EHT & EHC 2021–2022

  • 129 790
  • 1 678

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Pakko vain ihmetellä miten uninen Vadu on ollut liki koko leirityksen.
Luulisi, että näyttöhaluja olisi, kun Jokiharju on joukkueeseen tulossa ja eikös hänkin osaa yvtä pelata ja Vatasella ei oikein muuta ole kuin righrin yv pakki. Kaski ei ole mitään vielä rankkarin lisäksi antanut.
 

Quagmire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, SoJy
Laukaukset maalia kohti 17-6 Sveitsille. Suomi pelannut nyt 4,5 erää ilman maalia putkeen.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Toi Vatanen on kyllä aivan hukassa. Oliskohan tiettyjen herrojen tilalle voinu tuleviin kisoihin hakea hiukan nuorempaa ja nälkäisempää kaveria? Tuntuu, että nämä tulevat kisat on "yhdet liikaa" tietyille pelaajille.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Suomi on kokonaisuutena paska, mutta onhan tuo kakkosketju ollut erityisen paska. Laituripari Innala-Nurmi tuntuu häviävän kaikki kamppailut ja paine väistämättä kääntyy Suomen puolustusalueen suuntaan.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Suoraan sanottuna aivan jäätävää p**kaa Suomen pelaaminen about jokaisella osa-alueella veskaria lukuunottamatta… Ei toimi 5-5, ei YV, ei AV, kenttätasapaino whituillaan, ajoitukset pielessä, syötöt eteen tai taakse, vedetään kun pitäis rauhoittaa ja syöttää, syötetään kun pitäisi kiekko tappaa verkon perukoille jne. jne. Tuosta nyt ei voi muuta kuin parantaa!

Saapas näkee ketkä tuolta saa lähdöt kun NHL-miehet astuu remmiin?
 

Barcow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes, Leijonat
Tämäkö on sitä olympiakultakrapulaa? Olkoon EHT-höntsä tai ei, tällä latauksella kotikisoista lauluun jo puolivälierässä. Nälkää kaivataan saatana!
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Tietyllä tapaa ihan hyvä, että tämänkaltainen esitys tulee tässä vaiheessa, missä vastustaja omalla pelillä riisuu Suomen aseista niin on hieman aikaa reagoida.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Onks jätkät unohtaneet saapua paikalle vai mikä on?
 

Quagmire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, SoJy
Laukaukset maalia kohti Sveitsille 24-7. Suomi pelannut nyt 5 erää ilman maalia putkeen (tarkkaan ottaen 5,5 erää).
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Kotikisat ovat usein olleet floppikisat. Suomen maajoukkueella on myös maha täynnä Jalosen johdolla tulleista mitaleista. En ihmettele yhtään, jos Suomi tipahtaa jo alkusarjassa tai viimeistään välierässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös