EHT & EHC 2021–2022

  • 129 945
  • 1 678

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ruohomaa laittoi vähän liian pitkät kynät.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Kiskis. Älä lähre sinne
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Vähän harmittaa HH ja Osku studiossa.. Ei tosin niin paljon kuin “Arktisissa vesissä”, pilaavat hyvän kalastusohjelman.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Hyökkäys oli paras puolustus. Eipä juuri paikkoja jäänyt toverille kun ei saanut pitää kiekkoakaan. Siihen päälle maalivahti, jolle ei mene helppoja.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Venäjällä näyttää tempoilu jatkuvan jääkiekossa eri maajoukkueissa.

Karjala-turnauksen valmennustiimiksi ilmoitettiin etukäteen U20-maajoukkueen päävalmentaja Bratash ja hänen avustajikseen Zubov ja Znarok. Tämän trion piti käsittääkseni johtaa myös Venäjän U20-maajoukkuetta MM-kisoissa. Sinänsä loogista, kun Karjala-turnaukseen osallistuvan Venäjän joukkueen rungon muodostavat tulevien U20-MM-kisojen Venäjän maajoukkueen pelaajat.

Jo ennen kiekon putoamista jäähän ilmoitettiin Znarokin väistyvän terveyssyistä ja Severstal Tsherepovetsin päävalmentajan Razinin siirtyvän hänen tilalleen etäyhteydellä.

Tänään venäläisessä mediassa uutisoitiin Zubovin johtavan Venäjän joukkueen peliä Karjala-turnauksen jäljellä olevissa otteluissa Ruotsia ja Tshekkiä vastaan. Bratashin kerrottiin matkustaneen ”kiireellisesti” Moskovaan.

Mielenkiintoista seurata, kuka tai ketkä valmentavat Venäjän maajoukkuetta U20-MM- kisoissa. Viimeksi päävalmennuksesta vastannut Larionov toimii tällä hetkellä Venäjän Olympiajoukkueen päävalmentajana. Tuo maajoukkue on Karjala-turnaukseen osallistuvan joukkueen tavoin kokeilujoukkue koostuen suurimmaksi osaksi nuorista tai juniori-ikäisistä pelaajista. Yksikään Larionovin päävalmentaman joukkueen pelaajista ei joukkueen nimestä huolimatta tule pelaamaan olympialaisissa, tai ei ainakaan Pekingin olympialaisissa.
 
K

Kiekkokatsoja

Tänään Westerholm pääsee kokeilemaan, että riittääkö eväät tälle tasolle. 4. Kentällisessä myös muita ensikertalaisia.
 
Bengtsson ohjaa keskustasta minuuttia ennen ekan erän päätöstä Ruotsin 1-0 johtoon Venäjää vastaan.

Pari hyvää tonttia oli tarjolla avauserässä, Ruotsilla alivoimalla läpiajo ja Askarovin torjunta, kun taas venäläisten osalta kiekkoa ei saatu ns. tyhjään maaliin reboundista läheltä maalinedustaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös