kapteeni, joten tuskin ihan tuppisuu myöskään kyseessä, vaikka kapteenius olisikin ollut valmentajan valinta.

Ladan pelaaminen viimekaudella oli ajoittain aika hirvittävää katsella ja niillä esityksillä ei olisi ollut mitään asiaa kapteeniin merkkiin. Vaikka olisi kuinka seuraikoni ja muuta niin ei kukaan voi ottaa vakavasti "kapteenia" joka kolmospakkiparissa vetäisee jokaisen vaihdon vihkoon, ei edes ensimmäistä kauttaan pelaavat junnut.

Se, että pystyy pitämään kovinta ääntä pukukopissa vaatii sen, että ne omat esitykset jäällä on kapteenin merkin arvosia.
 
No eikös ne ole tällä kaudella jo olleet.
Onhan Lada etenkin kiekollisesti parantanut kokoajan ja viime peleissä ollut Bluesin paras pakki Kuukan kanssa. Silti tälläkin kaudella on miinusta ehtinyt keräämään jo vaatimattomat -12.

Jos meidän puolustajia noin yleisesti pohditaan, niin Kuukka on taas tälläkin kaudella ollut meidän paras pakki ja samalla myös saa eniten paskaa niskaansa. Jalvanti on taasen ollut kenties meidän paskin puolustaja ainakin parissa edellisessä pelissä ja tuntuu, että mies on kadottanut sen viime kautisen vireensä ihan totaalisesti. Nuoret on esiintynyt pääasiassa edukseen ja tietyllä tapaa aika surullista, että ennen kautta johtaviksi pakeiksi arvioidut Laatikainen, Jalvanti ja Malmivaara ovat jokainen olleet odotuksiin nähden pettymyksiä.

Hyökkäyspäässä Ikosesta ja Aaltosesta ei ole ainakaan vielä ollut johtaviksi pelaajiksi (johtuuko se sitten pelitavasta vai mistä, mutta tuntuu, että kyseisistä nuorista ei saada kaikkea potentiaalia revittyä irti) ja Hirsokaan ei ole pystynyt tekemään ketjukavereistaan parempia. Tämän seurauksena Rinkinen (ja Widing), joiden peli perustuu hyvään tarjoiluun alisuorittavat. Samaan aikaan Sallinenkin näyttää kentällä huomattavasti väsyneemmältä kuin aiemmilla kausilla ja kiekolliset ratkaisut ovat jatkuvasti vääriä.

Kahden hyökkäävän kentän takaa löytyy sitten kaksi puolustavaa ja rikkovaa kenttää, vai löytyykö. Vaikka esimerkiksi Rooba on esiintynyt edukseen hyökkäyspäässä niin samaan aikaan mies kerää jatkuvasti miinuksia omassa päässä. Nyberg on tällä kaudella ollut aivan lapanen, eikä viime kauden raikkaudesta ole tietoakaan. Liivik ja Pöysti eivät pysty tällä hetkellä tekemään kiekon kanssa yhtään mitään, mutta varmasti antavat kyllä kaikkensa kentällä.

Yhteenvetona sanoisin, että lähes jokainen meidän pelaajista alisuorittaa tällä hetkellä. Aiemmin jaksoin uskoa, että Ahon poissaolo joukkueen parista ja Koskisen myynti sekä muut sekoilut aiheuttaisivat tämän mahalaskun, mutta nyt pitäisi alkaa näkyä niitä tuloksia paremmasta, jos semmoista on tulossa. Tällä hetkellä pelitapa on kyllä aivan perseestä, jos oikeasti koko joukkueen ainoa keino hyökätä on kiekko päätyyn ja perään. Edes näiden kahden ensimmäisen kentän pitäisi pystyä ajoittain rikkomaan vastustajan viisikko tai edes nelikko syöttelemällä!
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Nuoret on esiintynyt pääasiassa edukseen ja tietyllä tapaa aika surullista, että ennen kautta johtaviksi pakeiksi arvioidut Laatikainen, Jalvanti ja Malmivaara ovat jokainen olleet odotuksiin nähden pettymyksiä.

Juuri näin. Tuo kolmikko kun pelaisi omalla tasollaan niin puolustus olisi ihan eri näköinen. En ymmärrä näitä Kuukan haukkujia kun tuossa on ne kolme ketkä pakeista pahiten alisuorittavat. Laatikainen on ehkä hyökkäyssuuntaan parantanut ja liikekin näyttää viimekautista paremmalta mutta onhan tuo puolustuspelaaminen surkeaa. Ja tätä kirjoittaessa näköjään vielä suihkuun Hämeenlinnassa. Ei näin.

Yhteenvetona sanoisin, että lähes jokainen meidän pelaajista alisuorittaa tällä hetkellä. Aiemmin jaksoin uskoa, että Ahon poissaolo joukkueen parista ja Koskisen myynti sekä muut sekoilut aiheuttaisivat tämän mahalaskun, mutta nyt pitäisi alkaa näkyä niitä tuloksia paremmasta, jos semmoista on tulossa.

Tämäkin on totta. Täällä mainitaan usein vain Rinkinen ja Widing mutta hyvän alun jälkeen Aaltonen on hiipunut, joku Pitkänen on täysin turha ja jopa Tomi Sallinen alisuorittaa pahasti. Ja nämä nyt siis vain esimerkkeinä.
 
Olen samaa mieltä, että Sallinen ei ole vielä saanut ketsuppipulloa auki. Tuolla peliajalla olisi jo aika! Kuten monella muullakin...Mitä Järviseen, Pitkäseen, Eloon jne. tulee niin koskas ovat viimeksi saaneet peliaikaa kolmea minuuttia enempää? tai pelata ollenkaan? Missä on Elo?
Vaikeaa siinä on osaamistaan näyttää, varsinkin kun kaverit rinnalla vaihtuvat koko ajan, tai sitten istutaan penkillä. Turha noista pelaajista ei ole kukaan, nuoria lahjakkaita miehiä kaikki!
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
3 pistettä on asia joka on tällä kaudella maininnan arvoinen. Toivottavasti tämä nyt jatkuisi niin että syntyisi positiivista kierrettä sen sijaan että huomenna tulee taas pataan maalein 0-3 jonkin munattoman esityksen jälkeen. Muuta en toivo. Ottelua jostain katsoneet voisivat kommentoida, onko McRae mistään kotoisin?

Lisäksi tällä hetkellä Blues ei ole sarjataulukon viimeisenä, se hämää positiivisesti satunnaiskatsojan silmää.
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Tänään HPKta vastaan alkoi näkymään sitä mistä Blues tuli aikoinaan tunnetuksi ja jolla osa-alueelle Sailio oli todellinen spesialisti.

Lähes jokainen pelaaja pyrki blokkaamaan vetoja ja moni veto kilpistyi hyvissä ajoin ennen maalia. Tämä helpotti myös Voldenin urakkaa huomattavasti.

McRae pelasi ihan ok ja jopa väläytteli taitojaan, jotka kyllä on olemassa. Annetaan kaverille reilu näytönpaikka.

Toivotaan että voitto olisi vähän murtanut kipsiä ja huomenna se murtusi kokonaan.
 

Bugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Joo eipä se kaunista ollu oikee millää osa-alueella. Mut pisteet tuli mikä tärkeintä. Jatkoo aatellen jotain vois kyl oikeesti keksii tolle yv:lle. Se oli jälleen kerran "kaunista" kateltavaa. Kuitenki tiukat pelit usein ratkotaa erikostilanteissa.

Ja mitä uuteen kaveriin hra McRaehen tulee, ei ollu mikään loistava, mut väläytteli välillä. Tähän nippuun vahvistus kyllä ja jatkossa vielä parempi semmonen ku saadaan kuntoon ja jos/kun hintalappu on kohdillaan. Tästä kuitenki hyvä jatkaa huomiseen.
 

snoukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
!. erä sitä sama vanhaa bluessia eli mitään ei saada aikaiseksi, oli jo taas usko loppua. 2 ja 3 erä ihan uusi tilanne varsinkin Simon tasoituksen jälkeen. Oliko sitten kerhon taantumusta vai blegin tasonnostoa?? ehkä jälkimmäistä.

+ykköskenttä paitsi Hirso taas kuutamolla.
+neloskenttä, vois jo siirtää ykköskentäksi.
+ McRae ja etenkin Huhtala.
-melkein kaikki muut.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ottelua jostain katsoneet voisivat kommentoida, onko McRae mistään kotoisin?

Varsin lupaava alku. Taitava, sijoittuu hyvin ja hakeutuu laukaisupaikkoihin - ja laukoo todella terävästi. Tolla laukauksella Widingdongin alkukauden yv-paikoista olisi mennyt muutama sisään.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Mitä Järviseen, Pitkäseen, Eloon jne. tulee niin koskas ovat viimeksi saaneet peliaikaa kolmea minuuttia enempää? tai pelata ollenkaan?
Mainitsin Pitkäsen koska mies on 23-vuotias kun taas esim Rooba ja Tiivola ovat juuri täyttäneet 20. En ole nähnyt Pitkäseltä mitään sellaista erityisosaamista jonka perusteella miehen tulisi saada peliaikaa Rooban ja Tiivolan kustannuksella vaan päinvastoin heidän tulisi pelata joka taas tekee kyseenalaiseksi Pitkäsen tarpeen joukkueessa. Sinänsähän tämä on semantiikkaa sillä eihän tuon joukkueen ongelmana ole tällä hetkellä se pelaako Tiivola tai Pitkänen.
 

Themoron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kuukka mielestäni nostanut tasoaan viime peleissä. Tänään kerhoa vastaan suhta varmaa puolustamista, ja hyvää sijoittumista omassa päässä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
En ole nähnyt Pitkäseltä mitään sellaista erityisosaamista
Pitkäsen erityisosaamista nyt taisi olla vastustajien ärsyttäminen ja samalla ne tyhmät jäähyt. Ahon Bluesinhan piti olla vastustajille se vittumainen vastustaja, mutta lähinnä tässä on Blues-faneja vituttanut.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Positiivista, jos tämä McRae osoittautuu pelimieheksi. Todella outoa, mutta tuosta Mcraesta tuli väkisinkin mieleeni vanha Peter Högardhin hankinta. Rauman Lukon hylkiö joka paukuttelikin täällä täysin yllättävät tehot kunnes Rami Alanko niittasi äijän seinälle. Silloinhan oli kyllä tosin vaihtokauppana pistää niinkin jäätävän kova pelaaja kuin Sergei Makarov jonka scouttaajana oli aivan varmasti teini-ikäinen Janne Vuorinen. Sellaista suharia ei sentään Bluesin pakistostakaan löydy vaikka Lada vissiin yrittääkin pistää kaikki plus/miinus-tilastojen heikomman pään ennätykset tällä kaudella uusiksi.

Mutta se menneistä sekoiluista. Huomenna jos napsahtaisi voitto, niin yllättäen tilanne olisikin jo paljon positiivisempi. Kaukana tässä ollaan vieläkin menestystarinasta, mutta oikeastaan riittäisi sekin jos loppukausi nyt menisi edes voitto/tappio -tahdilla, jumbosija välttyisi ja katsomossa olisi edes mukavaa. Tosin eipä tässä Ahon pelityylissä ole paljon päätä tai häntää, joten ihmekö tuo että nykytouhusta tuli joku Kiekko-Espoon aikojen muistelo mieleen.
 

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Poissa.
Tosin eipä tässä Ahon pelityylissä ole paljon päätä tai häntää, joten ihmekö tuo että nykytouhusta tuli joku Kiekko-Espoon aikojen muistelo mieleen.

Ollaan opin tiellä.

Musta näytti tänään, että jos Mcrakeella riittää asennetta ja bensaa tonne maajoukkuetaukoon asti niin saatettiin saada kala....

Olisko ollu niin, että jos äijällä Tapparassa oli joku ongelma niin se oli Rautakorpi.

Toivottavasti...

Eihän tää paska voi ikuiseti jatkua, eihän..... ?????

Ai niin: Ja menkää ihmeessä lukemaan ketjua "Trevor Gilles, IFK", on jumalauta äijä saanu kaikki sekasin.. On tainnu tämä "työsuojelupäälikkö" päästä melko tavalla ihmisten ihon alle.

Jos joku jumala on olemassa, niin anna ihmeessä meillekin Bluesiin yksi " Jarkko Ruutu", pliis... on huomioo ja julkisuutta, ja kaikkee.... :D
 
Viimeksi muokattu:

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
McRae oli todella positiivinen yllätys. Pelinopeus tuntuu riittävän hyvin. Tässä on potentiaalia olla enemmän kuin se pelkkä kala - saattaa olla jopa kahden kilon siika.

Mielenkiintoista nähdä, miten jatkaa.
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
McRae oli todella positiivinen yllätys. Pelinopeus tuntuu riittävän hyvin. Tässä on potentiaalia olla enemmän kuin se pelkkä kala - saattaa olla jopa kahden kilon siika.

Mielenkiintoista nähdä, miten jatkaa.

Eilinen peli oli pitkiltä osin kyllä melkoista kahden jengin välistä sekoilua Bluesin tasoitukseen asti, ja vaikea sanoa yksittäisistä pelaajista oikein mitään, mutta itse komppaan kyllä tätä arviota. Kun tajusin että tää McRae on vasta 23 vuotias niin innostuin kovasti kyllä.

Kun kaveri istutetaan siihen paikalle, mihin Widingiä ilmeisesti oli ajateltu niin tulosta varmasti tulee. Eilen vahvaa peliä kakkoskentältä ja jopa Sallinen näytti nousseen kuolleista. Aaltonenkin kun vielä kaivaa sen oman tasonsa esiin meillä on tässä hyvät palikat. Makkonen ajanut myös oman tonttinsa hyvin ja toivon loppukautta molemmille.

Rinkisen kanssa voisi käydä läpi tilanteen ja miettiä missä se saisi peliaikaa. Meille ei mahdu kun Tiivola menee vasemmalta ja oikelta yli ja ohi. Widingin kanssa vähän sama homma, mutta uskon olevan sen verran kallis pelaaja ja kun se on tänne asti hommattu niin ei siitä taida eroon päästä vaikka kuinka haluaisi. Kuka hullu tuosta maksaisi.

Hyökkäyksessä on nyt jo palikkaa ilman loukkaantumisia vaikka kuinka paljon:
Huhtala-Hirso-Ikonen
Aaltonen-Sallinen-McRae
Tiivola-Makkonen-Widing/Virkkunen
Rooba-Liivik-Pöysti

Varalle jää vielä Järvinen, Nyberg, Rutanen, Elo, Pitkänen. Pitkästä ja Järvistä voisi käyttää jossain Mestis jengissä pelaamassa välissä.Tosin itse muuttaisin noita ketjuja jonkin verran vielä. Huhtala tekee yksin pisteensä ja jää ykkösessä kehnon sentteripelin takia osaamista hyödyntämättä.

Eilisestä pelistä jäi erityisesti mieleen pelin parhaana pelaajana Mikko Kuukka. Ihan älytöntä puolustuksen liidaamista valtavilla minuuteilla ja vikassa erässä pääroolissa kerhon nollaamisessa. Mitä tahansa Kuukka teki niin kaikki onnistui. Voitti jokaisen kaksinkamppailun ja joka kerta sai kiekon toimitettua juuri sinne minne pitää. Mites Kaijomaan, Malmivaaran, Laatikaisen ja Jalvannin saisi suorittamaan lähellekään Kuukan tai junnujen erityisesti Seppälän ja Valkosen tasoa? Siinä on pohdittavaa Aholla.

Ongelmat tässä on nyt sen laatuisia, että vaikka kuinka tuota meidän kapteenia kääntyneet tuulitakit jo pitävät ihquna niin Hirso on vain liian paska ykkössentteriksi. Herää jo perkele välillä! Ei ratkaisuhetkillä voi antaa aina kiekkoa vastustajan lapaan tai joutua pois joka aloituksesta saamatta koskaan itse mitään aikaan. Makkonen ja viime kauden Sallinen menisi kohta ohi ihan oikeasti, vaikka eivät profiililtaan todella ole ykkössenttereitä.

Vielä suurempi ongelma on puolustuksen runko, jossa Jalvanti pärjää välillä ja muut kärkinelikosta häviää pelejä yksilösuorituksilla.

Tällä hetkellä pakkien ranking on jotakuinkin näin:
1. kori. Kuukka
2. kori. Valkonen, Seppälä
3. kori. Jalvanti, Tikkinen, Honkanen
4. kori. Malmivaara, Laatikainen
5. kori. Kaijomaa

Näinkö tän piti mennä?
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Hirso on kieltämättä ollut viime peleissä kuin varjo itsestään - syyt tähän löytyy kuitenkin todennäköisesti jostain sellaisesta paikasta, johon täältä ei ole pääsyä - joku paikka on vähän arkana tai joku henkisen puolen asia vaivaa. Hirso oli alkukaudesta ehdottomasti johtava pelaaja kentällä - näkyvimpinä esimerkkeinä vaikka Pelicans-pelin loppuhetket tai Nordiksella otettu voittopeli kokonaisuudessaan. Joku kuitenkin nyt hiertää, Hirso ei keskity täysillä peliin vaan ajatus karkailee jonkun epäolennaisen asian puolelle. Hirson saaminen takaisin tekeväksi pelaajaksi on erittäin tärkeää.

Kuukka on perusvarmoin puolustaja tällä hetkellä, mutta kiekollisiin urotekoihin Mikosta ei ole. Perusvarmaa kiekon räiskimistä pois omasta päästä yhtään tiukemmissa paikoissa ja perusvarmaa lyhyen syötön antamista vauhtiin paineettomissa tilanteissa. Vastaavaa odotin erityisesti Malmivaaralta ja Kaijomaalta, mutta kumpikin on hieman kohmeessa. Kuukan ohella Honkanen esitti hyvin samanlaista peliä, mutta oli paljon jäähyherkempi jo nimensäkin puolesta.

Laatikainen on selkeästi terveempi kuin viime kaudella - ainakin siltä näyttää. Laatikainen on parhaimmillaan silloin, kun saa tukea omilta, jotka hakee tyhjään paikkaan syöttömahdollisuuksia - silloin Lada pystyy itsekin pelaamaan vahvuuksillaan. Nyt Laatikainen ei niitä tarpeeksi saa, kun peli on ollut turhaa puskemista. Ehdottomasti puolustuksen kärkeä, vaikka vieläkin tulee turhia virheitä ja hieman puolittaista oman pään pelaamista. Arto ei ole enää nuori, joten noista loukkaantumisista toipuminen ei ole yksinkertaista - vaikeudet erityisesti luistelunopeuden kanssa valitettavasti näkyy edelleen.

Junnupakeista Seppälä on ottamassa sitä roolia, johon odotin Tikkisen nousevan. Selkeästi potentiaalinen hyökkäävä pakki, joka suorastaan janoaa kiekon kanssa pelaamista. Ei Tikkinenkään ole hirveästi pettymyksiä aiheuttanut, mutta ei nyt ole päässyt pelaamaankaan, koska Seppälä on ollut parempi tuossa roolissa. Virheitä vielä tulee, mutta niistä oppii koko ajan.
 
Varalle jää vielä Järvinen, Nyberg, Rutanen, Elo, Pitkänen. Pitkästä ja Järvistä voisi käyttää jossain Mestis jengissä pelaamassa välissä.
Itse kyllä haluaisin kovasti nähdä Järvisen vaikka jopa 2 sentterinä, tai sitten laidassa (en tiedä onko pelannut paljon sitä tonttia). Sen verran huikeasti tuntuu peli luistavan. Miten toimisi esim. ylivoimalla Makkosen tilalla maalin edessä? Massimo on ottanut taas steppiä eteenpäin ja katson, että jos nyt ei näillä näytöillä rupea tippumaan parempaa näyttöpaikkaa, niin hemmo pelaa äkkiä toisessa seurassa.

Huhtala tekee yksin pisteensä ja jää ykkösessä kehnon sentteripelin takia osaamista hyödyntämättä.
Hirso on vain liian paska ykkössentteriksi. Herää jo perkele välillä! Ei ratkaisuhetkillä voi antaa aina kiekkoa vastustajan lapaan tai joutua pois joka aloituksesta saamatta koskaan itse mitään aikaan.
Jep, tätä olen itse myös useamman pelin miettinyt. Edes vähänkään menestystä hakeva joukkue ei voi pitää tämän hetken Hirsoa ykkössentterinä. Ei pysty oikeastaan yhtään tekemään peliä. Ei saa hyökkäyspäädyssä mitään jakelua aikaan. :( Hotsi menee tosiaan vähän hukkaan.

Mites Kaijomaan, Malmivaaran, Laatikaisen ja Jalvannin saisi suorittamaan lähellekään Kuukan tai junnujen erityisesti Seppälän ja Valkosen tasoa?
Niinpä, tässä on kyllä tämän hetken ehkä suurin ongelma, pakkien onneton taso. Kädetönkin hyökkäys voisi voittaa pelejä vain muutamilla maaleilla jos peräpää pitäisi.

Tällä hetkellä pakkien ranking on jotakuinkin näin:
1. kori. Kuukka
2. kori. Valkonen, Seppälä
3. kori. Jalvanti, Tikkinen, Honkanen
4. kori. Malmivaara, Laatikainen
5. kori. Kaijomaa
Samoin olen itse huomioinut vaikka tiedänkin omat puutteet puolustajien pelin tarkkailussa. Sen verran muuttaisin, että laittaisin Malmivaaran sinne viimeiseen koriin, ja ehkä Kaijomaa yksi ylös. Masto on ollut käsittämättömän huono, kiekollisena aivan totaalipaska jos pientäkään painetta tulee, neppailee kahden metrin avoimen syötön ihme pompuilla omilleen, jne., lisäksi kiekottomana aivan surkea. Totaalinen pettymys. Jotenkin olemuksesta näyttäisi paistavan joku masennustila, oman pelin kulkemattomuuden johdosta?
 

EEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko & Leijonat
No jos näiden kahden peräkkäisen voiton jälkeen peli hieman aukeaisi tuolla kokeneemmallakin kaartilla. Järvisestä samaa mieltä, mies tarvitsee isomman roolin, tai edes näyttöpaikan sellaisessa. Sallista voisi koittaa laidassa, jos homma lähtisi siten rullaamaan. Hirson antaisin vielä jatkaa ykkösen keskellä, kaveri on kuitenkin parhaimmillaan isossa roolissa, joten eiköhän parit onnistumiset taas palauta pelin uomiinsa.

Yhdestä asiasta olen varma, tiistaina kaatuu SaiPa.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Toivottavasti tästä alkaa se manailemani positiivinen kierre. Juuri nyt on ihan sama vaikka matsit voitettaisiin tekemällä joka maali perseen kautta. Pääasia että voittojakin tulee ja joukkue näyttää ainakin ulospäin vaihteeksi joltain muultakin kuin todennäköiseltä jumbolta.

Pari voittoa ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa että kaikki ei tuossa porukassa ole todellakaan kunnossa vielä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös