ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2021–2022

  • 21 134
  • 556

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Yllättävä 11-7 voittohan sieltä lopulta irtosi tuntemattomia tähtiä vastaan. Maalivahdit hoiti ruutunsa ja rouhimispuolella onnistuttiin kaivamaan muutama kategoria lisää, jotka sitten voittoon asti riittivät. Pisteiden osalta ei odotetusti ollut mitään palaa.

Pelaajistosta Nikolaj Ehlers löysi viimein jonkinlaisen jyvän avaten pistetilinsä tälle kaudelle ja koko viikolle peräti 2+2 tehot. Myös Petrylle viime yönä avauspiste, mutta paljon on vielä parannettavaa hänellä. Viikon onnistujana ja oikeastaan koko alkukauden suurimpana valopilkkuna ehdottomasti Moritz Seider, joka jatkaa vakuuttavaa menoaan kohti Calderia. Ei kyllä odotuksissa ollut ihan näin hyvää menoa tehopisteiden osalta, mutta otetaan vastaan mitä pieniä valonpilkahduksia silläkin saralla tarjotaan.

Ensi viikolla sitten sarjan kärkijoukkue AJ Dessu vastaan. Menneen viikon tilastoilla olisi nopealla laskulla tullut 8-11 takkiin, joten parantaa pitää edelleen. Maalivahtien osaltakin luvassa todennäköisesti huomattavasti tiukempaa kuin aiemmissa otteluissa. Toivotaan että Scheifelekin pääsee kehiin koronapoissaolon jäljiltä heti alkuviikosta, niin pisteissäkin pystyisi paremmin ehkä haastamaan.
 
Sieltähän lävähti kunnon ulospuhallus tältä jengiltä. Onkohan jonkinlainen paskuusennätys tehdä 5 maalia koko viikkoon vaikka täysillä yrittää? Pitäis mulla kuitenkin olla pari pelimiestäkin joukkueessa. Tähän mennessä maalivahdit ovat vähän kantaneet joukkuetta kun kenttäpelaajat eivät saa hirveästi aikaan. Ajattelinkin parin ekan matchupin jälkeen, että minun varaustaktiikka (kolmella ensimmäisellä kierroksella mv vaikka väkisin) on ihan hyvä, varsinkin kun keskitytään muuhun kuin pisteiden tekoon, mutta pahimmillaan tässä mun taktiikassa käy em. tavalla.

Kaikki kunnia Dessulle, kova viikko ja otti käytännössä kaikki kategoriat mitkä otettavissa oli pl. SHP, se meni tasan 0-0. Voittomaalejakin oli varmaan enemmän kuin mulla oli maaleja yhteensä. Seuraavaksi sitten Hawaijille joka sopii joukkueen lomailuteemaan oikein hyvin.
 
Viimeksi muokattu:

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Trade Block: Northern Lights

Halutut pelipaikat: D, C, RW, LW
Tarjolla olevat pelipaikat: C, LW, D, RW

Pelaajat kaupan:
Muut pakit paitsi Doughty, Giordano, Zub, Hakanpää, Mayfield.

Hyökkääjät poislukien Tavares, Fiala, Olofsson, Lee ja Stone.

Maalivahdit poislukien Lehner.

Kokeillaan hieman ravistella joukkuetta, saatavilla muun muassa Point ja Dahlin.
 

Ralph

Jäsen
Seuraavat pelaajat ovat minulla myynnissä erityisesti. Hakusessa pelaajia samoille pelipaikoille.

Hyökkääjät:
- Buchnevich, Dahlen, Dvorak, Kase, Keller, Marchessault, Palat, Patrick, Yamamoto

Puolustajat:
- Brodin, Faulk, Hague, Tanev

Maalivahdit:
- Bernier, Gibson, Petersen
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Vihdoin hyvät otteet kentällä näkyivät myös tulostaululla, kun Oxen kaatoi hämppikset selvin 15-4-2 -luvuin ja nousi sarjataulukon pohjilta jakamaan kuudetta tilaa Tansanian poikien kanssa. Viikon MVP oli ansaitusti Jacob Markström, joka päästi kolmessa startissaan ainoastaan yhden maalin ja luonnollisesti voitti ne kaikki. Ei siis lopulta jäänyt hirveästi harmittamaan penkille jäänyt Husson nolla, joskin sillä olisi saanut torjunnat käännettyä voitoksi ja startit tasuriksi. Kenttäpelaajien ykkösiä olivat Chandler Stephenson tehoilemalla kolmeen peliin 2+3 sekä neljässä matsissa yhtä monta maalia takonut Andrew Mangiapane, jonka osumista kaksi oli voittomaaleja.

Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan matsiin Zambonia vastaan. Oikeastaan ainoa murhe tässä vaiheessa tulee sairaslistasta, joka on edelleen pitkä kuin nälkävuosi. Sivussa olevat miehet ovat jonkin verran vaihdelleet, mutta käytännössä koko ajan ulkona on enemmän äijiä kuin IR-paikoille mahtuu (Lundell, O'Reilly, Greenway, Domi, Husso, Rittich). Luonnollisesti suurimmalla osalla kuusikosta poissaolon syy on COVID-protokolla ja veikkaanpa että talven myötä miehiä jää vielä enemmän sivuun samasta syystä.

Kun tässä on nyt muutama manageri listaillut pelaajia treidejä silmälläpitäen, niin laitetaanpa täältäkin muutama kaveri joita voi erityisesti kysellä. Parhaan treidiarvon saa tarjoamalla vaihdossa vahvistusta maalivahtiosastolle, mutta myös kenttäpelaajia voin vaihtaa keskenään jos koen joukkueen jollain mittarilla treidissä vahvistuvan.

Hyökkääjät:
-Taylor Hall, Sam Reinhart, Calle Järnkrok, Max Domi

Pakit:
-Hampus Lindholm, Brady Skjei, Jacob Bryson

Maalivahdit:
-David Rittich, Ville Husso, Connor Ingram
 

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
Viime viikolla tosiaan turpaan vähemmän yllättäen Tykki5 käsittelyssä. Sairastupa tyhjeni mukavasti kun Crosby, Klingberg ja Smith kaikki pääsivät kehiin, mutta se ilo ei kauaa kestänyt kun Oshie ja Rakell week-to-week statuksella sinne päätyivät, Hutton muutaman viikon poissa ja E.Karlsson sekä McCann ovat covid-protokollassa, joten missattuja pelejä tulee tällä viikolla olemaan. Connor, Svechnikov ja Gaudreau jatkoivat hyvää alkukauttaan jokaisen tuodessa yli piste per peli viime viikolla, myös Oshien hattu lämmitti mieltä ennen loukkaantumistaan. Tällä viikolla myös maalivahdit petrasivat ja ehkä jotain toista jengiä olisi maalivahtikategorioitakin kaavittu. Fleurykin näyttää päässeen omalle tasolleen kun kahteen viimeiseen peliin päästänyt vain kaks maalia ja viime yönä ensimmäinen voittokin uuteen matchuppiin ampiaislaumaa. Tämän viikon matchup viime viikon statseilla olisi päättynyt 10-7 voittooni, mutta ne ovat menneitä ja se ei tällä viikolla enää lämmitä. Ei nyt suuria pettymyksiä ole tässä kohtaa kautta paitsi ehkä Klingberg ja Spurgeon joilta enemmän pisteitä odottaisi, toki esimerkiksi Minnesota muutenkin aika vähämaalinen jengi.

Treidimarkkinoilla on toki kaikki kaupan kunhan hinta on oikea ja tyydyttävä, mutta esim. Crosby/Connor ei ihan halvalla tai "reilussa" kaupassa lähde tässä kohtaa paitsi jos maalivahtiosastolle tulee parannusta.

Hyökkääjät
- Gaudreau/Arvidsson/Voracek/McCann voisi olla johonkin fyysisempään tarjolla.

Puolustajat
- Ei oikein koskemattomia ole, toisaalta en nyt uloskantohintaankaan Klingbergiä tai Spurgeonia ole antamassa, mutta voisin kuunnella tarjouksia.

Maalivahdit
- Fleury on toki edelleen kaupan, vaikka nyt näyttäisi tasokin vähän parantuvan ja avausvoitto varmaan helpottaa Chicagon päädyssä muutenkin. Joku Fleury + (parempi pelaaja x, Connor ja Crosbykin on tässä kohtaa saatavilla) <-> Parempi veskari, toki pakettiin voi enemmänkin pelaajia ottaa tasoittamaan kauppaa.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Kaupoilla Terriersin kanssa ja Point löysi uuvuttavan etsinnän päätteeksi Tervakoskelle. Monelle kaveria tyrkytettiin mutta todellista intoa ei tainnut olla kellään joten päätin tarttua Tomben ehdotukseen enkä enää jaksanut vääntää enempää. Vastine tuli Garlandin ja Reilly Smithin muodossa ja ainakin niitä laukauksia nyt saatiin! Lisäksi kauppa toi edes hieman leveyttä tasapaksuun rosteriin. Stonea joukkue todella kaipaisi ja toivottavasti olisi mukana vielä tämän viikon aikana.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kiitos kaupasta, pari RW:tä lähti menemään, joten ehkä niille voisi olla tarvetta. Sanheim ja Ekholm pääsi viime yönä pisteille, ei silti vakuuta. Hyökkääjistä esim. Stastny ja toki Palmierikin (vaikka RW) tarjolla edelleen.

Loukkaantunutta pelaajaakin voi tarjota, mulla kun IR-osastolla enää pitkäaikaispotilas Rask. Joukkueen koronatilanne kun helpottunut.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Hieman ajateltua suurempi kauppa @Ralph in kanssa, eiliset neuvottelut Pointin ympärillä johtivat sitten tähän. Laajuutta tuli kertaheitolla joukkueeseen eikä se ole toivottavasti enää niin vahvasti muutamien yksilöiden varassa. Kriittiset osa-alueet vahvistui ainakin paperilla näiden kahden kaupan myötä, aika näyttää oliko ratkaisut oikeita. Kiitos Ralph!
 

Ralph

Jäsen
En nyt kommentoi vielä treidiä, kun etsin vielä lisää. Haluan jonkun mun puolustajan vaihtaa hyökkääjään. Tai minulta puolustaja ja hyökkääjä vaihdossa parempaan hyökkääjään.

Ei välttämättä mitään isoa, esimerkiksi Tanev+Kase vaihtuu mielellään Kasea parempaan hyökkääjään. Mutta isompikin käy eli vaikkapa Faulk+Keller johonkin parempaan hyökkääjään.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Maalivahtiosasto vahvistui, kun Adin Hill saapui Otaniemeen neljän pelaajan kaupassa Ilotalon kanssa. Vantaalle matkasivat vaihdossa Taylor Hall ja Jordan Staal, kun taas Philip Danault tuli Hillin kylkiäisenä Oxeniin. Pitkään mietin hyväksynkö ehdotusta, mutta lopulta päädyin painamaan vihreää valoa kun hyökkäyspäästä oli varaa keventää Hallin verran ja Hill kuitenkin Reimerin hyvästä vireestä huolimatta lienee edelleen Sharksin niukka ykkösveska. Danault ja Staal menivät omissa papereissa lähes päittäin; Staal on hieman fyysisempi, mutta Danaultilla on ehkä hitusen parempi hyökkäyspään potentiaali.

Luultavasti lisätreidejä tulee lähipäivinä, kun Hillin myötä maalivahteja on nyt liikaa riveissä.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Vielä yksi treidi haussa eli yli piste per peli tahdissa oleva Olofsson vaihtuisi hieman huonompaan hyökkääjään ja laadukkaaseen puolustajaan. Mukaan halutessaan senttereistä hyvällä peliajalla oleva Bonino tai fyysisempi Glendening.

Edit. Jos vempassa on tilaa niin Eichelin saisi mukaan. Hyvällä tuurilla todellinen vahvistus playoffeihin.
 
Viimeksi muokattu:

Spidy#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Falcons, Nhl
Hämähäkit laittoi eilen siirtolistalle viime yönä kaksi häkkiä tehneen Alex DeBrincatin ja kysyntä on näyttänyt olevan suhteellisen kovaa. Mainitaan nyt kuitenkin sen verran, että hakusessa vaihdossa on lähinnä pisteitä tekevä puolustaja + aloituksia ottava sentteri. En vaihda DeBrincatia kahteen heikompaan hyökkäjään, vaan lähinnä puolustaja (+sentteri) etsinnässä.

Muuten hyökkääjistön kanssa ollaan hyvinkin avoimia treidiehdotuksille. Lähinnä kiinnostaa laatu määrän sijasta, mutta esimerkiksi Vancouver-kaksikko Boeser-Pearson voisi olla saatavana hieman parempaa pelaajaa vastaan.
 
Kilimanjaron pojat olisi kiinnostunut vahvistamaan puolustusta. Joku nykyisistä puolustuksen nimekkäistä alisuorittajista voisi vaihtua kenties nimettömämpään, mutta paremmin kautensa aloittaneeseen puolustajaan. Esimerkkinä Ryan Pulock (omistus% 87) täältä vaihdossa johonkin edellä mainittuun. Tai voit toki tarjota vaihdossa omaa nimekästä alisuorittajaakin.

Ja mikäpä ettei myös sentteriosastolla sama juttu. Esimerkkinä Nico Hischier (70%) tai Jack Roslovic (56%).
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Pistetäänpäs tännekin eli Mark Stone saattaisi vaihtua sentteriin, kompensaatiot molemmin päin tasosta riippuen. Myös Doughtya voi kysellä mutta ihan rivipelaajiin ei vaihdu vaikka onkin loukkaantuneena.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
4.kierros erää vaille valmis ja tiukan taiston jälkeen voitto HC Jortikasta. Lukemat vielä hieman auki kun ei tiedä mitä se Hughesin poika saa aikaiseksi, tasasi jo yv-syötöt parilla syöttöpisteellä. Tod.näk kuitenkin joku 12-8 lukemat jää tauluun, jolla jatketaan kärkikamppailussa.

Vähän oli enemmänkin tarjolla, mutta eipä Nashvillen pojilla peli maittanut... paitsi Luke Kuninilla, joka otti Jortikalle 9 taklausta ja käänsi sen kategorian yksin. Muutama muukin piste oli otettavissa mutta ollaan tyytyväisiä tähän.

Ensi viikolla kovakuntoinen HC Kilys tulee testiin eli top4 joukkueet vastakkain. Koitetaan laittaa kovasti kampoihin hieman muuttuneella joukkueella. Paljon nähtiin menneellä viikolla kauppoja, ehkä nähdään myös tulevalla.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Olipas outo viikko; edellisissä kolmessa matsissa maaleilla mässäillyt Oxen päätti nyt siirtyä syöttelylinjalle ja viikon kokonaistehot olivat 7+30. Ylivoimasyöttöjäkin tuli 13 eli kaksi enemmän kuin koko alkukaudella yhteensä. Lopputuloksen kannalta tämä pelitaktiikan yllättävä muutos ei valitettavasti ollut hyvä, vaan tappio tuli niukimmalla mahdollisella tavalla 8-9-4. Ennen viikonloppua lukemat olivat tosin rumemmat, joten pahemminkin olisi voinut käydä. Viikon MVP oli alkukauden täysin vihkoon vetänyt Marner, joka on nyt saanut punaisesta langasta kiinni ja teki kolmeen peliin tehot 2+7. Maalivahtiosasto oli tällä kertaa kuolevainen, joskin Markström sai ainoasta voittopelistään kiintiönollansa. Positiivista on myös sairaslistan tyhjeneminen; nyt sivussa ovat tätä kirjoittaessa enää Greenway, Domi ja Husso eli vemppaajia ei tällä erää tarvitse roikottaa pelaavassa rosterissa.

Seuraavaksi vastaan asettuu Ilotalo Vantaalta ja tavoitteena on päästä takaisin voittokantaan, jottei kärki karkaa liian kauas. Matsi on sikäli mielenkiintoinen, että Hall, Staal, Danault ja Hill pääsevät nyt kohtaamaan vanhat seuransa reilu viikko kauppojen jälkeen. Viime viikolla pisteet olisivat matkanneet Otaniemeen luvuin 11-9-1 pitkälti maalivahtien turvin ja siltä osastolta lienee taas odotettavissa hyvin kategorioita, kun otteluohjelmaa katselee. Kenttäpelaajilla on siis luultavasti varaa hävitä oma osionsa, mutta toki pisteet sieltäkin kelpaisivat.

Treidirintamalla on ollut em. Ilotalon kanssa tehdyn kaupan jälkeen hiljaista. Sinänsä peliesitysten takia kaupoille ei tällä erää ole tarvetta, mutta Husson pikkuhiljaa palaillessa koronasaikulta riveissä on kohta liikaa veskareita. Tänne voi siis laittaa kyselyitä, jos (kun) jollakulla on maalivahtimurheita. Calgary-duosta ja Hillistä en luovu, mutta joko Rittich tai Husso olisi saatavilla. Rittich saanee tällä viikolla back-to-backin myötä ainakin yhden startin ja Husso puolestaan viikonvaihteessa, mikäli siihen mennessä pääsee takaisin ruotuun.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Joo kuten Frostburn yllä totesi tiukan matchupin päätteeksi Zamboni jatkaa fifty sixty linjaansa tällä kertaa 9-8-4 tasurivoitolla Oxenista.

Mahdollisuudet oli selkeämpään voittoon mut ne onnistuttiin sössimään lauantain molaristarttiin kun Allen nollapelinsä vastineeksi veteli sitten perus .8xx torjuntalukuja ja Ullmark komppasi sivulla. Kiintiövoittoja varten draftattu Elliot starttasi sen verran aikaisin että ei kerennyt Nemesis lautapeleiltä tähän starttiin reagoimaan. Mut tää nyt on turhaakin turhempaa jossittelua koska todennäköisesti olisi jäänyt kuitenkin penkille hetken pohtimisen jälkeen. Tulos oli siis jälleen kerran täysin oikeutettu.

Tästä sitten eteenpäin. Joukkue on osoittanut mukavasti piristymisen merkkejä ja erityismaininnat menkööt tällä kertaa Suzukille Iafallolle ja Asplundille. Varsinkin jälkimmäinen oli onnistunut nosto kun vapailta oli napattavissa vielä muutamia viikkoja sitten.

Seuraavaksi matka jatkuu sitten Ralphin palloklubille. Laitetaan turvalaidat päälle ja täysillä kohti seuraavaa splittiä.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Aika selvillä lukemilla lopulta kaatui sarjan kärkijoukkue AJ Dessu 14-4-3. Maalivahdit hoiti ruutunsa jälleen täydellisesti, hurja viikko 7 starttia 7 voittoa ja nollapelikin mahtui mukaan. Ja oli varaa jättää jokunen startti ja voitto penkillekkin tilastojen varmistamiseksi. Kenttäpelaajatkin suoritti kyllä ihan kelvollisesti, vaikka pisteissä taas suurilta osin turpaan tulikin.

Pelaajistosta lämmitti erityisesti Pius Suterin herääminen nyt viikonloppuna. Pääsi Larkinin poissaolon myötä ykkösketjua sentteröimään ja sieltä pistetili sitten aukesi kunnolla ja viime yönä Larkinin paluusta huolimatta tahti säilyi. Myös Pettersson intoutui viime yönä kauden ennätyspisteisiinsä. Negatiivisessa mielessä Kuznetsovin pistepotti jäi vaisuksi tällä viikolla ja samoin Scheifelen paluu COVID:n jäljiltä ei ole sujunut ihan ruusuisesti.

Viikon aikana tuli myös tehtyä kauden ensimmäinen treidi, kun Kirill Kaprizov matkasi tähän suuntaan ja Nikolaj Ehlers pakkasi laukkunsa ja lähti toiseen suuntaan. Ajatuksissa ei ollut kyllä treidata Ehlersiä vaan odotella rauhassa kaverin heräämistä, sillä luottoa oli ja on että sieltä vielä jyvä löytyy ja pisteitä ja erityisesti maaleja alkaa ropisemaan vanhaan tahtiin. Kaprizov oli kuitenkin liian houkutteleva palanen omaan joukkueeseen. Saa nähdä miten pitkässä juoksussa noiden pelaajien voimasuhteiden käy, aika tasaista varmaan luvassa.

Tällä viikolla jatkuu sitten Hawaii Spidersia vastaan. Viime viikon tilastoilla olisi kääntynyt sarja nopeasti laskettuna 13-7 voitoksi, joten samalla tasolla täytyisi vähintään jatkaa ja mielellään tehopisteiden osalta parantaa vielä suorittamista.

Ja sen verran treidirintamalta, että tällä hetkellä maalivahtien osalta menee vähän liiankin hyvin ja olisin valmis ehkä hiukan antamaan pois siltä osastolta. Vastine pitää kuitenkin olla kohdillaan, kun esimerkiksi Koskinen vedellyt kauden 7 starttia ja 7 voittoa niin tulee varmasti jatkossakin saamaan paljon vastuuta. Myös Quick pelannut enemmän kuin Petersen Kingseissä. Maalivahdeissa voisi kiinnostaa esim kaksi yhteen treidit tai sitten suoraan pisteitä ja maaleja tuovaan kenttäpelaajaan vaihto. Myös senttereitä on vähän turhan paljon ja niiden tilalle kiinnostaisi maaleja ja taklauksia tuovat laiturit.

Eli myynnissä:
- Maalivahdit (Koskinen, Quick, Grubauer)
- Hyökkääjät ( Kuznetsov, P. Suter, Sissons, F. Gaudreau, Brassard, J. Larsson)

Halutaan vastineeksi:
- Maalit, laukaukset, taklaukset
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään matkataankin sitten Tansaniaan paikallisen urheiluseuran vieraaksi. Draisaitl hoitanee pistekategoriat yksinään, mutta koitetaan pyristellä matkassa mukana.

No pyristelyksihän se meni, pisteissä ei tosiaan mitään palaa, ja kenttäpelaajien kategorioissa otettiin muutenkin tukkaan ja pahasti. Maalivahdit onneksi hoitivat oman hommansa vähintäänkin kohtuullisesti, ja sitä kautta tappio kirjattiin lukemin 7-11.

Sairastupakin toivottavasti alkaa pikkuhiljaa tyhjentyä, tällä hetkellä "enää" seitsemän IR-kategorian miestä, kun pahimmillaan taisi olla ennen Tervakosken kanssa tehtyä kauppaa yhdeksän.

Mutta jos jollakin on IR-osastolla tyhjää, niin täältä voisi esim. William Karlsson lähteä vaihdossa ehjään pelaajaan...

Edit. Mistähän repäisin että olisi ollut Unknown Stars vastassa. @JMT siis ensi viikon vastustaja, eikä tässä ennusmerkit järin positiiviset ole. 6-10 olisi tullut tukkaan viime viikolla, mikäli oikein laskin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JMT

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Tappioputki poikki Temps Reglementin kustannuksella mikä on tässä kohtaa se tärkein juttu ja kausi alkaa ikään kuin nollasta noiden lukuisten uusien pelaajien johdosta. Tiukkaa taistelua oli viikko ja välillä molemmat kävivät selvempi numeroissa johdossa, pari lisäpinnaa olisi ollut ehdoton maksimi kuluneella matchupilla. Lehner oli jälleen mies paikallaan eikä tuo käytetty ykköspicki tunnu enää niin pahalta, puolustajat pelasivat ok tasolla ja Giordano johtaa porukkaa varsin mallikkaasti. Tavares on hiljalleen alkanut tekemään toivottua tulosta ja on hyökkäyksen liideri. Nuo uudet hankinnat ovat tuoneet joukkueeseen leveyttä eikä tuloksen teko lepää enää niin voimakkaasti muutaman pelaajan harteilla.

Tämä viikko tulee olemaan varsin haastava Linjatuomaria vastaan, pelimäärissä jäädään reilu kymmenen ottelua miinukselle. Toki vastustajalla on loukkaantumissuma mikä toivottavasti hieman tasaa tilannetta. No katsotaan miten äijän käy!
 

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
Railakkaasti tuli turpaan Paarman suojateilta. 5-12-4 kirjattiin loppulukemat eikä nyt hirveästi onnistujia ollut. Korona kurittaa kyllä kovalla kädellä, koko viikon missasivat Arvidsson, Crosby, McCann ja E.Karlsson joten ihan pienistä nimistä ei ole kyse. Myös Hellebuyck missasi koko viikon ensin lapsen syntymän takia ja sen jälkeen jonkun flunssan takia.

Treidirintamalla saatiin myös ensimmäinen kauppa maaliin asti, kun Voracek, Spurgeon ja McCann pakkasivat laukkunsa ja vastaan lentokentällä astelivat DeBrincat, Boeser ja Mike Reilly. Saatiin yksi koronapotilas pois omista kirjoista McCannin muodossa, vaihdossa tuli vähän alisuorittaneet DeBrincat ja Boeser joista molemmat onnistuivat loppuviikolla, myös Reillyn aloitus oli tervetullut vaikka Spurgeon näyttäisi heränneen vastustajan leivissä. Boeser toki jatkoi tänään matkaansa Fleuryn ja Fehervaryn kanssa NABD:n vahvuuteen ja sieltä takaisin tuli Sorokin, Brodie ja Tierney. Tierney tuo hieman aloituksia Crosbyn poissaollessa, Sorokin pitäisi olla ainakin upgrade Fleuryyn paperilla, vaikka ehkä vähän vähemmän tuo startteja jos jakaa peliaikaa Varlamovin kanssa, mutta toisaalta Fleurynkin takana kärkkyy Lankinen. Boeserin menettäminen kyllä hieman kirpaisee, mutta maalivahtiosastolle haettiin parannusta ja se ainakin omasta mielestä saatiin.

Tällä viikolla vastassa on Kilimanjaro ja tuskin hirveästi juhlitaan kovin monessa pistekategoriassa varsinkin kun Draisaitl siellä vastustajalla painelee 4 pelin viikon eli joku 15 pinnaa odotusarvona. 5-15-1 olisi tullut viime viikolla turpaan, joten lähtökohdat ei mairittele, mutta pitäisi ainakin koronapotilaita palata tällä viikolla kehiin josko heistä olisi jotain apuja.

Treidejä toki vieläkin tehdään, jos oikea kohdalle osuu, ihan vielä ei paniikkinappula ole pohjassa, mutta huolestuttavaa on tämä konttaaminen ja poissaolojen määrä. Aloituksia voisi kelpuuttaa ainakin Crosbyn paluuseen asti.
 
Viimeksi muokattu:

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Nyt tuli sitten viimein raivattua maalivahtiosastoa, kun Rittich lähti Temps Reglementin riveihin ja Otaniemeen matkasi Evgeni Dadonov. Dadonov oli kiikarissa jo draftissa eli nyt saatiin mies riveihin hiukan jälkijunassa. Toki alkukauden tehot 2+2 eivät mitään riemunkiljahduksia aiheuta, mutta potentiaalia on ja vastuutakin on Vegasin loukkaantumistilanteen myötä tarjolla rutkasti eli ehkä se siitä vielä lähtee. Riveistä löytyi jo valmiiksi ketjukaveri Stephenson eli nyt on taas yksi potentiaalinen tutkapari kasassa.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Vejmelka-Wedgewood vaihtuisi toiseen duoon tai ykköstorjujaan. Ihan ok prosentit molemmilla mutta voitot ovat tiukassa, Voracek tms olisi antaa tarpeen tullen kylkeen.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt kävi rahikaisella virhe.

Piti säätää IR-miehiä ja laittaa Laine IR-osastolle, niin onnistuinkin tiputtamaan kaverin waivereihin...

Mitäs arvon herrat tuumaa, annatteko armon käydä oikeudesta ja siirrelläänkö tuo LM-oikeuksilla takaisin rosteriin tai jätättekö mulle otettavaks waivereista niin tulee rangaistuksena yksi FA-nosto vähemmän?

Ennakkotapausta en nyt muista, liekö kukaan vastaavassa töhöilyssä onnistunut... Toki jos nyt todetaan että se on voi voi, niin sillä mennään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös