Elomolle kenkää!

  • 191 876
  • 727

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Entäs jos ensi kauden koutsi on jo meidän penkin takana?

Jos jollain mahdollisella ilveellä tämä pitäisi paikkansa, niin... ei jumalauta voi olla mitään mahkuja

No, mutta jos tämä skenaarioa toteutuu, ostan lipun Mäntsälästä Turkuun by vr, otan kaapista paidan, hyllyltä lippiksen ja huivin, tulen heittämään ne kentälle ensimäisen erän alkuun ja lähden takaisin kotio. Kyllähän tuo huvi maksaa vähän ja sinne menee kannatusvälineet, mutta se on sitten oikeesti siinä.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Kyllähän se valmentajanvaihto tässä kohtaa on liian myöhäistä. Varsinkin, kun ainakin kaksi ukkoa on mitä ilmeisimmin laitettu lihoiksi, niin eiköhän tämä ollut taas tässä ja katsotaan sitten syksyllä uusiksi. Antaa Elomon nyt leikkiä sitä ammattilaista mikä se luulee olevansa.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Minusta todellakin paras ratkaisu olisi antaa Elomolle kenkää heti.

Uutena valmennusryhmänä loppukaudeksi voisi olla Mentori apunaan Vuori ja Niittymäki. Saisivat itse konkreettisen kokemuksen, mitä nykypäivän valmentajalta vaaditaan. Pelkkä luulo ja selänpesutaito ei enää pitäisi riittää uskottavan liigajoukkueen päävalmentajaksi.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Wizzön mainitsema vaihtoehto on valitettavasti mahdollista jos Selinin tai Kiven kanssa ei vielä olla päästy tai ei lähiviikkoina päästä sopimukseen tulevista vuosista.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Elomo on valmentanut Tepsiä nyt 20 ottelun ajan. TPS on vähiten pisteitä kerännyt joukkue koko Liigassa tällä ajalla. Saldona on hävyttömän surkeat 0,90 pistettä per ottelu. Sportilla on vielä hyvät saumat painaa loppukaudella ohi. Tällä viimeisten 20 ottelun pistetahdilla tosin TPS:n loppupisteet olisi 55 ja Sportin 53. Torstain peli TPS - Sport voi olla yllättävän merkityksellinen.
Mihin laskelmiin tuo perustuu? Sportilla on koko kaudelta pistekeskiarvo 1,00 ja viimeisen 20 pelin ajalta 1,25. Eli molemmilla tahdeilla nousisivat kyllä yli 60 pisteen.
Tosiasia on se että Sport on jumbona vain ja ainoastaan tuon syys- lokakuun tappioputkensa takia. Jos joukkueiden esitykset jatkuvat samanlaisina kuin viimeiset pari kuukautta on menty, niin Sport nousee vääjäämättä ohi. Edes se että TPS onnistuisi huomenna ottamaan tuurivoiton keskinäisessä pelissä ei TPS:a jumbosijalta pelasta jos peli ei pysyvästi muutu. Lykkää vaan putoamista jumboksi hieman eteenpäin.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Siis kyllähän klassinen 13. sija on ihan Suikkasen aikakauden tulosta vieläkin.

On kyllä aikamoista ironiaa, että "kunnianpalautuksen" kausi päättyy sijalle 14. Tosin ensi vuonna on mahdollista olla jo viidestoista, joten ihan kovaa menee tänä vuonna ensi vuoteen nähden.
 

dexteri

Jäsen
http://yle.fi/urheilu/niittymaen_ensimmainen_savotta_-_tpslle_ensi_kaudeksi_paavalmentaja/7737843

Tarkoittaako tämä sitä, että elomolla mennään tämäkausi. Eikai. "Vaihtoehtoja on jonkin verran, mutta katsotaan millaiseen ratkaisuun päädymme. Tarkoitus on saada valmennusasia kuntoon nopealla aikataululla, Niittymäki toteaa."! Voisiko tästä tulkita että koutsi voitaisiin jo nyt vaihtaa. Eittämättä ihan hyvä uutinen. Sikäli huono, että luo elomolle painetta jos hän nyt alkaa onnistumaan niin eikai häntä vaan oteta ensi kaudeksi. Ei luulisi niittymäen haksahtavan siihen. Fiksu mies kun on.
 

Arts

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, TPS, TUTO-Hockey
Elomo ei voi olla jatkovaihtoehto, Niittymäki tuntee varmasti Elomon suhteellisen hyvin ja sitä taustaa vasten ei varmasti ole Elomo kovin korkealle Niittymäen papereissa. Tällä tarkoitan sitä, että jokainen Elomon tunteva tai tietävä on varmasti perillä siitä millainen persoona on kysymyksessä. Tuota persoonaa onkin jo täällä aika hyvin käyty läpi, joten ei siitä sen enempää.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Kaikkein typerin ratkaisu tässä vaiheessa olisi tuoda ensi kauden/kausien valmentaja sisään jo nyt hakkaamaan päätä seinään ja tuhoamaan luottamuksensa omiin kykyihinsä. Ketään ei tätä jengiä enää sääleihin nosta, tuska joukkueessa on tällä hetkellä niin suuri, samoin kuin piste-ero viivaan.

Ilves oli Raipen kanssa kaytannossa yhta sekaisin ja Tuokkolan tuominen sisaan kesken kauden oli erittain onnistunut ratkaisu. Ehti iskostaa omaa pelitapaansa joukkueeseen jo hyvissa ajoin ennen kauden paattymista ja sai hyvan alun tuleville kesareeneille. Ei toki tarkoita sita, etta tama aina onnistuisi, mutta ainakin Ilveksen kohdalla meni ihan hyvin. Tuolloin oli viela karsinnatkin, eli kohtuu ison riskin seurajohto otti. Tosin Raipen johdolla saatettaisiin pelata talla hetkella Mestista.
 

dexteri

Jäsen
Onhan tuo läpitkäyty, niin ketä nyt sit on tapetilla tällä hetkellä? Selin ja Urama onko muita nimiä? Itse voisin ottaa tälle kaudelle ilomielin Tammsien jo vastaan loppukaudeksi. jokos hänkin voisi tulla kun on uusi toimitusjohtaja ja urheilutoimenjohtaja vaikka vaan väliaikainen onkin. Eikös se ole siittä ollut kiinni että tps ei ole kysynyt. Sitä en tiedä lähtisikö tamminen vaikka kysyttäisi. Mutta eikös se olisi tämän uuden teeman mukaista koska vanhoja legendoja ei sovi unohtaa. Mielestäni tässä tilanteessa ei voi enää muuta kokeilla kun tammista. Lakki kouraan ja kysyyn. Meni syteen tai saveen ja pahemmin ei voi saveen enää mennä.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Elomo ei voi olla jatkovaihtoehto, Niittymäki tuntee varmasti Elomon suhteellisen hyvin ja sitä taustaa vasten ei varmasti ole Elomo kovin korkealle Niittymäen papereissa. Tällä tarkoitan sitä, että jokainen Elomon tunteva tai tietävä on varmasti perillä siitä millainen persoona on kysymyksessä. Tuota persoonaa onkin jo täällä aika hyvin käyty läpi, joten ei siitä sen enempää.

Vieraista pöydistä huutelija kysyy, että millainen se Elomon persoona sitten on, jos se on ilmeisesti jo ongelma valmentamisessa?
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Voishan se ottaa ne tavaransa ja lähtee menee.
 

dexteri

Jäsen
kyl siinä tiistain pelin jälkeisessä tiedotustilaisuudessa oli jo aika selviä merkkejä isommastakin turhautumisesta.
 
Viimeksi muokattu:

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Kyllähän se valmentajanvaihto tässä kohtaa on liian myöhäistä. Varsinkin, kun ainakin kaksi ukkoa on mitä ilmeisimmin laitettu lihoiksi, niin eiköhän tämä ollut taas tässä ja katsotaan sitten syksyllä uusiksi. Antaa Elomon nyt leikkiä sitä ammattilaista mikä se luulee olevansa.

Jos viimeinen joutuisi vielä liigakarsintaan, Miika Elomo saisi kenkää samalla tavoin kuin Riku-Petteri Lehtonen neljä vuotta sitten. Koska putoamisvaaraa ei ole, Elomo saa jatkaa kauden loppuun jo pelkästään senkin takia, että se on tässä vaiheessa halvin ratkaisu.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Koska putoamisvaaraa ei ole, Elomo saa jatkaa kauden loppuun jo pelkästään senkin takia, että se on tässä vaiheessa halvin ratkaisu.

Halvin on varmasti, mutta eri asia onko taloudellisesti järkevin. Nakkikattilaan ei mene viikon parin päästä enää kukaan. Elomon jatkaminen syö myös ennestäänkin olematonta luottamuspääomaa seuran johtoon. Koska TPS on nykyisin mitä on, pitää muistaa varoa sitä mitä haluu, koska voi olla että sen saa. Erotetun Elomon tilalle voidaan löytää vielä suurempi vitsi.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Erotetun Elomon tilalle voidaan löytää vielä suurempi vitsi.

Mielestäni tämä ei oikein ole mahdollista enää. Oli joukkue mikä vaan. Aina se sattumalta ja joskus jonkun pisteen ottaa joka tarkoittaa että pisteitä tulee suunnilleen samanverran mitä nyt. Tähän lisätään vielä ylimieliset ja valmentajan täydellisesti itsestään tekemä idiootti 7 cm kommentteineen niin ei oikein millään tavalla ei enää voi mennä surkeammin.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Vielä voisi TPsän pelastaa Aurinkokuningas. Ei välttämättä pelillisesti, mutta rahalisesti. Lähtis varmasti pikkumassilla matkaan ja toisi Tamin sanoja lainaten "pomminvarmasti" lisää katsojia. Kyllähän nyt moni kendojanari haluaisi tämän ihmeen nähdä. Tulta ja tapuraa ja tekemisen meininkiä tulisi rutkasti lisää. Taitaa vaan Suikkanen verottaa tilipussia sen verran että valitettavasti joudutte Elomolla menemään :<
 

Kukko

Jäsen
Aurinkokuningas ei ole omissa kirjoissani enää nykykiekon huippuvalmentaja. Omasta mielestäni liigan kova ja itsepäinen. Tuollaisen tuittupään kanssa tulee joukkueella helposti sisäisiä ristiriitoja. Varsinkin, jos ne luottopelaajat ovat vähän sellaista kiertolaisporukkaa. Itse näkisin että tuossa tilanteessa, joku ihmisläheinen valmentaja olisi hyvä jonka pohjalle lähteä tulevaisuutta rakentamaan. Eli niin sanotusti positiivisen kautta. Selin ei välttämättä olisi huono vaihtoehto. Selinin ottaisin Tapparaankin ihan mielellään, Turkuun voitaisiin lähettää vaikka sitten lastillinen mustaamakkaraa.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tolkuissaan oleva ihminen tajuaa sanoa "ei", jos eteen tulee ammatillisia haasteita, joihin ihminen on kykenemätön. Ei se ole pelkästään Molomon valinneiden henkilöiden vika, että TPS:n päävalmentajana on toistaitoinen tunari, vaan vikaa on myös Molomossa itsessään.
Näinhän sen pitäisi mennä mutta kun se ei vaan mene. Nuori valmentaja, joka pyrkii urallaan eteenpäin, ei varmasti vastaa kieltävästi jos hänelle tarjotaan mahdollisuutta valmentaa liigajoukkuetta - eikä etenkään jos sitä mahdollisuutta tarjotaan omasta kasvattajaseurasta. Elomossa ei ole muuta vikaa kuin se, ettei hän osaa valmentaa - ei ainakaan liigatasolla. Hän joutui liian isoihin saappaisiin liian nopeasti. Tästä vastuun kantavat ne, jotka hänet tehtävään valitsivat. Kyllä HC TPS:n hallituksessakin jokainen nyt tietää, millaisen virheen he tekivät marraskuussa. Ikävä kyllä se oli virhe, jonka seuraukset ulottuvat pitkälle.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tänään turpaan Sportilta, joko mono heilahtaisi?

Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu, mutta voiko tuo enää auttaa tässä vaiheessa kautta? Tarkoitan vaan, että jos joku uusi valmentaja löytyy niin aika vähäistä on se, mitä hän voi tämän kauden osalta tehdä. Pelitavan sisäänajoon ei oikeastaan ole aikaa ja tulosta pitäisi tulla päivästä yksin. Ja koska Elomo tuskin kovin suurta palkkaa nauttii niin tuskimpa halvempaakaan ukkoa löytyy vaihtoaitioon. Eiköhän Turussa vika ole jossain ihan muualla kuin valmentajissa.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu, mutta voiko tuo enää auttaa tässä vaiheessa kautta? Tarkoitan vaan, että jos joku uusi valmentaja löytyy niin aika vähäistä on se, mitä hän voi tämän kauden osalta tehdä. Pelitavan sisäänajoon ei oikeastaan ole aikaa ja tulosta pitäisi tulla päivästä yksin. Ja koska Elomo tuskin kovin suurta palkkaa nauttii niin tuskimpa halvempaakaan ukkoa löytyy vaihtoaitioon. Eiköhän Turussa vika ole jossain ihan muualla kuin valmentajissa.

Vikaa on muualla mutta Elomon kanssa ei siltikään enää voida jatkaa. Täysin tyhjä arpa ulosannillisesti, pelaajat menettäneet kuulemma häneenkin nyt luottamuksen totaalisesti. Antaa itsestään täysin vajakkimaisen kuvan. Pellolle ja vitun nopeasti, kiitos.
 

Jonde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu, mutta voiko tuo enää auttaa tässä vaiheessa kautta? Tarkoitan vaan, että jos joku uusi valmentaja löytyy niin aika vähäistä on se, mitä hän voi tämän kauden osalta tehdä. Pelitavan sisäänajoon ei oikeastaan ole aikaa ja tulosta pitäisi tulla päivästä yksin. Ja koska Elomo tuskin kovin suurta palkkaa nauttii niin tuskimpa halvempaakaan ukkoa löytyy vaihtoaitioon. Eiköhän Turussa vika ole jossain ihan muualla kuin valmentajissa.
Ei silti välttämättä mihinkänä pleijareihin päästäisikään, mutta Elomosta on päästävä eroon. Jos ensi kauden valmentaja ei pysty vielä hyppäämään penkin taakse, niin mennään sitten vaikka ilman päävalmentajaa loppukausi. Tuskin ainakaan huonommin menisi... Petu voi vaikka kasata kentät otteluihin.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu, mutta voiko tuo enää auttaa tässä vaiheessa kautta? Tarkoitan vaan, että jos joku uusi valmentaja löytyy niin aika vähäistä on se, mitä hän voi tämän kauden osalta tehdä. Pelitavan sisäänajoon ei oikeastaan ole aikaa ja tulosta pitäisi tulla päivästä yksin. Ja koska Elomo tuskin kovin suurta palkkaa nauttii niin tuskimpa halvempaakaan ukkoa löytyy vaihtoaitioon. Eiköhän Turussa vika ole jossain ihan muualla kuin valmentajissa.

Järki löytyy vain siitä, että se joka penkin taakse raahattaisiin, olisi myös tulevan kauden valmentaja. Voisi rauhassa laittaa palasia kohdalleen jo nyt. Kuten Tuomas Tuokkola Ilveksessä, kun Raipe sai kenkää. Muussa tapauksessa vaihdosta ei ole oikeastaan mitään hyötyä enää. Tai no, jos siitä tulisi taas sellainen viiden ottelun buusti, jolla noustaan hetkeksi pleijaritaisteluun niin saattaisi se katsojia tuoda muutaman lisää. Nythän homma on käytännössä lässähtänyt jo pari kukkautta ennen runkosarjan loppua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös