Eilinen nelosen urheilu-uutiset

  • 1 936
  • 13

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Sattuipa käymään niin hassusti etten sitten kuullut sen jalkapallo maalivahdin nimeä, joka oli suunnitellut Suomen väreissä pelaamistaan jättäen pois vaihtoehdot Egypti ja Ruotsi.

Olisin oikein iloinen jos saisin kuulla hänen nimensä (tai siis lukea) koska käsittääkseni kaveri osaa jopa välilllä palloja oikein torjuakin. Ainakin Muurisen Antti huomautti että toisi mahdollisesti lisää vaihtoehtoja, vaikka Suomessa onkin suht kova taso kassareitten puolella.

Miksei joku puolihullu Zidane voisi tällaista päätöstä tehdä?:)

Kiitos jo etukäteen....
 

1900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal ja Lahden Reipas
Eiköhän kyseessä ole Arsenalin kakkosmaalivahti Rami Shaaban. Ukkohan on todellakin multikansainvälinen; isä on egyptiläinen, äiti suomalainen ja mies itse on Ruotsin kansalainen ( ilmeisesti ovat myös vanhemmat Ruotsin kansalaisia ).

Ihan hyvin on mies nuo muutamat pelit Arsussa torjunut, mutta ei maajoukkue Shaabania kaipaa. Onhan meillä jo Antti Niemi, Petri Enckelman ja Jussi Jääskeläinen.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
jaa-a kuule

en tiä, mut jos se toi on ni kiitos siitä... Tuskin noita montaa ole tarjolla noilla lähtökohdilla..
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Shaaban on varmasti kyseessä noilla tuntomerkeillä. Pelasi viikonloppuna ihan hyvän pelin Arsenalin maalilla ottelussa Aston Villaa vastaan. Kyseisen ottelun selostaja (taisi olla Talviainen) tosin muistaakseni mainitsi, että olisi valitsemassa Ruotsin maajoukkueen uralleen.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Totta kai me tarvitaan vahvistuksia, valitettavasti ei vaan maalin suulle.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tämä Rami Shaaban osaa kaiken lisäksi puhua täydellistä Suomen kieltä, eli eiköhän omita hänet sitten suomalaiseksi kunhan nyt ensin tekee valintansa maajoukkueen suhteen. Näinhän ruotsalaisetkin tekevät aina.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
niin nimenomaan

Asiassa oli kyse juuri siitä, että mies ei haluaisi edustaa Egyptiä, eikä Ruotsia vaan Suomea jalkapallo kartalla ja siksi kenties tämä kiinnostus aiheeseen oli kohdaltani poikkeuksellisen suuri tällä kertaa, koska omasta mielestäni nämä "ulkomaan" avut tuovat tähän ah aina niin värikkääseen suomalais-ajatteluun uutta näkökulmaa ja se ainainen melankolisuus häviäisi edes vähäksi aikaa:)


Eli jos vaan kutsu kävisi niin eiköhän mies olisi valmis pulisonkinsa töhräämään sinivalkoisessa peliasussa (joka taitaa kyllä kassareilla olla joku muu, hehe, mutta kai ymmärsitte)

Tilanne on kovasti sen kaltainen, että Niemen Antti on loistavilla esityksillään nyt selkeä ykkönen, mutta hänen takanaan on sitten hieman laajempi porukka, jotka parhaana päivänä saavat kaikki kiinni, mutta huonompana rässivät pallon omaan maaliin.
 

PJay

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Muurinen voisi antaa Ramille yhden puoliajan, niin saataisiin kaveri suomalaiseksi . Olisi ainakin reilusti maalivahteja tulevan varalle.
Muuten maajoukkue ei kyllä kassareita kaipaa.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
pesen käteni täysin kaikesta vastuusta!

Todellakin en nähnyt edes alusta tätä uutista, siksihän koko ketjun aloitin, että saisin kuulla edes hänen nimensä:)

Mutta voi hyvin olla niin, että Nelonen on taas tehnyt vaihteeksi tikusta asiaa ja jos jollakin on jotain johonkin yhteistä niin heti vedetään omat johtopäätökset ja eihän Muurisen kommenteista näytetty muuta kuin sellainen lauseen taikka kahden verran....


Ja sitä en ihmettele yhtään etteivät hurrit ole pistäneet Suomesta sanaakaan juttuunsa! On sen verran huonoja kokemuksia ruattalaasten tavasta puukottaa selkään meitä itänaapureita aina kun mahdollista.


Olishan se komia "haista vittu"- juttu ruottalaisille, jos vietäisiin "Saabismi" meitin puolelle.


Ja vakavasti otettaessa täytyy sanoa, että nyt ei ole oikein suurempaa vaaraa puiden välissä. Sinne kärkeen niitä tarttis saada lisää. Vai voiko oikeasti verrata esim. Zlatania tai Kugia? Omasta mielestä eroa on enemmän kuin laki sallii niin eikös olisi jo meitin vuoro vähän kusta silmään???
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
kolme kovaa skandinaavia Carew, Zlatan ja Kuqi :) ei liene yllätys että noista ylivoimaisesti huonoin on tullut suomeen. Ei suomi Shaabania tarvitse meillä on jo 1 huippuluokan maalivahti ja 2-3 hyää kansainvälistä tasoa olevaa.
 

Habby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Les Canadiens de Montréal, John Ferguson Sr
Shaaban pelasi tänään Canal+:lla nähdyssä ottelussa ManU-Arsenal.

Mauno voitti 2-0
 

Sorppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Jokerit, LepRa (R.I.P.)
Viestin lähetti Habby
Shaaban pelasi tänään Canal+:lla nähdyssä ottelussa ManU-Arsenal. Mauno voitti 2-0

Jep, näin pääsi käymään. Rami oli maalissa vain noin puolet matsista, kun kaverilta napsahti reidessä jotain, kun hän antoi maalipotkua. Siihen asti Shaaban oli ihan ok, eikä voinut ManUn ensimmäiselle maalille mitään. Rami torjui muun muassa pelin alussa Van Nistelrooyn hyvän vedon. Katsotaan, kauanko mies joutuu olemaan sivussa.

P.S. Parempi muuten voitti, Arsenalin esitys heikko.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös