ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2023–2024

  • 8 027
  • 212

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Nyt sai Kultakiitäjät hyvän pelaajan. Sellanen kutina, että Cam Atkinson tekee 30+ maalia tällä kaudella. Ja Viskarin mainitsema Flyers painaa pudotuspeleihin... ja hymiö perään. Couturier (mulla nyt) vois painaa tehot 19+67.
Joo Atkinson tullenee tekemään kovat tehot ja on kyllä tuon hintansa arvoinen. Oli vaan pakko vahvistaa sentteriosastoa koska vahva tunne ettei nelikolla Mackinnon-Seguin-Gaudreau-Cizikas taistella mestaruuksista. Backlund on profiililtaan aika sopiva pala joukkueeseen.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Uusi kausi alkoi, mutta vanhat tutut kujeet jatkuvat. Eilen piti otteluruuhkassa jälleen penkitellä pelaajia ja valinnat olivat etukäteen päivänselvät: Max Domi (4gp 0+1) ja Matthew Knies (4gp 0+0). Jokainen voinee lukea Tampa-Toronto pelin tilastoista, miten taas meni noiden kanssa. Pitää varmaan Leafs-fanina pitää vaahteranlehtipaidat pysyvästi puremassa tuppea, koska kyllähän se on penkitys Oxenissa, joka herättää pelaajan kuin pelaajan mättämään tehoja!
 

Ralph

Jäsen
Itselläni sentteriylitarjonnan myötä penkille jäi Joe Velano (2+0) ja Paul Cotter (1+1), vaikka kaksi tyhjää laituritonttia olisi ollut. Cotter on puhdas laituri, joten harmi tällainen hukkaan meneminen. Erinomainen startti hänellä uuteen kauteen.

Matt Duchene, Peyton Krebs ja miksei vaikka Ryan Nugent-Hopkins tarjolla laituriin, mieluiten vasen laita.

Ensimmäinen viikko oli tasuri ja nyt tulee tappio.
 

Miqlis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo Atkinson tullenee tekemään kovat tehot ja on kyllä tuon hintansa arvoinen. Oli vaan pakko vahvistaa sentteriosastoa koska vahva tunne ettei nelikolla Mackinnon-Seguin-Gaudreau-Cizikas taistella mestaruuksista. Backlund on profiililtaan aika sopiva pala joukkueeseen.
Kiitos treidiehdotuksesta, kun sentteriosastolle olikin kertynyt ylitarjontaa. Ekassa pelissä Atkinson tarjoili -3 saldoa kiikareilla, mutta oli vielä tutustumassa uuteen joukkueeseen penkin puolella. Pisteiden osalta alkukausi ollut vähän odotettua laimeampaa sekä hyökkääjien että puolustajien osalta, mutta tasaista vääntöä myös tällä viikolla menossa. Viime kaudella otettiin selkään kunnolla alussa ja vasta kauden puolen välin kohdalla tuli täyskäännös ylöspäin, joten nyt kuitenkin paremmin mukana playoff-taistossa heti alusta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JMT

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Detroitin ja Calgaryn matsia tässä katsellen (F1 jälkeen), huomaan että mun ainoa pelaava ukko, Calgaryn Hanifin on penkillä. Sinänsä hauska sattuma, että eilen Hockey GM:ssä Hanifin oli mun kapteeni. Kun ainoana ei pelannut.

Pitäisköhän olla huolellisempi?

Joka tapauksessa niukka voitto (12-8-1 tai 12-9-0) tulee 2.kiekalta ja nousu sijalta 19. aloitettu. Jortikkaa haastamaan seuraavaksi.

Toistaiseksi ainakin itse tykännyt tuosta mv-uudistuksesta kun pystynyt vapailta napsimaan pelaavia (mm.Vladar/Dostal) kassareita. Kun Vasy edelleen telakalla. Aikoinaan kun oli 4 veskaa per jengi niin eipä siinä hirveästi vapailta pelaavia ukkoja nosteltu.
 
Toistaiseksi ainakin itse tykännyt tuosta mv-uudistuksesta kun pystynyt vapailta napsimaan pelaavia (mm.Vladar/Dostal) kassareita.

Samaa mieltä. Jotenkin tuo selkeyttä hommaan kun maksimimäärä per joukkue on kolme. Tämän kun olisi sisäistänyt paremmin jo draftissa, niin olisin mennyt luultavasti hieman eri taktiikalla ja ottanut kaksi varmaa korttia ja jättänyt kolmannen paikan auki vapailta nostoille.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Viikko kaksi toi Zambonille 12-7-2 voiton. Maalivahdit hävittiin pystyyn joten toive ei totetunut. Onneksi vastavuoroisesti kenttäpelaajat voitettiin pystyyn joten plussan puolelle jäi.

Seuraavaksi Kilimanjaroa. Laitetaan nyt sit tulevalle viikolle myös toiveisiin sama maalivahdeille kategoriavoittoja.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
HC Kilysille surkean ensimmäisen viikon jälkeen tärkeä 15-3-3 voitto toiselta viikolta Ilotalosta ja päästään nousemaan pohjalta ylöspäin. Moni kategoria oli paljon tiukemmalla kuin mitä tulos kertoo, onni oli tällä kertaa puolella että ne kääntyi pääasiassa Kilysille. Maalivahdeilta huomattavasti parempaa tekemistä, vaikkakin vastustajalla oli sillä saralla epäonnea loukkaantumisten kanssa.

Alisuorittajia on vielä turhan paljon, Ovie ja Kane etunenässä, mutta onneksi syvyysmiehistä on löytynyt myös ylisuorittajina mm. Vatrano ja Ghost.

Laitureita voisi irrota vaihdossa pisteitä (ja blokkeja) tuovaan pakkiin jos jollakin on siellä ylitarjontaa ja treidihaluja.
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Toinen yhden pisteen tappio putkeen 9-10-2. Tasaista on ollut. Viimeisellä kierroksella yritettiin vielä poimia pelaaja, joka ottaisi yhden jäähyn ja kääntäisi lopputuloksen toisinpäin, mikäli Dube ei tätä temppua tekisi. Ei osunut ja ei osunut Dubekaan. Nyt heti uuden viikon alkaessa sai turhake Carrick lähteä takaisin vapaille.

Seuraavaksi Nuppulinnaa vastaan yrittämään tappioputken katkaisua. Helppoa se ei tule olemaan, sillä menneellä viikolla olisi tullut aikamoinen tukkapölly. Viikothan ei kuitenkaan ole veljiä keskenään, eihän?
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oxen otti kauden avausvoiton NABD:n kaaduttua murskaavasti 16-2-3 ja nousi sarjakakkoseksi. Alkuviikon tukkoisuuden jälkeen hanat aukesivat ja viikko tuotti lopulta 31 tehopinnaa, joista siis 28 ke-su välillä. Maalivahtiosasto on ollut erinomainen, kun koko kolmikolla on tähän mennessä tältä kaudelta vain yksi tappio (Vanecek 1-1-0, Thompson 2-0-0, Reimer 2-0-0). Kenttäpelaajien osalta mennyt viikko ei ollut kummoinen, joskin tehoja tuli laajalta rintamalta. Kolmea pinnaa enempää ei tehnyt kukaan. Pahin pettymys on tähän mennessä ollut pantterikaksikko Tkachuk-Verhaeghe, joilla kummallakaan ei ole oikein lähtenyt kulkemaan. Verhaeghe oli myös vuosi sitten lokakuun jäässä ja sitten alkoi tapahtua, joten vielä en tuosta ole huolissaan. Pääasia, että joukkue voittaa - kategoriavoitto yhden tai 20 pinnan erolla on ihan samanarvoinen.

Seuraavaksi vastus kovenee, kun Oxenin vieraaksi saapuu yksi tämän liigan kestomenestyjistä Kilys, joka majailee muutaman sijan otaniemeläisten alapuolella kuudentena. Paperilla luvassa on erittäin tasainen matsi, mutta Kilyillä on pelottavan monta nihkeästi aloittanutta nimimiestä, joten täytyy toivoa etteivät he ainakaan vielä tällä viikolla heräisi. Niukka voitto tästä olisi erittäin hyvä tulos, jotta Oxen pysyisi kärjen vauhdissa ja saataisiin tiebreaker mahdollista playoff-kohtaamista ajatellen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Kily

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Hyvin on kausi tuloksellisesti alkanut. Ekalta viikolta 15-5-1 voitto Hawaii Spidersia vastaan ja nyt toiselta viikolta 14-6-1 voitto The Unknown Starsia vastaan. Ensimmäinen viikko ei ollut joukkueelta mikään kummoinen, mutta vastustajalla oli vielä heikompi aloitus ja sitä kautta varsin isotkin lukemat lopulta päätyi tauluun. Toinen viikko olikin sitten joukkueen suoritukseltakin aivan liigan kärkipäätä ja aika moni joukkue olisi kaatunut noilla tilastoilla. Toivotaan että sama vire jatkuu kolmannelle viikolle, kun vastaan asettuu sarjataulukon häntäpäästä tällä hetkellä löytyvä NABD. Menneen viikon tilastoilla olisi aika reilu voitto irronnut, mutta tosiaan varsinkin näin alkukaudesta otteet voi heitellä molemmilla joukkueilla aika reilusti.

Alun positiivisina yllättäjinä voisi nostaa Dylan Larkinin ja Nicholas Paulin pistetehtailut. Larkin ollut useampana vuotena fantasyjoukkueissani luottopelaajia ja sai vihdoin rinnalleen kunnon maalintekijän ja se näkyy heti pistepörssissä jossa tällä hetkellä toisena. Paul päässyt Tampan ykkösylivoimaan ja rouhimaan maalinedestä pisteitä. Myös maalivahtiosastolla Talbot ja Forsberg ovat aloittaneet kautensa hyvin ja molemmilla on saumat ottaa pelaavan maalivahdin paikka joukkueissaan alkupelien otteilla.

Sen sijaan esimerkiksi Brayden Schenn hiihtelee edelleen kiikareilla, alla kuitenkin 65 pisteen kausi joten vaikka mukavasti taklauksia jakeleekin niin myös pisteiden osalta odotetaan huomattavasti parempaa. Myös Sergachevin alku ollut suorastaan heikko ja kun joukkueen puolustus jäi draftissa melko ohueksi niin Sergachevilta tarvittaisiin aika paljon parempaa. Maalivahtiosastolla Samsonovin kauden alku ei myöskään ole ollut kovinkaan vakuuttava ja on valumassa näillä otteilla penkkiä lämmittämään Wollin taakse.
 

Paarma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Oilers
Buflinin Dustinista kauden toinen voitto. Vielä ei joukkueesta kovin huolestuttavia havaintoja ole; mitä nyt miinuksia tulee liikaa, ja Levi voisi ottaa paremmin kiekkoja kiinni jotta pysyisi Buffalossa ykköskassarina. Hyvin on surissut noin muuten...

Seuraavaksi vieraillaan viikko Vantaan bordellissa, josta näyttää ainakin McDavid puuttuvan. Hunajakennossa otetaan tällaiset tasoitukset ilolla vastaan!
 

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
Ei ole täällä kovin häävisti ainakaan tuloksien perusteella alkanut kausi, ekalta viikolta tasuri Otaniemeä vastaan ja tällä viikolla kunnolla turpaan Tykiltä ja sijoitus löytyy häntäpäästä. Toisaalta kuten ylempänä mainittu, kovan viikon veti vihu ja tilastollisesti ihan ok viikko, monia vastaan olisi pikkaisen mukavammat numerot ollut taululla ja toisaalta vastustajatkin ovat olleet kestomenestyjiä tässä liigassa, joten ehkä vielä ei paniikkinappulaa kannata painaa, toki hieman käsi jo kurottuu sitä kohti jos suunta ei käänny pian.

Vähän turhan paljon alisuorittajaa löytyy, varsinki Washingtonin paskuus on henkilökohtaisesti yllättänyt itseni ja sen myötä nuo Washington-varaukset ovatkin olleet heikkoja, myös Hischierin kiikarit huolettaa 5 pelin jälkeen kun viime kaudella painoi kuitenkin 80 pistettä ja tähän päälle loukkaantui, mutta ei ilmeisesti pahemmin. Myös Ottawan varauksista Chabot ja Batherson ovat olleen pettymyksiä, Chabot menetti jo ykkösyv:n paikkansa Sandersonille ja Batherson myös aika yössä ollut, toki Norrisin paluu hänen sentteriksi pitäisi piristää. Myös Bluesin maalivahtitilanteen kanssa otettu arpa osoittautumassa hudiksi kun Binnington on pelannut hyvällä tasolla ja Hofer imuroi ainoassa startissaan oikein kunnolla.

Onnistujien lista onkin sitten aika paljon lyhyempi. Konecny on ollut hyvä, Magniapane myös ylittänyt odotukset ja kaippa Palmierin ja Hertlinkin voi laskea odotettua paremmiksi. Tkachuk ja Kucherov ovat sillä omalla tasollaan suorittaneet.

Kauppoja voi ehdottaa, ei tässä ainakaan hirveästi huonommin enää voi mennä, joten kaikista pelaajista kuuntelen kyllä ehdotuksia.
 
Se oli semmonen viikko se. Viikko alkoi Andersenin loukkaantumisella ja hienolla tilastorivillä, torjuntaprosentti 50 ja gaa joku ykstoista ja risat. Sitte sairastu toinen ykkönen Elvis ja maalivahtitilastot olikin siinä. Kilysin pojat kairas vielä nollapelinki tältä viikolta joten se oli sitten Rahnasto-Turhapuro -rivi valmis.

Sitte Andersson päätti kolata Laineen viimeisillä sekunneilla ja niin lähti nekin jantterit rivistä pois. Kirsikkana kakun päälle McDavid loukkaantui.

Ei kuitenkaan vielä luovuteta, kausi on onneksi vasta alussa ja toivottavasti saikku- ja pelikieltoukot tulee pian takasi.

Kilys oli parempi joukkue ja voitto meni oikeaan osoitteeseen, pienellä tuurilla olisi silti kaivannut muutaman kategorian kavennuksen, mutta ei osunut tällä kertaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Kily
Ihan mukavasti on alkanut Kilimanjaron poikien kausi. Ekalla viikolla tasuri Ralphien pallokerhon kanssa ja toisella viikolla niukahko voitto havaijilaisista.

Harmittavia loukkaantumisia tullut heti kauden alkuun Arvidssonin ja Boldyn poissaolojen myötä. Isoja alisuorittajia ei ole onneksi näkynyt, joskaan ei mitään superonnistujiakaan. Ehkäpä ensimmäiseen kategoriaan voi nimetä Ehlersin ja Taylor Raddyshin, molemmilla 2 pistettä mieheen. Isoimmat onnistujat ovat niitä, joilta sitä eniten odotetaankin (Pastrnak, Stamkos, Morrissey jne.). Hyvä tästä on jatkaa kolmannelle viikolla. Joo ja kauppa on aina auki.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Eilen toteutui astetta isompi treidi jossa Mackinnon, Eklund ja Dumba matkasivat NABD:n riveihin ja vaihdossa saapuivat Aho, Zegras ja Nurse. Tällä kaupalla hain lisää leveyttä ja joukkue näyttää varsin hyvältä, tuloksellisesti kausi on ollut pettymys vaikka aika lähellä tuota 10 pisteen keskiarvoa ollaankin. NABD sai kaupalla yhteen Rantanen-MacKinnon parin ja onhan tuo kohtuu kova kaksikko liigaan kuin liigaan, kiitos kaupoista @tunsbe
 
Hyvää managerointia jälleen kerran, tämäkin viikko menny kai vajaalla rosterilla. Jostain syystä en saa kyllä tehtyä vaihtoja, onko se tuo Anderssonin sspd vai mikä tuossa kummittelee, mutta herjaa IR -paikoista kuitenkin? Kruunuksi Anderssen penkillä ja siinä meni yksi kategoria kun ei jaksa yötä myöten seurata kuka aloittaa.

Mutta jatketaan yrittämistä, kävi tässä onneksi taas tuurikin kun Rags voitti jatkoajalla, ilman sitä maalia olisin hävinnyt kaksi mv-kategoriaa. Taistele Ilotalo (managerista huolimatta)!
 
Edelliseen viestiin vielä palatakseni, niin onko kellään mitään hajua miksen voi lisätä pelaajia? Otin McDavidin pois IR -paikoilta ku se on dtd ja nyt kun yritän lisätä pelaajaa, niin tulee seuraava herja: "No adds allowed until ineligible player in IL/IR slot is moved."

Onko tuo Andersson vienyt koko ajan yhden pelipaikan pelikiellossaan ollessaan vaikka sen on voinut laittaa IR -slottiin? Vai mikä tässä mättää?

Tiputin jo alkuviikosta Comrien vahingossa kun yritin ottaa Stolarzia maaliin, niin tässä on jo ihan tarpeeksi saanu säädettyä vajaan kolmen viikon aikana.

Edit. Homma taisi ratketa, olen varmaankin laittanut Rasmuksen vemppaosastolle kun se oli jostain syystä hetken Out eikä suspended ja nyt se pitäisi heittää takaisin kokoonpanoon ennen ku voi tehdä mitään liikkeitä.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aivan paska kierros, mutta U-P Luukkonen pelasti nollapelillään Coloradoa vastaan jokusen paunan. Managerikin saa ottaa muutaman kategorian omaan piikkiinsä.

Eli tsäkää kävi siinä, että Buffalon mv:t 1-2 ovat klesana. Toivottavasti tästä nollasta U-P saa virtaa niin että nousee lopulta Buffalon ykköseksi. Silloin olisi keväällä mahdollisuuksiakin.

7-12-2 jatketaan tuon nollankin jälkeen. Varmaan jotain sellasta on lopputuloskin. Sitten ensi viilkolla aina kova Ralphin pallojengi ensi vastaan. Kaukana ollaan vielä pleijariviivasta.. jospa ensi viikolla lähemmäksi?
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Avausvoitto antaa odottaa itseään Temps Reglementin ollessa selvästi parempi joukkue 12-6-3. Aika kaksijakoinen fiilis joukkueesta, onnistujia on tosin harvassa verrattuna alisuorittajiin, toivottavasti löytävät pian vireensä. Tämän viikon vastus on Cityballs ja hyvä joukkue näyttää olevan sekin.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Alkuviikon kohtalainen suoritus tukehtui loppuviikon sakkaukseen Kilimanjaroa vastaan ja turpaan 7-13. Vastustaja oli kyllä parempi, ei kahta sanaa. Mutta ei auttanut myöskään Zamboni managerin penkille jätetty Quickin nollapelikään (tällä ois tasattu 2 kategoriaa ja voitettu yksi lisää) asiaa eteenpäin.

Maalivahdit kuitenkin petrasivat joten plussat siitä.

Ensiviikolle Hawajia vastaan toiveisiin sit kenttäpelaajien tasonnosto. Josko joskus molemmat osastot osuisi yhtäaikaa.
 
Viimeksi muokattu:

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tasalukemiin 9-9-3 päättyi lopulta taistelu NABD:a vastaan. Viikon aikana tilanne näytti paljon huonommaltakin, mutta lauantain kierroksella onnistuin jopa johtoon nousemaan. Viimeisenä yönä kuitenkin vastustaja kampesi vielä miesylivoimalla tasoihin. Tiukalle jäi useampi kategoria, jotka olisi varmaan ollut käännettävissä parilla lisäpelillä. Toki jäi siellä myös vastustajallakin nollapeli penkille, joka olisi pari kategoriaa kääntänyt vastustajan eduksi.

Omalta joukkueelta hieman vaisumpaa suorittamista oli tämä viikko ja ei ihan edellisen viikon tasoista suoritusta tullut. Erityisesti maalivahtiosastolla tilanne vaikuttaa aika heikolta tällä hetkellä, kun kaksi maalivahtia valumassa pienempään rooliin joukkueissaan.

Onnistujiin voisi nostaa Ottawan Ridly Greigin, joka tällekkin viikolle teki 3 peliin tehot 1+2 ja ottaa myös aloituksia ja taklauksia siihen päälle. Greig tuli draftista viimeisillä kierroksilla ja siihen nähden hyvin on alkukaudesta kyllä toimittanut ja vaikka Norris palasi niin vastuuta on riittänyt ja tulosta tullut senkin jälkeen. Myös Tampan Sergachev osoitti jo pieniä elonmerkkejä tällä viikolla, kun kahteen peliin onnistui 3 syöttöpistettä keräämään ja olemaan plussalla.

Tällä viikolla asettuu vastaan sarjassa kolmantena vain muutaman pisteen perässä oleva Hc Kilys. Menneen viikon lukemilla olisi kyllä rumasti takkiin tullut, joten paljon pitää joukkueen nostaa tasoaan menneestä viikosta jos sarjan kärjessä halutaan pysyä.
 
Niin vain väännettiin kuin ihmeen kaupalla 10-6-5 voitto. Joukkue edelleen vähän kohmeessa ja peräjoukoissa jatketaan. Kuitenkin kolmesta otteluparista kaksi voittoa, niin ollaan vaikka siihen tyytyväisiä.

Alkukauden plussat menee Corey Perrylle, Lucas Raymondille, Logan Cooleylle ja ennenkaikkea Luke Hughesille, joka nousi ainakin väliaikaisesti jo Devilsin ykkösylivoimaankin.

Miinukset menee Andersenille, Laineelle, Beniersille (9 peliä, 0+3 ja -12) , Karlssonille ja ennenkaikkea pelikiellon ottaneelle Anderssonille.

Tällä viikolla Dessun kanssa hyssepommeja vai mitä ne oli.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos jotakuta kiinnostaa herra nimeltä Leon Draisaitl, niin rupeaa olemaan liipasimellla... 7 viime peliä ja 0 maalia (ja 6 syöttöä) ei vaan nyt vakuuta. Toki parantaa varmasti kauden edetessä, kuten Edmonton, mutta kuinka paljon?

Eli ihan pienestä vastineesta ei vielä lähde muille maille, mutta jos oikea tarjous osuu kohdalleen niin aina voidaan neuvotella.

Muita lähtijöitä: kaikki alisuorittaneet finskit, Wennberg, Pageau...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös