EHT & EHC 2021–2022

  • 129 790
  • 1 678
- Tshekki saa myöskin kuparisen rikki ja lohtumaalin pari minuuttia ennen päätössummeria, kun Chlapik käyttää hyväksi "kenttämestarin erikoisen" ja laukaisee kiekon varmasti maaliin. Ruotsille siis ottelusta 4-1 voitto ja molempien ottelut jatkuvat lauantaina.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Nimimerkki Lapajäähän ennakoi tähän suuntaan eilen KHL:n kausiketjussa ja allhockey.ru:n tämänpäiväisen uutisoinnin mukaan

- Severstal Tsherepovetsin päävalmentaja Andrei Razin on nimitetty Venäjän jääkiekkomaajoukkueen neuvonantajaksi.

Konsultointi alkanee jo Karjala-turnauksessa ja etätyöskentelynä. Uutislähde Venäjän jääkiekkoliiton varapääjohtaja Roman Rotenberg kertoi liiton olevan vaikuttunut Severstalin tavasta pelata aggressiivista ja aktiivista jääkiekkoa ja haluavan Venäjän maajoukkueen pelaamisen kehittyvän siihen suuntaan.

Eilen uutisoitiin Oleg Znarokin väistyvän Venäjän jääkiekkomaajoukkueen konsultointitehtävästä terveydellisistä syistä. Roman Rotenbergin mukaan konfliktia hänen ja Znarokin välillä ei ole vaan eron taustalla on Znarokin tämänhetkinen terveystilanne. Uutisesta syntyy käsitys, että Znarokin paluu tehtävään on mahdollinen terveyshuolien väistyttyä.
 
K

Kiekkokatsoja

Ihan hyvät kokoonpanot Suomelta, Venäjä otteluun. Onkohan Venäjän "nuorekas joukkue" hionut pelikuviot kuntoon, kuten oli viime vuonna?
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Ihan hyvät kokoonpanot Suomelta, Venäjä otteluun. Onkohan Venäjän "nuorekas joukkue" hionut pelikuviot kuntoon, kuten oli viime vuonna?

Erityisesti tuo ensimmäinen pakkipari, taitaa olla Peking-kamaa.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Olkinuora pöllinyt Vatasen pelinumeron ja Samilla #42.

Järkyttävää kuunnella studiota kun Olympiatiimiin tarjotaan Vatasta ihan tosissaan. No, pian selviää ilman suonenvetoa että miksi Vatanen ei kuulu lähellekään olympialaisia.

Mukava silti nähdä Vatanen maajoukkueessa.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Koht mennään. Joukkueet tulee koht jäälle. Juhani Henriksson Studioisäntä. Eihän tuo kuulosta ammattimaiselta kommentoinnilta:)
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Olipas muuten yllättävä haaste saada uudesta tv:stä esiin ihan autenttista lähetystä, koskahan sitä on viimeksi varsinaisesti katsonut tv:tä? Ihan hyvältähän tuo joukkue näyttää EHT:hen, mukava seurata maaottelua pitkästä aikaa.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Sanoks se että Finlanders laulaa Maamme-laulun?
Niin paljon tyylikkäämpää ja perinteisempää olisi, jos tulisi vain musiikki kaiuttimista ja yleisö laulaisi kansallislaulun. Nämä amerikkalaistyyliset esilaulajat ovat niin väsyneitä ja korneja. t. nimim. Boomer
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Täällä toimii myös hyvin, jopa yllättävän laadukkaasti. Elisan kotinetti; ei kaapeli.
Hallissa näyttää olevan usvaa...
Tämä näyttää samalta kuin aikoinaan Chromecastin kautta, kun oli väärä taajuus päällä. Mutta tulee tosiaan ihan televisiosta Elisan boxilla.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
VILLE PELTONEN II EFF KOO!
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hyvinhän tässä on rimpuilu toistaiseksi suurta ja mahtavaa vastaan, ja Sverker Olkinuora ei ole joutunut maalillaan kummemmin venymään vielä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös