Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Ralph, 07.09.2018 klo 00.47.

 1. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Joo hyvä systeemi. Propsit tästä. Aika vähän muutenkaan on viime viikkoina kauppoja tehty niin että toisena osapuolena olisi mahdollisuudet menettänyt jengi. Melkein kaikilla kaupoissa mukana olleilla on vielä panosta = tod.näk joku syy molemmilla kauppaan.

  Itse sain vielä viime hetkillä ison kalan Tavaresin muodossa sisään ja Monahan poistui joukkueesta. Melko aktiivisesti olin miestä kaupannutkin, osasyy siinä että pahimmalla vastustajalla toisessa skabassa on sama herra eikä oikein siksi miehen tehoista päässyt nauttimaan. Lopulta pääsi kuitenkin hyväksymään vastapuolen tarjouksen ja oli iskettävä heti kiinni vaikka Calgary vielä tänään pelaa. Veikkaan ettei huomenna tarjous enää olisi ollut aktiivinen.

  Itsellä on kaupan vielä herrat Anisimov, Kronwall, Pulju, Eaves ehkä Vatranokin sitten kuitenkin... eli ei mitään isoja kaloja ellei tule joku veret seisauttava tarjous. Toiveissa tietty että ukkojen roolit paranisivat mahdollisten tosi-elämän kauppojen myötä.

  Edit: veskoista Kinkaid myös kaupan.
   
 2. Jonte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves ja Detroit Red Wings
  Laitetaan nyt tännekin vielä pientä jos vaikka tärppäisi. Aloittava pelaaja kiinnostaisi, vaihdossa voisi vaikka J.Schwartz tai joku muu tason mukaan. Toki avoin kaikille tarjouksille.
   
  Viimeksi muokattu: 03.02.2019 klo 19.39
 3. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Super Bowlia odotellessa kierroksen 17/20 yhteenveto.

  Olihan taas tiukka vääntö Tuomiopäivän Legioonaa vastaan. Ennen tähdistöottelua näytti tulevan todella pahasti turpaan, tällä viikolla sitten hieno nousu johtoon ja lopulta tänään Capitalsin surkean pelin jälkeen joutui vielä odottamaan Carolinan matsin päättymistä, jossa Faulk ja Hamilton jäivät lopulta yhden syötön ja pisteen päähän. Samassa ottelussa juuri kaupattu Monahan antoi yhden yv-syötön (jolla se kategoria olisi tullut kotiin), mutta sitä nyt ei kannata surkutella.

  Voitto kotiin lukemin 10-8-3 ja 3 ottelun tappioputki poikki.

  Vieläkään ei kuitenkaan voi huokaista sillä pudotuspelitaisto jatkuu edelleen kiivaana ja sijalta 3 voi yhdellä paskaviikolla tippua vaikka sijalle 9. Ensi viikolla vastaan tuleekin jälleen kova joukkue (Team Tykki5), joka nousussa. Aikaisemmassa kohtaamisessa kierroksella 10 oli myös tasaista (10-8-3), joten samanlainen ottelu varmsti nyt edessä.
   
 4. JMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät NHL ManU Azzurri
  Kolmas tappio putkeen ja tälläkertaa Terriersit peittosi Legioonan, jengi on notkahtanut kauden tärkeimmällä hetkellä pahasti.
  Sarja oli tiukkaa vääntöä ja tappio tuli lukemin 8-10-3 kuten @Tombe76 mainitsi . Mahdollisuudet jatkopaikkaan ovat todella ohuet mutta joka sijasta tullaan taistelemaan oli se sitten 1-3-5-7-9 tai 11. Oishan se hienoa olla kympin joukossa tiukassa sarjassa.

  Joukkueessa ylitarjontaa senttereistä ja pakeista joten kauppoja yritetään hieroa ennen deadlineä, tarve olisi parille laitureille.

  Isotkin nimet kuten Bäckström ja Doughty saatavilla jos myös takaisin tulee tarpeeksi laatua.

  Tämän viikon vastustaja on Kilimanjaro Athletics Club by @Mängimies joka taistelee pääsystä playoffseihin joten äärimmäisen vaikea sarja luvassa.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2019 klo 05.54
 5. ReiskaJones Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  HC Jortikan voittoputki se vaan jatkui myös kierroksella 17, kun Peräkylän Pallopojat kaatui lukemin 13-6-2. Tällä kertaa on vaikeaa nostaa esiin ketään erityistä MVP:ia, koska joukkue esiintyi niin tasaisesti. Mainittakoon kuitenkin tehokkaimmat pelaajat Aho (3+3) ja Teräväinen (2+4) kuudella pisteellään. Tärkeitä pisteitä tuli taas plakkariin kun runkosarjaa on jäljellä enää 3 kierrosta. Kierroksen jälkeen sijoitus sarjataulukossa pomppasi jo neljänneksi kun se ennen kierrosta oli kahdeksas. Mielettömät viimeiset kierrokset ovat siis luvassa.

  Seuraavalla viikolla voi olla edessä voittoputken katkeaminen kun hurjassa tikissä oleva Otaniemi Oxen yrittää kammeta itseään runkosarjan piikkipaikalle. Nopealla vilkaisulla joukkue näyttää äärimmäisen vaaralliselta. Joukkueessa ei vaikuttaisi olevan juurikaan turhia pelureita, ketä voisi surutta pudottaa. Maalivahtiosasto on ehkä ainoa, jossa Jortikka on Oxenia edellä, mutta muuten on kyllä tilastot hieman ikävännäköiset omasta näkökulmasta.

  Nyt vaan kovat piippuun Jortikan pojat!
   
 6. Frostburn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK
  Oxen otti murskaavan 16-3-2 -voiton Futurehockeysistä ja nousi hengittämään Starsin niskaan puolentoista kategoriavoiton päähän. Otaniemeläiset olivat tähdistöottelun myötä rikkonaisen tuplaviikon ajan hurjassa vireessä ja esimerkiksi juuri Stars olisi kaatunut melkein samoin luvuin (15-4-2), joten hieman harmillisesti vastustajana oli juuri tässä matchupissa kirveensä kaivoon heittänyt heittopussi. Joka tapauksessa runkosarjavoitosta tullaan käymään viimeisten kolmen kierroksen aikana melkoinen taistelu; tällä ja ensi viikolla sekä Oxen että Stars saavat kumpainenkin vastaansa suunnilleen samoilla sijoilla majailevia joukkueita, mutta viimeisellä viikolla Stars kohtaa tällä hetkellä sarjajumbona olevan RBC:n toistamiseen neljän viikon sisään ja Oxenin vastus on playoffviivan tuntumassa viimeisistä paikoista aurinkoon taisteleva PePa. Starsilla on siis hienoinen etu sarjaohjelmassa, mutta toisaalta Oxenin suoritustaso on ainakin tällä hetkellä pykälää korkeampi. Kukin viikko on kuitenkin oma "minikautensa", joten ihan mitä vain voi vielä tapahtua. Sen verran uskaltaa ehkä jo sanoa, että ilman totaaliromahduksia Stars ja Oxen ovat varmuudella runkosarjan kärkikaksikko playoffeihin lähdettäessä.

  Alkavalla viikolla Oxenia vastaan asettuu niin ikään hyvässä vireessä oleva HC Jortikka, jonka otteista @ReiskaJones edellä jo kertoilikin. Jortikka oli tuplaviikon toisiksi tehokkain joukkue Oxenin jälkeen ja ainoa, joka pystyi keräämään enemmän tehopinnoja kuin otaniemeläiset syöttöpinnoja. Vastakkain on siis kaksi vahvuuksiltaan samanlaista joukkuetta, joista Oxen on lähtökohtaisesti kenttäpelaajissa edellä ja Jortikka suunnilleen saman verran maalivahdeissa. Samojen elementtien varaan kasattu joukkue on näin managerin näkökulmasta potentiaalisesti vaarallisin vastustaja, koska ns. varmoja voittokategorioita ei ole ja pienikin alisuorittaminen omilla vahvuusalueilla voi tarkoittaa tappiota. Onneksi Oxenin materiaali on sen verran laaja, että yksittäisten palasten pettäminen ei juurikaan pääse kokonaisuutta haittaamaan (pl. maalivahdit, mutta niiden varaan en tällä hetkellä laske yhtään mitään). Hyvänä esimerkkinä tästä tuplaviikolla joukkueen sisäisen pistepörssin kärkinimi ja vastikään tammikuun parhaaksi pelaajaksi valittu Johnny Gaudreau summasi kolmeen peliin huikean yhden syöttöpinnan, mutta joukkue takoi silti taululle varmaankin kauden parhaimmat lukemat.
   
 7. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Itseltä ei tule enää kauppoja ellei sitten joku tiukasti vielä mukana kilvassa oleva jengi heitä jonkun hyvän ehdotuksen. Mutta tuskin. Sen verran jo kokeillut tänään noilta samoilta jengeiltä, joilla panosta vielä on.

  Näillä siis mennään... Siirtorajan umpeutuessa jännitetään ainoastaan sitä, vaihtaako yksi mahdollisuutensa menettänyt joukkue viimeisenä päivänä yli puolet joukkueestaan. Nyt on vasta about kolmasosa mennyt. No aikaa on vielä.

  Sitä en kommentoi kuinka tasan nuo kaupat ovat menneet. Mutta kaipa niissäkin molemmat ovat voittaneet? Reilu pelihän tämä on.
   
 8. Romppanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
  Lainaus:
  Älä huoli, ei vaihdu enää yksikään pelaaja. LäskiBuffelin kanssa tehty kauppa meni munilleen, koska kolmanneksi minun suuntaan suunnittelemani pelaaja on ilmeisesti tuplaklikin ansiosta jäänyt kaupasta pois, olen pahoillani. Kahdessa muussa diilissä sain vaihdettua "laatua leveyteen" mm. lemppaamalla kaksi saikuttajaa tiimistä pihalle (IR silti täynnä) saaden pelikykyiset ukkelit rosteriin alkavaan matchuppiin.
   
 9. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  No problem, eikä tuo tosiaan minulle kuulu. Ja niinkuin jo kirjoitin, nopeasti vilkaistuna kai nuo tasan meni. Melko monta ukkoa silti tuntui viimeisenä päivänä liikkuvan. Oma virheeni oli se etten tajunnut heittää ehdotuksia myös siihen suuntaan.
   
 10. Kumisaapas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets
  Mun puolesta voidaan kaupat (tai komissaari voi jättää hyväksymättä) perua jos siitä tulee sanomista. Jos tilastoja kattoo, niin aika tasan meni kategoriat.
   
 11. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Ei mun vuoksi ainakaan tarvitse perua.

  3h 25min siirtorajaan... vieläkö isot kalat liikkeellä?
   
 12. JMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät NHL ManU Azzurri
  Minunki puolesta kaupat ok vaikka hieman kirpaisee Bennin kauppa koska itse olin läpi kauden hänen kintereillään. Noh paremmalla tarjouksella olisi varmaan lähtenyt, aina ei voi voittaa (ei edes joka kerta).
   
 13. Kumisaapas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets
  Täältä ainaki voi lähteä vielä kuka vaan ja millä hinnalla vaan jos vanhat merkit pitää paikkansa. Oikeasti jos mietin, niin voisin peruuttaa varmaan kaikki vanhat kauppani, niin olisin varmaan paljon paremmissa asemissa. Bennin hyvään loppukauteen on vahva usko, koska sen verran kirpasee tuo Tkachukin lähtö.
   
 14. Frostburn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK
  Eipä noista viime hetken kaupoista mitään suurempaa urputtamisen aihetta löydy, suhteellisen tasaväkisiä olivat minusta kaikki. Jenner ja Hertl lähtivät ehkä vähän alihinnalla, mutta ei tuokaan diili mitenkään karmaisevan yksipuolinen ollut. Oxenin suuntaan tuli kalkkiviivoilla joitakin ehdotuksia, mutta lähes kaikki olivat luokkaa 5 sekunnissa roskakoriin, joten näillä mennään pl. muutokset vapaista. Paria sinänsä ihan mukiinmenevää laituri <-> sentteri -treidiä ehdotettiin, mutta sentteritarve tuli lopulta täytettyä omista riveistä, kun (ainakin toistaiseksi) Marleau ja Bjugstad pelaavat keskellä ja niinpä noitakaan en lopulta hyväksynyt.
   
 15. JMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät NHL ManU Azzurri
  Aikalailla tuulinen paikka on Legion Of Doom ollut. Laskeskelin että kuutisenkymmentä Legioonassa pelannutta kaveria on muissa jengeissä kauppojen ja vapaista nostojen vuoksi.

  Vaihtuvuutta selittää kokemattomuus näin vaativassa liigassa, draftissä valittu tiimi ei olisi pärjännyt joukkueena juuri muissa kategorioissa kuin tehopisteissä.

  Pyydän anteeksi järjettömiäkin treidi ehdotuksia joista varmasti jokainen sai osansa.
   
 16. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Sama homma kuin tuossa ylhäällä... opettelua ollut 1.kausi, mutta väittäisin oppineeni koko ajan ja jengi taatusti parempi kuin se minkä varasin. Nyt voi varmaan myöntää että jotenkin tajusin tuon peliajan väärin ja vasta 1.kierroksella tajusin sen käsittävän keskiarvoa. Sitä sitten korjailtu kauden mittaan. Samoin aloituksissa olisin varmaan hävinnyt kaikille ilman kauppoja. Nyt taistelen tuon kategorian voitosta vahvasti ketä vastaan tahansa jos ei loukkaantumisia tule ja jos Vancouver ei lomaile. Viime yönä noita kaavittiin yht. 35kpl ja ensi yönä toivottavasti saman verran.

  5 ukkoa pysyneet koko kauden rosterissa. Murray, Kinkaid, Guenzel, Anisimov ja Butcher. Lisäksi 2 muuta omaa varausta nyt joukkueessa reissujen jälkeen (Saad, Kronwall).

  Jos jonkun kaupan vetäisin takaisin niin Dubois ja koko ajan parantava Seguin olisi kiva olla vieläkin mukana. Aika nopeasti sitä kuitenkin on unohtanut vanhat ukot ja vähän harmittelee niitä, koska kokonaisuus on nyt tämä ja siihen on tyytyväinen.
   
 17. Frostburn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK
  Ei näytä kovin hyvältä Oxenin kannalta, kun tilanne viikon puolivälissä on 6-13-2 -tappioasema. Maalivahtitilastot on - kiitos Gibsonin "urotekojen" - käytännössä jo hävitty 0-5 ja kenttäpelaajatkin ovat omassa osiossaan häviöllä. Mahdollisuus homman kääntämiseen on vielä olemassa, mutta se vaatisi muutakin kuin syöttöpinnoja. Ensi yönä vilkkaalla kierroksella edessä on taas laajan joukkueen ongelma, kun kourallinen laadukkaita pelaajia täytyy jättää penkille. Eiköhän tässä siis käy kuten maanantaina, että puolet maaleista jäävät väärien valintojen myötä saamatta.
   
 18. ReiskaJones Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Kyllähän tässä taitaa olla enemmän pelejä pelaamatta kuin pelattuna. Tilanne tosiaan näyttää hyvältä tällä hetkellä Jortikan kannalta, mutta jos jotain on tässä kauden aikana oppinut, niin kaikki on edelleen mahdollista. Siinä mielessä on kyllä hieman ärsyttävä viikko, että ti, to ja la pelaa lähes koko joukkue ja muina päivinä vain kourallinen jos sitäkään. Rangersin otteluohjelma aivan omaa luokkaansa, mutta eipäs ole sieltä yhtään peluria omassa porukassa.

  Kunhan ei vain oma joukkue täysin romahda loppuviikosta, niin olen tyytyväinen vaikka tasapeliinkin tältä kierrokselta. Voittoa tietysti tavoitellaan loppuun asti ja kyllähän se maistuisi makoisalta ottaa kärkijoukkueen päänahka. Mutta kuten sanottua, viikkoa on vielä paljon jäljellä.
   
 19. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Otetaan kantaa vielä tuohon Letang vs. McElhinney-kauppaan.

  Kova oli hinta mutta kyllähän mulla McElhinneylle käyttöä olisi nyt. Viime pelissä heti loukkaantumisen jälkeen 0-peli ja sitten NJ perseilee pitämällä Schneiderin ylhäällä ja tarjoamalla lupaavalle Blackwoodille ahl-pelejä... no ehkä Cory saa kauden ekan voiton ensi yönä? Samalla kun Murray saikuttaa. Toivottavasti ei tule pitkä loma. Jarryn saa mun puolesta ottaa nyt kuka tahansa. 2 kertaa äijän ostin kaupoilla eikä torjunut jengille yhtäkään voittoa. 3. ostoa onneksi ei voi enää tulla kun ikkuna kiinni.

  Että eipä sitä koskaan tiedä kuinka käy. Seguin-kaupasta saatu Dumbakin löytyy jo muualta. Ehkä tekee ihmeparantumisen kohta ja tiputtaa meikäläisen sitten pudotuspeleissä... jos sinne edes pääsen.
   
 20. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Ei jäänyt Schneideristä kiinni.

  Nyt se tuli, pelkäämäni verilöyly ja todella pahaan paikkaan. No on tässä vielä 2 kierrosta jäljellä mutta siihen pelit jäävätkin, jos ei tahti muutu.

  Tykiltä siis pataan lukemin 4-15-2. No onneksi edes +- tuli lopulta kahdella yksiköllä kotiin, peliaika sekunnilla ja ne aloituksetkin lopulta. Olisiko ollut 1-18-2 vielä jossain vaiheessa päätöskierrosta tilanne. Nuo kolme kategoriaa voivat vielä olla ratkaisevassa asemassa pudotuspelitaiston osalta.

  Toisaalta niin myös maalit/syötöt/pakit mitkä hävisin puolestaan yhdellä. Islandersin voittomaalin (nuo meni tasan) tehnyt ja vapailta sunnuntaina vastustajan jengiin nostettu Devon Toews oli ratkaisevassa roolissa aika monessa kategoriassa. Hyvä nosto.

  Ensi viikolla sitten vastassa Läski Byfuglien, joka vei oman matsinsa vielä rumemmin lukemin ja joka varmasti vielä halajaa pudotuspeleihin. Mietiskelin että melkein 10+ kategoriaa pitäisi voittaa koska päätöskierroksella otteluohjelma ei suosi Kilimanjaroa vastaan. Vaikeata on... mutta ei luovuteta.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2019 klo 05.32
 21. JMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät NHL ManU Azzurri
  Otteusarja numero 18 takana ja tälläkertaa tuloksena pistejako Kilimanjaro Athletics Clubia vastaan lukemin 9-9-3. Viikolla hankittu reilu johto 15-4-2 hukattiin viikonlopun aikana kun pelaajat maalivahteja myöten sulivat oikein joukolla. Sama kaava on toistunut kauden aikana valitettavan monesti.
  Loppujen lopuksi tasapeliin saa olla todella tyytyväinen ja samalla katkesi tappioputki.

  Seuraavaksi vastaan tulee @Ralph :in jengi ja paljon tuttuja pelaajia on vastassa. Pudotuspelien kannalta vain suurinumeroinen voitto riittää että on edes teoreettinen mahdollisuus kahdeksan joukkoon. Taistelu jatkuu!
   
 22. Frostburn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK
  Hattua täytyy nostaa HC Jortikalle, Oxen kärsi kauden suurinumeroisimman tappionsa loppulukujen oltua laskujeni mukaan 3-14-4. Oxenin viikko ei edes ollut mitenkään surkea pl. maalivahtien räpellys ja lähes mikä tahansa muu joukkue kuin Jortikka olisi kaatunut selvin lukemin. Tehopinnoja molemmat joukkueet tekivät täysin samat 17+35=52, mikä oli viikon jaettu kärkilukema. Noiden kolmen tasurin lisäksi YV-maalit, AV-pisteet ja voittomaalit otaniemeläiset hävisivät yhden erolla, joten pienellä tuurilla lukemat olisivat voineet olla ihan toiset. Dominik Kahunin penkitys tiistaina koitui lopulta aika katastrofaaliseksi; jos mies olisi silloin ollut pelaavassa rosterissa, niin lukemat olisivat olleet paljon siedettävämmät 6-13-2.

  Onneksi Stars hävisi myös oman ottelunsa, joten tilanne sarjan kärjessä pysyy edelleen jännittävänä. Seuraavaksi Oxen kohtaa Pakkala SKA:n, joka vastustajana on paljon Jortikkaa mieluisampi. Maalivahdeissa Oxen on jälleen selkeä altavastaaja, mutta kenttäpelaajissa ainakin paperilla roimasti edellä. Täytyy toivoa, että Ducks piristyy edes jossain määrin valmentajanvaihdoksen myötä, jotta maalivahdit eivät lähtökohtaisesti menisi 0-5 kaikissa matchupeissa.
   
 23. ReiskaJones Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  HC Jortikka nappasi viidennen peräkkäisen voiton kun Otaniemi Oxen taipui lukemin 14-3-4. Voitolla (ja varsinkin voittolukemilla) Jortikka tarrasi vahvasti kiinni playoff-paikkaan. Joukkueen meno on ollut viime viikkoina vakuuttavaa. Viimeiseen viiteen viikkoon Jortikka on tehnyt kovaa nousua sarjataulukossa otteluiden yhteistulosten ollessa 60-26-19.

  Tällä viikolla tuli kierroksen kovimmat tehopisteet 19+36, mutta nekään eivät riittäneet pisteille kun vastustaja latoi taululle täysin identtiset tehot. Kovimpina tehomiehinä häärivät tällä kertaa Stamkos 1+4 sekä hieman yllättävämmät nimet Nick Cousins 0+5 ja Ryan Pulock 2+2. Maalivahdeista varsinkin Andersen oli kova tuoden 3 voittoa kolmessa startissa, tilastoin 92,5 %, GAA 2.63. Yhteensä maalivahdit toivat 8 starttia ja 4 voittoa ja niiden myötä veskaritilastot Jortikalle 5-0-1. Vain nollapeli jäi uupumaan, vaan eipä niitä ei ole kovin montaa tullutkaan tällä kaudella vastaan.

  Vielä 2 matsia runkosarjaa jäljellä ja niissä molemmissa vastassa on Denver Dekers. Toivottavasti joukkue jatkaa samaan malliin niin on jatkossakin mukava katsella matseja ja niiden koosteita.
   
 24. Kumisaapas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets
  Lainaus:

  Joo ja yhtään ei auta miesalivoima tällä viikolla. Täytyy ite toivoa suurinumeroista voittoa maalivahdeilta ja rimpuilua kenttäpelaajilta. Tasuriin olen jo tosi tyytyväinen. Tämä viikko ratkaisee paljon.
   
 25. Romppanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
  Meikäläisen Rangersin 10v historian katastrofaalisin kausi alkaa olla pikkuhiljaa takanapäin ja syyt kauden epäonnistumiseen on selvät. Opiksi on otettu ensi kautta varten, saa nähdä kuinka silloin käy.

  Tämän viikon vastus Beemari FutureHockeys näyttää viskanneen pyyhkeen kehään, kun esim. Kase on pelaavassa kokoonpanossa oltuaan IR-kelpoinen jo kohta kuukauden verran ja toisaalta Chabot on IR-listoilla, vaikka on ollut pelikunnossa jo useammassa ottelussa. Tämä lähinnä tiedoksi ensi kauden osallistujien keräämistä ajatellen, koska tasapuolisuuden nimissä toivoisi jokaisen pelaavan pelin kunnialla loppuun saakka menestyksestä/sen puutteesta huolimatta. Kyseisestä perseilystä on varmaan viime viikkojen vastustajat saaneet ansaitsematonta hyötyä ja jos/kun vastassa on ollut pleijaripaikoista taistelevia joukkueita, niin eipä se tietysti samoista sijoista kamppailevien joukkueiden puolesta tunnu kovinkaan mukavalta.