ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2021–2022

  • 21 127
  • 556

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Kiitos kaupoista @Tombe76 ! Oikeastaan pakon sanelemana tilanne koska ei tuo puolustus tulisi riittämään ilman ykköspakkia. Garland oli se hinta mikä todellakin kirpaisee mutta ei siinä, hyvä pelaaja tuli myös tänne.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Näyttäisi olevan liigan asetuksissa seuraavaa:
"Waiver Order: Reset Each Week to Inverse Order of Standings"

Tainnut aiemmin olla (ainakin silloin kun itse viimeksi oli mukana) ettei muutu kuin claimien mukaan ja alkuun käänteinen draftijärjestys. Ei tuokaan huono systeemi ole ja vähän tasoittaa ehkä liigaa. En kyllä ollut itsekkään huomannut tuota muutosta, eikä tuolla omalle kohdalle ollut vaikutusta kun tuli ekalla viikolla se 1. sija hyödynnettyä.

Viime kaudella oli 1.kerran käytössä se että waiver-järjestys on aina sijoituksiin peilattu.

edit: Linkistä lisää:
 

Ralph

Jäsen
Maalivahtiosaston vahvistaminen kesken kauden on vaikeaa, mutta puolustuskaluston lienee mahdollista. Joku tehoja tekevä puolustaja olisi kiva ja vaihdossa on antaa ainakin Jonathan Marchessault ja Joe Pavelski. Myös ainakin Pavel Buchnevich, Clayton Keller ja Ondre Palat on hyökkäyksestä irrotettavissa, jotta saan pakistoon vahvistusta.
 

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
11-9-1 voitto taitaa sieltä tulla lopulta Vantaa Ilotalosta. Pisteissä ainakin tuntuu ihan hyvin menevän vaikka ilman Crosbyäkin (ja Klingbergiä) on menty alkukausi. Tämän viikon suurimmat onnistujat Connorin 5+3, Gaudreaun 0+6 ja E.Karlssonin 2+3 tehot, Karlssonista varsinkin pitää olla tyytyväinen kun tuntuu hyvän vireen löytäneen. Kolikon kääntöpuolella on edelleen ne moket, Hellebuyck sentään rupesi koppia ja voittoa ottamaan, mutta kaksi muuta taas konttasi senkin edestä.

Ensi viikolla "tärkein" runkosarjaviikko kun vastaan asettuu rakas vihollinen Tykki5. Sairastuvaltakin voisi Crosbyä ja Klingbergiä taas odotella remmiin, mutta eipä ainakaan mitään konkreettista ole luvattu että saa nähdä jääkö haaveeksi vain.

Pistetään tähän loppuun vielä pikku täky jos jotain kiinnostaa treidejä tehdä. Fleury (tai Hutton) + joku pisteitä tekevä pelaaja (tarjonnan mukaan kaikki on tarjolla, oli se sitten Connor, Crosby, Gaudreau tai joku muu) <-> johonkin parempaan veskaan (+ huonompaan pelaajaan tai sitten kaksi yhteen treidi). Muistakin treidikyselyistä saa lähestyä, kuten todettua, pisteitä tuntuu tulevan hyvällä mallilla niin niistä ehkä pystyisi luopumaan, mutta suurin "tarve" on maalivahtiosastolla.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
2.kierros takana ja meni lopulta yli odotusten:
14-4-3 vs. Northern Lights.

Oli kyllä tiukkaa vääntöä alusta lähtien. Alkuviikosta omat maalivahdit juhlivat ja kenttäpelaajat olivat jäissä ja vastustajalla päinvastoin. Vkloppuna sitten kenttäpelaajat heräsivät ja Saros laittoi mv-pisteet jännäksi päästämällä 6. Samaĺla kun penkillä Dustin Tokarski jätkoi hienoja otteitaan. 37/39 torjuntaa. Tuohon valintaan lopulta meni onneksi vain puoli pistettä. Mv-torjunnat olisivat olleet Tokarskilla tasan.

Mutta ei pidä valittaa, kun tietää mitä viime yönä kävi, siihenhän lähdettiin vielä niin että joku 5-6 kategoriaa oli täysin auki. Mutta Minnesotassa tapahtui kummia ja kun 33min oli pelattu, taululla 1-4, Terriersin jätkillä tehot 3+7 joista yv:llä 2+3. Se oli sitten siinä. Josin (1+3) johdolla pojat heräsivät juuri oikeaan aikaan.

Kunniamaininta pitää antaa uusille ukoille. Tällä viikolla voittomaalit 5-4, ja näistä 4 pelaajaa sellaista, jotka tulleet joukkueeseen kaupan kautta.

3.kierrokselle jatketaan kärkipaikalla ja vastaan uusi tulokas ANotAbigDeal, joka niisti Ralphia päättyneellä viikolla ja ollut muutenkin pirteä. Tällä viikolla olisi matsi ollut todella tasainen, varmasti sitä on myös nyt. Saa nähdä kuinka käy, koronaukkoja, Wheeleriä ja Letangia varmasti tarvittaisiin.
 
Tappio tosiaan Jontea vastaan ja täytyy olla tähän tyytyväinen. Olisi ollut mahdollisuus aikamoiseen katastrofiin, eikä vähiten omien mokien kautta.


Tuntuu, että itsellä ei nyt keskittyminen ihan täysin riitä pienen ajanpuutteen vuoksi tähän hommaan. Se näkyy sitten typerinä pieninä virheinä. Muutama treidiehdotuskin on jäänyt puolitiehen, pahoittelut niille joita asia koskee.

En kuitenkaan tarkoita, etteikö tätä pystyisi ihan välttävällä tasolla hoitamaan nytkin, analysointi vaan jää vähän taustalle ja ratkaisut ovat aika suoraviivaisia ja hätiköityjä. Treidiehdotuksia kuuntelen mielelläni vaikka niitä itse ei hirveästi ole tullut lähetettyä.

Vaikka selittelyksi taas meni, niin tätä viikkoa en olisi voittanut vaikka olisin miten pelannut, liian kova oli UNS.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Tasaisissa merkeissä mennyt viikko päättyi lopulta todelliseen teurastukseen, kun heräsin yöllä niin eka fiilis oli että mitä helvettiä on tapahtunut. Onhan tuo Tomben Nashvillen pelaajisto kova varsinkin ylivoimalla! Hätiköityjä päätöksiä en ala silti tekemään ja katsotaan nyt muutama matchup miten joukkue pärjää. Kilpeä lähdetään kiillottamaan Nuppulinnaa vastaan eikä vastaavaan tappioon ole enää varaa koska liiga on sen verran kova ja tasainen.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Tahmaista oli kuten odotettiin Hawajihämähäkkien kanssa. Jonkunsortin torjuntavoitto tuosta kuitenkin saatiin kun lopulta tuli takkiin "vain" 9-11-1 lukemin.

Alkuviikosta oltiin jossain 3-X-X turpasaunalukemissa, lauantaina sitten loppukirillä jo hetkellisesti johdossakin, mutta tappion puolelle lopulta kääntyi kun piti Ullmarkin startilla riskeerata lisäkategorioita. Omaan nilkkaan napsahti. Kokonaisuudessaan kuitenkin ihan oikeutettu tulos tästä matchupista.

Seuraavaksi sitten Kilys vastaan. Nyt saisi luvan sitten pistepotentiaalikin herätä niin ei tarvitsisi viikosta toiseen kiikkua molarien varassa.
 

Ralph

Jäsen
Heikko startti kauteen ja kahdesti turpaan. Maalivahdit odotetusti heikko osa-alue ja siihen se meinaa jäädä. Olen kenttäpelaajien osalta alkukauden top-10 kaikissa muissa kategorioissa paitsi syötöissä, peliajoissa ja puolustajien pisteissä. Hauska juttu, että olen maaleissa kakkosena ja syötöissä toiseksi viimeisenä.

Kaikkiin kolmeen heikkoon kohtaan saisin parannusta, jos jostain löytyisi yli 20 minuutin puolustaja, joka syöttelisi varsin usein maaleja. Vaihdossa tosiaan olisi antaa hyökkäyksestä esimerkiksi Jonathan Marchessault ja Joe Pavelski. Tietysti maalivahtiosastoakin haluisin parantaa, mutta se on vaikeampaa. Eikä maalivahdeissakaan ongelmana ole toistaiseksi ollut kuin tilastot, voittoja tuli alussa ihan hyvin kuitenkin.

21 kategoriaa, joista olen 16 kymmenen parhaan joukossa, mutta silti itse joukkue on sijalla 15. Tähän vaikuttaa tietysti vaikuttaa vastustajan taso. Paria heikompaa jengiä vastaan kohtaamiset ja voisin olla melkeimpä kärjessä.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tappioputkessa kuljetaan täälläkin ja sen johdosta liigan jumbosija kutsui.

Team Tykki5 ei antanut kotiluolassaan armoa, vaan otti vakuuttavan 11-6 kotivoiton.

Vaikealtahan tämä tällä hetkellä näyttää. Syyttävää sormea ei sinällään voi osoittaa mihinkään yksittäisiin kategorioihin, vaan koko rintamalla ollaan hyvin tasapaksuja. Maalivahtien starteissa toki Pricen poissaolo näkyy melkolailla, mutta siihen täytynee totutella...

Jos nyt jotain positiivistakin, niin kolmikko Laine, Ovechkin & Meier ovat tehneet kentällä vähintään sen mistä heille maksetaan ja Shesterkin on ollut maalissa loistava. Muuten onkin ollut erittäin hiljaista. Pakkipuolelta kärkinelikon Nurse, Hamilton, Pietrangelo & Parayko yhteenlasketut tehot 0+3 jättävät paljon toivomisen varaa.

Mutta ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Tällä viikolla vastassa @Paarma n pörriäiset.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Voitto tosiaan irtosi, mutta aika tiukassa oli kyllä melko selvistä loppulukemista 11-6-4 huolimatta Läski Bufyglieniä vastaan. Esimerkiksi ATOI jäi tasan, mutta ilmeisesti jollain sekunnin kymmenyksillä sekin kääntyi tänne suuntaan tällä kertaa. Moni muukin kategoria jäi ihan muutamista kiinni.

Ekaan viikkoon nähden pistetehtailu sentään vähän parani, vaikka Pacioretty ja Scheifele saikuttivat ja waivereilta poimittu Tkachev pääsi pelaamaan vain yhden pelin ja sekin kiikareilla. Kuznetsov jatkaa hyvää liitoaan ja Brassard päässyt myös hyvään vauhtiin Phillyssa. Sen sijaan kokoonpanosta löytyy edelleen myös pahoja alisuorittajia. Nikolaj Ehlersin kauden alku 5 peliin 0+1, viime kauden Anaheimin parhaan pistemiehen Max Comtoisin kiikarit 5 pelin jälkeen ja Jeff Petryn myöskin kiikaritehot 6 pelin jälkeen eivät ole ihan sitä mitä odotuksissa on heiltä ollut.

Ensi viikolla sitten haaste kovenee ja suoritustason nostoa odotetaan erityisesti yllämainituilta kavereilta. Vähemmän yllättäen vastustajalla näyttäisi sairaslistakin tyhjenevän sopivasti tälle viikolle ja muutoinkin näyttänyt tähdet osuneen kohdalleen alkukaudesta varsinkin tehopisteiden osalta, joten saa nähdä miten käy ja riittääkö maalivahdit hoitamaan tarpeeksi kategorioita tänne suuntaan.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oxenin ja Dessun kamppailu eteni pitkälle viikonloppuun varsin tasaisissa merkeissä, mutta viimeisenä yönä vastustaja kiri Larkinin ja Raymondin huippuiltojen myötä rinnalle ja ohi. Loppuluvut kirjattiin Dessulle 10-6-5. Täällä on vähän sama tilanne kuin @Ralph illa eli useimmissa kategorioissa (14/21) ollaan top kympissä, mutta silti joukkueen sijoitus on pohjasakkaa. Syyttävää sormea ei oikeastaan voi heristellä kuin Mitch Marnerin suuntaan ja muut pelaajat ovat pelanneet vähintään odotusten mukaisesti. Oikeastaan molemmat matsit ovat lopulta kaatuneet siihen, että Otaniemestä ei ole löytynyt yhtäkään supersuorittajaa, joka olisi takonut vähintään 2 pinnaa per peli, kun taas vastustajilla sellaisia on molemmilla kerroilla ollut. Pienten marginaalien ollessa kyseessä tuollaisilla suorituksilla käännetään matsit voitoiksi.

Mihinkään paniikkiin ei tässä vaiheessa ole syytä - etenkään, kun joukkue ei ole ollut mitenkään huono. Vastustajat vaan ovat olleet tuon himpun verran parempia. Maalivahtiosasto toki kaipaisi vahvistusta, mutta sellaista tuskin tässä liigassa on saatavilla ainakaan treideillä eli näillä mennään. Seuraavaksi vastaan asettuu kauden uusi tulokas Havaijilta ja hurlumheikiekkoa lienee siis luvassa. Viime viikolla hämppiksiä vastaan oltaisiin päädytty sopuisaan 10-10 -tasuriin, joten tasaisissa merkeissä mentäneen päästä päähän.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Maalivahtiosasto toki kaipaisi vahvistusta

Ja sitten kun vahvistusta olisi ollut omissa riveissä nollapelin verran (Husso), niin onnistuin jättämään hänet penkille. Ajattelin että on varmempi jättää Flames-duo aloittamaan, kun Markström jo kertaalleen tällä kaudella vaihtui Vladariin juuri ennen pelin alkua kun olin itse jo unten mailla, ja Bluesillakaan ei ollut back-to-backia puoltamaan Husson starttia, mutta pieleenhän tuo meni. Sentään Markströmkin pelasi hyvin (voitto, 1 päästetty).
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Tarvitsisin lisäystä laukauksiin sekä blokkeihin, vaihdossa olisi antaa pisteitä (esimerkiksi Bailey, Leddy, Severson) toki muistakin neuvotellaan.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mulla on edelleen paljon pelaajia myytävänä, mutta osan hinta nousee koko ajan. Esim. Reilly Smith viime yönä 21.24 peliaikaa, 1+0 av:lla, joka myös voittomaali. Kannattaako tuollaisesta helmestä luopua? Muutama tarjous ollut loukkaus Reillya kohtaan. Mainitsin asiasta miehelle ennen viime yön peliä ja siitä hyvällä tavalla kimpaantui.

Tokarskikin ajaa paikkansa. 2 starttia nyt takana, GAA 1,40 ja % 95,0%. Veskarankingin sijalla 25.

Sanheim, Palmieri myös mm. myytävänä. Katsotaan joko heille siirtolista toisi lisää buustia.

Viikko alkanut ihan kivasti, tavoitellaan edelleen vain voittosarjan jatkumista. Letangin ja Wheelerin poissaoloista huolimatta 14-0 johdossa 2 pelipäivän jälkeen. Toki jälleen kerran itsellä ollut enemmän pelejä. Varmasti sarja tasoittuu vkloppua kohti.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Kaupoilla Not a Big Dealin kanssa. Pohjoiseen matkaavat jo draftista asti suunnittelu Anders Lee sekä Artem Zub. Jälkimmäinen löytyy jo toisesta liigasta omasta joukkueesta, ollut aika solidi ja tuo mukavasti mm. kaivattuja blokkeja samoin kuin myös Lee. Lisäksi molemmilta löytyy fyysinen aspekti. Valitettavasti hintakin on maksettava tällä kertaa Lafrenierin ja Seversonin muodossa, molemmat tullenevat pelaamaan hyvän kauden.
 

Paarma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Oilers
Katsotaan tuleeko kysyntää, mutta tein ajanratoksi discord kanavan liigalle (joku tätä aiemmin ehdotti). Vähän testimielessä, kun ei ole aiemmin tullut kanavaa tehtyä.

 
Viimeksi muokattu:

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Katsotaan tuleeko kysyntää, mutta tein ajanratoksi discord kanavan liigalle (joku tätä aiemmin ehdotti). Vähän testimielessä, kun ei ole aiemmin tullut kanavaa tehtyä.

Kutsu vanhentunut tms, tämmöstä valitti mulla.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kierros 3 takana ja turpiin tuli, Uusi tulokas AnotAbigDeal oli parempi lukemin 7-11-3. Oli melkoista puhaltelua koko joukkueelta, jos johdat 14-0, et voi lopettaa pelaamista. Yksi päivä ei riitä tässä kisassa, pitää pelata 7.

Omasta joukkuesta en kerro sen enempää, mutta 2 peukkua vastustajalle:

Ensimmäinen liigan paskimman jengin mv:lle, Vejmelkaĺle. 2 viimeistä peliä Washingtonin ja Carolinan vieraana. Tappiot molempiin mutta vain 3 päästettyä maalia ja prosentit 96,8% ja 94,9%. Siinä meni 2 kategoriaa.

Toinen peukku managerille, joka teki viikolla 2 treidiä, jolla sai sen verran enemmän pelaavia uķkoja, että sillä tuli monta pistettä. Varsinkin kun nyt hävisin laukaukset ja pakit yhdellä, taklaukset kahdella ja blokit päättyi tasan. Katsoin heti kauppojen tullessa julkiseksi että nyt voi tulla lisävaikeuksia ja niin siinä myös kävi. Ilman niitä olisin tod.näk voittanut ottelun. Hyvin pelattu

Tämän tappion myötä liigan kärki vaihtuu, mutta taidan jatkaa silti edelleen sijalla 2. Jortikkaa lähetään haastamaan.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Zambonin osalta tasaiset tulokset jatkuu, tällä kertaa keikahti kuitenkin voiton puolelle 10-8-3 Kilysiä vastaan.

Positiivista että pisteitä raavittiin edes jonkinverran, enemmänkin saa toki tehdä. Vähemmän positiivista sitten että 8 molaristartilla saatiin 2 voittoa. Mut ei auta valittaa niin kauan kun molarit pelaa. Toimivat joukkueen selkärankana samalla.

Ehkä kuitenkin voisin tasapainotusmielessä yhden molarin lohkaista vähemmän pelaavaan molariin jos sopiva kenttäpelaaja löytää tiensä treidiehdotukseen. Pisteitä tekevä pakki tai hyökkääjä molemmille käyttöä.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Ensimmäinen liigan paskimman jengin mv:lle, Vejmelkaĺle. 2 viimeistä peliä Washingtonin ja Carolinan vieraana. Tappiot molempiin mutta vain 3 päästettyä maalia ja prosentit 96,8% ja 94,9%. Siinä meni 2 kategoriaa.

Toinen peukku managerille, joka teki viikolla 2 treidiä, jolla sai sen verran enemmän pelaavia uķkoja, että sillä tuli monta pistettä. Varsinkin kun nyt hävisin laukaukset ja pakit yhdellä, taklaukset kahdella ja blokit päättyi tasan. Katsoin heti kauppojen tullessa julkiseksi että nyt voi tulla lisävaikeuksia ja niin siinä myös kävi. Ilman niitä olisin tod.näk voittanut ottelun. Hyvin pelattu
Kiitos, näitä aina mukava kuulla.

Vejmelka tosiaan aika pitkälti pelasti mv tilastot. Vielä kun Hutton loukkaantui ni saa enemmän pelejä. Sorokiniin täys luotto mut vaan yks peli viime viikolla ja niin taitaa tälläkin viikolla olla.

Alku kyllä näytti hurjalta ku oli 14-0 jo, sieltä sitten tosiaan ne treidit vähän avitti pelimääriä eikä loukkaantumisia isommin tullut. Rantanen olisi tervetullut ukko takaisin rosteriin.

Nuppulinnan Rangers seuraavana vastassa, toivotaan lennon jatkuvan ja taistellaan kohti kärkeä.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Pahin mahdollinen alku kauteen kahden rökäletappion jälkeen. Kaikki pitäisi olla ainakin paperilla kunnossa mutta ei vaan lähde rullaamaan toivotulla tavalla pääosin noiden nimekkäämpien pelaajien alisuorittaessa joukolla. En ala perkaamaan sen kummemmin onnistujia/epäonnistujia, toivotaan sormet ristissä että homma alkaisi toimimaan. Homma jatkuu Temps Reglementiä vastaan jolla on niin ikään saldona voitto ja kaksi tappiota.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Paarman kanssa erittäin tiukka vääntö ja saldona kauden avausvoitto lukemin 10-7.

Isompaankin olisi periaatteessa ollut saumaa, kun maalit menivät tasan ja syötöt ja sitä myöten pisteet hävittiin yhdellä. Monena muuna viikkona myös maalivahtien GAA 2.209 ja SV% .9261 olisivat riittäneet voittoon, mutta ei tällä kertaa.

Toki vastapainona esim. taklaukset vein täpärästi täsmänostona sunnuntaille hankitun Nicolas Deslauriersin (6 taklausta) mitalla.

Viime viikolla parjattu Dougie Hamilton paransi ja hyökkäyksessä kehutut Ovechkin, Meier ja Laine jatkoivat pirteitä otteita, vaikka Patelle nyt pari heikompaa yötä sattuikin.

Pietrangelo kun vielä heräilisi, niin pakisto alkaisi olla kohdillaan. Toki Drysdalen oppirahat ja -12 hieman syö tuota kategoriaa, eikä pisteitäkään ihan toivottuun tahtiin ole tullut... Mutta jospa se vielä siitä.

Tänään matkataankin sitten Tansaniaan paikallisen urheiluseuran vieraaksi. Draisaitl hoitanee pistekategoriat yksinään, mutta koitetaan pyristellä matkassa mukana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös