ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2023–2024

  • 8 010
  • 212

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
12-8-1 voitto Ralphin porukasta. Kävi tsäkää kun molemmat Chicagon miehet (yhden pelin nostot) pääsivät taululle ja niillä tuli kolme kategoriaa kotiin. Donatollekin maali reilun 9min peliajalla. Se muuten on 1 enemmän mitä Draisaitl tehnyt viimeiseen 7 peliin ~159min peliajalla. Samoin blokit yhdellä minulle, vaikka vastustajan Gudas niitä kiekkoja söi hyvin tuossa juuri päättyneessä kierroksen viimeisessä pelissä.

Tuuria myös siinä, ettei tainnut olla järin tasokas matsi. Seuraavan kierroksen vastustajalta, Kilimanjaron sporttiklubilta olisin vissiin saanut joku 1,5pist näillä tuloksilla.

No nyt tuli kuitenkin 12,5 paunaa ja sillä lähemmäksi top8 rajaa. Mutta tulevalle viikolle ihan kaikkien on parannettava. Muuten tulee rumasti turpaan.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Laiskaa suorittamista Zambonilta ja turpaan tuli. Hiukan rupeaa saikkuosastolla olemaan ruuhkaa kun molemmat ykkösmaalivahdit liittyivät sentteriporukan jatkeeksi. Toivottavasti ei nyt pitkiä saikkuja kuitenkaan.

Tästä ei ole kuin yksi suunta, eli ylöspäin.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Kauden neljäs viikko toi jo toisen tasurin, kun pörisijöiden kanssa jaettiin pisteet sopuisasti 9-9-3. Voittokaan ei ollut kaukana, mutta harmillisesti kaikki kolme molaria olivat kertaalleen pelivuorossa samana päivänä (torstai) ja sen myötä startit menivät tasan + torjunnat hävittiin. Tasuriin täytyy kuitenkin olla tyytyväinen, kun ennen sunnuntaita tilanne oli vielä 11-7-3, mutta onnistunut FA-nosto (Carrick) käänsi tehopinnat ja jäähyt Oxenille.

Seuraavaksi vastaan asettuu Dessu, joka olisi viime viikolla kaatunut selvähköin luvuin. Toivottavasti samalla trendillä mennään tälläkin viikolla, jotta ero kärkeen ei venähtäisi liikaa. Lähtökohdat ovat hyvät, kun joukkue on Montouria (jonka paluu myös lähenee) lukuunottamatta terve. Montourille onkin tarvetta, kun pakisto on nykyisellään liian ohut. Vapaista toki saa nosteltua kolmosparin pakkeja mielin määrin, mutta korkeamman profiilin kavereista on puutetta. Tähän liittyen voisi jonkinmoinen kauppakin tulla kyseeseen, kun hyökkääjiä (etenkin keskiketjujen sellaisia) on omaan tarpeeseen vähän liikaakin.
 
Dessun kanssa tasuri 9-9-3. Loppupeleissä ihan tyytyväinen vaikka johdinkin ennen viikonloppua reilusti.

Joukkue on pehmeä, nimimiehet aloittaneet verkkaisesti ja maalivahdit laahaa vähän, mutta koitetaan laittaa Nuppulinnalle tällä viikolla kampoihin mahdollisimman paljon.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Niukka 8-10 tappio Cityballsia vastaan ja joukkueen alavire sen kuin jatkuu. Vaikea tuota on lähteä korjaamaan koska ensinnäkin maalivahtien taso heittelee liikaa (+ Hart loukkaantunut), puolustuksen tehottomuus (Heiskanen etunenässä) jne. Tulevana viikkona olisi revanssin paikka viime kauden finaalitappiolle mutta odotukset oman joukkueen osalta viikkoon ovat aika minimaaliset. Kauppoja saa ehdotella ja kaikki ovat kyllä saatavilla.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Suurinumeroinen 17-2-2 voittohan sieltä lopulta irtosi HC Kilysia vastaan ja kärkipaikka liigassa vahvistui. Lukemat ei kyllä kerro ihan koko totuutta, vaan varsin tasaista vääntöä oli läpi viikon ja pienin eroin sitten useampi kategoria kääntyi tänne suuntaan. Esimerkiksi torjunnat, pisteet, syötöt ja puolustajien pisteet päätyivät yhden yksikön erolla voitokseni. Tällä viikolla myös otteluohjelma oli hieman suotuisampi itselleni ja varmasti auttoi joissain kategorioissa.

Vaikka reilu voitto tulikin, niin ei oman joukkueen suoritustaso ollut kummoinen vaan aika tukkoista oli varsinkin kenttäpelaajien osalta. Esimerkiksi Zibanejadin 1 piste 3 peliin tai Sergachevin 3 peliä kiikareilla on aika kaukana siitä mitä heiltä odotetaan. Positiivisella puolella pakko nostaa esiin Cam Talbot, joka veteli lähes täydellisen viikon. Pelasi 3 peliä, joista 3 voittoa, 3 päästettyä maalia, 1 nollapeli ja 96,3% torjuntaprosentti. Kenttäpelaajista Brayden Schenn sai vihdoin maalitilin auki ja viikon 3 peliin syntyikin tehot 1+2. Josko homma lähtisi silläkin suunnalla taas kulkemaan.

Tällä viikolla jatkuu sitten BeeWaspHornetteja vastaan. Menneen viikon tilastoilla olisi tasainen vääntö ollut, joten pienellä parannuksella voitto lienee otettavissa tästäkin.
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Niukka 8-10 tappio Cityballsia vastaan ja joukkueen alavire sen kuin jatkuu.
Kauden ensimmäinen voitto näki päivänvalon. On muuten ollut tasaista jokaisella kierroksella toistaiseksi. Kaksi yhden pisteen tappiota, yksi tasuri ja nyt kahden pinnan voitto. Loppusaldona siten toistaiseksi +/- 0.

Vähän isompaa jobin postia, kun joukkueen ykköspakki Adam Fox joutui LTIR listalle. Käytännössä mahdotonta korvata yksi yhteen, mutta jotain peliliikkeitä voisi olla hyvä tehdä.

Seuraavaksi kovavireistä HC Jortikkaa vastaan, kenellä näyttäisi olevan oma loukkaantumismurhe Jack Hughesin muodossa.
 
Mulla jatkuu myös loukkaantumismurheet Andersenin loukkaantumisen myötä. Pitäisi tehdä jotain maalivahtiosastolle ja täältä voisi saada pätevästä maalivahdista hyvän vastineen.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Brink/Appleton/Lohrei kolmikosta kaksi vaihtuisi yhteen hieman laadukkaampaan, mahdollisesti alisuorittavaan pelaajaan. Ihan mukavat statsit kaikilla.
 

Fingerpori

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Puolustajia olis yli oman tarpeen, eli tällä hetkellä Hamilton on ainoa joka ei ole kaupan ja sekin liikkuu jos tarjous on sopiva. Senttereitä ensisijaisesti hakusessa, mutta laituritkin käy.
 
Huh ha huli, turpaan tuli. 15-5 tosiaan nokkaan ja ei olis edes McD parhaassa vireessään pelastanu tätä kierrosta.

Kaupoilla sain paikattua omia heikkouksiani, pahin eli ykkösveskan loukki kuitenkin syö suurinta iskukykyä.

Vastustajat tekee kyllä kovia tehoja ja tuntuu, että mitkään perussuoritukset ei nyt oikein riitä. Em. McDavidille lampaanpeput, kolme peliä ja 0+0. Studio eilen höpötteli, että ei ole tulokaskauden jälkeen ollu ikinä alle piste per peli tahdissa.

Ps. Kauden tyhmin suoritus nähtiin managerilta jo toisella viikolla kun lähdin hakemaan yhtä toivotonta pistettä Mintyukovin pudottamisella. Se olis ollu mukava loppukauden lisä tähän joukkueeseen.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Voitoton putki sen kuin venyy vaikka kenttäpelaajien osalta näyttääkin paremmalta. Hyökkäys muutti hieman muotoaan kun ensin Pionk+Seguin vaihtui Kuzmenko-Dube duoon ja perään Benn+Lee Seattle-kaksikkoon Beniers-McCann. Näillä saatiin lisää pistepotentiaalia ehkä hieman vaisuun hyökkäykseen. Maalivahdista voisin olla kiinnostunut vaihdossa hyökkääjään.

Tuleva viikko sitten Vantaan poikia vastaan ja pahoin pelkään että McDavid, Benn ja kumppanit iskevät hurjia tehoja tauluun.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
5.kierroksella Kilimanjarolta käteen jäi 7-13-1 tappio melkoisen heikolla suorituksella. Täytyy olla tyytyväinen noihinkin pisteisiin.

Tällä kaudella 1. ja 3. kierroksen tappiot on kuitattu 2. ja 4. kierroksilla lukemin 12-8-1. Toivottavasti sama jatkuu myös 6.kierroksella Zambonia vastaan.

Päättyneellä kierroksella olisi kyllä tullut tukkaan pahasti.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Zambonin alavire jatkuu, Kultakiitäjiltä tällä kertaa nokkaan 7-11. Melkoista rimpuilua tuntuu olevan, alkuviikot menee vielä ihan ok mutta sitten kun tullaan ratkaisupäiville (torstai, lauantai) järestään suoritetaan heikosti ja hävitään kategoriat yleensä ärsyttävän pienellä erolla.

No mutta pienet erot on helpompi kääntää voitoiksi kuin suuret erot, joten lähdetään pala kerrallaan eteenpäin.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oxen nappasi tärkeän voiton Dessusta luvuin 11-8-2 ja vankisti asemaansa playoffviivan paremmalla puolella. Lukemat olisivat voineet olla isommatkin, mutta maalivahdit eivät saaneet tällä viikolla mitään kiinni ja sillä osastolla tuli pataan 0-5-1. Onneksi kenttäpelaajat hoitivat leiviskänsä hyvin, joskin viimeisenä yönä pari kategoriaa (+/-, SHP) kääntyivät harmillisesti vielä vastustajalle. Ketään yksittäistä MVP:tä riveistä on vaikea nostaa, sillä onnistumisia tuli varsin laajalla rintamalla. Jos joku pitäisi nimetä niin ehkä se olisi kahden voittomaalin Carter Verhaeghe.

Seuraavaksi vastaan asettuu sarjakolmonen Nuppulinna, ja tasainen taisto on jälleen kerran odotettavissa. Kauden kolmas tasuri voi olla hyvin lähellä, tai sitten jompi kumpi voittaa niukasti. Maalivahtiosaston (epä)onnistumiset puolin ja toisin tulevat varmastikin olemaan tässä ratkaisevassa roolissa, kun kummallakin joukkueella on varsin tehokas ja laadukas kenttäpelaajisto. Kenttäpelaajien osalta lähtökohdat ovat otaniemeläisittäin hyvät, kun pakkiosasto saa sairastuvalta huippuvahvistuksen Brandon Montourin palatessa askiin. Ilman uusia loukkaantumisia käytössä tulee olemaan täysin terve rosteri, mikä on Oxenin historiassa hyvin poikkeuksellinen tilanne.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tasainen vääntöhän se taas oli ja niukka voitto lukemin 10-8-3 BeeWaspHornetzzeja vastaan. Pienillä marginaaleilla mentiin ja viimeiselle yölle tekemäni maalivahtivaihto lopulta voiton takasi. Kenttäpelaajilta ihan hyvää suorittamista vertaillen muihinkin joukkueisiin, mutta maalivahdeilta oli taas vaihteeksi vähän heikompi viikko.

Lafreniere (3gp 3+3), Scheifele (3gp 1+7) ja Schenn (3gp 4+1) oli ehkä ne viikon suurimmat onnistujat ja positiivisimmat yllättäjät. Heikommin suorittaneissa sitten Larkinilla ja Zibanejadilla ollut vähän hiljaisempaa viime aikoina tehopisteiden osalta. Kummatkin kuitenkin pelaa voittavissa joukkueissa ykkössenttereinä, niin tehojakin sopii odottaa viime aikoja enemmän. Myös maalivahtiosastolla pitäisi vähän saada Talbotille taustatukea, viime viikolle sitä piti vapaista hakea mutta katsotaan miten tilanne kehittyy jatkossa.

Tällä viikolla jatkuu AJ Dessua vastaan. Menneen viikon tilastoilla olisin kenttäpelaajien osalta ollut askeleen edellä, mutta maalivahdeissa ei olisi ollut mitään saumaa. Kokonaisuudessaan varmaan siis tasaista vääntöä on tästäkin viikosta luvassa.
 
13-6-2 nokkaan HC Northern Lightsilta. Anderssenin loukkaantuminen edelleen paha takaisku ja kun hätänostoni Pickard ei pelannu peliäkään, niin pelkällä Elviksellä 0-5 maalivahdit vastustajalle.

Viimeisenä päivänä ajattelin vielä miesylivoimalla kääntäväni edes hitit ja blockit itselleni, mutta Laineen penkitys ja toinen hätänostoni Blais poppareilla. Hyvä managerointi siis jatkuu, ei se ainakaan edesauta tilannetta.

Siihen päälle kaikki muut viikon loukit, niin ei tässä nyt oikein riitä mikään. Isoimmat lampaat olivat jälleen Columbuksen miehet. Laine ei saa mitään aikaan ja oikeastaan Elvistä nyt on vaikea syyttää mistään kun cbj vaan on niin huono.

No mutta uusia pettymyksiä kohti jälleen!
 
Viimeksi muokattu:

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Konttaus jatkuu ja pleijariviiva karkaa karkaamistaan. Maalivahdit hoitivat tonttinsa mut kenttäpelaajissa hävittiin kaikki. Tätä toki edesauttoi vastustajan suurempi pelimäärä mut eipä kiitosta silti voi jaella. Sit ruetaankin pelaamaan Zambonin osalta jo pleijareita. Pakkovoittoja tarvitaan.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vuoristorataa edelleen ja nyt vuorossa tappion jälkeinen voitto Zambonista, 14-5-2.

Kenttäpelaajat hoitivat hyvin roolinsa tekemällä 44pist ja saalistamalla 14,5 pistettä. Veskoista tulikin vain sitten säälipuolikas kun vastustaja ei saanut 0-peliä. Husso lähti katsomaan muksuansa ja Dostal päästi heti alkuun 8 ja se oli sitten siinä.

Tällä viikolla koitetaan välttää voiton jälkeinen tappio kun Kultakiitäjät tulee vastaan. Panosta lisää se, että ollaan suht tasoissa ja pleijariviivan tuntumassa tai liki päällä.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Kauden avausvoitto 13-6-2 lukemin ja hieman lähempänä pudotuspeli paikkaa, iso kiitos tällä kertaa maalivahdeille jotka pelasivat statsien puolesta hyvän viikon. Kenttäpelaajat paransivat otteitaan riittävästi ja toivottavasti sama suuntaus jatkuu. Tuleva viikko sitten Otaniemeä vastaan ja mielenkiintoinen sarja luvassa.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Kuten jo viikko sitten ounastelin, kärkikamppailu Nuppulinnaa vastaan ratkesi maalivahtipeliin. Tällä kertaa vastustajan veskarit Skinnerin ja Markströmin johdolla vetivät pidemmän korren ja niinpä Rangers vei voiton pistein 11-7-3. Viimeisen yön jokerikortin Erssonin piti vielä tasoittaa startit ja kääntää torjunnat Oxenille, mutta tuo onnistui vain puolittain, kun saamaton Columbus ei saanut riittävästi laukauksia aikaiseksi. Oman joukkueen edesottamuksiin olen kenttäpelaajien osalta tyytyväinen, mutta maalivahtiosasto ei juuri nyt vakuuta, ja tästä syystä Tukholmassa räpeltänyt Reimer vaihtuikin Erssoniin. Sen verran paljon noita kakkosveskareita sääntömuutosten myötä vapaissa pyörii, että taidan toistaiseksi kierrättää tuota kolmospaikkaa ellei nostolla satu jossain välissä jotain timanttia saamaan.

Seuraavana vastaan tulee tosiaan viime viikolla kauden ekan voittonsa ottanut Northern Lights. Kenttäpelaajissa Oxenilla on iso etu, mutta maalivahtiosasto on vastustajalla nykyvireen perusteella paremmassa kuosissa ja niinpä tiukka taisto lienee tässäkin edessä. Kärkiporukat napsivat kierroksesta toiseen selviä voittoja, joten sellainen olisi tästä toiveissa, jos runkosarjan piikkipaikasta halutaan taistella. Se tosin vaatii pinnoja myös tolppien välistä, ja niiden suhteen en juuri nyt ole kovin luottavainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös