Jalo puhui Suomen kolmesta NHL-vahvistuksesta. Ruotsalainen on yksi ja jos Määttä on toinen, niin kuka on kolmas jos/kun Lankinen on loukkaantuneena pois laskuista? Vai laskiko Koiviston siihen tämän joukkueen ulkopuolisena mukaan?
 
RELEASE THE KRAKEN

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
Toivottavasti Lundell saisi myös onnistumisia jäähyjen sijaan. Huikea pelimies tuon ikäisenä, mutta nyt on ollut nihkeää. Ehkäpä maali voisi tehdä hyvää.

En kyllä nostaisi maajoukkueeseen nykykunnossa. Valitettavasti.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
No jos kisoihin 15 hyökkääjää valitaan, niin ei Lundell mielestäni ole lähelläkään putoamista. Innala, Suomi, Puustinen ja Tiivola tuolta minusta herkimmin ovat kisakoneen ulkopuolelle jäämistä. Savinainenkin on nyt huilannut kaksi peliä putkeen, mikä herättää kysymyksiä Vellun terveystilanteesta.
 
"Suomella ja Turkilla on samat perustavanlaatuiset demokraattiset arvot." - ulkoministeri Timo Soini

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jalo kyseli case-Määtästä. Jotenkin tuosta sai käsityksen, että hän ei Määttää välttämättä ottaisi. Painotus kysymyksessä oli sellainen.
 
Don't try.

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eemeli Suomihan on valmis pari Arttu Ruotsalaiselle. Siihen sitten varmaan löytyy joku hyvä pelaaja kolmanneksi lenkiksi, joka osaa tehdä maaleja. Paikkoja ainakin olisi luvassa.
 
Saatana.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy