Espoo Blues kaudella 2013–2014

  • 590 553
  • 1 597

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Jaa voiko Eloa tuntemattomampikin nimi tulla kyseeseen? Eerosta tuossa, kun tuskin puhutaan..

Moneenko kertaan se pitää sanoa, että tuo sopimuksen tehnyt Elo on Jere Elo, joka siis palaa tuolta Länsi-Venäjältä takaisin Espooseen?
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Jos Blues-fanit unohtavat Simon HIFK-taustan sekä muut räksytykset niin ovat varmasti tyytyväisiä tulevalla kaudella.

Fanit varmasti pystyvät unohtamaan, mutta pystyykö mies itse unohtamaan punaisen taustansa? Ensimmäinen HIFK-Blues kertoo hyvin paljon tästä.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Moneenko kertaan se pitää sanoa, että tuo sopimuksen tehnyt Elo on Jere Elo, joka siis palaa tuolta Länsi-Venäjältä takaisin Espooseen?

Sarkasmitutka päälle!

Tiesin kyllä, että kyseessä Jere Elo, mutta et vielä häntäkin tuntemattomampi nimi olisi tulossa Bluesiin. Ei tuo Jere Elo nyt monellekaan tuttu nimi ole..
 

Grafite

Jäsen
Vähän ihmetyttää että miksi haluttiin juuri nyt ilmoittaa nämä asiat, kun tarkoitushan oli julkistaa joukkue vasta parin viikon päästä. Yritetäänkö tällä lailla vauhdittaa kausikorttien ostoa vai kenties tämä vakuutusfirma halusi että heidän järjestämä Ikosen jatkosoppari saa ihan oman lehdistötilaisuutensa jotta heidän firma saa julkisuutta. No, joka tapauksessa tosi hieno homma että he saivat Ikosen jatkamaan vielä Espoossa.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Vähän ihmetyttää että miksi haluttiin juuri nyt ilmoittaa nämä asiat, kun tarkoitushan oli julkistaa joukkue vasta parin viikon päästä. Yritetäänkö tällä lailla vauhdittaa kausikorttien ostoa vai kenties tämä vakuutusfirma halusi että heidän järjestämä Ikosen jatkosoppari saa ihan oman lehdistötilaisuutensa jotta heidän firma saa julkisuutta. No, joka tapauksessa tosi hieno homma että Ikonen jatkaa vielä Espoossa.

Eiköhän nimenomaan siitä ole ollut kyse, että halutaan pitää yllä kiinnostusta seuraan. Sitäpaitsi 29.4 kiinnittyy huomio täysin uuteen päävalmentajaan. Näin saavat pelaajasopimuksetkin siitä osansa.
 

trap

Jäsen
Tämä 4finance on pikavippifirma, siksi meinasin mennä kahvit väärään kurkkuun tiedotetta lukiessa. "Arvot kohtasivat..."

Liivik on hyvä hankinta.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Mitenköhän muuten Ilmari Pitkäsen optiovuoden kanssa tehdään? Nythän tuolla alkaa rouhijaosastolla olla miehiä sen verran ettei ehkä tarvetta ole.

Edit: Ja kasa soppareita nuorille. Kaapo Kähkönen, Robert Rooba, Aleksi Rutanen, Peter Tiivola, Nico Nyberg, Joonas Valkonen, Niklas Tikkinen ja Santeri Arousva. Jere Elo 1+1 (try-out).

Itse olisin odottanut vielä Öystilää mukaan liigarinkiin. Pakkeja toki jo sen verran ettei peliaikaa olisi ehkä herunut, mutta liigasopimus olisi voinut tuoda mukanaan kokemusta miesten peleistä mestiksen puolelta.

Huomionarvoista noissa on, että jo sopimuksenalaisen Niklas Tikkisen sopparia pidennettiin vuoteen 2015.
 
Viimeksi muokattu:

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Noniin. Tuli lisää ilmoituksia. Erittäin positiivista että kiinnitettiin näitä lupaavia junnuja tulevaisuuden runkoon mukaan! :)
Lyhyesti vielä tähän:
Nyberg, Rooba (+1 vuoden optio), Arousva, Elo (+1, try-out), sopimus ensi kaudeksi
Tikkinen, Valkonen, sopimus vuoteen 2015
Rutanen, Tiivola, sopimus vuoteen 2015 +1
Kähkönen, sopimus vuoteen 2016
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Eli käytännössä Rooban optio lunastettiin ja samalla jatkettiin uudella optiovuodella, Tikkisen sopimusta jatkettiin vuodella ja Valkonen, Elo, Rutanen, Tiivola ja Kähkönen uusina sopimuksina.

Erittäin hyvä päivä on ollut tänään ja loistavia sopimuksia. Jos nyt jostain pitää mutista niin jokainen olisi varmaan halunnut Ikoselle pidemmän sopimuksen ja kyllä itse olisi toivonut jo tässä vaiheessa myös Nybergin sopimuksen pidennystä.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Aika paketti, ja tulevaisuuden runko alkaa muodostumaan tämän myötä.

Oletan että noista ainakin pari-kolme pelaa pääsääntöisesti divarissa/junnuissa ensi vuonna, mutta siitäkin huolimatta ensi kauden joukkue on hyvin nuori. Tämän myötä olisi entistäkin tärkeämpää että jostain löytyisi astetta kokeneempi ykkössentteri joka johtaa niin kentällä kuin kopissakin.
 

Grafite

Jäsen
Jos nyt jostain pitää mutista niin jokainen olisi varmaan halunnut Ikoselle pidemmän sopimuksen ja kyllä itse olisi toivonut jo tässä vaiheessa myös Nybergin sopimuksen pidennystä.

Voisikohan olla, että Nybergillä on ajatuksena siirtyä muualle ensi kauden jälkeen jos ei peliaikaa liigapeleissä tule kunnolla.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
No nyt tuli sitten tiedote myös Mikko Koskisen ja Ilmari Pitkäsen soppareista.

Seuraavista tiedotetaan 29.4. Eihän tämä päivä mitään uutta sinänsä tuonut. Ne nimet vahvistettiin joista on pitkin alkuvuotta spekuloitu. Seuraavista sopimuksista tiedotetaan 29.4. Saas nähdä onko siellä jotain uutta.

Ramstedtia näköjään spekuloidaan Kärppiin. Ei yllätä minua.
 

Ovechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
Hidas.

Hyviä uutisia sekä Koskisen, että Pitkäsen signaukset. Toivottavasti molemmat pystyvät pelaamaan ehjän ja hyvän kauden. Hyvin alkaa olemaan runko kasassa.

Hymyä aiheutti myös uutisen lopussa:
Seuraavista uusista vahvistuksista Espoo Bluesin kauden 2013-14 joukkueeseen tiedotetaan seuraavan kerran viimeistään maanantaina 29.4.2013.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Kyllähän tuohon ainakin yksi sentteri sekä yksi kovatasoinen laituri Kuuselan paikkaajaksi kaivataan. Molemmat saisivat olla kokeneita pelimiehiä. Kyllä kokemustakin tarvitaan.

Niiden jälkeen ensi kaudelle kokoonpano johonkin matsiin voisi näyttää vaikka tällaiselta.

Aaltonen - sentteri - Huhtala
Ikonen - Sallinen - laituri
Rinkinen - Järvinen - Liivik
Pitkänen - Virkkunen - Pöysti

Jalvanti - Laurila
Kuukka - Valkonen
Tikkinen - Laatikainen

Koskinen
Volden
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Pyhästä menestyksen kolminaisuudesta yksi on nyt täytetty (erinomainen maalivahti). Enää puuttuvat erinomainen valmentaja (huhujen perusteella on hyvä) sekä erinomainen ykkössentteri (tämä saisi sitten olla todellakin kokenut ja erinomainen pelimies). Sittenhän tuo paketti alkaa olla kasassa (+laituri) kuten Pavlov tuossa edellä kertoo.
 

Violaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Colorado
Jalvanti - Laurila
Kuukka - Valkonen
Tikkinen - Laatikainen

Jotenkin uskon että se Malmivaara tulee sieltä JYPistä Ahon mukana. Joten en näe kaikkien ollessa terveenä sekä Tikkiselle että Valkoselle automaattista paikkaa pelaavassa kokoonpanossa.

Itse näkisin ensi kauden mahdollisen puolustuksen näin:

Malmivaara - Tikkinen
Jalvanti - Laurila
Laatikainen - Kuukka/Valkonen
+Arousva


Tikkistä voisi lähteä ajamaan kunnolla sisään kiekolliseksi liideriksi. Niklas sentään osaa tuoda kiekkoa ylös ja yv-vastuulla olisi toivottavaa aloittaa tehoilu. Malmivaaran viime kausi ei taida olla kovin hohdokas?, mutta en tämän kauden perusteella Laatikaistakaan uskalla laittaa viereen mentoriksi. Malmivaara on ainakin ollut liigan parhaimpia oman pään pakkeja ja toivottavasti tasonnosto viime kaudesta olisi vielä mahdollista.

Jalvanti - Laurila: samaan tyyliin kuin tälläkin kaudella.

Toivon erittäin suuresti että Laatikainen löytää kesän aikana vanhat taitonsa takaisin jottei tarvitsisi edes toivoa viltittämistä. Tosin se C olisi hyvä siirtää Salliselle silti varmuuden varalle.

Valkonen ei ole mielestäni kiekollisesti niin lahjakas että kannattaisi peluuttaa muutoin jonkun puukäsi-Kuukan kanssa. Täten Kuukka/Valkonen rotaatio voisi toimia. Eri asia sitten laitetaanko Valkonen taas Mestikseen lainasopparilla ja kuinka helppoa sitä on saada pelaajaa sieltä aina silloin tällöin mukaan?

PS. Mitäköhän muita nimiä sitä on enää tuohon huhtikuun lopun tiedotustilaisuuten jäljellä kuin valmennus + mahdollinen Malmivaara. Puuttuvat ykköskorin sentteri ja laituri varmaan sainataan taas vasta kesän aikana...
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Vaikuttaa kyllä siltä, että ensi kaudellakin tehdään todella vähän maaleja. Kyllä tuohon se Trukhno tms olisi hyvin mahtunut luovuutta tuomaan.

Jatkosopparit hienoja juttuja ja Koskinenkin on hieno paluumuuttaja, vaikka nämäkin playoffit menivät vähän niin ja näin.

Ikävä kyllä tuo Ramu-huhuilu ja Pusan nostattelu jättivät itselleni tästä pienen pettymyksen jälkimaun.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Jotenkin uskon että se Malmivaara tulee sieltä JYPistä Ahon mukana.

Samoin. Unohdin vain miehen kun noita luonnostelin. Mahtuu ilman muuta kokoonpanoon. Arvoitus sinänsä minkä laatuinen vamma hänellä on kun tämä kausi meni sen takia vituiksi.

Vaikuttaa kyllä siltä, että ensi kaudellakin tehdään todella vähän maaleja.

Mutta toivoa sopii että silloin niitä myös päästettäisiin todella vähän. Kuluneella kaudella Bluesin verkkoon tehtiin 180 maalia mikä on liigassa kolmanneksi eniten. Ahon pelikirja lienee Laten pelikirjaa puolustavampi.
 
Viimeksi muokattu:

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Aaltonen - sentteri - Huhtala
Ikonen - Sallinen - laituri
Rinkinen - Järvinen - Liivik
Pitkänen - Virkkunen - Pöysti
Ei riitä tuo sentteriosasto, ei sitten millään. Mä luotan siihen että nyt ollaan jossain tämän tyyppisessä tilanteessa hyökkäyksen osalta:

Huhtala-Sallinen-X
Aaltonen-X-Ikonen
Rinkinen-X-Liivik
Pitkänen-Järvinen-Pöysti
Nyberg-Virkkunen-Rooba
Tiivola, Rutanen

Blågula kirjoitti:
Oletan että noista ainakin pari-kolme pelaa pääsääntöisesti divarissa/junnuissa ensi vuonna, mutta siitäkin huolimatta ensi kauden joukkue on hyvin nuori.
Mistäköhän lienen saanut päähäni mutta muistan jonkun(?) sanoneen että idea on että junnu pelaisi noin 20 ottelua liigassa ja osan kaudesta Mestiksessä. Pitkien sopimusten myötä tätä voidaan ensi vuonna soveltaa oikeasti kaikkiin paitsi Nybergiin tai miksi ei häneenkin. Jos tuota mun kokoonpanohahmotelmaa katsoisi siinä olisi heti 5 erityyppistä junnua joita voisi iskeä kokoonpanoon sen mukaan kuka on poissa esim loukkaantumisten takia. Toki voihan sen pelipaikan ihan vain ottaakin pelaamalla hyvin.
 

schrute

Jäsen
Ikävä kyllä tuo Ramu-huhuilu ja Pusan nostattelu jättivät itselleni tästä pienen pettymyksen jälkimaun.

En kyllä tiedä miten tähän päivään oikein voi olla pettynyt.

-Espoolaisen kiekkoilun lahjakkaimman yksilön jatkosoppari (vaikka onkin vain kauden pituinen)
-Uutena mukaan roolissaan liigan parhaisiin kuuluva laiturisentteri
-Tasonsa osoittanut maalivahti, joka on vielä nuori
-Läjä nuorten jatkoja ja kaupanpäälle vielä Elo, jota Lappeenrannassa pidettiin yhtenä lupaavimmista junnuista, kotiin

Tämän lisäksi kun ottaa huomioon, että Pusa kertoi jo eilen, ettei tänään julkaista kenenkään tällä kaudella ulkomailla pelanneen sopparia, niin mitä ihmettä sitä on oikein pitänyt odottaa, että on pettynyt?
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Mistäköhän lienen saanut päähäni mutta muistan jonkun(?) sanoneen että idea on että junnu pelaisi noin 20 ottelua liigassa ja osan kaudesta Mestiksessä.
Itselläni on sama muistikuva, joten eiköhän joku jossain joskus ole tuon tyyppistä sanonut. Toteutuessaan jonkin sortin kierrrätys voisi olla oikein hyvä juttu. Junnuilla käy aika usein niin että ne pari ekaa peliä ovat ihan hyvää liigatasoa, mutta pikkuhiljaa ote alkaa lipsumaan, tulee likaa virheitä jne. Kierrätys voi olla hyvä lääke siihen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös