EM-kisat 2020 – liveseuranta

  • 824 451
  • 21 637
Tila
Viestiketju on suljettu.

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taktinen aikalisä. Italia ollut ihan jaloissa ja yrittävät rikkoa Englannin momentumin. Kohta Jorginho kirmaa tuolla kuin nuori vasa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Cruisekin katsomossa. Onkohan Samuli Edelmann kanssa?
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Kane on Valioliigassa vähentänyt sukeltelua, mutta näissä kisoissa on ollut turvallaan kuin italialaiset yleendä.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kane on ihan käsittämättömän kova filmaamaan...
Kane on ihan mestari ajamaan itsensä sellaisiin tilanteisiin, missä vastustaja joutuu rikkomaan tai joutuu ottamaan kovaa kontaktia Kaneen. Valioliigassakin näkee hurjan määrän tilanteita, missä Kane esim. pääpallotilanteissa katsoo selkäpuolelleen, missä puolustava pelaaja on ja, kun vastustaja hyppää ilmaan, niin Kane liikkuu aivan vastustajan läheisyyteen, ja sitten vastustajan jotkut polvet tai sääret kopsahtavat Kanen takaraivoon tai selkään yms. ja Kane menee nurin, toki ihan aiheesta, koska kontaktit ovat yleensä kovia ja hurjan näköisiä. Saattaa vain peruutella tai juosta takaperin sen hyppäävän kaverin "alle" ja sitten tilanne on hurjan näköinen, kun Kane jää ns. "jyrän alle".

Mutta aika mestarillisesti Kane lukee peliä ja menee tällaisiin tilanteisiin ja hankkii omalle joukkuelle erikoistilanteita. Taito se on tuokin osata.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Oisko pilkkualueella Sterling kaatunu tohon selkeään kontaktiin. Nyt pysyi pystyssä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös