EM-kisat 2020 – liveseuranta

  • 824 876
  • 21 637
Tila
Viestiketju on suljettu.

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
4min peli seis eikä yhtään lisäajan lisäaikaa. Vitun Putin.

Niin paitsi melkein pari minuuttia.

Hienosti Suomi pelasi, ulisijat menkää kaivoon. Loppukiri vähän jäi piippuun mutta ihan hyviä hyökkäyksiä Suomella oli tokalla puoliajalla.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Nyt kun Belgia ottaa kunnon voiton Tanskasta ja Tanska voittaa Venäjän 1-0 niin lohkon 2.paikka on lähellä

Tanska Suomi ja Venäjä 3 pinnassa. Suomi voitti Tanskan, mut hävisi Venäjälle.... Kuka jatkaa silloin
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei huono peli Suomelta, mutta tulos ei nyt täysin tyydytä. Yksi luokattomasti puolustettu tilanne, josta Venäjä sai maalinsa. Hyökkäyspäässä Suomella viimeisten ratkaisuiden terävyys jätti toivomisen varaa... Toisella puoliajalla Suomen pelissä oli paljon hyvää, mutta loppuun asti ei virta riittänyt virittämään kunnon kiriä. Silti varsinkin siinä toisen puolikkaan alkupuolella oli positiivisia signaaleita Suomen pelissä. Ei tämä joukkue pelkkä heittopussi ole

Ei tämä silti mikään katasrofi ole. Kaksi peliä altavastaajana. 3 pistettä ja maaliero nollilla. Ei tähän pettynyt voi oikein olla, vaikka tänään kaiken natsatessa olisi pisteillekin mahdollisuus ollut. Ei Venäjä niin kova ollut, vaikka lopulta parempi paikallaolijoista.

Huikeaa, että Suomi on näissä kisoissa pelaamassa, eikä täysin jalkoihin edes ole jäänyt. Naattia, naattia
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Miks vitussa mun telkkarissa on joku naamariurpo käsinseisonnassa?
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Voittoon tarvitaan ainakin yksi maali.
Voittoon tarvitaan ainakin yksi hyväksytty maali, näin VARrin aikana. Se ei olekaan ihan helppoa kun on millimetrit käytössä.
 
Niin no jos nyt miet... vittu jaksa selittää.

Mutta sellanen suora kysymys että ootko täällä trollaamassa vai muuten vaan aivan kuistilla?
Aivan kuistilla ilmeisesti. 5 tuoretta hyökkääjää eikä mikään muutu, noidenhan olis pitäny polkea ne 90 min pelanneet topparit aivan solmuun. Saa ne omat pakit huilata keski alueella.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Nyt on tullut kaksi perättäistä ja samankaltaista ihan helvetin ärsyttävää 1-0 tappiota omille suosikeilleni (Suomi & Saksa), että ehkä pidän vapaaillan futiksesta tämän jälkeen. Takki on kyllä hieman tyhjä nyt.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Oikeastaan nyt tuli tunne, että ihan sama näiden kisojen kanssa. Kieltämättä tosiasia on se, että Suomen pallollinen pelaaminen varsinkin keskialueella on nyt niin luokatonta ettei jatkopaikastakaan juuri lohtua ole. Omassa boksissa seisoskelu ei oikein riitä kyllä. Ja tuskin tuo pelaaminen näissä kisoissa enää kuntoon tulee. Siellä täytyy olla loukkaantumisia alla joista ei tietenkään avoimesti puhuta, esim. nyt Sparv ja Kamara.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös