Erik Karlsson Jokereihin

  • 464 800
  • 1 055

Fat Jesus

Jäsen
En usko, että mies Frölundaan lähtee. Sen verran ylistäviä kommentteja Hartwall Areena Karlssonilta sai. Ja on tykästynyt kovasti Jokereihin myös.

Karlsson hehkutti: "Jokainen vaihto oli nautinto" - MTV3.fi - Urheilu - Jääkiekko - SM-liiga

Lähtee kyllä minullakin fanipaita tilaukseen heti, kun mahdollista.
Alkaa poika olee jo niin amerikkalainen että osaa mielistellä haastatteluissa.

Kunhan ruotsin verotusrajat antaa myöten niin taitaa vaihtaa kotimaahan.

Paita taitaa matkata tännekin kunhan saa laadukkaana ommeltuna eikä mitään painettua shaissea.
 

olle****

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Liverpool, Frölunda Indians, Malmö FF
Huh. On todella pelottavan hyvä pelaaja. Kaikki näytti niin vaivattomalta. Elegant mina vänner.

Eronen tulee kyllä oppimaan paljon. Erikin kanssa pallottelu tuntu toimivan ja osoitti todella kovaa itseluottamusta. Vähän tuntu siltä että halusi vähän näyttää Norris Trophyn pokkaajalle, että "kyllä minäkin osaan". Itse pelkäsin alussa että Eronen rupee joka kohdassa hakemaan pakkikaveriaan, mutta mitä vielä - pyöritti kerran koko kerhon porukan nippuun ja meinas tehdä yhden kauden maaleista. Erikiltä pääsi tosi levee hymy. Kerran Eerikki odotti Eroselta kiekkoa omalla alueella mutta suomipoika viiletti ohi ihan vierestä ja vei kiekon kerhon päätyyn.

Minä uskon että Erik Karlssonin visiitti tulee maksamaan Jokereille paljon osinkoa monella muullakin tavalla kun lippuluukulla. Tää on todella kova juttu monella eri tasolla. Jätte bra!!
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Edellisen kerran näin hyvä pakki on nähty liigassa kaudella 1998-1999, kun Rafalski veti viimeistä kauttaan HIFK:ssa.

Tästä olen kyllä eri mieltä. Ei ole näin hyvää pakkia nähty SM-liigassa koskaan.

Siitä voidaan toki keskustella, oliko tämä Karlssonin yksittäinen peliesitys yhtä vakuuttava kuin mitä esim. Rafalski oli parhaimmillaan, mutta noin kokonaisvaltaisesti kyllähän Karlsson on parempi puolustaja kuin mitä Rafalski ikinä. Mitään Rafalskilta pois ottamatta, mutta Karlsson on selkeästi tämän hetken top-5 pakki maailmassa.
 
Olihan tuo maali todella kylmäpäinen ratkaisu. Toki tilaa annettiin paljon, mutta silti tuo rannelaukaus oli huikea.
Peliä en ole nähnyt, mutta mitä täältä nyt lukenut olen, niin jos ei nyt oikeasti joku Shea Weber tai Steve Stamkos tänne tule pelaamaan, niin onhan Karlsson kovin näistä lockout-pelaajista.

Suoraan lentokentältä peliin ja tälläinen suoritus. Ei kai tässä voi kun innolla odotella mitä seuraa, kun saa muutamat treenit alle ennen tiistain ottelua.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Karlssoniin sopii vain yksi sana, ihana. Liike oli jotenkin niin uskomattoman vaivattoman näköistä, laukaus lähti tulisesti sekä ranteella että lämärillä, itseluottamus täysin huipussaan, ne kädet ja se rauhallisuus... Toki kovat odotukset oli ilmassa, mutta silti vain orastavaa erektiota tuollaiset otteet puskevat.

On muutes Erik Suurella paljon yhteistä Maneliuksen kanssa. Molemmat ovat 90-luvun alun tuotteita, pohjoismaista lähtöisin, pelaavat pakkeina ja ovat liigassa pelatessaan väärässä sarjassa.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kerta kaikkiaan mahtava pelaaja. Tiedettiin toki, että Karlsson on helvetin hyvä. Silti lämmittää nähdä tällaisia pelaajia SM-liigassa. Tuli kyllä monia kertoja mieleen Reijo Ruotsalainen, kun Karlssonia katseli. Liike on niin helppoa ja vaivatonta, kiekko lähtee napakasti sinne, minne pelaaja haluaa kiekon laittaa. Aivan, kuten Reksalla aikoinaan.
 

duud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huh. On todella pelottavan hyvä pelaaja. Kaikki näytti niin vaivattomalta. Elegant mina vänner.

Eronen tulee kyllä oppimaan paljon. Jätte bra!!

Leikkasin paljon asiaa pois, mutta tähän Erosen pelaamiseen Karlssonin kanssa kiinnitin tämän ensimmäisen pelin aikana huomiota. Tokihan Erosella on snadisti opittavaa tuossa Norrisin vieressä, mutta mikä voisikaan olla parempi paikka oppia?

Olihan tuo kolmas erä aika uskomatonta kiekkosirkusta, kun Eronen-Karlsson pakkipari oli ykkösen takana muutaman vaihdon. Enpä muista miloin tuollaista sirkusta olisin nähnyt. Aivan järjetömän hienoa oli. Mycket skönt!

-duud-

ps. kiitos päädylle, te jaksatte, vaikka vanha ei kykene enää. :)
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Junagega mikä pelaaja onkaan tuo värdens bästa Karlsson. Siitä vaan Eteläpääty uutta viisua opettelemaan. Tuntui kuin aika pysähtyisi kun Erik sai kiekon ja joka hemmetin kerta sieltä tuli erittäin laadukas ja usein vielä todella yllättävä ratkaisu. Avaussyötöt lähtivät oikea-aikaisesti, kovaa ja tarkasti ja vedot eivät jääneet ekaan pakkiin. Aivan järkyttävän kova pelimies.

Kuten äijät Urholla haastelivatkin niin sekä Karlssonin että Filppulan tulo nuoreen Jokerijengiin on kyllä todella iso juttu. Niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Eronen oli kuin uudestisyntynyt Karlssonin vierellä ja Ilari on herännyt horroksestaan. Kun meidän nuoret kundit saavat vetää treeneissä tälläisten tekijämiesten kanssa niin väkisinkin siitä hieroutuu hiukan taikahiekkaa myös muihin. Iso juttu koko organisaatiolle.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Koska on erittäin todennäköistä, että Karlsson vain parantaa tuosta, niin hyvillä mielin voi todeta, että kyseessä on paras liigassa 2000-luvulla pelannut puolustaja.

Turhaa varovaisuutta. Karlsson on satavarmasti paras koskaan SM-liigassa pelannut puolustaja jo nyt. Itse asiassa when all is said and done, niin Karlsson saatetaan muistaa jopa parhaana pelaajana liigajäillä koskaan, joten kannattaa nauttia vielä kun kerkeää.
 

Tertsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei näkynyt aikaerorasitukset & pelaamattomuus pahemmin Katto-Kassisen pelissä. Huikee hemmo, ei tässä voi muuta sanoa. Omissa fantasioissani Erosesta kehittyy aikanaan samantasoinen kaveri.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Siinä teille jo chantti valmiiksi. Linkki youtubeen. Huippuhankinta.

Mainitaan nyt täällä, että ainakin Tappara oli jo ottanut Karlssonin mukaan Tappara-Jokerit-pelin mainontaan. Hyvin simppeli pelikatkomainos, jossa oli kuvia Tapparan pelaajista ja V. Filppulasta ja taustalla soi tästä (linkki vie Youtubeen) napattu "Karlsson, Karlsson, världens bästa Karlsson"-renkutus.

Höh, matkineet mua, sillä mun viesti on jo ketjun sivulla 2! =DD
 

haamuhanska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT, Kajaanin Hokki, K-Vantaa, HC RuMa
Huikea kaveri, muuta ei voi sanoa. Mutta, valitettavasti puseroon hiipii jo pelko ajasta King Erikin jälkeen.

"Menemme kuukausi kerrallaan, mutta en voi olla täällä koko vuotta, vaikka haluaisin" -#65 HPK-pelin jälkeen tulosruudussa

Nostaako muut puolustajat tasoaan...?
No, sen näkee sitten, nyt nautitaan! Olis jo torstai...
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club

Faxing Berlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
"Menemme kuukausi kerrallaan, mutta en voi olla täällä koko vuotta, vaikka haluaisin" -#65 HPK-pelin jälkeen tulosruudussa.

Eikös Erik muuten sanonut Tulosruudussa, että vaikka NHL:n työsulku kestäisi koko kauden, niin ei voisi siltikään olla täällä koko kautta? Kohtaa vaan ei oltu suomennettu. Tai sitten juuri tarkoitit tuota? Voin olla väärässäkin, kerran tuon kuulin.

Toivottavasti pakkivahvistusta etsitään kokoajan ja sellainen tulee sisään, kun Karlsson lähtee.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pakko myöntää että vaikka olin kaverin meriiteistä tietonen en tainnut siltikään ihan täysin ymmärtää kuinka kovasta pelaajasta todella on kyse. No tänään se viimeistään selvisi minullekin. Tulkaa siis hallille ja nauttikaa kaverista kun se vielä suinkin on mahdollista. Minusta on aika selvää, että vaikka lakko kestäisi koko kauden, ei Karlssonia tulla Jokeripaidassa näkemään koko kautta, vaan mies palaa jossain vaiheessa kotiin Frölundaan. Ei auta silti valittaa, on kunnia saada ihailla miehen peliä Jokeripaidassa edes sen kuukauden verran.

Grattis Erik!
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
"Häviää Vataselle vain peliälyssä ja syöttötaidoissa."
"Liigan paras pakki jos Näkyvä hyytyy."
"Väärin voitettu Norris-trophy."


Kaveri tuli käytännössä suoraan peliin Atlantin toiselta puolelta, eka peli viiteen kuukauteen, uudet ketjukaverit, .. Uskallan jo ensimmäisen pelin jälkeen sanoa, että Karlsson saattaa viedä Näkyvältä liigan parhaan pakin tittelin. Taivas varjele mitä sieltä vielä tulee, kun kaveri tottuu aikaeroon ja niihin uusiin hanskoihin.

Rantasen Twiiteistä bongattua:
H Virta selvitti taktiikkaa pelin alla. EK käänty vireruskaverin puoleen ja tokas ettei ole 4 vuoteen tienny mikä on jengin taktiikka.

Kiitos King Erik!
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joku jolla tallentui Urhon lähetys vastaanottimiin, voisi koostaa youtubeen pienen pätkän Karlssonin otteista, niin kaikki saisivat osan siitä, mitä täydellinen dominointi SM-liiga kaukalossa tarkoittaa. Vaikka onhan kaikki varmasti muutaman kulta-Micken matsin tässä menneinä vuosina nähnytkin.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pelin nähneenä voin kertoa, että tässä SM-liigan valovoimaisin tähti. Ei tehnyt viittää tehopistettä alkuun, mutta se tapa millä kaveri pelasi. Jäätävää, todella jäätävää. Todellinen vahvistus ja mm. Eronen nosti tasoaan kymmenen pykälää tämän kundin kanssa.

Korvaa kyllä Maneliuksen juuri ja juuri.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Pelin nähneenä voin kertoa, että tässä SM-liigan valovoimaisin tähti. Ei tehnyt viittää tehopistettä alkuun, mutta se tapa millä kaveri pelasi. Jäätävää, todella jäätävää. Todellinen vahvistus ja mm. Eronen nosti tasoaan kymmenen pykälää tämän kundin kanssa.

Korvaa kyllä Maneliuksen juuri ja juuri.

Aivan! En pysty kuvailemaan tätä fiilistä kun pääsi todistamaan tämän luokan kaverin suorittamista lähietäisyydeltä, aivan järkyttävän huikea kaveri! Kaikki vaan näyttää niin saatanan yksinkertaiselta kun Karlsson on kiekossa. Loistavaa!
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Turhaa varovaisuutta. Karlsson on satavarmasti paras koskaan SM-liigassa pelannut puolustaja jo nyt. Itse asiassa when all is said and done, niin Karlsson saatetaan muistaa jopa parhaana pelaajana liigajäillä koskaan, joten kannattaa nauttia vielä kun kerkeää.

No varmasti näin "statukseltaan", sillä eihän meillä ole koskaan pelannut edellisellä kaudella Norriksen voittanutta pakkia. Silti esimerkiksi nyt Rafalskin(paras joka minulle tuolee mieleen) otteet on kai ensin ylitettävä, ennen kuin noin voi sanoa. Eilinen ei riitä vielä mihinkään, vaikka varmasti osaaminen tuli kaikille selväksi(tämä raporttien perusteella, itse katsoin toista matsia).
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Silti esimerkiksi nyt Rafalskin(paras joka minulle tuolee mieleen) otteet on kai ensin ylitettävä, ennen kuin noin voi sanoa.
Vaikka Rafalski aikoinaan Kerhossa loistikin, niin en usko että edes kerhokannattajat, joilla oli mahdollisuus Karlsson nähdä eilen, lähtevät tästä asiasta kauheasti vääntämään.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Onko sillä niin merkitystä onko Karlsson paras/nimekkäin/komein/kaunein koskaa SM-liigassa pelannut pelaaja? Vähän sama kuin onko merkitystä Pensseille onko Crosby vai Malkin parempi. Tai onko Vancouverille väliä onko Daniel vai Henrik parempi. Itse keskittäisin noihinkin pohdiskeluihin käyttämäni energian ennemmin nauttimaan kun Karlssonin(tai ainakaan Rafalskin) tasoinen pelaaja liigassamme pelaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös