Esitykset ja suoritukset kaudella 2021–2022

  • 309 435
  • 3 932

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Studiossa taas vaikuttaa harmittavan aikalailla. Voimia vaan Kukolle ja Vallinille.
 

Tounaii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olisit lukenut ja lainannut koko viestin. Päästiin paremmin mukaan mutta erän alku oli huono.
Mitä sä nyt provosoidut sielä, suun pielet ylös ja jatketaan hyvässä hengessä.
Lainasin osan viestistä, koska halusin kommentoida sitä osaa.

Erän alku oli nytkin huono, se on aika erikoista miten kummassakin erässä ollut tämä sama, että erien alussa jaloissa, puolesta välistä eteenpäin aikalailla onkin mennyt toiseen suuntaan.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Mistäs tämä joukkue nyt ilmestyi yhtäkkiä?
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Täytyy varmaan jättää Tsekit pois joukkueesta kokonaan.

No ei vaan, täyttä kuraahan tuo peli on. Pitäisi olla Jukureille 9-0 tapahtumiin nähden. Hirveältä näyttää. Onneksi tuuri on tänään kohdillaan.
 

Turkoosilintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat savolaesjoukkueille
Jos peli menee näin paljon paremmin ilman tsekkejä niin sittenhän ne voikin vaikka myydä ja säästää nekin rahat. Tähän hymiö, koska tottakai ennemmin toivon että ne jätkät palaa tasolleen, ei poffeissa päästä minnekään jos niiltä ei tule alkukauden panosta joukkueeseensa.
 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Vuoden ensimmäinen voitto. Kaikki otetaan vastaan.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Taisteluvoitto! Josko nyt aukeaisi solmuja.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Tyylipisteitä ei jaella. Oli henkisesti varmaan kauden tärkein voitto. Kiitos Larmi!
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Hyvä että Nikkanen sai onnistumisen, vaikkakin on ollut näissäkin peleissä pelaaja joka saa todella vähän aikaan hyökkäyspäähän, mutta tässä pelissä maali ja edellisessä pelissä tolppa, se on hyvä asia että paikoille pääsee. Nordgren - Kangasniemi on kyllä hyvä kaksikko ja etenkin ne tarvitsee juuri Nikkasen siihen ketjuun tekemään tilaa ja varmistamaan.

Mä tykkään kyllä Kivenmäestä, on taiteilija ja tekee myös duunia tällä hetkellä, ei vaan saa onnistumisia.
Tänään muutenkin oli kyllä kova työmäärä etenkin Tyrväisellä, Haatasella, Hämäläisellä ja Roineella. Oli myös kiva nähdä miten junnukisojen maalikunkku Nordgren karvasi ja raastoi minkä ehti, on löytänyt työhaalarit, nyt ansaitsisi myös tulosta palkinnoksi siitä.

Muutenkin tänään oli sitä hyvää korkeaa karvausta mitä on ollut alkukaudesta, Jukurit ei päässyt liikkeelle niin miten monessa pelissä on päässyt. Pelicans oli miellyttävä aktiivinen, vaikkakin sitten omassa päässä näkyi selkeästi että on ollut vastoinkäymisiä ja varottiin ottamasta jäähyjä ja panikoitiin hetkittäin, mutta onneksi Larmi vetää kovia varmoja torjuntoja pelistä toiseen. Karvaus, aktiivisuus hyökkäys- ja keskialueella ja se että joka vaihdossa hyökkääjät tukevat pakkeja, sillä päästiin tänään välillä myös "lepäämään" kiekon kanssa hyökkäysalueella ja sellaisesta tilanteesta tuli Iikan maali, kun kovan työn kautta saatiin pidettyä kiekkoa ja sitten päästiin pyörittämään väsynyttä vastustajaa vastaan ja vastaavia tilanteita oli muitakin. Tässä ei olla kuukauteen pystytty vastaavaan hyökkäyspeliin ja hallitsemaan kiekkoa ja väsyttämään vastustajaa.
Olen usein puhunut siitä miten tärkeää on saada pistettyä vastustaja puolustamaan pitkiä aikoja, sillä väsyneellä porukalla menee helposti ainakin seuraava vaihtokin vielä toipuessa edellisestä vaihdostaan, kaikki tai ainakin melkein kaikki peliä joskus pelanneet tietävät sen tunteen kun vaihto venyy ihan liian pitkäksi ja raskaaksi.
Ryan Lasch oli mestari nimenomaan siinä että sai pidettyä kiekkoa hyökkäysalueella ja vastustaja joutui pelaamaan ikäänkuin alivoimaa, joka rasittaa fyysisesti kovasti. Sitä me nyt tarvittaisi, pitkiä hyökkäyksiä mitä ei ole tätä päivää lukuunottamatta hetkeen näkynyt.

Hyvä voitto, hienoa, toivottavasti saadaan kaikki sitoutumaan tähän ja saadaan uusi putki auki, voittoputki.
 

Runkosarja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat KooKoo
Kyllä oikasti harmittaa etenkin Kukkoslassen ja muunkin illan c -more studion puolesta . On se Lasse Oujei silti hyvä.
Joo, semmoinen tunne tuli, että lähetyksen teemaksi oli päätetty etukäteen Pelicansin surkeus. Herkullinen pari vertailuun pahnanpohjimmaiseksi veikattu Jukurit.
Ottelun jälkeen analyysit siitä, miksi Jukurit on voittava joukkue ja Pelsu häviävä.
Hyvät paperit jäi nyt vähälle käytölle.

Paljon on meillä kyllä parannettavaa. Hienoa kuitenkin, että tuli voitto ilman tsekkikärkiä. Toivottavasti tämä herätti myös Jasekia.
Smejkalhan on sivussa, ja saa nähdä, millainen peluri Kiinasta palaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös