ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2023–2024

  • 8 008
  • 212

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Numero 11 sieltä napsahti eli puolivälistä pelaajien nimiä alettiin huutelemaan. Paljon saneli taktiikkaa lopulta se, mitä kärjen jälkeen tapahtuu. Odotetusti kovin maalivahtinelikko meni siinä, jonka vuoksi oli selvää lähteä monipuolisella sadan pinnan hyökkääjällä eli Elias Pettersonilla. Arvoa lisäsi vielä se, että hänelle oli pelipaikkaan laitettu sentterin lisäksi LW.

Tuntui muuten jotenkin, että tänä vuonna laitureissa oli huomattavasti vähemmän valikoimaa. Mitä tässä olen muiden kommentteja lukenut kokoonpanoistaan, niin sama havainto näytti olleen muillakin, kun puhutaan vahvasta sentteristöstä, mutta heikosta laituristosta. Omatkin valinnat menivät paniikinomaiseksi loppuvaiheessa.

Tällä kokoonpanolla lähdetään kuitenkin liikkeelle.

HC Cityballs

Pettersson - Hintz - Kuzmenko
Skinner - Kopitar - Marchenko
Colton - Dube - Björkstrand
Zucker - Kuraly - M.Foligno
Fabbri (LW, C), Tomasino (C)

Larsson - Fox
Sanderson - Severson
Moser - Pelech
Giordano - Manson

Korpisalo
Schmid

Kahdella molarilla ei todennäköisesti koko kautta vedetä millään, etenkin kun toinen on lähtökohtaisesti 2. molari. Rohkeaa ratkaisua kokeillaan sääntömuutoksen (2 starttia) säestämänä. Korpisalon nuo startit pitäisi lähtökohtaisesti hoitaa ja Schmidin tuoda hyviä numeroita tukemaan omissa starteissaan.

Yritän illalla tsekata osallistumismaksut ja muistuttelen jos joltakulta puuttuu.
Tämä laitettu juuri nyt maksuun.
 
Viimeksi muokattu:

Fingerpori

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Sijalta 20 tuli draftiin lähdettyä ja ensin oli sellainen olo että tuolta paikalta mahdollisuudet ovat aika rajalliset. Pyrkimys oli saada Mv osasto sellaiseen kuosiin ettei viime kauden räpellys sillä osastolla toistu. Tämä ainakin toteutui 100%.
AJ Dessu mallia 23-24

Bertuzzi - Stutzle - Meier
Bunting -Thomas - Necas
Rakell - Johnston - Jarvis
Howden - Roy - Olofsson
IR Kane

Hamilton - Pesce
Jokiharju - Samuelsson
Marino - Hague
IR:Spurgeon, Hakanpää

Hellebuyck , Binnington, Brossoit

Itsellä ainakin Mv ja laituriosasto on kunnossa. Keskikaistaan olen tyytyväinen jos ei loukkeja tule, mutta pakisto on tasoa toivotaan toivotaan.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Kovia joukkueita näyttäisi olevan kaikilla eli mielenkiintoinen kausi on luvassa. Mulla olisi saatavilla ainakin Atkinson, Marchment ja Ferraro vaihdossa suunnilleen samoilla sijoilla varattuun sentteriin tai aloituksia tuovaan laituriin.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
8. sijalta lähdettiin joukkuetta kasaamaan. Ennen draftia oli ajatus etten maalivahtia ekalla kierroksella ota, mutta sattuipa sitten sellaiselle paikalle että oli 4 parasta hyökkääjää mennyt ja yksi eliittivahdeista tarjolla niin pitihän siihen tarttua. Kaprizov oli vielä 33. vuorolla jäljellä niin sai kuitenkin sen potentiaalisen 100 pisteen hyökkääjänkin.

Ihan tyytyväinen voi kokonaisuuteen olla. Taklaavaa ja laukovaa kaveria on vähintäänkin tarpeeksi. Laiturit selkeä vahvuus, puolustus kärjen takana ohut eikä sentteritkään ihan niin hyvät kuin olisi toivonut. Maalivahdit on riittävät. Campbell preseasonin perusteella kiinni Oilersin ykkösvahdin paikassa mutta sepä tulee jossain vaiheessa varmasti kääntymään, Sorokin on taattua laatua. Aika monta samaa tuli alkuvaiheessa otettua kun viime vuonna, mutta kierroksen pari myöhemmin.

HC Kilys vm.23-24 (varausnumero perässä)

Kaprizov 33.-J.T. Miller 48.-Nichushkin 168.
Ovechkin 73.-Bennett (O) 193.-Tippett 208.
E.Kane 153.-Hayton 233.-Kubalik 313.
JVR 433.-Coyle 273.-Vatrano 393.
Benson 448.-Pinto (O) 408.-Athanasiou 473.
J.Staal 328.

Letang 113.-Carlsson 88.
Gostisbehere 288.-McCabe 248.
Peeke 353.-Guhle 368.

Sorokin 8.
Campbell 128.

Näillä lähdetään runkosarjan voittoa puolustamaan. Ekalla viikolla hakemaan revanssia viime vuoden pleijareiden ekan kierroksen vastustajalta Läski Byfuglien ja rosterin perusteella tiukkaa vääntöä heti tiedossa.
 
Viimeksi muokattu:

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei mikään paras startti kauteen. No pohjalta on vain yksi suunta. Jotain 6-14 pataan Nuppulinnalta.

Numeroista huolimatta en vielä dumaa omaa joukkuetta. mm. 10 pakkipistettä, 139 aloitusta ja 18.34 peliaikaa ei vaan nyt riittänyt, kun vastustaja oli kaikissa parempi.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Zamboni avasi Jortikan kanssa sopuisalla tasurilla 10-10-1. Täytyy olla tyytyväinen pienemmän pelimäärän vuoksi.

Seuraavaksi Ralph, laitetaan maalivahdeille ryhtiliike tilaukseen.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Täällä sama kuin edellä eli sopuisalla tasurilla (9-9) aloiteltiin kausi enemmän pelannutta vastustajaa Starsia vastaan. Maalivahtien avaus oli hyvä, mutta kenttäpelaajien kokonaisuutena hieman nihkeä. Toki Boeserin 4 häkkiä lämmittivät, kuten myös Eichelin vahva pelaaminen heti kauden alkuun.

Vemppamiesten varailu kostautui heti kärkeen, kun Werenski päätyi välittömästi pariksi viikoksi telakalle IR-paikkojen ollessa jo valmiiksi täynnä. Alivoimalla siis pelaillaan, kunnes hän tai Norris palaa askiin.

Seuraava vastus on NABD, joka taisi oman matsinsa niukasti hävitä eli molemmat joukkueet lähtevät kauden avausvoittoa metsästämään. Joukkueiden voimasuhteista on vajaan viikon jälkeen mahdotonta päätellä yhtään mitään, mutta toivotaan että se voittotilin avaaja olisi Oxen.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Avauskierroksella 10-10-1 tasapeli Kultakiitäjiä vastaan ja mielestäni ihan ok tulos kaikkinensa ja tästä on hyvä jatkaa. Maalivahdit näyttivät molemmat puolensa ja peluutuksen kanssa saa olla tarkkana, puolustus vaikuttaa lupaavalta ja toivottavasti Heiskanenkin saa pistetilinsä auki ASAP. Seuraavaksi sitten otatus Terriersiä vastaan ja mielenkiintoinen viikko on luvassa.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Onpas ollut tasainen kierros. Kolme ottelua selviä, ja muut oikeestaan maalin pelejä.
Joo, ja tasan puolet matseista tasureita. Enpä muista vastaavaa tässä liigassa edes aiempien vuosien tynkäkierroksilta. Maksimissaan on tainnut olla jotain 2-3 tasapeliä per kierros. Povaa kyllä hienoa ja jännittävää kautta, jos on näin tasaiset rosterit managereilla.
 
Avauskierrokselta tulos oli 11-8-2 ja täytyy olla kyllä todella tyytyväinen voittoon. Lauantaina nappaama Mintyukov oli tämän voiton takuumies iskemällä maalin eilisessä Carolina -voitossa. Ilman tätä maalia tulos olisi ollut ihan toinen.

Draftin jälkeen povaamat heikkoudet näkyi ekassa otteluparissa ja täytyy jossain vaiheessa yrittää vaikka kaupoilla saada särmää joukkueeseen.

Yritin tänään vähän kalkuloida viikon vastustajaakin ja tämän pohjalta tein vaihdon joka toi lisää pehmeyttä joukkueeseen -viisasta vai ei, sen näkee viikon päästä.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Avausviikon saldona varsin maistuva 13-6 voitto, mutta totuuden nimissä tämä tuli aika vahvasti @Kily n maalivahtien avittamana. Eli ei parane tuudittautua tähän. Hyvin ensimmäinen viikko kuitenkin meni, ja numeroita sarakkeisiin kirjautui laajalta rintamalta. Tästä sitten kohti tämän viikon matchupia, katsotaan miten @Paarma pörisee.
 

Spidy#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Falcons, Nhl
5-15-1. Ja liigan viimeinen sija. Eipä se paljon huonommin enää olisi voinut alkaa.

Ehkä huolestuttavin juttu kauden avauksessa oli se, että nuo numerot jopa mairittelee. Maalit voitettiin 6 vs 5 ja kaksi mv-kategoriaa tulivat kotiin viimeisen kierroksen ansiosta.

Draftin jälkeen ei ollut kovin luottavainen olo joukkueesta ja ei tämä kyllä luottamusta yhtään lisännyt. Toivotaan että tämä viikko menee paremmin, muuten aletaan painamaan paniikkinappulaa jo lokakuussa...
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Rosteri koon pudotus on tehnyt homman aika vaikeaksi kun vapaista löytyy useampi sellainen pelaaja kenet haluaisi mukaan ja jatkuvasti saa puntaroida kuka rosterin pelaajista on joukkueen kannalta epäsopivin tai otteluiden päällekkäisyyksien vuoksi ei mahdu kokoonpanoon. Jos jollakin kiinnostaa Kent Johnson niin laittakaa tarjousta tulemaan, potentiaalia löytyy ihan kivasti.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Sanoisin siis että rosterimuutos oli onnistunut? Vaihtuvuuttahan sitä haluttiinkin lisää eikö?

Henk koht näkemys pelaajat jotka on kiikun kaakun nosto/pudotus rajalla on arvoltaan käytännössä 0. Treidi voi toimia jos se esim edesauttaa molempien rosteribalanssia. Mut pelaajasta joka on pudotusuhan alla ei kannata ainakaan liikoja odottaa treidissä vastineena.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itsellä ainakin toistaiseksi kauppojen tekeminen ollut aika jäissä. En tiedä sitten johtuuko se vähän siitäkin, että lähtenyt enemmän "menee miten menee"-asenteella, vai uusista muutoksista. Joka tapauksessa en ole vielä lähetellyt kenellekään juuri ehdotuksia, eikä niitäkään paljon tähän suuntaan ole tullut.

Katsellaan nyt muutama kierros, toki ehdotuksia saa lähetellä aina jos joku pelaaja kiinnostaa. Tilanne tulee muuttumaan jos pudotuspeliviiva rupeaa karkaamaan. Eilen mietiskelin itsekseen, että Draisaitl ja Vasy tulevat ensimmäiseksi olemaan kauppatavaraa, jos tarve tulee. Heti perään Draisaitl vastasi huutoon tekemällä 2+2.

Hauskasti avauskierroksella hävisi lähes jokaisen pelaajakategorian ja voitti tsäkällä veskoissa melkein kaiken. Nyt johtaa melkein kaikkia pelaajakategorioita ja vastustajan maalivahti (Hart) aloitti mv-kisat nollapelillä. Siellä se Arttu Viskarin Kimanttia-podcastissa ylllätysvetona pudotuspeleihin nostettu Philly painaa. (Jolle Mäkinen ja Timonen nauroivat)
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Titaanien taisto menossa tehopisteissä NABD:tä vastaan, kun Oxenilla on kahden pelatun yön jälkeen kasassa tehot 1+2 ja vastustajalla 2+2. Meneeköhän kummallakaan 10 pistettä rikki ennen viikonloppua?
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Hauskasti avauskierroksella hävisi lähes jokaisen pelaajakategorian ja voitti tsäkällä veskoissa melkein kaiken. Nyt johtaa melkein kaikkia pelaajakategorioita ja vastustajan maalivahti (Hart) aloitti mv-kisat nollapelillä. Siellä se Arttu Viskarin Kimanttia-podcastissa ylllätysvetona pudotuspeleihin nostettu Philly painaa. (Jolle Mäkinen ja Timonen nauroivat)
Viime kierroksella Gustavsson päästi nollapelinsä jälkeen seitsemän maalia joten toivottavasti Hart hieman petraa ja päästää ainoastaan 5-6 maalia. Kai se pitää kokeilla.
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Hauskasti avauskierroksella hävisi lähes jokaisen pelaajakategorian ja voitti tsäkällä veskoissa melkein kaiken. Nyt johtaa melkein kaikkia pelaajakategorioita ja vastustajan maalivahti (Hart) aloitti mv-kisat nollapelillä. Siellä se Arttu Viskarin Kimanttia-podcastissa ylllätysvetona pudotuspeleihin nostettu Philly painaa. (Jolle Mäkinen ja Timonen nauroivat)
Kyllä minäkin nauraisin, sillä Philly ei tosiaan tule pleijareihin menemään. Jos olen väärässä, niin saa nauraa takaisin. Viimekin kaudella Philly muistaakseni alkukaudesta nappasi vastaavia voittoja muutaman, mutta lopputulos oli kuitenkin aika odotettu. Tuli oltua HockeyGM liigassa, missä tuli Hartia peluutettua, niin siitä jäi mieleen.

Treidien suhteen hyvin avoimena. Vielä en itsekään ole yhtään tarjousta laittanut liikkeelle. Vilkuilin kyllä @JMT Seguinia, kun hänet ilmoittelit olevan erityisesti kaupan, mutten keksinyt mitään järkevää vastinetta. Tääkin kiinnostus herännyt enemmän siitä, kun on samainen kaveri toisessa Fantasyssa, joten ei se kaikkein järjellisin perustelu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JMT

Ralph

Jäsen
Tähänhän tuli tälle kaudelle muutos, että komissaarit voivat noita lisäillä oman liigan sisällä. Eiköhän noista siis päästä sopuun, kun todelliset pelipaikat hahmottuvat.
Miten tämä käytännössä tapahtuu? En löydä omilta sivuiltani mitään asetusta, jossa voisin pelipaikkoja pelaajille lisätä.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Miten tämä käytännössä tapahtuu? En löydä omilta sivuiltani mitään asetusta, jossa voisin pelipaikkoja pelaajille lisätä.
Äh, muistin väärin ja tuo ominaisuus tulikin näköjään Yahoon puolelle. Ei siis (ainakaan vielä) onnistu ESPN:llä, toivottavasti kopioivat hyvän idean kilpailijalta mahdollisimman pian.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Joo olisi kyllä kiva kun noita pelipaikkoja alkaisi tippumaan, varsinkin kun sentteriosasto sulaa oikealta ja vasemmalta Dachin hajottua toisessa pelissä loppukaudeksi ja nyt Vilardikin useita viikkoja sivussa. Vilardi toki lähtökohtaisesti lienee enemmän laita.

Katsotaan onko tästä Bostonin uudesta kakkossentteristä mihinkään vai joutuuko tässä nostelemaan laituri->sentteri treidiä tapetille jossain välissä. Sieltä on kyllä vara tasapainottaa kun Debrincat, Nylander, Marner, Connor laiturinelikko toimii aikalailla joukkueen pisteveturina ja Barzal saanee myös laituripaikan.
 
Viimeksi muokattu:

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Voisiko @Ralph tai @Linjatuomari käydä upheldaamassa treidin?

Nyt sai Kultakiitäjät hyvän pelaajan. Sellanen kutina, että Cam Atkinson tekee 30+ maalia tällä kaudella. Ja Viskarin mainitsema Flyers painaa pudotuspeleihin... ja hymiö perään. Couturier (mulla nyt) vois painaa tehot 19+67.

Mullakin muuten @Knatterton oli Hart veskana tässä kisassa... muistaakseni viime kaudella. Muistan kyllä miten alkoi... ja varsinkin miten loppui.

Oli Cam myös täällä kiikarissa, mutta ei hinnalla millä hyvänsä. Jos Kultakiitäjät haluaa treidata eteenpäin niin saa pistää tarjousta. Toki jos kauppoja tehdään niin oikeesti on 10 maalin mies. Ja se toinen hymiö.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös