Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Ennakko-odotukset kaudelle 2016–2017

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Ändy78, 01.09.2016 klo 16.33.

 1. Mosabacka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jos/kun avainpelaajat pysyvät terveinä, JYP tavoittelee pääsystä neljän parhaan joukkoon. Jatkotavoitteena runkosarjasijoituksesta minimissään mitalipelit, finaaliin pääseminen on aina kova juttu. Pääasia on se, että taas on kunnon miehistö kasassa. Jos vertaa viime kauteen, niin tässä vaiheessa arvioin, että ei jakoa neljän parhaan joukkoon ja jos kuuden sakkiin pääsisi. Lopputulos oli neljäs ja siten odotuksiin nähden viime kausi sujui todella yläkanttiin. Virtanen yllätti valmennuksessa.

  JYPin pahimmat kilpakumppanit ovat Kärpät, Tappara ja HIFK. Näistä HIFKillä on viime vuoden tapaan huikein rosteri. On oikeastaan käsittämätöntä, että HIFK ei voittanut viime vuonna kannua ja jos yksittäistä syytä hakee tähän, niin se löytyy valmennuksesta. JYPin onneksi sama valmentaja jatkaa Helsingissä tänäkin vuonna. HIFK on silti minun silmissäni lähtötilanteen ykkönen. Tapparalla on kova valmennus, mutta siellä miehistö on vaihtunut taas hurjasti avainpelaajien osalta. Tappara on silti vanha mestari ja on kova viimeistään keväällä. Kärpät sen sijaan laittoi kupin nurin kauden päätteeksi ja pääosin porukka on uusi ja Suikkanen valmennuksessa aiheuttaa sen, että JYP on minun arvioissani Kärppien edellä.

  Viime vuonna SaiPa, Lukko ja TPS olivat JYPin takana hyvissä asemissa ja kun katsoo nyt kokoonpanoja tai muidenkin kasaamia miehistöjä, on melko tasapaksua ja todella vaikeaa arvioida, mitkä joukkueet voivat haastaa JYPin, Tapparan ja HIFKin. Ehkä Kärpät, mutta muutoin JYPin pullat ovat tähän kauteen lähdettäessä erittäin hyvässä lämpötilassa ja hurrikaanihuuma saattaa paisua hienoon lopputulokseen.
   
 2. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Omat odotukset ovat että joukkueessa pysyy edes jokin taso vaikka kuukausi kerrallaan. Ärsytti viime kaudella se ailahtelu, mitä meinas olla pitkin kautta havaittavissa. Joten tälle kaudelle fokus kuntoon ja minä olen tyytyväinen, kuten varmasti moni muukin, joka sitten näkyy parempina yleisömäärinä.
   
 3. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 4. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ihan oikein. Todella kova joukkue on kasassa ja olisi suoranaista tyhmyyttä lähteä tavoittelemaan mitään muuta kuin mestaruutta.
   
 5. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Tulostavoitteiden sijaan minä keskityn enemmän siihen millaiselta se peli näyttää. Voitot ova totta kai toivottuja mutta myös tuloksen taakse pitää pystyä katsomaan.

  Lainaus:
  Ilolla tervehdin tälläisiä kommentteja. Ne ovat kuin yö ja päivä verrattuna Virtasen valta-ajan aikaisempiin höpinöihin pelikirjastoista ja Siekkisen kommentointiin että taklaukset eivät kuulu JYPin pelitapaan koska silloin ajaa itsensä ohi helposti pelitilanteesta. Tämä Virtasen kommentti nyt tarkoittaisi onnistuessaan myös erittäin viihdyttävää pelaamista. Sitä minä jääkiekon kuluttajana ja JYPin kannattajana haluan nähdä.
   
 6. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä. Tavoite on nyt asetettu ja siihen pyritään keinolla millä hyvänsä. Hienoa!
   
 7. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Veltsun ajatuksia lainaillen, odotan aktiivista ja nopeaa pelaamista kiekollisena, taklauksia,blokkeja ja erityisesti taistelevaa peli ilmettä. Odotan myös että Vainio,Niku ja Vaakanainen lyövät kunnolla läpi. Valmennukselta odotan herkkää pelinlukua, eli jos peli ei joukkueella- tai pelaajalla kulje, niin ollaan valmiita tekemään muutoksia. Odotuksia on myös pelitapahtumaan, saako uusi toimari luotua viihdyttävämmän tapahtuman, musiikki,valot,kuution käyttö ym. avulla.

  Odotan pitkää kevättä, ja vaikka niin että Synergialla nostellaan ensi keväänä Kanada maljaa !
   
 8. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Eilinen Hesari ennusti 3. sijaa runkosarjassa, HIFK ykkönen ja Tappara kakkonen.
   
 9. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Pitäisköhän tää viesti aloottaa samantien tekstillä "Rakas joulupukki, jääkiekkokausi on taas niin pirun pitkä..."

  Eniveis, asiaan. Mestaruus. Ei kahta sanaa. Pari kautta jo pronssimatseissa kärvistelty, joko tällä kaudella takaisin itse asiaan?
  Pelaajista Vaakanaisen, Suomelan ja Vehviläisen läpimurto. + Ruusulle enempi vastuuta mahdollisesti.

  Mitäs muuta. Jos hallin yleisökeskiarvoa sais hivenen nousemaan, ottelutapahtuman tason noustessa. Ja enempi massaa hoilaamaan JYPin puolesta. Ihan rohkeesti. Perkules.
   
 10. Lainaus:
  Kausi on hekumaa vaille, elikkäs katsotaampas miten meni.

  Lainaus:
  Tämä oli n.s. no-brainer.

  Lainaus:
  Ei osunut. Tehdyt kyllä pienellä erolla (160/156), päästetyt ei isommalla erolla (123/139). Kristallipallo ei näyttänyt etenkään Olkinuoraa.

  Lainaus:
  No-brainer II.

  Lainaus:
  Suomelasta oltiin kartalla, Tuppuraisen päässä kultakypärä ei kuitenkaan pysynyt koko kautta läheskään.

  Lainaus:
  Sivuosuma. Hytönen 17+22=39, Louhivaara 12+7=19.

  Lainaus:
  Ei ehkä aivan voittanut, koska pelasi vain 39 ottelua.

  Lainaus:
  Ugen runkosarja oli pieni pettymys. Täytti roolinsa, mutta nähtyä reilumpaa kehitystä toivottiin.

  Lainaus:
  Otti, Akatemiassa.

  Lainaus:
  Tästä oli kiva olla ulapalla. Pojasta tuli mies, teki hienosti töitä ja se palkittiin. Toivottavasti Niku jää vielä yhdeksi kaudeksi, dominoimaan liigaa.

  Lainaus:
  Niin voitti, 2-3 VL. Peli, josta alkoi kolmansien erien kirous.

  Lainaus:
  Oltava osuma, ei jaksa vaivautua edes tarkistelemaan.

  Lainaus:
  Peruspakit Friman ja Kuukka tulivatkin jo syyskuussa. Vaihtokauppoja ei tarvinnut tehdä.

  Lainaus:
  Joulukuussa tiedotettiin, mutta vain aikalisästä Virtasen sopimustilanteessa. Myöhemmin selvisi, että Kenkä lähtee muille maille.

  Lainaus:
  Tämä jäi arvoitukseksi, koska kaupan alan joulumyyntitavoitteiden paineessa pienen kuluttajan oli pakko teipata postiluukkuun "EI MAINOKSIA".

  Lainaus:
  Ei ollut Vinolla mitään asiaa Leijoniin tämän kauden näytöillä. Vamma tuli vasta puolivälierissä, lievyysaste toistaiseksi arvoitus.

  Lainaus:
  Yhtä pihalla tästä kuin Nikusta. Mutta ehkä kristallipallo tarkoittikin finaaleja?