EM-kisat 2020 – liveseuranta

  • 823 324
  • 21 637
Tila
Viestiketju on suljettu.

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Hoh!
 

Liitteet

  • Screenshot_20210712-002040_Twitter.jpg
    Screenshot_20210712-002040_Twitter.jpg
    173,5 KB · kertaa luettu: 133

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Mites Veljet, olikos Tamminen valmentanut myös Englannissa ja Italiassa. Ajattelin vaan, et vei tän ny ihan kumpi vaan, niin ottaako Tami kunnian buumin luomisesta
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Italia hallitsee edelleen lievästi mut ei vaan ole viimeistely kohdillaan, Englanti iskee lähinnä vastaan, tosin pari vaarallista paikkaa sekin sai ilman et Donnarumman tarvitsi torjua.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos menee pilkuille, paljonkohan on kerroin Englannin voitolle? Onkohan joku 8 miljardia? Muistelis nyt Southgate miten meni omalla kohdalla ja hakkais nyt noille kaaliin että sinne pilkuille, ei mennä. Sinne ei mennä. Kaikki vaihdot nyt heti.
 

Ruutu8

Jäsen
Kun noista pilkkukalastuksista niin paljon jauhetaan, niin samalla lailla kyllä ärsyttää, kun puolustava pelaaja on katollaan ihan snadistakin rikkeestä. Äskenkin ennenkuin Englannin vapari oli ilmassa, Chiellini ja toinen veijari oli katollaan kädet levällään..
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Rashford olisi tulossa kentälle.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Heh, jos Suomen Arajuuri näyttää vielä plus kolmekymppisenä iloiselta yhdeksänvuotiaalta niin lähes kolmekymppinen Pickford vaikutta joka tilanteessa vihaiselta viisivuotiaalta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EP34
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös