Eikä, onko, vieläkö tämä elää?

  • 629
  • 3
Tila
Viestiketju on suljettu.

Rööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No toimiihan se!
Luulin, ettei Jatkiksen ylläpidossa ole ollut yli 10:een
vuoteen yhtään vanhaa jäärää, joka tämän tunkion käymisprosessia olisi ylläpitänyt kompostikiihdyttävillä aineksilla.
Jahka pääsen täältä munan lupsuttamiselta oikeiden koneiden ääreen, niin saatan kirjoittaa sen kunniaksi tarinan. Kännykällä se on turhan työlästä.
Kättä pystyyn kaikki ne muut, jotka ovat vielä elossa, taikka auttavasti järjissään? Anyone?

Ei tartte kyllä mitään!
 

koo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Elossa ollaan ja entiset kujeet jotka toivat tälle palstalle monen vuoden tauon jälkeen. En viitsi kertoa kun kukaan ei uskoisi kuitenkaan. Toipuilen tässä parista liigakullasta ja muutenkin ihan jees meininkiä.

Terveisin koo
 

Rööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No näin! Kullista toipuminenhan ottaa aina aikaa, jos niitä ylen määrin saa/ottaa peräkkäin. Ikä ei myöskään auta asiaa, sillä se sinkein kimmoisuus on vääjäämättä jättänyt jo maallisen tomumajasi. Katselin muuten tuossa juuri Tapparan ensikauden rosteria, niin en pitäisi kiirettä jalkeille komuamisen kanssa, kohta tulee taas niin että tiipiin helmat hulmuaa.



Onpa muuten melkoista telepatiaa, että satuit tänne vuosien päästä, koska en itsekään ole täällä moniin, moniin vuosiin vieraillut. En uskonut tämän olevan edes enää olemassa. Liikuttavaa, että Jatkis kunnioittaa juuriaan oli ne sitten miten vaivaannuttavia hyvänsä.



Samoin tuon kaija Koon lorauksen päästelin täysin alitajunnasta ajattelematta varsinaisesti nimim. Koota. Näin nimittäin pääsiäisen aikaan ihan oikeasti tuon konserttitaltioinnin ja se jäi outoudessaan kummittelemaan mieleeni. Kieltäähän ei toki sovi, ettetkö olisi pinttynyt kinkkurasvan lailla mieleni uuniin. Ja hyvä niin - onpa holjaa huomata, että yhteys on yhä kunnossa.

Ei tartte kyllä mitään...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös