ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2023–2024

  • 7 990
  • 212

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Tuleepahan melkoinen kapina viimeisestä pudotuspelipaikasta, kun @Knatterton in HC Cityballs hengittää niskaan puolen pisteen päässä. Toki myös @Paarma lla oma sanottavansa kuuden pisteen takamatkalta.

Guentzelin ja Tavaresin loukkaantumiset vähän syövät tehoja nyt pahaan aikaan. No, Tavares toivottavasti ei pahasti ole rikki.
Hiton pahaan paikkaan tuli Allstars viikkojen sukellus. Käytännössä koko kausi mennyt tuossa 8. sijalla ja ennen kyseisiä viikkoja viiletettiin kuuden ottelun voittoputkessa. Allstars viikkojen murskatappio tiputti sitten 9. paikalle.

Pitäisi kyetä näin vikalla viikolla repimään 0,5 pinnaa enemmän ja vastassa sarjakolmonen HC Kilys. Ei se kaikkein helpoin rasti.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niin se vain taisi puristus riittää jälleen viimeiseen playoffpaikkaan, vaikka loin vähän lisäjännitystä unohtamalla päivittää kokoonpanoon viime yöksi ja jäi Crosbyn 1+3 penkille. No, ei tainnut johtaa kuin yhden pisteen menetykseen, jolla ei lopulta ollut väliä.

Eli ei muuta kuin viime vuoden tuhkimotarinaa toistamaan ja laittamaan runkosarjavoittaja laulukuoroon ykköskierroksella.

Runkosarjan voitosta tulikin näköjään melkoinen taisto, enkä noin minuutin paneutumisella ottanut selvää, että kummalle se lopulta meni. Voittaja laittakoon maksutietoja mulle niin siirtelen rahaa, kunhan tulokset ovat viralliset.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Viimeisessä, ja käytännössä merkityksettömässä (ellei kohdata uudestaan playoffeissa) runkosarjamatsissa Oxen kaatoi Tykki5:n luvuin 10-8-3. Oli kyllä äärimmäisen tasainen matsi sekä kenttäpelaajissa että maalivahdeissa. Tarinaan sopien ratkaisu löytyi koko viikon viimeisestä maalista, jonka viimeisteli tyhjiin Oxenin Gustav Nyquist. Tuolla maalilla Oxen otti yhden eron sekä maaleissa että tehopinnoissa, ja näillä käänsi tasurin voitoksi. Noin yleisesti viikko oli kenttäpelaajien osalta vaisuhko, mutta vastaavasti molarit pelasivat kauden keskimääräistä tasoaan paremmin.

Playoffit alkavat siis tänään ja vastaan asettuu hurjassa vireessä oleva sarjakolmonen Kilys. Viimeaikaisten otteiden perusteella otaniemeläisten kausi jatkuu tämän matsin jälkeen taistelulla sijoista 5-8, mutta ihan täysin vailla mahdollisuuksia Oxen ei kuitenkaan ole. Mikäli Eichel palaa kehiin (tehokkaana) mielellään jo tällä viikolla, Tkachuk on pelikunnossa (tehokkaana) tiistaista lähtien, ja otaniemeläisten maalivahtiosasto kaivaa tähänkin matsiin keskimääräistä paremman vireen, voitto on otettavissa. Se on joka tapauksessa selvää, että kauden parasta virettä tässä nyt tarvitaan - sen verran vakuuttava on Kilys loppukaudesta ollut.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Kily

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pari kolme kierrosta odoteltu pudotuspelien alkua, hyvä kun muistanut kokoonpanoja päivitellä. Tänään aika taas katsella vähän tarkemmin myös vastustajaa, kun vanha tuttu kilpakimppani, Kilimanjaron sporttiklubi @Mängimies johdolla tulee vastaan. Paljon on puolin ja toisin koettu tappioita ja voittoja, pudotuspeleissäkin. Nyt saadaan tuohon sarjaan taas uusi luku.

Siellä taisi olla todella tiukka runkosarjan voittotaisto, jonka Kilimanjaro hävisi puolella pisteellä? Onko tuo minulle etu vai haitta? Selviää seuraavan kahden viikon aikana. Sijalta 7 lähdetään altavastaajana haastamaan yhtä kauden kovinta nippua. Pudotuspeleissä silti kaikki on mahdollista.
 
En ole oikein ehtinyt päivitellä joukkueen kuulumisia ja hieman pääsi yllättämään, että nytkö ne pudotuspelit jo alkavat. Mutta tosiaan, näinhän se on. Tiukka kaksiviikkoinen edessä sarjan kestomenestyjää eli @Tombe76 Terriersiä vastaan.

Runkosarja meni tietysti omalta joukkueelta nappiin kun kärkipaikalta lähdetään pudotuspeleihin. Tarkemmat analyysit myöhemmin, sillä nyt keskitytään kauden ratkaisupeleihin.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tiukkaa tosiaan oli viimeinenkin viikko ja pari maaliakin jäi penkille/sairaslistalle jotka olisi sarjan voineet kääntää, mutta kun mitään varsinaista merkitystä tuolla tuloksella ei ollut suuntaan tai toiseen niin eipä tuolla väliä. Aika tasapaksua suorittamista oli tämäkin viikko, kuten oikeastaan koko runkosarja. Tasaisuus riitti kuitenkin runkosarjan 5. sijaan ja pudotuspeliputki jatkuu eli kai tässä jossain on taas onnistuttukin. Tällä kaudella tosin tuntuu että pudotuspeleihin pääsy on se maksimisuoritus tältä joukkueelta, kun sen verran huonosti tuli alkukierroksilla varattua eikä kaikki kärkipelaajat ole oikein potentiaaliaan saavuttaneet ja osa ei ole terveenäkään pysynyt. Toivotaan toki että tunne on väärä ja joukkue parantaa pudotuspeleihin, ainahan yllätyksiin on myös mahdollisuus varsinkin kun nollista taas lähdetään sarja kerrallaan.

Ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu Unknown Stars, jota vastaan kauden alun keskinäisessä tuli otettua reilu voitto mutta nyt viimeisinä viikkoina olisi kyllä tappioita tullut, joten vire taitaa vastustajalla olla lähtökohtaisesti parempi tällä hetkellä. Tiukassa tulee siis voitto olemaan tästä sarjasta.
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Runkosarja paketissa ja Nuppulinna Rangers kiilasi viimeisen kierroksen 17-2-lukemiin päättyneellä voitolla kärkeen hävyttömän pienellä, puolen pisteen erolla.

Rangersin kausi oli tasaisen vahva. Voitot kirjattiin lukemin 14-3 kahden matchupin päättyessä tasapeliksi. Toinen tasapeleistä oli 4. viikolla juurikin pudotuspelien avauskierroksen vastustajaa eli @Linjatuomari luotsaamaa BigBuffia vastaan. Paljon on vettä virrannut tuosta kohtaamisesta, mutta helpolla ei ole voittoa tulossa runkosarjan ykköstilasta huolimatta, se on varmaa.

Katsoin joukkueeni sijoitukset kategoriakohtaisesti ja rivi näyttää tältä:

3-5-3-7-3-2-7-1-2-2-4-5-7-6-3-7-5-8-4-4-5

Joukkue oli siis todella monipuolisen vahva, yhtään huonoa osa-aluetta ei porukasta löytynyt. Ainoa kategoriavoittokin tuli ehkä siinä kaikkein vähäpätöisimmässä kategoriassa eli SHP:ssa.

Parhaimpina onnistujina odotuksiin nähden voisin pitää Quinn Hughesia (#3), Sam Reinhartia (#8), Sean Monahania (#21) ja joukkueensa maalipörssiä johtavaa (!!) Trevor Moorea (#23). Suurimmat flopit löytyvät nimistä DeAngelo (#7) ja Kotkaniemi (#16).

Nyt vain sitten kamppailemaan mestaruudesta, niitähän ei vielä Rangersin kaapista ensimmäistäkään löydy, vaikka mukana olen ollut Jatkoajan liigan alusta asti!
 
Viimeksi muokattu:
Onnittelut runkosarjan voittajalle joka taitaa olla @Romppanen ! (vai sittenkin @Mängimies )
Oma kausi jatkuu sijoista ynnä muuta ja yritetään pitää rosteri kunnossa, tsemppiä jatkoon päässeille!

Joo niinhän siinä kävi, että ehdin jo edellisessä viestissä tuuletella runkosarjan voittoa, mutta tarkistuslaskennan jälkeen kakkossija olikin tuloksena. Voittajaksi siis @Romppanen Nuppulinna Rangers. Onnittelut siis sinne!
 

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
Viimeiset pari viikkoa meni vähän läpsytellen, kun tiedossa oli jo 4. tai 5. sijoitus ja hyvin suurella todennäköisyydellä Tykki5:n kohtaaminen ensimmäisellä kierroksella. Rakas vastustaja, jonka kanssa kohtaamiset ovat aina normaalia matchuppia kiivaampia joita kumpikaan halua hävitä ja siitä kyllä toinen kuulee kun näin tapahtuu. Viime vuonna kohdattiin pronssiottelussa josta voittajana poistui Tykki5, sitä edellisen kerran kohdattiin 2020 välierissä ja silloin allekirjoittanut eteni finaaliin, jonka korona päätti ennenaikaisesti. Myös jommankumman välieräputki tulee katkeamaan, viimeksi olen välieristä ulkona ollut 2018 ja Tykki5:n viimeisen kerran 2019 (toki molemmilta jäi koronakausi 2021 kokonaan väliin). Tosiaan kuten yllä jo sanottii, Tähtien vire on ollut hieman parempaa viime viikot, mutta nollista lähdetään liikkeelle ja kaikki on auki. Onnittelut myös runkosarjan voittajalle, mutta nyt vasta ne "tosipelit" alkavat!
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
16-3-2 voittoon Cityballsista ja kolmanteen sijaan päättyi HC Kilysin runkosarja. Reiluhkoja voittoja tuli runkosarjassa todella monta, mutta harmittavasti muutama matchup meni täysin penkin alle ja niiden myötä jäätiin jälkeen kärkitaistelusta.

Ensimmäisellä kierroksella vastaan @Frostburn in Oxen. Joukkue on ollut erinomaisessa vireessä viime viikot ja pientä ennakkosuosikin viittaa onkin Kilysin niskassa. Kolmena edellisenä vuonna on pleijarit päättyneet hyvän runkosarjan jälkeen ensimmäiselle kierrokselle ja tuota putkea lähdetään laittamaan poikki. Terveystilanne on hyvä, Nichushkin ainoana sivussa ja tämän paluupäivä onkin täysi mysteeri eikä sen varaan voi laskea ollenkaan.

Onnittelut @Romppanen runkosarjan voitosta!
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Terveystilanne on hyvä, Nichushkin ainoana sivussa ja tämän paluupäivä onkin täysi mysteeri eikä sen varaan voi laskea ollenkaan.
Kerro mullekin miten voi tehdä tällaisen positiivisen jinxin! :D Siellähän se Nichuskin kohta viilettää jo Avsin harkoissa ja varmaan heti perään Oxenia kentällä kurittamassa.

Ja onnittelut täältäkin @Romppanen Sale trophystä, Rangersilta määrämittainen suoritus ja pokaali takanreunaa koristamaan.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Kerro mullekin miten voi tehdä tällaisen positiivisen jinxin! :D Siellähän se Nichuskin kohta viilettää jo Avsin harkoissa ja varmaan heti perään Oxenia kentällä kurittamassa.
Oli kyllä ajoitus kohdillaan tuolle kommentille. :D Iso vahvistus pleijareihin sieltä.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Perinteiseen tapaan joukkue ei taas vahingossakaan pysy ehjänä. Eilen ehdin jo hetken riemuita tiedosta, jonka mukaan Eichel palailee "pikemminkin ennemmin kuin myöhemmin", niin sitten Norris päätti yön kierroksella testata paikkaillun olkapäänsä kestoa maalitolppaa vastaan ja Verhaeghe yritti toisaalla syödä kiekon. Molemmat sankarit ovat nyt DTD. Norrisin tilanne näytti sen verran pahalta että tuskin selviää ilman saikkua, kun taas Verhaeghen luulisi pystyvän pelaamaan heti seuraavassa matsissa.

Itse playoff-vääntö on lähtenyt ihan hyvin käyntiin, vaikka 5-13-3 -takamatkalla parin yön jälkeen ollaankin. Etenkin viime yön Floridan Tkachuk (Verhaeghe, Montour) ja Montour (Tkachuk, Reinhart) -ylivoimamaalit miellyttivät silmää härkäkuvioitujen lasien läpi. Katselin, että Kilyillä on tähän alkuun enemmän pelejä, mutta matchupin loppua kohti tilanne tasoittuu. Niinpä tappioasema tässä vaiheessa ei ole mitenkään yllättävä. Toki noissa rästipeleissä pitäisi sitten saada jotain tilastoitavaakin eikä pelkkää nollariviä. Ensi yönä on ensimmäinen "tasoittava" kierros, kun Oxenillä on neljä ukkoa kehissä vastustajan yhtä vastaan.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tiukkaa vääntöä edelleen,vaikka manageri tuntuu vetävän ihan vihkoon. Heräsin tuossa yksi yö, että jäiköhän mulla joku penkille ja siellähän mr. Draisaitl oli poppareita syömässä. Onneksi oli kiikaripäivä, mutta ihan turhia tuollaiset, kun ei saa kokoonpanoja kuntoon edes pudotuspeleissä. Nyt viikonloppua lähestyessä pitää ottaa itseään niskasta kiinni. Ehkä joku nostokin.

Tehojen puolesta tuntuu jäävän hieman jalkoihin, mutta onneksi vastustajan mv:t vetävät vielä huonommin kuin omani = taistellaan voitosta.
 
Tehojen puolesta tuntuu jäävän hieman jalkoihin, mutta onneksi vastustajan mv:t vetävät vielä huonommin kuin omani = taistellaan voitosta.

Joo Vancouverin (Demko) ja etenkin Arizonan (Ingram) tappioputket tulevat nyt vähän huonoon saumaan. Arizona on koko liigan huonoin jengi viimeisen kuukauden ajan ja Vancouver löytyy niin ikään kuntopuntarissa aivan sieltä peräpäästä.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Puolivälissä ollaan pleijarien avauskierrosta ja hyvin on toistaiseksi pystytty roikkumaan runkosarjassa selvästi paremman vastustajan mukana. Veskarit eivät vähemmän yllättäen saa mitään kiinni, eikä sieltä suunnalta ole odotettavissa 0-5-1 -tappiota parempaa suoritusta. Kenttäpelaajat sen sijaan ovat Floridan ukkojen johdolla olleet hyvässä vireessä ja pinnakategorioista useimmat ovatkin tällä hetkellä Oxenin hallussa. Kokonaistilanne matchupissa on sunnuntain pelien jälkeen 7-13-1, mutta Kilyillä oli avausviikolla otaniemeläisiä 8 peliä enemmän ja tilanne tasoittuu jälkimmäisellä viikolla.

Koska Kilyt veivät runkosarjakohtaamisen, tappiokategorioista vähintään kolme pitäisi kääntää voitoiksi ja yksi tasuriksi jatkopaikan saamiseksi. Mikään helppo rasti tuo ei tule olemaan, muttei myöskään ekstrapelien turvin mikään mahdottomuus. Maaleissa ero on 2, kuten myös voittomaaleissa ja jäähyminuuteissa. Alivoimapinnoissa puolestaan ollaan yhden päässä ja laukauksissa tällä hetkellä oleva 20 ero kuittautunee noissa ekstrapeleissä, kun reilu 2 laukausta per pelaaja per peli on läpi kauden tahti ollut.

Vaikka liigan siirtotakaraja oli ja meni aikoja sitten, Oxen pystyi tekemään vielä yhden treidin. Kauppakumppanina ei tosin ollut toinen joukkue, vaan vemppaosasto. Kaupassa Josh Norris ja Tyler Myers vaihtuivat Jack Eicheliin, ja koska yleensä pidän parhaan pelaajan saavaa joukkuetta treidin voittajana, veikkaisin että Oxen tästä hyötyy. Eichel tosin ei palaillut ihan niin aikaisin kuin arvelin, mutta ensi yönä miehen pitäisi olla viimein kehissä. Toki Myersin blokkeja jäädään kaipaamaan, mutta niissä on tällä hetkellä sen verran iso etu, että uskon sen riittävän tässä matsissa ja mahdolliselle jatkokierrokselle rosteria voi taas viilata.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Kily

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kilimanjarossa jatketaan tiukkaa vääntöä, kun 6 pelipäivää jäljellä. 9-10-2, mutta:

blokit tasan
pakeissa johdan pisteellä.
voittomaaleissa johdan yhdellä
jäähyissä 4min perässä
+- tilastossa eroa 4.

Joten voi kääntyä aivan miten päin vain.

Mv-osasto (mulle) ja pisteet (vastustajalle) melko selvät, mutta kyllä tuollakin voi vielä muutoksia tapahtua.

Dostalin nosto Leviin oli hyvä ratkaisu. 52/55 torjuntaa ja 29/31 kahteen peliin, jossa taisi nuo mv-kategoriat ratketa hyvin mulle. Nyt toivotaan vielä kärkijätkille tehoja. Draisaitl saisi pari hattutemppua tällä viikolla tehdä.

Saas nähdä sotkeeko trade deadline kokoonpanoa. Itse ainakin poltin jo vapaiden nostot ja heti perään tulikin loukkaantuminen. Joku voi siirtyä perjantaina ja istua vielä sitä ennen varotoimenpiteenä katsomossa (ja menettää 2-3 peliä).
 
Kilimanjarossa jatketaan tiukkaa vääntöä, kun 6 pelipäivää jäljellä. 9-10-2

Viimeinen pelipäivä ja homma on tasan! 10-10-1 -tilanteessa viimeisiin peleihin. Luottavainen olo on, että tarvittava kategoria tai pari kääntyy.

Vielä on jännitettävää,
- plusmiinus / Terriers johtaa neljällä
- av-pisteet / KAC johtaa yhdellä
- voittomaalit / Terriers johtaa yhdellä
- peliaika / Terriers johtaa 6 sek
- puolustajien pisteet / Terriers johtaa yhdellä
- molarien voitot / Terriers johtaa yhdellä
- nollapelit / tasan
- GAA / KAC johtaa 0,024
- SV% / Terriers johtaa .0028

Kuten huomaatte, niin tasaista on ja muuttujia on vielä paljon. Viimeisen yön pelimäärät Terriers 4 kenttäpelaajaa + 1 molari (mahdollisesti) vs. KAC 10 pelaajaa + 2 molaria (mahdollisesti).
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä @Mängimies on nyt vahvoilla, mutta ainahan kaikki on mahdollista. Mutta kävi miten kävi, oikein mukava ja viihteellinen puolivälierä.

Olin torstaina vielä hyvin luottavainen, mutta eilen lähes varma että homma on ohi, mutta sitten Vasy kuittasi Ingramin 0-pelin...

Mutta koko 2vk ottelusarjan ratkaisija taitaa olla Phillyn Garnet Hathaway, joka viime yöna otti 25min jäähyä. Kiitos tuon olen nyt siinä 13min perässä.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oxenin ja Kilyjen matsissa on myös jännitettävää viimeisen yön peleihin, kun tilanne on Kilyille 11-9-1. Tasurilla Kilyt menevät jatkoon, joten otaniemeläisten pitäisi kääntää 1.5 kategoriaa neljän parhaan joukkoon edetäkseen. Maaleissa, YV-maaleissa ja AV-pinnoissa Oxen on kussakin yhden perässä, kun taas Kilyt ovat peliajassa sekunnin jäljessä. Kaksi maalia pitäisi siis Oxenin saada tehtyä Kilyjä enemmän ja vähintään toinen niistä erikoistilanteissa (tai 2 maalia ja av-syöttö). Tuo peliaika mutkistaa tilannetta ikävästi, kun Kilyillä pelaa ensi yönä 3 pakkia Oxenin yhtä vastaan ja lisäksi 20+ minuuttia kentällä viihtyvä Kaprizov. Melkein pitäisi siis penkittää vähiten pelaavia, mutta sitten taas on riski että ne kaivatut maalit jäävät vaihtopenkille. Deadlinehankintojen myötä Canesin nokkimisjärjestyksessä alaspäin pudonneen Druryn taidan jättää sivuun, mutta muut pysykööt kentällä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Kily

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
Ei lopulta riittänyt loppukiri Tykkiä vastaan, katastrofaalisen ensimmäisen viikon jälkeen oli vielä mahdollisuudet voittoon viimeisenä yönä. Lopulta tappio kirjattiin numeroin 6-14-1, mutta lukemat sinänsä kerro koko totuutta kun oli vielä viimeisenä yönä mahdollisuudet voittaa. Maaleissa ja pisteissä yhden perässä, syötöt tasan, ATOI meni sekunnilla vihulle, kudit meni yhdellä ja blokit neljällä. Ensimmäisellä viikolla ensimmäinen pakkipiste tuli la-su yönä ja siinä kohtaa taisi 12 pistettäkin olla siihen mennessä, luultavasti koko kauden heikoin viikko. Toki loukkaantumiset voisi aina hakea tekosyyksi, Hertl/Zegras oli siinä ja tässä ehtiikö ekalle kierrokselle, no ei ehtinyt kumpikaan, Konecny oli DTD:llä ekan viikon ja missasi 4 peliä lopulta, Tkachuk ja Chabot missasivat yhteensä 3 peliä ja molemmat taisivat ainaki kertaalleen pelin kesken jättää. Harmittaa tietysti tappio, mutta nyt kävi näin, onnetar ei suosinut, toisaalta tuskin olisi finaaliin tai finaalissa riittänyt voittoon kuitenkaan, mutta onnea Tykille ja muille jatkoonmenijöille.

Nyt tässä ensi kautta silmällä pitäen, tuolla ESPN asetuksissa näyttäisi olevan tuo "Allow for Playoff Bracket Reseeding - Off", voisiko tuon laittaa päälle? Näin paras jatkoonmenijä kohtaisi huonoimman aina, muistaakseni meillä on välillä mennyt ihan oudosti nuo playoff-parit edellisillä kausilla.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eli ei muuta kuin viime vuoden tuhkimotarinaa toistamaan ja laittamaan runkosarjavoittaja laulukuoroon ykköskierroksella.
No ei "ihan" riittänyt tällä kertaa. 2-18 näyttää ainakin nyt loppulukemiksi ja @Romppanen jatkaa eteenpäin. Sen verran joukkueen turhautuminen näkyi pistetaululla, että jäähyminuutit ja taklaukset sentään onnistuin voittamaan. Muuten ei kyllä ollut mitään palaa.

Nyt tässä ensi kautta silmällä pitäen, tuolla ESPN asetuksissa näyttäisi olevan tuo "Allow for Playoff Bracket Reseeding - Off", voisiko tuon laittaa päälle? Näin paras jatkoonmenijä kohtaisi huonoimman aina, muistaakseni meillä on välillä mennyt ihan oudosti nuo playoff-parit edellisillä kausilla.
Voidaan ainakin minun puolestani ottaa seuraavalle kaudelle käyttöön. Nythän tuo tosiaan menee ennalta määritellyn playoffpuun mukaisesti, eli mikäli esim. itse olisin sijalta 8 mennyt jatkoon, olisin kohdannut voittajan matchupista, jossa oli vastakkain runkosarjan 4. ja 5.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kilimanjaro odotetusti viimeisen yön jälkeen jatkoon tiukasti 8-11-2. Tsemppiä top4 mestaruustaistoon. Jatketaan vielä 4vk alemmassa kaaviossa.

Aika tasapaksu kausi, aina hyvä kun pääsee top8 mutta onhan se pettymys hävitä heti 1.kierroksella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös