ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2022–2023

  • 12 541
  • 298

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Tappioputkessa painellaan, nyt pataan Dessulta luvuin 9-11-1. Onneksi oli sentään noin niukka tappio, mutta voittojen tielle pitäisi kyllä päästä mahdollisimman pian. Nyt kun Otaniemessä on vihdoin saatu maalivahtiosasto jonkinmoiseen kuntoon niin vastustajien veskarit ovat olleet viikosta toiseen käsittämättömän hyvässä torjuntavireessä. Syyt tappioihin löytyvät kuitenkin kenttäpelaajista, joiden pitäisi lähtökohtaisesti hoidella oma osuutensa selkeästi ja nyt niin ei ole tapahtunut. Tiukkaa taistelua on ollut, mutta aika monet kategoriat ovat menneet niukasti vastustajille ja ne pitäisi saada käännettyä voitoiksi. Varsinaisia rimanalittajia jengissä ei oikeastaan ole (ainoastaan Stastny selkeästi ESPN:n kahden viikon ratingissa miinuksilla), mutta vastaavasti huippuvireisiä pelaajiakaan ei juuri löydy - parhaina samaisessa tilastossa Ehlers (16.96) ja Kucherov (16.44).

Seuraava vastustaja on HC Jortikka, joka on nykyvireiselle Oxenille haastava vastus. Täytyy toivoa, että unessa olevista hyökkääjistä edes osa heräisi, kun otteluohjelma näyttää siltä ettei maalivahdeista juuri tällä kertaa apuja ole. Tämä matsi pitäisi vielä räpiköidä läpi nykyrosterilla ja All Star-tauon jälkeen vemppalistalta olisivat tämänhetkisen tiedon mukaan palailemassa ruotuun sekä DeBrusk että Monahan, joista molemmat (olettaen että jatkavat samassa vireessä kuin ennen loukkaantumisiaan) ovat isoja vahvistuksia hyökkäyspäähän.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Niukkaan tappioon 8-10-3 päättyi viikko Unknown Starsia vastaan. Tasuriinkin oli hyvät saumat, mutta tehopisteet kääntyi niukasti viimeisenä yönä vastustajalle. Kokonaisuudessaan kuitenkin ihan ok suoritus vastustaja ja otteluohjelma huomioiden, kun useamman pelin verran alakynnessä oltiin kenttäpelaajien osalta.

MacKinnon (4gp 2+6) ja Karlsson (4gp 2+4) jatkoivat hyviä otteitaan ja johtivat joukkoja. Myös Teräväiseltä vaihteeksi vähän pirteämpää ollut viime aikoina, kun viimeiseen 5 peliin tehot 1+4.

Tulevalla viikolla jatkuu Ilotaloa vastaan, joka menneellä viikolla veteli varsinkin tehopisteiden osalta hurjat lukemat tauluun. Kovavireinen vastustaja siis luvassa ja menneen viikon tilastoilla olisi selvästi tukkaan tullut, joten parempaan pitäisi pystyä oman joukkueen osalta. Tärkeät pisteet jaossa myös sarjataulukon kannalta, kun piste on vain eroa ja lähes peräkkäin sarjataulukossa tällä hetkellä ollaan.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ihan ok viikko kun saatiin kärkijoukkueesta (heidän kauden 3.tappio) voitto vaikka kenttäpelaajat eivät juuri mitään esittäneetkään. Maalivahdit (6-0) hoitivat tämän homman Hartin johdolla tällä kertaa ja loppuluvuiksi taululla 12-8-1.

3 kierrosta vielä ja sitten pudotuspelit. Matthews ja O'Reilly klesana, toivottavasti iskussa 4vk päästä. Uskoa viime kierros antoi siihen, että kaikki on voitettavissa, jos vaan käy vähän tsäkää.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Paciorettyn saaminen jengiin on ihan mukava lisä ajatellen tätä kamppailua, maali per peli -tahdilla aloitettu kausi pitkän loukkaantumisen jäljiltä.
Tämä olikin sitten lyhytaikainen ilon aihe.

Mutta muuten kulkee joukkueella ihan hyvin. Neljäs peräkkäinen voitto, kun Kultakiitäjät kaatuivat 12-8. Pudotuspelipaikan suhteen näyttää jo melko hyvältä. Joukkue suorittaa vallan tasaisesti, eikä heikkoja lenkkejä juuri ole. Terveystilannekin on harvinaisen hyvä *kop kop*.

All-stars viikonlopun johdosta pidennettyyn matchupiin sitten viime viikolla rökeletappion kärsinettä Ralphin pumppua vastaan. Sisuuntunut jengi varmastikin tulossa vastaan.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Eipä jäänyt paljoa sanottavaa viime viikosta, taisi olla loppulukemat 3-16-2 Jortikkaa vastaan. Melkeinpä ainoa hyvä asia matchupissa oli, että se loppui. Puhtaat paperit voi antaa oikeastaan vain neljälle pelaajalle (Tuch, Skinner, Kucherov, Weegar) eli ei ihme että takkiin tuli. Tällä tahdilla jo varsin varmalta näyttänyt playoff-paikka on vaarassa livetä käsistä, kun Oxen tippui ensi kertaa tällä kaudella viivan alle. Tilanne on siinä mielessä haastava, että kun alisuorittaminen on näin kollektiivista niin sille on hyvin hankalaa tehdä mitään muuta kuin ristiä sormet ja toivoa parasta. Sairaslistalta on onneksi tulossa helpotusta Allstar-breikin jälkeen, mutta terveidenkin pelaajien täytyy nostaa tasoaan.

Seuraava matsi käydään perinteisesti hankalaa vastusta KAC:ta vastaan ja kyseessä on äärimmäisen tärkeä kohtaaminen, kun vastustaja taistelee samoista sijoituksista. Viime viikolla olisi vähemmän yllättäen tullut rumasti pataan (kuten lähes miltä tahansa muultakin jengiltä), joten voitto tulee olemaan erittäin tiukassa. Allstar-ottelun myötä repaleinen otteluohjelma antaa oman lisämausteensa; koko kaksiviikkoisen aikana on hyvin hiljaisia kierroksia pl. lauantai 11.2., jolloin lähes kaikki jengit ovat tulessa.
 
Viimeksi muokattu:

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tasapeliin 10-10-1 päättyi viikko Ilotaloa vastaan. Viimeiseen yöhön asti taisin olla niukassa johdossa, mutta vastustaja onnistui kääntämään blokit yhden erolla itselleen ja itse sain syötöt tasoitettua. Oli kyllä kenttäpelaajien osalta taas aika heikko viikko, joten siihen nähden täytyy olla ihan tyytyväinen tulokseen. Maalivahdit pelasti aika paljon, kun Vejmelkan nollapelin ja vastustajan poissaolojen turvin ne meni 6-0 tänne suuntaan.

Seuraavaksi jatkuu Tempsiä vastaan. Menneen viikon lukemilla olisi voitto irronnut ja myös sarjasijoitusten puolesta ennakkosuosikkina tähän lähdetään. Pisteitä tässä kyllä kovasti kaivattaisiinkin, sen verran kovaa vauhtia takaa on pari joukkuetta nousemassa ja pudotuspeliviivaankaan ei montaa pistettä ole enää etua.
 

Ralph

Jäsen
Milloin halutaan sulkea siirtoikkuna? Jo ensi viikolla vai mennäänkö vielä viikko eteenpäin?
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Minun puolestani siirtodeadlinen voisi laittaa ensi viikon loppuun, niin jää kaksi täyttä matsia pelattavaksi "lopullisilla" rostereilla (toki vapaista pelaajia voi silti liikutella). Tällä hetkellähän se taitaa olla 24.2., joka on aivan liian myöhään playoffien alkaessa 27.2.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ilmeisesti 13-4-4 voitto irtosi lopulta Tempsiä vastaan tuplaviikosta. Tärkeitä pisteitä, kun samalla moni takana oleva joukkue jäi pienempiin lukemiin ja pudotuspelipaikan suhteen alkaa jo pientä eroa olemaan. Kenttäpelaajien osalta ihan kelvollinen viikko, mutta maalivahdit kyllä sakkasi tilastojen osalta, mikä toisaalta ihan odotettuakin näillä kavereilla.

Teräväisellä alkaa pikku hiljaa homma taas toimimaan, tähän viikkoon piste per peli ja taitaa viimeiset 10 peliä olla myös aika lähellä piste per peli tahtia. Myös muut kärkihevoset suoritti hyvällä tasolla ja esimerkiksi Karlssonille taas kevyt viikko 3 peliin tehot 2+5.

Seuraavaksi jatkuu BeeWaspHornetteja vastaan, menneen viikon tilastoilla olisi tainnut niukka voitto irrota, eli ennakkosuosikkeina tähän kai lähdetään ja pisteitä vielä pudotuspelipaikan varmistamiseen ja asemien paranteluun tarvitaan.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oxenin eeppinen sulaminen jatkuu viikosta toiseen ja nyt tuli KAC:lta pataan luvuin 6-11-4. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että playoffeja ei tällä kaudella Otaniemessä pelata. Kaksi matsia on toki vielä jäljellä, mutta samoista sijoista taistelevat joukkueet pelaavat niin paljon toisiaan vastaan, että Oxenin nousu viivan päälle vaatisi pienimuotoista ihmettä. Käytännössä sekä Unknown Stars että Kultakiitäjät pitäisi kaataa murskalukemin, ja lisäksi Athletic Clubin ja/tai Ilotalon täytyisi ottaa tahoillaan kahdesti pataan. Murskavoitto Starsista ei taitaisi onnistua edes huippuvireiseltä Oxenilta saati tämänhetkiseltä nuhapumpulta, joten eiköhän viikon päästä viimeisetkin playoff-haaveet voida unohtaa.

Pääsyy viime viikon tappioon löytyy kenttäpelaajista, joista peräti 9 jäi kiikareille. Toki pelejä oli normaalia vähemmän, mutta tehoja olisi silti pitänyt löytyä paremmin. Lisäksi tuli tehtyä täysin typerä waiver-nosto, kun kuvittelin Megnan tuovan kolme lisäpeliä, mutta hän toikin yhtä monta poppareilla istumista. Viikossa oli sentään myös jotain positiivista, nimittäin maalivahtipeli. Campbell on ottanut piristyneessä Oilersissa vetovastuun takaisin ja DeSmith + Ingram pelasivat myös valtaosin laadukkaasti. Knight ei ole vielä loukkaantumisensa jälkeen päässyt panttereissa pelaamaan, mutta uskoisin hänen saavan näytönpaikkansa seuraavassa pelissä Bobin voittoputken katkettua Coloradoa vastaan.

Seuraava vastustaja on siis Unknown Stars, joka porskuttelee sarjakakkosena. Oxenilla saattaa olla pieni yllätyssauma, kun maalivahtipelissä ollaan ehkä nykytilanteessa piirun verran edellä. Kenttäpelaajissa nykykuntoinen Stars pyyhkii otaniemeläisillä puolestaan lattiaa, mutta jos kadonneet tehot jostain löytyvät niin kyllä tässä voidaan tähdet ihan tosissaan haastaa. Veikkaan että tästä tulee vastoin kuntopuntaria tiukka taisto, mutta kaivattua murskavoittoa ei taida mitenkään päin pyöriteltynä olla luvassa.
 
Viimeksi muokattu:

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Täällä jatkuu vaihteleva suoritustaso. Jos toissa kierroksella kaatui tuleva runkosarjan voittaja niin nyt tuli pataan peräpään ANotAbigDealilta...

Tässä saa osansa ottaa myös manageri, joka nukkui ainakin yhden päivän kokoonpanojen päivityksissä sekä muutenkin jo mielessä pudotuspelit. Ihan hirveästi ei pelaajiakaan ole siirrelty. Toki tossa joutui jo käydä tarkastamassa paljon sitä eroa olikaan kun näytti tulevan verilöyly jossain vaiheessa viikkoa. Onneksi vain 8-12-1 lukemat.

Seuraavaksi juuri viivan tuntumassa oleva Spiders. Jos tästä apout tasainen matsi tulisi niin se riittää. Ja joskohan se Puljujärvikin saataisiin toiseen seuraan. Tokihan yhden maalin iski viikolla mutta penkille jäi sekin suoritus.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
17-2 voitto Ralphista erittäin vakuuttavan suorituksen jälkeen, ja nyt voi jo vähän hengittää playoffpaikan suhteen. Samalla vähän jobinpostia kun Forsbergin kausi päättyi loukkaantumiseen, mutta onneksi sain nostettua Sensin uuden tähtiveskarin Mads Sogaardin tilalle.

Seuraavana hakemaan voittoputkelle jatkoa Nuppulinnan kustannuksella. Tänä vuonna ei olla vielä hävittykään. *jinx*
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Runkosarjan toiseksi viimeiseltä viikolta irtosikin sitten joukkueen kauden suurinumeroisin voitto lukemin 18-1-2 BeeWaspHornetzeja vastaan. Tuloksellisesti myös varsin hyvä suoritus joukkueelta, aikalailla kärkipäätä taisi olla kaikista joukkueista ainakin kenttäpelaajien osalta. Samalla myös pudotuspelipaikka taitaa aika olla varma ja jopa 3. sijasta vielä mahdollisuus taistella.

Viikon positiivisiin suorittajiin voisi nostaa Max Domin, joka viikon 4 peliin teki tehot 1+6. Myös Robby Fabbrilta hyvää suorittamista, viikon 4 peliin tehot 3+3. MacKinnon ja Larkin myös veteli 8 ja 9 pisteen viikot, eli myös kärkiäijät hoiti ruutunsa.

Runkosarjan viimeisellä viikolla tulee vastaan Tervakoski Terriers. Panoksena lähinnä lopullinen runkosarjasijoitus väliltä 3-6, joten hirveästi ei merkitystä tuolla ole ja pikku hiljaa täytyy alkaa katseet kääntämään pudotuspeleihin. Mahdollista tosiaan jopa, että kohtaamme myös ensimmäisellä kierroksella pudotuspeleissä.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Runkosarjan viimeisellä viikolla tulee vastaan Tervakoski Terriers. Panoksena lähinnä lopullinen runkosarjasijoitus väliltä 3-6, joten hirveästi ei merkitystä tuolla ole ja pikku hiljaa täytyy alkaa katseet kääntämään pudotuspeleihin. Mahdollista tosiaan jopa, että kohtaamme myös ensimmäisellä kierroksella pudotuspeleissä.

Itselle päättyneellä viikolla niukka voitto Spidersista ja nyt tosiaan päätöskierroksella Team Tykin kanssa valmistelemaan pudotuspelikuntoa.

Joukkueen iskukyvystä ei ole niin varmuutta, mutta ainakin on toistaiseksi terve joukkue ja O'Reillykin saatiin uuteen joukkueensa. Vielä kun tuo Pulju saataisi uuteen seuraansa ja pelaamaankin. Nyt ollut lähinnä maskottina ja juuri sen takia että sarjasijoituksen vuoksi on voinut pitää.

Pudotuspeleissä ei voi antaa yhtään tasoitusta kenellekään vaan kaikkien pitää olla täysin iskussa tai sitten pois.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Tappioputki päättyi vihdoin ja viimein sarjakakkosen Unknown Starsin kaaduttua 11-9-1, mutta kun toisaalla KAC ja Ilotalo voittivat myös omat ottelunsa, Oxenin kohtaloksi jää tällä kaudella taistella sijoista ynnämuut. Ohuttakin ohuempi oljenkorsi playoffeihin on vielä toki olemassa, mutta se vaatii täysin ylivoimaista voittoa Kultakiitäjistä ja samaan aikaan KAC:n selvää tappiota RBC:tä vastaan. Jos nyt oikein laskin, niin ero KAC:hen on 9,5 kategoriavoittoa. Niinpä jos Oxen pystyy venymään huippusuoritukseen ja sivuamaan kauden parasta tulosta (15-4-2), KAC:n täytyy hävitä oma matsinsa vähintään 6-15-0.

Harvinaisen omituinen ja kaksijakoinen tästä kaudesta kyllä muodostui. Syyskaudella otaniemeläiset olivat vahvoja voittaen yhdeksästä ensimmäisestä matsista 7, mutta sen jälkeen tuli seuraavasta kahdeksasta vain yksi voitto. Omituisen tästä tekee se, että syyskaudella oli viikosta toiseen ongelmia maalivahtipelin kanssa, mutta silti voittoja ropisi. Joulun tienoilla maalivahdit alkoivat saada kiekkoja kiinni ja starttejakin tuli syksyä enemmän, mutta tulostaululla tämä ei näkynyt, vaan tappiot seurasivat toisiaan. Kenttäpelaajilla oli tuossa putkessa muutama ohiviikko, mutta myös hyviä otteita nähtiin. Ehkä suurin syy tappioille olivat kuitenkin loppukaudella kohdatut joukkueet, jotka oli rakennettu Oxenin tapaan kenttäpelaajat edellä, ja pystyivät keskinäisissä suorittamaan otaniemeläisiä paremmin. Draftin jälkeen minulla oli tunne, että aikamoinen HMV-nippu on kasassa verrattuna muutaman aiemman kauden jengeihin, ja varmaan tuo alkukauden voittoputki teki illuusion että joukkue olisi parempi kuin miltä tuntuu.

Kausi pelataan luonnollisesti täysillä loppuun asti, vaikka jämäsijoille päädyttäisiinkin, ja ensi kaudella laitetaan uutta matoa koukkuun paremman saaliin toivossa. Toivottavasti varausvuoro osuisi vähän parempaan paikkaan - ihan mielenkiinnosta katsoin miltä sijoilta playoffeihin ollaan menossa ja tilasto näyttää tältä: 3,5,6,10,11,18,19,20. Aiempia kausia en lähtenyt tarkastelemaan, mutta veikkaan että ainakin tuo loppupää on sielläkin vahvasti edustettuna, ja kärkivuorot sekä loppupään vuorot pl. muutama viimeinen ovat huonoja.
 
Viimeksi muokattu:

Paarma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Oilers
Onneksi kausi on loppumassa. Ollut kyllä vaikeaa ihan sieltä draft-tilaisuudesta saakka. Ensin ei pystynyt listoja muokkaamaan, ja sen päälle 'maalivahdit edellä' -strategia oli totaalinen pettymys. Hyökkääjät jäi hankkimatta. Ensi kaudella taktiikka tulee olemaan taatusti eri.

Pörriäislauma vaipuu ensi viikolla talvihorrokseen, ja toivottaa temppiä kaikille playoffeihin!
 

Spidy#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Falcons, Nhl
Itselle päättyneellä viikolla niukka voitto Spidersista ja nyt tosiaan päätöskierroksella Team Tykin kanssa valmistelemaan pudotuspelikuntoa.
Ja tähän tappioon päättynee myös Hämähäkkien pleijarimetsästys. Taitaa olla teoreettiset saumat vielä olemassa mutta käytännössä tie tulee tyssäämään runkosarjaan.

Hieman oli nyt huonoa tuuriakin mukana, kun Chychrun ja Gavrikov pistettiin sitten molemmat terveenä katsomoon ja odottelemaan treidejä. Ja kun siihen päälle vielä se pahin tapahtui eli Thompson loukkaantui niin siinä vaiheessa tiesi että vaikeata tulee olemaan. Veskariosastolla mentiin riskillä koko kausi (vain kaksi veskaria), joten itseään tästä voi vaan syyttää.

Tuohon vielä päälle pari managerin nukahdusta (näköjään tänäänkin aloitettiin jo ajoissa...) ja sitä kautta pariin iltaan vajavaiset kokoonpanot niin eipä voi olettaakaan paljon parempaa tulosta. Mutta yritetään vielä taistella vika viikko ja ainakin viime kaudesta otettiin iso steppi kun oltiin lähes loppuun saakka mukana taistelussa pudotuspeleistä :)
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Näin näyttäisi HC Cityballsin debyyttikausi päättyvän playoff-viivan ulkopuolelle suurilukuisesta voitosta huolimatta. Vain hirmuviikko ja valtava epäonnistuminen 7.-8. joukkueilla voisi muuttaa tilanteen. Siihen päälle viimeisellä kierroksella vastaan asettuu edellä oleva 10. sijoitettu joukkue. Todennäköisemmin siis paras sijoitus voisikin olla 9..

Aimo annos oppia on kuitenkin ensimmäinen kausi tuonut tullessaan. Ensi kauden draftiin luulisi ainakin olevan viisaampi - tai sitten syyllistyy yliajatteluun ja homma menee ihan päin prinkkalaa. Toki myös varausvuoro määrittelee vahvasti kuinka tulee toimia. Samassa tuli tutuksi tämä ESPN:n systeemi, kuten waiverit yms.. Pääsipähän myös treidien makuun.

Kauden kohokohta oli kuitenkin itse drafti, vaikka se vähän voimille kävikin, etenkin ne vikat kierrokset.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tykkiä vastaan päätöskierroksella 7-12-2 läpsyttely. Oli heikkotasoinen matsi. Itselle mm. piste 3,91 GAA:lla ja vastustajalle 88,9 torjuntaprosentilla. Yhteensä 11 mv-starttia ja Tykille voitot tästä 1-0.

Itsellä 0 voittomaalia ja 0 yv-maalia.

Seuraavaksi sama vastustaja 2vk ajan, mutta tässä matsissa onkin jo panosta. Toivottavasti näkyy myös suorituksissa.
 

Fingerpori

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Tuskallinen kausi takana ja ei mitään positiivista sanottavaa. Säälit saa olla, palataan asiaan ensi kaudella. Jokaiselle poffeissa olevale tasapuolisesti onnea.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tosiaan 12-7-2 voitto irtosi viimeiseltä viikolta ja runkosarjan osalta 4. sija taskuun. Täytyy olla ihan tyytyväinen, sen verran paljon on joukkueen suoritustaso ailahdellut kauden aikana ja aika heikolta näytti jopa pudotuspelien suhteen jossain vaiheessa. Loppukaudesta sitten irtosi pari isompaa voittoa ja sitä kautta lopussa sijoitus vähän parani.

Nyt pitäisi vaan löytää se huippukunto pudotuspeleihin, nykyisillä otteilla ei voi hirveän pitkää taivalta luvata. John Carlson olisi kyllä iso apu, jos vielä ehtisi tälle kaudelle pelaamaan. Lähellä ilmeisesti paluuta, mutta saa nähdä ehtiikö tämän liigan kannalta merkityksellisiin peleihin mukaan. Noin muutoin ainakin vielä tällä hetkellä joukkueen terveydentila vaikuttaisi hyvältä ja ei pitäisi pahemmin NHL:n siirtorajankaan sotkea peluutuksia, kun edes Karlsson ei ilmeisesti ole mihinkään lopulta liikkumassa huhuista huolimatta.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
12-8-1 voittoon päättyi HC Kilysin runkosarja ja pikaisella laskennalla näytti että jatketaan ensimmäiselläkin kierroksella @Linjatuomari Läski Byfuglieniä vastaan joten tasaista vääntöä odotettavissa.

Olipahan se runkosarja, kärkipaikka pysyi hallussa viikolta 5(?) lähtien loppuun asti. Lopussa alkoi vähän hyytymään osin maalivahtien ja osin Ovien ja Forsbergin loukkaantumisten siivittämänä, mutta onneksi sai pidettyä jahtaajat takana. Pickillä 91 varattu Linus Ullmark kantoi kyllä Kilysiä, GAA ja SV% taidettiin hävitä kauden aikana molemmat vain kahdesti. Muuten joukkueen tekeminen sitten tasaisen hyvää.

Pleijareita kohti vaan ja tsemppiä kaikille sinne.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
12-8-1 voittoon päättyi HC Kilysin runkosarja ja pikaisella laskennalla näytti että jatketaan ensimmäiselläkin kierroksella @Linjatuomari Läski Byfuglieniä vastaan joten tasaista vääntöä odotettavissa.

Olipahan se runkosarja, kärkipaikka pysyi hallussa viikolta 5(?) lähtien loppuun asti. Lopussa alkoi vähän hyytymään osin maalivahtien ja osin Ovien ja Forsbergin loukkaantumisten siivittämänä, mutta onneksi sai pidettyä jahtaajat takana. Pickillä 91 varattu Linus Ullmark kantoi kyllä Kilysiä, GAA ja SV% taidettiin hävitä kauden aikana molemmat vain kahdesti. Muuten joukkueen tekeminen sitten tasaisen hyvää.

Pleijareita kohti vaan ja tsemppiä kaikille sinne.
Jep, se oli tämän kalenterivuoden ensimmäinen tappio sitten siinä.
Samaa laskeskelin itsekin, että taitaa Ilotalo ja Kilimanjaro painella vilkku päällä ohitse, joten kasisijalta lähdetään haastamaan.
Helpompikin vastus olisi kelvannut, mutta tärkeintä että parin hiljaisemman vuoden jälkeen palataan playoffeihin.

Pistä YV:llä maksutiedot niin laitan rahat runkosarjan voitosta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Kily
Jaa pudotuspelit alkaa, tulipa yllättäen vastaan. Oma runkosarjan sijoitus näyttää vielä sijaa 8, mutta ilmeisesti ei ole vielä päivittynyt. edit: sijaa 7 se näyttääkin kun päivitin. Omaan mokaan meni pari sijaa kun Varlamovin nollapeli jäi eilen penkille, joten siinä meni ainakin sija ellei jopa kaksi. Helpompi vastus olisi siten kelvannut, mutta lähdetään nyt sitten kaatamaan runkosarjan kakkosta eli Unknown Starsia. Kauden aiempi kohtaaminen viikolla 8 päättyi meikäläisten 11-5 -voittoon, joten jatketaan samalla kaavalla.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Runkosarja päätökseen ja tuloksena kolmossija. Kausi oli vahva, toki muutama iso tappio tuli mutta täytyy olla tyytyväinen suoritukseen. Joukkue vaikuttaa olevan ihan hyvin balanssissa joten varovaisen toiveikkaana lähdetään metsästämään välieräpaikkaa. Kauden MVP menee Elias Petterssonille, toki esimerkiksi Horvat oli kovassa vireessä saavuttuaan joukkueeseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös