EM-kisat 2020 – liveseuranta

  • 826 022
  • 21 637
Tila
Viestiketju on suljettu.

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Kaksi palloa kentällä ja tähän perään täydellinen filmauspilkku. Mikä on VAR:n virka? Ei mennyt ihan putkeen. Paska maku tästä jää.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tanskan valmentajaa suututtaa jo että tämä peli pelattiin. Ei missään nimessä olisi pitänyt pelata!
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Olihan siinä kontakti jalkaan. Kaatuuko siitä aikuinen mies noin selkeästi? Ei varmaan, mutta Tanska oli jatkuvasti alakynnessä ja antoi mahdollisuuden tuomarille viheltää pilkun. Jos tuollaisesta tilanteesta olisi jätetty Huuhkajia vastaan viheltämättä pilkku, niin täältä olisi jo lynkkausjoukko matkalla tuomarin luokse...
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toivottavasti tämä Sterling polttaa suunsa juodessaan huomista teetään. Kumma juttu kun jalkapallo ei kiinnosta sinäänsä yhtään ja tätäkin ottelua rupesin katsomaan huvin vuoksi vasta loppuvaiheilla mutta silti tuo sukellus meni tunteisiin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Se tyyppi oli 15 asteen kulmassa kun se kontakti tuli.
Hidastukset näyttivät väärää tilannetta äsken. Siksi myös selostamossa ollaan pihalla kuin lumiukot. Jensen kamppasi Sterlingin, joka alkoi siksi kaatua. Siitä pilkku. Sen jälkeen tullut kontakti ei ollut merkitsevä.

Täällä on aikamoinen kasa lätkäjuntteja jotka eivät selkeästikään katso juurikaan jalkapalloa. Täysin sokean ihmisen huutamista ketju täynnä. Tsemppiä teille.

Ja siis: pilkku oli ainoa mahdollinen tuomio.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös