ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2022–2023

  • 12 550
  • 298

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Kohtalaisen ekan matchupin jälkeen Cityballs on palauttamassa maanpäälle murskalukemin. Ei auta edes McDavidin tehot kun vastustaja on joka osa alueella edellä. Nyt sais tsemppipäivällä vielä kääntää kategorian tai kaksi niin jäisi edes jotain kouraan.

Positiivisena sentään muutaman slumpanneen pelurin avaustehot.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kierros 2 takana ja tuloksena kauden 1.voitto todella tiukan taiston jälkeen lukemin 10-8-3. Huolimatta Jortikan James Reimerin 0-pelistä, kierroksen viimeisessä ottelussa.

Viikon 3 tähteä menee omalle kassarilleni, Carter Hartille, joka ei ole vielä tällä kaudella hävinnyt. Muut koppaajat olleet aika vaisuja.

Kenttäpelaajissa näkyy pienoisia heräämisen merkkejä, jos Matthewsin 0+4 voi sellaiseksi laskea. 1 maali kuuteen peliin kuitenkin aika vähän. Kevin Hayes puolestaan jatkaa tasonsa ylärekisterissä, vaikka Reimer Phillyn viime yönä nollasikin.

Kierros 3 ei ainakaan helpotu kun Unknown Stars tulee vastaan. Taitaa olla jopa kärkijengi, josta pisteet tunnetusti tiukassa. Muuten liiga näyttäisi ilahduttavan tasaiselta.

0 kauppaa takana, melko erikoista. Toisaalta eipä niitä kai ole mikään pakkokaan tehdä.
 
Viimeksi muokattu:

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Näillä näkymin 10-10-1 tasuriin päättyi sarja HC Northern Lightsia vastaan. Läpi viikon taisin alakynnessä olla, mutta viimeisenä yönä tilanne kuitenkin tasoittui. Harmittavan lähelle jäi voittokin, kun esimerkiksi blokeissa ero jäi vastustajan hyväksi 1 blokkiin.

Pelaajista John Carlson heräsi tähänkin kauteen ja viikon kolmeen peliin teki tehot 2+3. Seuraavaksi sitten olisi varmaan Teräväisen aika herätä.

Loukkaantumisrintamallakin tapahtui valitettavasti myös, kun ensin Samuelsson putosi takaisin sairastuvalle mahdollisesti pidemmäksikin aikaa ja myöhemmin Grubauer. Grubauerin osalta toivottavasti pienempi vamma, mutta kun vapaissa oli tarjolla pelaava maalivahti niin piti siihen nyt varmuuden vuoksi tarttua. Jos (ja ilmeisesti kun) Grubauerin poissaolo osoittautuu lyhytaikaiseksi, niin tällä voisi olla tarjolla pelaava maalivahti kaupan jollekkin. Hyviä tilastoja tai voittoja en näillä maalivahdeilla uskalla kyllä luvata. Tarjouksia saa toki laittaa muistakin pelaajista, mutta erityisesti maalivahdeista on yksi irroitettavissa.
 
Viimeksi muokattu:

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
10-10-1 Tasapeli Tykki5:n kanssa ja tulos on varsin oikeutettu. Kolme kategoriaa tuli viimeisellä kierroksella takkiin, eniten harmittaa peliaika jota verottivat van Riemsdykin 3:29 ja Mahuran noin 10 minuuttia, myöskin Klingbergin ja Couturen kauden alimmat söivät sekunteja. Toisaalta taklaukset ja blokit tulivat todella niukasti kotiin. Zuccarello on ollut jopa odotuksia kovempi ja tehoja tulee ylivoimalla, Carolina -kaksikko Svechnikov-Necas on ollut joukkueen parhaimmistoa. Ennakkoon yksi vahvuuksista Sorokin-Fleury tuonee kohtuullisesti pisteitä vaikka Minnesota ei oikein vakuuta.

Tuleva viikko mitellään sitten Zambonin poikia vastaan ja kova joukkue McDavidin johdolla.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
No nyt se kauden avausvoitto sitten tuli ja tätä ei edes myöhässä oleva tilastointi kääntäisi, kun RBC kaatui selvin 14-5-2 -lukemin. Voiton pääarkkitehteinä olivat vähemmän yllättäen kenttäpelaajat, jotka hoitivat oman leiviskänsä 12-2-1 maalivahtien ottaessa niukasti pataan 2-3-1. Tehot jakautuivat ilahduttavan tasaisesti ja ainoa kiikareille jäänyt yli yhden pelin pelannut oli Alex Romanov, jolta pinnoja ei juuri odotetakaan. MVP oli kolmeen peliin viisi maalia (joista kaksi voittomaaleja) paukutellut toinen Alex eli Tuch. Viikon, ja koko alkukauden heikoin lenkki Shane Wright sai lopulta lähteä waivereihin, kun Hakstolilta ei selkeästi nuorukaiseen mitään luottoa tässä vaiheessa löydy.

Seuraavaksi vastaan asettuu viime viikon kauppakumppani Réglement, joten eiköhän sieltä Verhaeghelta tule hirmuviikko ex-seuraa vastaan. Paperilla ja sarjataulukon perusteella Oxen on tässä matsissa suosikki, mutta vastustaja oli viime viikolla kovassa vireessä eli tiukassa pisteet tulevat tässäkin koitoksessa olemaan.
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Kohtalaisen ekan matchupin jälkeen Cityballs on palauttamassa maanpäälle murskalukemin. Ei auta edes McDavidin tehot kun vastustaja on joka osa alueella edellä. Nyt sais tsemppipäivällä vielä kääntää kategorian tai kaksi niin jäisi edes jotain kouraan.

Positiivisena sentään muutaman slumpanneen pelurin avaustehot.
Olipas kyllä onnistunut peliviikko Cityballsin miehistölle. Tämä siitäkin huolimatta, että pari johtavaa pelaaja aloittanut hiljaisesti pisteiden valossa. Tällä tarkoitan Josia, Kyrouta ja Chabotia.
Avainasemassa ollut tasainen syvyys, kun tietyt arvatkin ovat tuottaneet kivasti tulosta esimerkiksi Pinton muodossa. Vastaavasti löytyy vielä 0+0 Sillinger eli ei ihan kaikki ole osunut.

En kuitenkaan usko, että kovin montaa viikkoa pystyy tuottamaan vastaavia tehopisteitä. Seuraavaksi tulee vastaan Makarin tähdittämä HC Jortikka eli pakiston olisi hyvä alkaa tuottamaan myös kärkiheppojen osalta.
 

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
11-7-3 voitto lopulta plakkariin tuloksena tältä viikolta. Isompaankin voittoon olisi ollut avainta, mutta jäi Comrie lauantaina penkille vahingossa ja sillä ainakin voitot olisi tasoitettu. Vaikka piikkipaikka on edelleen hallussa niin kyllä alkukauden tulokset mairittelevat jengiä, montaa muuta jengiä vastaan olisi tullut turpaan viime viikolla. Meierin otteet edelleen luokkaa paska, 2 syöttöpistettä 8 peliin jättää paljon parannettavaa, mutta toisaalta ainakin kuteja ja taklauksia tuo. Myös Connorin 1+1 tehot 5 pelin jälkeen ei hirveästi hurraahuutoja aiheuta, mutta toivottavasti sielläkin ketsuppipullo aukeaa kohta. Tällä hetkellä ainoastaan Tavares, Thomas ja Olofsson ovat piste per peli (tai paremmassa) tahdissa, joten parannettavaa kyllä on.

Ensi viikolla tosiaan Tervakoskea vastaan, vaikka voitto nyt olisi kiva niin eteenpäin meno jengiltä olisi plussaa ja parin pelaajan korpivaelluksen soisi päättyvän.

Pelaajamarkkinoilla edelleen puolustaja kelpaisi ja myös poispäin voisi jakaa jengejä tasaisemmin, ainakin Buffalon pelaajia löytyy jo 4 ja Winnipegin pelaajia 3.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Olipas kyllä onnistunut peliviikko Cityballsin miehistölle.

Onneks sentään sain vikalle päivälle Halakin pois putkien välistä, kun yhden voittotasurin ja hyvin teoreettisen nollapelin yrityksellä kävi just niin et prosentit ja gaa ois tullu lisäks takkiin. :)

Korjausliikettä sitten toiveisiin Northern Lightsin vieraana.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Niukka tappiohan menneeltä viikolta taisi tulla, tällä kertaa lukemin 9-10-2 Läski Byfuglienia vastaan. Täytyy olla ihan tyytyväinen oman joukkueen suoritukseen loukkaantumiset ja poissaolot huomioiden, joiden vuoksi kenttäpelaajien pelimäärässä jäätiin jälkeen. Aika montaa muuta joukkuetta vastaan olisi kuitenkin riittänyt voittoon tämäkin suoritus tällä viikolla, mutta tämän viikon vastustaja oli varsinkin kenttäpelaajien osalta kovassa iskussa ja veti koko liigan mittapuulla hyvän viikon, mm. tehopisteissä liigan paras melko selvällä marginaalilla.

Erik Karlsson jatkoi hyvää alkukauttaan, tämän viikon 3 peliin syntyi tehot 3+2. Myös Adam Lowry täytti ruutunsa hienosti, alempien ketjujen pelaajana kuitenkin onnistui tekemään viikon 4 peliin tehot 2+2 ja siihen päälle taklaukset ja aloitukset.

Maalivahteja on edelleen yksi yli tarpeen siinä vaiheessa kun Grubauer tervehtyy, eli niistä saa tehdä tarjouksia. Esimerkiksi kaksi heikompaa maalivahtia minulta yhteen pykälää parempaan maalivahtiin tai maalivahti kenttäpelaajaan kaupat kiinnostaisi. Myös kenttäpelaajien puolella edelleen fyysisyyttä kaivattaisiin ja vastineeksi on tarjota tehopisteitä.
 
Viimeksi muokattu:

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aika montaa muuta joukkuetta vastaan olisi kuitenkin riittänyt voittoon tämäkin suoritus tällä viikolla, mutta tämän viikon vastustaja oli varsinkin kenttäpelaajien osalta kovassa iskussa ja veti koko liigan mittapuulla hyvän viikon, mm. tehopisteissä liigan paras melko selvällä marginaalilla.
Joo, yllättävää kyllä. Itse kun ajattelin etukäteen, että tehopisteillä ei tällä kaudella juhlita, mutta ihan kivasti niitäkin on napsunut. Vielä kun Nashville ja Saros heräilisivät tähän kauteen, niin hyvä tästä tulee.

Tiukkoja matchuppeja ollut kaikki kolme tähänastista, ensimmäisestä pataan 10-11 ja sen jälkeen kaksi ihan yhtä niukkaa voittoa.

Erityisesti mieltä lämmittävät Brady Tkachuk sekä Brandon Montour.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Voitto Zambonia vastaan luvuin 12-6-3, erityisesti maalivahdit ovat parantuneet huomattavasti otteita.viisi starttia, tuloksena viisi voittoa 1.58 GAA SV% 94.9 1 SO. Eihän nuo tilastot tule olemaan joka viikkoisia mutta luottamus varsinkin Fleuryyn alkaa palailemaan. Kenttäpelaajista Necas jatkaa huikealla tasolla ja joukkueessa tuntuisi olevan kivasti laajuutta pisteiden tekoon. Kauppoja saa ehdottaa, esimerkiksi Klingberg vaihtuisi toiseen alisuorittajaan, Kessel on lähtökuopissa ja kaikki muutkin ovat kaupan jos koen sen vahvistavan joukkuetta.

Seuraava viikko mennään Jortikkaa vastaan ja varmasti tiukkaa tulee olemaan.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
3.kierros kärkijengiä vastaan ja Unknown Stars kairasi itselleen voiton lukemin 9-10-2, vaikka näköjään listoilla 9-9-3 tällä hetkellä. Mutta eiköhän pakkipisteet menneet ainakin yhdellä vastustajalle kun Jarred Tinordi otti 0+2 sunnuntaina.

Muuten melkoinen torjuntavoitto. Aluksi jäin ihan telineisiin, kun kaverilla mv-puolella 2 voittoa, 0-peli ja 95% torjunnat ennen kuin omat veskat olivat jäähallia edes nähneet. Sitten rupesi itselläkin kulkemaan ja jopa voitto oli mahdollinen.

Lopulta viikonloppuna säälittävää touhua, esim. LA melkein täydellä kokoonpanolla tehot 2+3. Maalivahdit saivat vetää rokulia kun turvasin muutamaa kategoriaa. Kuitenkin ennen sunnuntaita näytti että pataan tulee 7-12 vähintään.

Jostain kuitenkin niitä aloituksia napsui kotiin su-päivänä ja kun Kerfoot painoi vielä av-pisteenkin niin numerot jäivät siedättäväksi. Tästä matka jatkuu kohti Tikkurilaa, tasaisessa keskijoukossa Vantaa Ilotalon hoteisiin.

Pitäiskö Mattia varoitella että siirtolista kutsuu jos ei rupea kohta maalilaulut soimaan. 10 peliin nyt 3+5, ei vaan riitä tälle managerille.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Voitto Zambonia vastaan luvuin 12-6-3, erityisesti maalivahdit ovat parantuneet huomattavasti otteita.viisi starttia, tuloksena viisi voittoa 1.58 GAA SV% 94.9 1 SO. Eihän nuo tilastot tule olemaan joka viikkoisia mutta luottamus varsinkin Fleuryyn alkaa palailemaan.

Turpasaunat jatkui näillä lukemin. Jonkunlainen torjuntavoitto kuitenkin kun saatiin nollapelit ja pisteet tasattua vaikka molarivoitoissa ja prosenteissa tuli takkiin ja kenttäpelaajissakin sunnuntai oli peluutusmääriä vastaan puolustamista.

Positiiviset - kauden isoin missi pakotettuna eli Vanecek vuorolla 40 otti sen nollapelin ja päässyt vauhtiin muitenkin. Blackwood ei ole kiirettä takaisin putkien väliin tai hyviin otteisiin, kiitos.

Seuraavaksi kurssinkorjausta hakemaan Byfuglienin kustannuksella.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Turpasaunat jatkui näillä lukemin. Jonkunlainen torjuntavoitto kuitenkin kun saatiin nollapelit ja pisteet tasattua vaikka molarivoitoissa ja prosenteissa tuli takkiin ja kenttäpelaajissakin sunnuntai oli peluutusmääriä vastaan puolustamista.

Positiiviset - kauden isoin missi pakotettuna eli Vanecek vuorolla 40 otti sen nollapelin ja päässyt vauhtiin muitenkin. Blackwood ei ole kiirettä takaisin putkien väliin tai hyviin otteisiin, kiitos.

Seuraavaksi kurssinkorjausta hakemaan Byfuglienin kustannuksella.
Onneksi oli ehkä hieman hiljainen viikko sinun tähdiltä, olisivat voineet tasata huomattavasti kategorioita. Taisin voittaa pelimäärissä tai ainakin sellainen fiilis jäi että mulla oli enemmän pelaajia askissa.
 

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
Tosiaan niukka voitto Tervakoskesta, oli todella tasainen ja moni kategoria ratkesi hyvin pienillä marginaaleilla suuntaan tai toiseen. Mutta viime viikon jälkeen tasonnosto tapahtui ja nyt oltiin jo liigan mittapuulla ihan hyviä, eikä vain matchupin tasolla. Meier sai maalitilinsä vihdoin auki, toivottavasti siellä nyt apinat ja gorilla tippui selästä, Thompsonikin esiintyi jo odotusten edellyttämällä tasolla kuten myös Kuzmenko. Tällä hetkellä ainoat alisuorittajat ovat Connor ja S.Jones, mutta molemmat ainakin ampuu ahkerasti ja kellottaa kovia minuutteja, joten ei ihan turhakkeita.

Jonesista puheen ollen, loukkaantuminen iski ja seuraavat 3-4 viikkoa ainakin poissa, joten pakille on vielä ja nyt ehkä suurempikin tarve. Kovasti laukovia pelaajia voisi antaa vaihdossa vaikka Connorista Kuzmenkoon ja Olofssoniin riippuen vastineen tasosta, toki kaikki on kaupan hyvän tarjouksen sattuessa.

Tällä viikolla onkin sitten todella kova testi kun Cityballs asettuu vastaan, menneellä viikolla olisi voitto ilmeisesti tullut, mutta sepä nyt ei enää tällä viikolla lohduta. Voittoa kuitenkin lähdetään hakemaan kuten aina.
 
Viimeksi muokattu:

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oxen nappasi selvän 14-6-1 -voiton Réglementistä ja siirtyi samalla sarjan piikkipaikalle. Yleensä alkukausi on ollut tässä liigassa tukkoinen ja runkosarjan voittotaistelua ajatellen on annettu vastustajille liikaa etumatkaa, mutta nyt näyttää kerrankin paremmalta. Suurin yksittäinen syy hyvään vireeseen ovat olleet onnistuneet loppupään varaukset (Monahan, Strome, Anderson, Roy, DeBrusk), jotka ovat saaneet hyvin vastuuta ja kiittäneet tehojen muodossa. Myöskään varsinaisia hutivarauksia (pl. joukkueesta jo monoa saanut Wright) ei ole kenttäpelaajissa tällä kertaa ollut. Kärkipään varauksista Zegras aloitti vaisusti, mutta on nyt viimeiseen neljään peliin tehnyt yhtä monta maalia eli suunta sielläkin on ylöspäin. Pakistossa ykköspakiksi kaavailtu Weegar on ollut toistaiseksi lievä pettymys, joskaan ei mikään täysi turhake.

Jos kenttäpelaajilla on mennyt hyvin, niin maalivahtitrio Campbell-Knight-Stolarz on ollut toistaiseksi katastrofi, kun kaikkien torjuntaprosentit huitelevat alle 90:n lukemissa. Sentään kaksi ensinmainittua ovat - kiitos hyvien joukkueiden heidän edessään - tuoneet voittoja, mutta tolppien välissä Oxen on ollut sarjan toisiksi heikoin joukkue. Ainoastaan alkavan viikon vastustaja Nuppulinna on takana, mutta siellä ei käytännössä ole maalivahteja lainkaan Talbotin ollessa IR-listalla. Eipä tällä triolla ollut ajatuskaan olla molariosaston kirkkainta kärkeä, mutta omissa toiveissa oli saada startit täyteen ja taistella tasapäisesti ainakin GAA:ssa ja SV%:ssa. Tällä hetkellä lähtökohta maalivahdeissa on (0-1)/(4-5)/(1-2), joten aika täydellisesti kenttäpelaajien varassa menestys on.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Menikös se @Jonte kuitenkin tasan, 10-10-1 merkitty näköjään tuloksiin. Puuttuuko sieltä sulta jotain? Aamulla johonkin aikaan kun katsoin oli 9-10-2.

No kaikki pisteet kelpaa jos meni noin. Vähän vähemmälle jäänyt vastustajan kyttäily edes kuluvan kierroksen aikana joten ei voi sanoa onko jotain korjailtu vai ei.
 

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
Menikös se @Jonte kuitenkin tasan, 10-10-1 merkitty näköjään tuloksiin. Puuttuuko sieltä sulta jotain? Aamulla johonkin aikaan kun katsoin oli 9-10-2.

No kaikki pisteet kelpaa jos meni noin. Vähän vähemmälle jäänyt vastustajan kyttäily edes kuluvan kierroksen aikana joten ei voi sanoa onko jotain korjailtu vai ei.
Joo, näköjään tasuri on merkattu, aamulla katsoin kanssa että voitto olisi tullut ja ilmeisesti pakkipisteistä on joko löydetty teikäläiselle jostain ylimääräinen tai meikäläiseltä viety/puuttuu, eilen ennen yötä katselin että olin yhden pakkipojon perässä ja teikäläisellä Fox syötti yhden ja multa Tinordi 2, että tasuri pakkipojoissa olisi ollut, mutta edelleen teikäläisellä 1 pisteen johto siinä.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tiukkaa vääntöä Vantaan kanssa, 6-12-3 tappiolla, mutta moni tiukka kategoria elossa ja itsellä vasta 2 mv-starttia. Toki Vantaalla askiin hyppää tänään ja huomenna mm. Johnny Hockey ja meidän Pate. Kuinkas kävikään että just nyt tuli tällainen vastustaja itselle.

Koska huomenna matka käy Treelle ja muutaman juottolan kautta itse peliin. Siitä sainkin ajatuksena kysästä mahtaako hallilta löytyä muitakin tämän liigan managereja? Ehkä jopa oluset siinä erätauolla tai ennen peliä. Itsehän istun yksittäispaikalla hallin toisessa päässä (siihen mihin Pate ja Johnny hyökkää vissiin 2 kertaa), kun muu meidän seurue, jotka hommasivat liput niiden tullessa myyntiin, toisessa päässä. No näkeepä ainakin hyvin myös maailman parhaan pakin (Makar) työskentelyä. Ja Paten laukaisutarkkuden.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Laitetaan myös tänne eli Kessel olisi edelleen kaupan ja vaihtuu myös IR-statuksella olevaan pelaajaan. Jos vempassa on tilaa niin mahdollista saada samassa kaupassa kaupanpäälle van Riemsdyk.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vantaan reissu oli oikein onnistunut, vaikka vastustajan Sam Reinhart kaunisteli numeroita viikon viimeisessä pelissä. Käteen jäi 4. kierrokselta 13-6-2 voitto ja nyt ollaan jo liki kiinni pleijjariviivassa. Seuraavakai testataan Temps Reglementin vire.

Joukkueessa pieniä heräämisen merkkejä ja sitä vaaditaan koska ei Carter Hart joka viikko voi päällä seisoa. 97,1% ja GAA 0,97% kuitenkin taas lukemat. Ryan O'Reilly voisi kyllä alkaa pelaamaan. 9 peliä 1+0 ja -12. Ei ihan sitä mitä odottanut. No jospa se(kin) siitä.

Kaupat edelleen olleet nollissa. Pari tarjousta lähettänyt, pari saanut ilman sen suurempaa draamaa. Toistaiseksi ei tarvitse myllätä joukkuetta kun se maaginen viivakin tavoitettu. Tarjouksia kuitenkin saa lähettää jos jokin pelaaja miellyttää.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Toivottu korjauslikke Byfuglienin kustannuksella sopivaan väliin. Muutama kategoria ihan veitsenterällä joten tilanne voi vielä tarkastuslaskennassa elää mutta about 13-5 sieltä pitäisi tulla. Halakin peluutuksella ois yhden puolikkaan voinut vielä kääntää kotiin mutta ei ole meno vakuuttanut tähän asti joten sai tyytyä jäämään penkille viimeisenä päivänä.

Viikon positiiviset tehojen tasaisempi jakautuminen. McJeesus ja Terry siellä edelleen kannattelee mutta tilastohirviö Kane onnistui myös hattuilemaan vaihteeksi ja muutenkin ripotellen pisteitä sieltä täältä.

Seuraavaksi testaamaan dessujen liito. Jos nyt mörristä pysyis poissa toisen kierroksen putkeen ni ois ihan jepa.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Voitto Jortikan poppoosta luvuin 11-8-2. Tyytyväinen täytyy olla viikkoon tehojen 11+41 ollessa liigan paras, 19 PPA myös aika hämmentävä lukema. Joukkueen ykköstähti oli Benn, kolme peliä 4+4 ja näistä suurin osa ylivoimalla.
Seuraava viikko sitten Tuntemattomia Tähtiä vastaan ja odotan tasaista matchupia, toivotaan että hyvä meno jatkuu.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Mennyt viikko päätty 13-8-0 voittoon Dessua vastaan, ja sitä myötä tuli noustua takaisin Playoffs-viivan yläpuolelle. Täytyy olla tyytyväinen tulokseen ja pelaajiston suoritukseen loukkaantumisista ja poissaoloista huolimatta. Vaikka pelimäärässä taas jäätiin jälkeen, niin silti varsinkin tehopisteiden osalta jälleen hyvä viikko. Myös maalivahdit suoritti odotuksia paremmin, vaikkei se tällä kertaa riittänytkään prosenttien ja GAA voittamiseen vastustajan Wedgewoodin onnistuessa myös.

Erik Karlsson jatkoi huikeita otteitaan, viikon 3 peliin syntyi tehot 4+4, 18 laukausta ja hurjahko peliaika 29:18. Nathan Mackinnonilta myös onnistunut viikko ja Euroopan reissu, vaikkakin vain kaksi peliä sen takia pelasi niin silti tehot 0+7 kelpaa kyllä.

Negatiivisella puolella sitten loukkaantumiset ja erinäiset penkitykset, joiden johdosta mm. vahvasti kauden aloittanut Eeli Tolvanen sai väistyä joukkueesta. Loukkaantumistilanne ei kyllä vaikuta vielä tälläkään viikolla helpottavan juurikaan, joten saa nähdä mihin riittää kun vastus kovenee.

Edelleen taklaukset ja blokit vähän kateissa, ja tällä viikolla myös aloituksissa tuli jäätyä vähän liikaa jälkeen, joten pelaajia erityisesti näillä ominaisuuksilla saa tarjota. Täältä päin on tarjota vastineeksi ainakin pisteitä ja myös maalivahdeista yksi on yhä irroitettavissa.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oxen jatkaa edelleen tappioitta, kun Rangers kaatui lukemin 12-7-2. Kilyjen ja Starsin tahoillaan suuremmat voitot tarkoittivat kuitenkin sitä, että sarjan kärkipaikka vaihtui yhden kategoriavoiton takaa-ajoon ja Starsin kanssa jaettuun kakkostilaan. Tilastojen valossa viikko oli heikompi kuin edelliset, mutta kun Rangersilla ei juuri maalivahteja rosterissa ole niin siltä osastolta saatiin surkeilla esityksilläkin ilmaiset pinnat, jotka veivät lopulta matsin voittoon. Edmonton voisi kyllä jo pikkuhiljaa saada puolustuspelinsä edes säälliseen kuntoon. Viime kausina syyttävä sormi osoitti vuoroin Smithiin ja Koskiseen, mutta eivät siellä Campbell tai Skinner ole yhtään enempää kiekkoja koppailleet - oikeastaan jopa päinvastoin. Oxenin kannalta tilanteessa ainoa positiivinen asia on se, että molemmat ovat tilastojen valossa olleet käytännössä yhtä huonoja, joten Campbellin asema ykkösenä ei ole (toistaiseksi) uhattuna.

Kenttäpelaajien suhteen viime viikko oli tosiaan paria edellistä heikompi etenkin tehojen valossa. Jos puolet tehopinnoista (19) tulee kolmelta mieheltä (Kucherov, Skinner, Zegras) niin loppujen olisi syytä katsella peiliin. Liian paljon oli nyt nollaplusnollaa ja nollaplusyhtä minun makuuni. Onneksi Ehlers on vihdoin ja viimein palailemassa kehiin, joten sieltä suunnalta tulee toivottavasti muutama ekstrapinna. Tämä viikko mennään ehkä vielä ilman, mutta ensi viikolla hän lienee ilman takapakkeja taas askissa. Iafallon tilanteesta ei ole mitään herunut sitten LTIR:lle laiton, mutta roikkukoot nyt tuolla IR-paikalla, kun ei sinne muuten juuri nyt tunkua ole.

Seuraavaksi vastassa on sarjajumboksi valahtanut BeeWaspHornetzz, joka pitäisi voittaa ja mieluiten isoin lukemin ettei kärki pääse karkaamaan. Alku oli ainakin hyvä, kun maanantain kierroksella Dylan Strome teki 3 pinnaa ja Bergeron + DeBrusk YV-maalit mieheen. Bergeronin maali oli lisäksi voittomaali. Seuraavaksi jännätään ensi yönä, saako Campbell Tampaa vastaan mitään kiinni. Onneksi omissa riveissä on myös Kucherov eli jos Lightning pommittaa Campbellin reikäjuustoksi niin luultavasti saa lohdutuspalkinnon tehojen muodossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös