EHT & EHC 2020–2021

  • 137 570
  • 1 241

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Eikö meillä oo kunnollista seurantaketjua näille?
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Suomalaiset tuomarit :D
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Äänestä päätellen puolet katsojista on punaisten puolella.
Kime on mukava kaveri, mutta en ymmärrä miksi asiantuntijana on joku joka ei tunne pelaajia laisinkaan.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Setänen pois maalilta Dostal sisään.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Porissa huudettaisiin seulaa.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Koivistoinen-Björninen-Tiivola-Siikonen.. Onko Suomella ollut koskaan noin huonoa sentteriosastoa missään turnauksessa jos ei lasketa MestisSuomi-Japani tms matseja? Tuohan kuulostaa enemmän joltain keskihyvän SM-Liigajengin sentteriosastolta kuin edes maajoukkueen ehdokkailta.

Kyllä Ruotsilla mun silmään ihan tekijämiehiä SHL:n huipulta on. Toki sitten muissa sarjoissa pelaavat puuttuvat, mutta nimenomaan SHL:stä iso osa parhaista on mukana. Vai tarkoititko noilla SHL:n kärkipelaajilla erityisesti Tshekin pelaajia? Jos, niin allekirjoitan kyllä.

No kärkipelaajia ja kärkipelaajia. Siellä on lähinnä jyriä ja tulevia lupauksia vaikka saattavatkin pelata jonkinlaisessa roolissa. Sellaiset kärkipelaajat jotka voisivat suoraan hypätä KHLään kuten Rosen, Everberg, Gustafsson, Gygne, Klasen, Berglund, Josefson, Enroth jne. puuttuvat laidastaan. Edellä mainitut pystyisivät taistelemaan Ruotsin KHL, NLA ja AHL/NHL alaketjut kavereiden kanssa vaikka jostain paremman maajoukkueen paikoista. Tämän hetken Ruotsin jengissä ei kyllä ole oikein kavereita jotka pääsevät parempiin turnauksiin, ellei junnuja oteta tulevaisuuden näkymien takia..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös