Skutsari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En ole nähnyt peliä, mutta eikös jääkiekkoliitto ole määrittänyt näissä uusissa sopimuksissa, että lähetykset tehdään "positiivisessa hengessä", eli Leijonia pitää kehua yliampuvasti jatkuvasti ja aina. Jokaisesta asiasta etsitään positiviiset asiat vaikka väkisin ja sitten vielä heitellään täysin tilanteeseen kuulumattomia kehuja, jotka pistivät räikeästi korvaan ainakin nuorten kisoissa.
Tätä mä just tarkoitin. Riivaa ku suunnilleen joka kolmas hyökkäysalueella perillemennyt syöttö sanotaan loistavaksi suoritukseksi. On vaan muuttunut tv:lätkän seuraaminen saatanan rasittavaksi ku saa näitä pirun superlatiiveja kuunnella lähes jokaisesta tavanomaisesta ja välillä keskinkertaisesta suorituksesta.

Henkilökohtaisesti odotan kärsivällisen kärsimättömästi aikaa että voin mennä mennä tsiigaa livepelejä C5:seen.
 

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tuo Leijonastudion ja selostamon yhden pelaajan jatkuva esiintuominen on jo lähes mautonta.
Oli törkeän mautonta eikä lähes..Tämä Leijonastudionin tapa toimia kuin olisi 3 leijonafania napattu studioon..Toki Grönman ja Osala ymmärtävät kiekosta enemmän kuin fanit. Yllättävää, ettei Grönman psykologina tiedostanut, että heidän Lundell-hypetyksensä on täysin yliampuvaa ja näyttäytyy katsojille vastenmielisenä..
 

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kuinka on mahdollista jäädä maaleitta ku selostajat (ennenkaikkea se toinen) mainitsi Suomella olleen mieletön määrä loistavasti pelattuja tilanteita?
No sitä kyllä tapahtuu vähän väliä, että joukkue jää maaleitta, vaikka sillä on lukuisia hyviä maalintekotilanteita..Mutta en väitä Suomella olleen (ainakaan useita), valaisin asiaa vain yleisellä tasolla.
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
No niin, siellä on aivan turhan turnauksen seurauksena löytynyt koronatapaus. Ruotsi-ottelua kun katsoi, niin ainakin ammoniakkia imppasi usea pelaaja peräkkäin samasta pullosta. Että varmaan on asiat hyvin otettu huomioon joo.
 
Pitäkää päät ylhäällä, ettette kolaa meitä vahingossa.

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
TIetysti toivoisi että tämä saisi nyt avainpelaajiaan ennakoitua pidemmiksi ajoiksi menettävät liigaseurat takajaloilleen ja koko EHT/EHC-nykymuodossaan kuopataan. Mutta koska EHT-turnaukset ovat paikallisille liitoille rahanlypsykone jolla rahoittaa toimintaa, niin tuskin tapahtuu.
 
"Kyllähän siellä liikutaan taas lähellä rienausta, mutta haittaako se toisaalta aurinkoakaan jos kysytään onko kuu sitä lämpimämpi?" -Nimimerkki Clocks

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Suosikkijoukkue
Pelicans
Seurat voisivat olla päästämättä pelaajia, onko mahdollista?
Yksinkertaisesti ajateltuna kyllä. Seurajoukkueet maksavat näiden pelaajien palkat, eikä mikään velvoita päästämään pelaajia maajoukkueen käyttöön kesken kauden, varsinkaan ilman korvausta. Eihän tämä liiton perseenuolenta voi vaan jatkua enään. Jääkiekkoliitto maksaa sitten seurajoukkueille kipurahoja, jos haluavat Liigapelaajat käyttöönsä, sama tiukka linja käytäntöön jokaisen sarjan kohdalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy