Esitykset ja suoritukset kaudella 2021–2022

  • 307 341
  • 3 932
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Noh, sitä pientä toivonkipinää oli sitten näköjään turha säästää viimeiseen erään :)
 

Lemiöö66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikanat, änärin Pingviinit ja kaikki lätkä...
Raskasta katsottavaa, valitettavasti.
Punakone kävelee yli. On halu ja tahto voittaa kaksinkamppailut versus turkoosi.
Miten yhden ukon poissaolo voi vaikuttaa noin paljon - missä jalat ja se kuuluisa raikkaus. Mitähän tästäkin matkasta taas opittiin. Nooh - Tommi sen pelin jälkeen kertoo...
 

Hockey-65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Meillä on nyt vähän vaikemmat ajat. Ei mennä omilla vahvuuksilla, viisikko levällään kuin Jokisen eväät ja juostaan kaverin perässä. Omista ei päästä pois kun ajoitukset ei toimi eikä hyökkääjillä tunnu kauheasti olevan halujakaan hakea kiekkoa.
 

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tästä 10 päivää / 6 peliä jaksosta jää lähinnä vitutus. Ei ole torstaina mitään palaa noilla otteilla.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Alistuneen aneeminen, etukäteen hävitty peli. Kaksi perättäistä syöttöä omille tuntui olevan mahdotonta, kaksinkamppailut hävittiin poikkeuksetta, taklauksia nolla jne. Sääliksi kävi Larmia.

Noh, joukkue pääsi käymään kivalla luokkaretkellä Helsingissä. Harmi ettei Linnanmäki ole enää auki, olisivat pojat päässeet kruunaamaan iltansa.

Eteenpäin.
 
Viimeksi muokattu:

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Kyllähän se peli itsessään sakkasi jo ennen Keken tuloakin, "mut kun on tullu voittoja!" ja muutama sekaan mahtunut lähes täydellinen ottelu vaan on hämännyt todella pahasti porukkaa jo pidemmän aikaa. Kekehän hankittiin nimenomaan siksi, että sitä pelin sakkaamista saataisiin paikattua. Valitettavasti se ei vaan yhdellä puoli vuotta pelaamatta olleella puolikuntoisella kiekollisella pakilla korjaannu, jos siellä ei ole kuin yksi ketju mikä saa jotain aikaan. Viime kaudella oli sentään kaksi tulosketjua, mutta nyt on se tasan yksi, joka kyykkää heti kun Jasek puuttuu sieltä.

Valitettavasti vaan alkaa realisoitumaan juuri se, että vielä tällä kaudella näillä Nikkasilla ja Kivenmäillä ei vain riitä siihen ratkaisupelaajan rooliin tiukoissa paikoissa. Jotain on myös pielessä joukkueen kasaamisessa, jos Antti Tyrväinen pelaa tulosyksikössä, olkoonkin kuinka paljon paremalla jalalla liikkeellä kuin vuosiin. Nordgrenista toki odotettiin enemmän kuin saatiin, joten nykyisessä taloudellisessa tilanteessa perin harmillista ettei tuo arpa sitten realisoitunut läheskään kuten valmennus ja urheilutoimenjohto toivoivat.

Kaikesta huolimatta ollaan kuitenkin nähty, että palasten loksahtaessa kohdalleen se turkoosijuna puksuttaa kiskoillaan todella mallikkaasti. Jospa nyt kerrankin käytäisiin nämä niin sanotut kasvukivut läpi tässä syksyllä kuten optimaalista olisi, ja sitten kevät auringossa päästäisiin täydessä kukassa pyyhältämään sellaista turkoosia puhuria Lahesta, ettei ole vielä ennen nähty.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onkohan Kivenmäki hyökännnyt kertaakaan tällä kaudella niin, että ei olisi tehnyt pyöräytystä takaisin päin?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: egar

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Joukkueen pelaaminen ei isossa kuvassa Kousan tuloon ole kaatunut, mutta se on kyllä sanottava, että Keke on ollut todella kaukana parhaasta tasostaan. Tiedä sitten onko siellä jotain vammaa taustalla, kun Kousan piti aiemmin jo suunnata muualle pelaamaan, mutta tuntemattomasta syystä siirtoa ei tapahtunut.

Toivottavasti pääsee tasolleen, nopeasti.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei Kekestä kannata huolissaan olla jollei heti kulje. Kyllä se siitä lähtee, jahka nyt saisi pelata vahvuuksillaan.

Laittaisin ykkösylivoimaan Erosen kanssa. Saisi Kokkonenkin ansaitsemaansa yv-aikaa toisessa koostumuksessa.

Niemelä paasaa nyt tuosta ettei kannata "turhaan" ampua. Ymmärrän ideologian taustalla, mutta käytäntö on eri juttu. Muistatteko mitä tapahtui sen sysipaskan JYP-pelin jälkeen ja etenkin Roineen kommentit? Ammuttiin vaikka perse kiinni laidassa, ja ukkoa meni maalille (Ässiä vastaan Jalvannin maali).

Kyllä Pelicansilta jää maaleja tekemättä nykylinjalla. En kuitenkaan täysin kyseenalaista sitä, koska siinä on kyse siitäkin että millaisissa tilanteissa kiekko menetetään, onko puolustusvalmius millainen. Itse en vaan uskaltaisi "keksiä jääkiekkoa uudelleen" . Saa nähdä mihin tämä laiva seilaa.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Jaahas, jaahas.. pelipäivä. Nordiksen "luokattoman luokkaretken" jälkeen odotukset tälle illalle aika lailla nollassa. Taikurikin tänään sivussa syystä tai toisesta. Jokainen piste sarjataulukkoon tältä illalta olisi plussaa. Edellisestä Kerho-kohtaamisesta voi oikeastaan vain parantaa. Se oli todella mitäänsanomaton peli Nenosen alivoimamaaleineen päivineen se.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Aika hirveää katsottavaahan tuo peli taas on. Jämsen nyt ainakin ihan alkuun pois tuosta ykkösestä, ei riitä koivet ja pää Jasek-Smejkal kaksikon kyytiin tällä hetkellä ollenkaan.
 

Muhvelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, SaPKo, Itä-Suomi
Kakkoskenttä taisi lähinnä saada nuo muutamat ihan ok tekopaikat. Eipä noita kyllä kuitenkaan montaa ollut. Ihan hyvin saatiin kyllä vastustajankin paikat pelattua pois, mutta kyllä tuo vähän kaipaa ryhdistäytymistä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Mun mielestä puolin toisin heikkotasoinen avauserä. Ei jäänyt montaa huipputonttia mieleen kummaltakaan joukkueelta.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Ei luoja mikä merkkausvirhe heti erän alkuun. Onneksi Ladan sihti ei ollut kohillaan koska tuon avoimempaa paikkaa et tule saamaan.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Pojat siellä äsken haki kivakivaa hyökkäysalueella. Pitkä pyöriminen lähinnä kulmissa ja lopuksi ei ees vetoa kohti maalia ja heti perään sitten omissa kolisee.

Ja sieltä lisää. Ei vitun vittu.
 

Muhvelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, SaPKo, Itä-Suomi
Ja lahjalla HPK johtoon...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös