EM-kisat 2020 – liveseuranta

  • 824 340
  • 21 637
Tila
Viestiketju on suljettu.

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Fåreskin vei jo Euroviisut, viekö Italia nämä kisat?
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos Espanja ei tee tässä pelissä maalia, tästä tulee heille kyllä erittäin vaikeaa.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Nyt se makoilu alkoi.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Espanja on kaatumassa aika lailla siihen syntiin mitä tässä on koko turnaus hoettu: Pyöritellään, pyöritellään, hierotaan hierotaan, mutta ratkaisupaikkojen kliinisyys on uskomattoman tuhnua luokkaa. Hienosti Espanja on hieronut ja hallinnut koko turnauksen ja nyt pudotuspelivaiheessa ollaan jopa saatu suoraviivaisuutta ja variaatiota enemmän hyökkäyspeliin, mutta tehotonta on. Viimeinen "tappoisku" ratkaisupaikkojen syötöissä ja viimeistelyssä puuttuu täysin ja se on vaitettavasti puuttunut koko turnauksen ajan. Ei ole siinä mielessä ihan entisaikojen "jauhava kone" tämä Espanja, koska pallo pyörii, mutta ratkaisut ovat uskomattoman laimeita.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hieno jarkkoruutumainen töötti DonnaRummaan Azpiligsojsofisjislelöjeidjajetalta. Ei tullu kukaan italian kovanaamoista tarjoilee makuupaikkoja.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Miettikää kun joku kävisi sotkemassa Olmon rappukäytävässä "nimikylttejä" ja jatkossa Olmo olisikin Molo.

HAHA, olisi kyllä hauskaa! Molo.

Joku automerkki meinasi nimetä yhden mallin Olmoksi, mutta peruivat aikeensa kun selvisi että se tarkoittaa espanjaksi "ei tee maalia".
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Espanja on kaatumassa aika lailla siihen syntiin mitä tässä on koko turnaus hoettu: Pyöritellään, pyöritellään, hierotaan hierotaan, mutta ratkaisupaikkojen kliinisyys on uskomattoman tuhnua luokkaa. Hienosti Espanja on hieronut ja hallinnut koko turnauksen ja nyt pudotuspelivaiheessa ollaan jopa saatu suoraviivaisuutta ja variaatiota enemmän hyökkäyspeliin, mutta tehotonta on. Viimeinen "tappoisku" ratkaisupaikkojen syötöissä ja viimeistelyssä puuttu täysin ja se on vaitettavasti puuttunut koko turnauksen ajan. Ei ole siinä mielessä ihan entisaikojen "jauhava kone" tämä Espanja, koska pallo pyörii, mutta ratkaisut ovat uskomattoman laimeita.
Näinhän se on. Espanja pelaa hyvin, mutta kyllä tuo hyökkäysten viimeistely on heikkoa. Jos Moratan/Morenon tilalalla olisi ”Ronaldo/Schick/Lukaku” tyyppinen pelaaja, niin mahdollisuudet voittoon olisivat korkeammt.
 
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Ei tuu Espanja tasoittamaan, Italia hyydyttää tän lopun takuu varmasti.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Ei tuu Espanja tasoittamaan, Italia hyydyttää tän lopun takuu varmasti.

kävin laittamassa livevedosta että molemmat joukkueet eivät tee maalia. Kaikkihan sen tietää että peli on kohta 1-1 Jinx
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös