ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2021

  • 16 027
  • 355

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Runkosarjan päätöskierroksella 8-12-1 nenään Ralphilta. Tuloksella ei ollut oikeastaan mitään väliä mutta tulihan pelattua läpi.

Taitaa tulla @Mängimies vastaan pleijareissa, mikä on loistava juttu, koska aiheutti joukkueelle sen historian suurimman tappion toissa viikolla. Saadaan revanssi nopeasti ja 2vk päästä nähdään opittiinko mitään edelliskerrasta
 

Fingerpori

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Runkosarja paketoitu. Olipas paska loppu, mutta minkäs teet. Kausi oli yhtä pirun vuoristorataa. Suurimmat mokat heti draftissa ja ne oli maalivahtivalinnat. Mv kategorioissa kaiketi olin koko liigan paskin.
Noihin höpöhöpöpeleihin en jaksa edes rostereita laittaa kuntoon, pahoittelut jo etukäteen siitä vastustajille. Henkilökohtaisesti se on aivan sama olenko sijalla 9 vai 18.

Onnea runkkiksen voittajalle ja kaikille tsemppiä pleijareihin. Palataan asiaan ennen ensi kautta.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Taisi tosiaan käydä niin, että Oxen piti kuin pitikin kasipaikkansa 12-5-4 -voiton turvin. Takaa Byfuglien painoi ohi, mutta Zambonin murskatappio KAC:lle mahdollisti heidän ohittamisensa. Koko pitkä runkosarja kulminoitui yhteen ainoaan hetkeen, kun ajassa 18:30 Nashville - Chicago -matsissa tehtiin maali Järnkrok (Ekholm, Kunin). Tuosta tuli Oxenille tehot 1+2 ja plusmiinuksiin +3, minkä myötä sekä tehopisteet että +/- kääntyivät Otaniemeen ja lopulta playoffpaikka laskujeni mukaan yhden kategoriavoiton erolla taskuun.

Playoffeissa vastaan asettuu runkosarjavoittaja Nuppulinna Rangers, joka sai viime yönä jobinpostia ykköspakki Aaron Ekbladin päädyttyä pitkälle sairaslomalle. Tavallaan tuossa oli vähän karman makua, ettäheiltä kärkipakki tippuu playoffien kynnyksellä sivuun, kun saivat kesken kauden treidillä Werenskin puoli-ilmaiseksi. Mutta kova jengi on vastassa ilman Ekbladiakin ja ehdoton suursuosikki menemään tästä parista jatkoon. Jos Oxen löytää samanlaisen vireen kuin toissaviikolla, yllätykseen voisi olla saumat, mutta kovin suuri todennäköisyys tuolle ei ole - etenkään, kun playoffmatsit ovat kaksiviikkoisia.
 
Koko pitkä runkosarja kulminoitui yhteen ainoaan hetkeen, kun ajassa 18:30 Nashville - Chicago -matsissa tehtiin maali Järnkrok (Ekholm, Kunin). Tuosta tuli Oxenille tehot 1+2 ja plusmiinuksiin +3, minkä myötä sekä tehopisteet että +/- kääntyivät Otaniemeen ja lopulta playoffpaikka laskujeni mukaan yhden kategoriavoiton erolla taskuun.

Ah, pelin hienous kiteytyy tähän lainaukseen. Pienten marginaalien peli.
 
Taitaa tulla @Mängimies vastaan pleijareissa, mikä on loistava juttu, koska aiheutti joukkueelle sen historian suurimman tappion toissa viikolla. Saadaan revanssi nopeasti ja 2vk päästä nähdään opittiinko mitään edelliskerrasta

Itsekin toivoin, että kohtaamme vielä uudelleen. Kahden viikon matchup, joten eroja pitäisi syntyä, suuntaan tai toiseen.

ESPN jumittaa tällä hetkellä eikä näytä edes lopullista runkosarjaan taulukkoa, mutta kaipa sieltä se 3. sija irtosi.
 

Ralph

Jäsen
Odotetusti nelossija pysyi ja HC Northern Lights sieltä tulee vastaan, kuten viikko sitten osasi ennakoida. Koko kauden perusteella voittaisin 12-9-0 tämän sarjan ja viime viikon perusteella 11-9-1. Huomioitavaa on, että viime viikolla olin ylivoimainen HC Northern Lightsiin verrattuna kenttäpelaajien osalta, mutta maalivahtikategoriat hävisin 0-5-1. Ja tämä kyllä huolettaa, että miten maalivahdit nyt suoriutuvat.

Antti Raannan uusin loukkaantuminen ei olekaan pikkujuttu vaan on sivussa varmaan monta viikkoa ja Sergei Bobrovski sekä Semyon Varlamov tosiaan menettävät peliaikaa tandemeilleen. Onneksi joukkue on Raantaa lukuunottamatta nyt pelikuntoinen.

Lähtökohta maalivahtien kanssa on kyllä se, että ottavat edes torjuntaprosentit ja päästettyjen maalien keskiarvot minulle, kun pelimäärissä tulee kuitenkin isosti takkiin.
 
Viimeksi muokattu:

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niin se vain lopulta niukalla erolla pudotuspelipaikka napsahti, ja runkosarjan seitsemänneltä sijalta lähdetään haastamaan HC @Kily s.

Runkosarjakohtaamisessa vastustaja vei pidemmän korren lukemin 11-9, joten tiukkaa kohtaamista uskallan toivoa tästäkin. Parastaan saa kuitenkin joukkue pistää, jotta jatkoon päästäisiin.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Aika kovalla tasolla @Ralph joukkoineen vetää tässä matchupissa ja pahasti alakynnessä ollaan noin puolessa välissä. Toivoa sopii että esimerkiksi Vegas alkaa heräilemään ja Stone plus Pietrangelo saa slumpin poikki, todella heikkoa tekemistä oikeastaan muilta paitsi kärkiheppa Panarinilta. Moni kategoria saattaa vielä kääntyä ja yritetään mennä posin kautta seuraava viikko kun ei tästä voi kun parantaa.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kilimanjaron poikien kanssa todella tasaista, 10-9-2 1.viikon jälkeen.

Ottelu voi hyvinkin ratketa viimeisissä peleissä ensi viikon sunnuntaina.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oxenilla on ehkä hieman yllättäen puolivälin krouvissa 12-8-1 -johto runkosarjavoittajaa vastaan, mutta sen pitäminen tulee olemaan hankalaa kiitos Vancouverin koronatilanteen. Nucksista riveissä on toki vain yksi pelaaja (Horvat), mutta kun heillä olisi tällä viikolla luvassa tuplapeli Calgaryä vastaan ja sieltä Otaniemessä on kolme ekaa sentteriä sekä maalivahtiduo. Pahaan paikkaan tuli siis tuo koronaepisodi, mutta näillä mennään. Hyvät mahdollisuudet yllätykseen ovat toki tästäkin huolimatta.
 

Ralph

Jäsen
Meikäläisellä 12-6-3-johto puolessa välissä, mutta tosiaan pahasti auki monen tasaisen kategorian vuoksi.

Vähän nyt loukkaantumiset taas kutittelee. Ryan Getzlaf liittyi sairastuvalle huilaten ainakin yhden pelin ja Victor Arvidsson menee DTD-statuksella ja katsotaan tiistaina onko pelikunnossa. Ennen näitä loukkaantumisia otin vapaista Gustav Nyquistin, joka saattaa tervehtyä parissa viikossa ja olisi kelpo vahvistus loppurutistukseen.

Antti Raanta saattaa palata sairastuvalta jo tällä viikolla, mikä olisi kyllä hyvä.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sellanen yksityiskohta täytyy todeta, että käytin tämän vuoden draftissa 3 ensimmäistä valintaa maalivahteihin.. missä he ovat nyt?

1. Tuukka Rask Boston: Klesana
3. Jaroslav Halak Boston: Korona, toki ehti ennen tuota ottaa 5 omiin ja siksi sekä GAA ja %-kategorioissa tappiolla.

niin ja se 2.pick, Shesterkin... se pelaa puolivälierävastustajan riveissä ja hyvin pelaakin (3 peliä 92,9%)...

... toki mulla sitten Lehner joka tuli vastustajalta. Ihan ok pelaa hänkin (2 peliä 95,2%)

näillä kohti toista viikkoa. Hienosti kärkipickit ottaa roolia kun kauden tärkein matsi käsillä.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näennäisen tiukassa 9-11 tappioasemassa edetään HC @Kily ä vastaan. Maalivahdit ovat hoitaneet oman tonttinsa paremmin kuin mainiosti ja sillä saralla tilastot minulla 6-0. Kenttäpelaajien osalta ollaankin sitten pitkähköllä takamatkalla, joten isot numerot hieman mairittelevat joukkuettani.

Pieniä ihmeitä tässä vaaditaan, jotta voitosta vielä taisteltaisiin. Sen verran selvästi moni kategorioista on tällä hetkellä vastustajalle kääntymässä... Mutta ei nyt vielä heitetä kirvestä kaivoon, viikko on vielä pitkä ja paljon ehtii tapahtua.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Kily

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Täällä tulee kyllä jännittävä päätös matchupille, kun todella monta kategoriaa voi vielä kääntyä kummin päin vaan. Calgary sai onneksi yhden pelin lauantaille, kun aiemmin jo kertaalleen siirretty Oilers-matsi siirrettiin siihen. Otaniemessä otettiin käyttöön myös playoffien luonteeseen sopivasti hieman kyseenalaiset keinot, kun Oxenin Romanov mursi maanantaina laukauksellaan Habs-joukkuekaveriltaan Nuppulinnan Gallagherilta sormen. Nostan heti Romanovin tämän matsin MVP:ksi, jos Oxen voittaa jäähyt ja taklaukset Gallagherin kokoisen aukon erolla :D
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Terriers niskan päällä, lukemat 15-3-3 kun 4pv jäljellä. Tällä hetkellä näyttäisi siltä että historian suurimmasta nöyryytyksestä (3-16-2) saadaan revanssi, mutta ei vielä nuolaista. Sen on oppinut että mitä tahansa vielä voi tapahtua.

8-9 kategoriaa on aika varmoja, mutta jos loput menee vastustajalle niin sehän riittää. Draisaitl voisi vielä uusia viime yön suorituksensa. Tässä vaiheessa täytyy myös ihmetellä mitäköhän ne siellä Minnesotassa puuhaa. Kahteen viime peliin Dumba+Bonino yht 44min jäähyä. Onneksi rähinät osuneet hyvin otteluiden loppuun.
 
En tykkää mistään luovutusmentaliteetista, mutta kyllä kylmä fakta on nyt se, että tämä peli hävittiin ja kausi päättyy valitettavasti tähän. @Tombe76 jengi on täysin ylivoimainen eikä seliteltävää jää. Vihoviimeinen naula arkkuun oli päätökseni peluuttaa Bernieriä viime yön pelissä pitkän tauon jälkeen. Hienostihan se meni ja tämän myötä kaikissa molarikategorioissa tulee takkiin.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En tykkää mistään luovutusmentaliteetista, mutta kyllä kylmä fakta on nyt se, että tämä peli hävittiin ja kausi päättyy valitettavasti tähän. @Tombe76 jengi on täysin ylivoimainen eikä seliteltävää jää. Vihoviimeinen naula arkkuun oli päätökseni peluuttaa Bernieriä viime yön pelissä pitkän tauon jälkeen. Hienostihan se meni ja tämän myötä kaikissa molarikategorioissa tulee takkiin.

Tossa Mrazekin paluussa kävi mulla kyllä munkki. Yhtäkkiä siellä jäikin Reimer ylimääräiseksi ja kun osin sen takia Bernier pääsi imurointipuuhiin + Rangersin ohipeli niin kyllähän se numeroissa näkyy... kun kaverit päästävät yhdessä 11 maalia. Varsinkin kun mv-kisaa käytiin tasaisesti sitä ennen siinä 92,0-92,5% välissä.

Hyvä kisa silti ja kyllähän numerot ainakin tällä hetkellä valehtelevat.

Vahvasti näyttää että kolmas kerta toden sanoo (edelliset kaudet tippunut aina puolivälierissä), mutta en edelleenkään suostu julistautumaan tämän parin voittajaksi. 3 päivää vielä.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Taisi ratketa viime yönä Oxenin ja Rangersin sarja, kun Otaniemessä saatiin aikaiseksi vain yksi syöttöpinna ja Nuppulinnassa hurjasteltiin 6+6, joista kasa erikoistilannemerkintöjä. Tilanne matchupissa on nyt 13-8 Rangersille ja kolmen kategorian kääntäminen tappiosta voitoksi kahden viimeisen pelikierroksen aikana vaatisi jo melkoisen ihmeen, etenkin kun vastustajalla on ohjelmassa enemmän pelejä. Vuosi sitten temppu toki onnistui Terriersiä vastaan, joten ei se täysin mahdotonta ole. Kävi miten kävi, hieno sarja tästä tuli ja oman joukkueen taistelusta voi olla ylpeä.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
@Ralph in johdossa lähdetään kohti loppuhuipennusta. Kenttäpelaajat ovat petranneet tällä viikolla eikä esimerkiksi tehopisteissä olla kovinkaan kaukana takana. Maalivahdeissa homma ratkesi prosenttien ja GAA:n osalta Korpisalon heikkouteen Tampa ottelussa, prosentit 50 ja GAA yli kolmenkymmenen! Edellissä Lightning-matsissa vastaavat lukemat 2.00 ja 94.7 joten tuota oli mahdotonta tietää ennalta. Toki olisin voinut jättää kokoonpanon ulkopuolelle mutta se on taas turhaa jossittelua.
 

Ralph

Jäsen
@Ralph in johdossa lähdetään kohti loppuhuipennusta.
Jännäksi menee. Olen ollut johdossa alusti asti, taisi olla kahden päivän jälkeen kiva 17-1-3-tilanne. Ja siitä sitten tasoittunut tasoittumistaan joka päivä ja olisihan se melkoista, jos lopulta menet vielä ohi.

Loukkaantumiset häiritsee nyt molempia. Mulla Antti Raanta ja Gustav Nyquist saivat seuraa Ryan Getzlafista ja William Nylanderista. Myös Viktor Arvidsson kävi sivussa, mutta palasi hattutempun kanssa. Teikäläisellä sitten Jason Robertson, Oliver Wahlstrom ja Dante Fabbro ovat pudonneet nyt sivuun, eikä vaihtoja jäljellä kummallakaan.

Jännitetään nyt miten tässä käy.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näennäisen tiukassa 9-11 tappioasemassa edetään HC @Kily ä vastaan. Maalivahdit ovat hoitaneet oman tonttinsa paremmin kuin mainiosti ja sillä saralla tilastot minulla 6-0. Kenttäpelaajien osalta ollaankin sitten pitkähköllä takamatkalla, joten isot numerot hieman mairittelevat joukkuettani.

Pieniä ihmeitä tässä vaaditaan, jotta voitosta vielä taisteltaisiin. Sen verran selvästi moni kategorioista on tällä hetkellä vastustajalle kääntymässä... Mutta ei nyt vielä heitetä kirvestä kaivoon, viikko on vielä pitkä ja paljon ehtii tapahtua.

Vaan kylläpä on kakkosviikko kaiken muuttanut. Kenttäpelaajat heräsivät tosissaan taistelemaan voitosta, ja nyt mennäänkin minun 11-9 johdossa. Esim. viime yönä joukkue vetäisi kivat tehot 3+14 ja syöttö- ja ylivoimamaalikategoriat käännettiin johdoksi.

Maalivahtikategoriat tulen voittamaan kaikki, ellei Capitals ensi yönä pelaa nollapeliä... Luultavasti siis pelaa.

Kenttäpelaajissa kuitenkin useampi kategoria on vielä auki, joten viimeiseen yöhön lähdetään hyvinkin jännittävissä asetelmissa.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Niinhän siinä kävi, että runkosarjavoittaja Nuppulinna paineli neljän parhaan joukkoon lopulta luvuin 12-8-1. Kuten aiemmin jo totesin, sarja oli hieno ja ratkesi vasta viimeisen viikonlopun peleihin. Omalle joukkueelle propsit siitä, että kauden parhaat pelit nähtiin kevään korvilla ja muutamaa viikkoa ennen runkosarjan loppua vielä kaukaiselta näyttänyt playoffpaikka lopulta realisoitui.

Suurin syy siihen, että jäätiin tällä kertaa mestaruustaiston sijaan taistelemaan sijoista ynnämuut (5-8), löytyy draftista ja nimenomaan sieltä tilaisuuden alkupäästä, jossa voittajia ei kuulemma ratkota. Meikäläisen kuusi (!) ekaa varausta menivät kaikki lopulta puihin eli aika paljon tuli annettua tasoitusta kalkkiviivoilla:

- Ykkösvaraus Eichel pelasi koko kauden päin prinkkalaa ja loppuhuipentumana loukkasi niskansa -> saikulla kaikki ratkaisupelit.
- Kakkosena varattu Markström aloitti hyvin, mutta hyytyi koko Flamesin tavoin kauden loppupuoliskolla.
- Kolmosena varattu Koskinen pääsi Smithin saikun takia pelaamaan alkukaudella käytännössä kaikki Oilersin pelit, muttei saanut mitään kiinni ja tipahti Smithin kuntouduttua ansaitusti luukkuvahdiksi.
- Nelosena varattu Pastrnak oli sinällään onnistunut poiminta, mutta hyytyi hänkin pahasti tärkeimmillä hetkillä (viimeisissä 11 pelissä 2 maalia ja nekin molemmat samassa matsissa).
- Vitosena poimittiin Bo Horvat, joka pelasi kunnossa ollessaan hyvin, alkukaudesta jopa erinomaisesti. Kuitenkin Canucksin koronaepisodin myötä hän oli kokonaan poissa ratkaisupeleistä.
- Kuudentena varatun Ryan Pulockin piti olla pakiston tehomies, mutta kauden ensimmäinen maali syntyi vasta viime yönä. Toki "secondary statseja" tuli paljon, mutta sellaisten erikoismiehiä olisi ollut saatavilla paljon tuota myöhemminkin.

Onneksi sentään draftin loppupuolisko meni hyvin ja etenkin FA-poiminnat (Verhaeghe, Nedeljkovic, Wennberg etunenässä) onnistuivat suorastaan erinomaisesti. Näistä Verhaeghen nostaisin myös koko kauden MVP:ksi, oli niitä harvoja läpi kauden tasaisen hyvällä tasolla suorittaineita Otaniemessä. Treidien lopputulema (ulos Silfverberg, Domi, Zacha, Johansson, Reinhart; sisään Andersson, Backlund, Oshie, Murphy) oli myös kerrankin nettopositiivinen, vaikka tulijoista Andersson pahasti hyytyikin heti Otaniemeen saavuttuaan.

Vaikka edellä tulikin jo niputettua kauden tapahtumat, tavoitteena on pelata tämä loppuun asti ja saavuttaa sija 5. Seuraavaksi vastaan asettuu Northern Lights, jota vastaan olisi playoffien avauskierroksella tullut 9-12 -tappio. Tiukka matsi on siis tästäkin luvassa ja toivottavasti voitto pystyttäisiin kotiin kairaamaan.
 

Ralph

Jäsen
Ja näin välieriin, ei tullut muutoksia viikonloppuna tilanteeseen. Ja niin vain vastassa onkin runkosarjan ykkönen eli Nuppalinna Rangers. En muistanut, että kaavio on valmiiksi tehty, eikä parit muodostukaan runkosarjan perusteella. Vastakkain nyt siis runkosarjan ykkönen ja nelonen sekä kuutonen ja seiska.

Puolivälierissä eli edellisessä matchupissa olisin voittanut Rangersin 12-9, mutta kyllä Rangers runkosarjaykkösenä ennakkosuosikkina välieriin lähtee kuitenkin. Ryan Getzlaf palasi pelikuntoon, mutta William Nylander on sivussa ainakin pari peliä vielä korona-protokollan takia. Toivottavasti ei enempää kuin ne pari peliä. Antti Raantaa kaivataan maalille, sillä startteja tarvitaan. Toki vaikka startteja ei tulisikaan paljoa, niin torjuntaprosenteilla ja päästettyjen maalien keskiarvolla voi parit kategoriavoittoa ottaa. Ja saisi Semyon Varlamov pelata taas nollapelin. Tosin nyt kun katsoin, niin ei Rangersin maalivahtitilanne kummoiselta näytä ja ehkä maalivahtiosasto onkin se, missä mulla on iskun paikka.

Finaaleihin vaan sitten. Millainen finaalien otteluohjelma mahtaa olla. Pudotuspeliottelusarjojen pitäisi kestää kaksi viikkoa, mikä tarkoittaisi finaalien viimeisen pelipäivän olevan sunnuntai yhdeksäs toukokuuta. Mutta sivuston mukaan finaalien viimeinen päivä olisi torstai 13. toukokuuta, vaikka ei siellä mitään pelejä ole juuri edessä. Ja nythän NHL tiedotti runkosarjan loppuvan 16.5. Canucksin takia eli tuleeko viimeisestä matchupista sitten kolmen viikon jakso, jossa viimeisellä viikolla vain Canucksin pelejä? Ei hyvä mulle, kun mulla ei oo Canucksin pelaajia lainkaan.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Niinhän siinä kävi että parempi joukkue voitti. Aika vaikea vetää äkkiseltään mitään yhteenvetoa missä onnistuttiin ja missä taas ei. Etunenässä Stone ja kärkipakit vetivät kauden tärkeimpinä hetkinä täysin riman alle ja kyllä Kuemperin poissaolo vaikeutti osaltaan loppukautta. Deadlinellä kovaan hintaan hankittu Rinne ei saanut montakaan starttia koko aikana. Jotain positiivista sentään jäi kaudesta käteen eli Chycrunin loistavat ja tasaiset otteet läpi kauden!
Sarjaohjelma latisti hieman fiilistä runkosarjan osalta ja tavoitteesta jäätiin, toki tuo runkosarjan viides sija on ihan kohtuullinen.
Onnea Ralphille voitosta ja kiitos näistä parista viikosta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös