Eepi maajoukkueeseen!

  • 1 033
  • 18

peekoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aravirta on kokeillut kaikenlaisia pelaajia maajoukkueessa, mutta eikös ole jo aika ottaa tosipuolustaja Eerik Hämäläinen joukkueeseen ja unohtaa kaikenmaailman \"turvakypärä\" Nikot sekä kiekottomat Haakanat.
<BR>
<BR>Ei anneta miehen iän hämätä, sillä Eepi on kovemmassa kunnossa kuin koskaan.
 

peekoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No aika on voinut ajaa ohi, mutta eipä ole kyvykkäitä puolustajia niin paljon että Eepillä ei olisi tilaa maajoukkueessa.
<BR>
<BR>Tän kauden tilastot:
<BR>
<BR>10+15 ja kotimaisista puolustajista kolmanneks tehokkain!!!
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Helminenkin on sentään vuoden vanhempi kuin Eepi, joten jos peli kulkee, niin mikä ettei. Itselläni ei kylläkään ole selvää käsitystä Hämäläisen nykytasosta ja olen pikkuisen epäileväinen sen maajoukkueuran jatkumisesta.
<BR>
<BR>Joka tapauksessa niin kauan kuin Helmisen ikäisiä äijiä esiintyy leijonapaidassa , niin ei voida osoitella muita nuorempia siitä, että aika olisi ajanut ohi. Sitä paitsi yleisesti ottaen puolustajat säilyttävät tasonsa vanhemmalle iälle kuin hyökkääjät.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Pistetilaston perusteella ei valita yhtään puolustajaa kisoihin.
 

Waltz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei pisteiden, mutta peliesitysten. Suvereeniä peliä. Turha kuitenkaan maajoukkueeseen tyrkyttää, mies itsekin viihtynee vapaa-aikanansa paremmin mökkiaskareita tehden. Huippupuolustaja kuitenkin edelleen! En vaihtaisi moneenkaan pelaajaan tässä sarjassa.
 

Jiisipet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vai että Eepi! Kas kun ei Kortelainen ja Nieminen. Ei ne nyt mitkään eläkeläisten ja väsyneitten kisat siellä Saksassa ole. Jotain järkeä siihen kirjotteluun.
 

Tumba

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-03-14 13:26, peekoo kirjoitti:
<BR>
<BR>Aravirta on kokeillut kaikenlaisia pelaajia maajoukkueessa, mutta eikös ole jo aika ottaa tosipuolustaja Eerik Hämäläinen joukkueeseen ja unohtaa kaikenmaailman \"turvakypärä\" Nikot sekä kiekottomat Haakanat.
<BR>
<BR>Ei anneta miehen iän hämätä, sillä Eepi on kovemmassa kunnossa kuin koskaan.
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>Joo Eepi ja Niemisen pullukka kanssa, ja kassillinen puhtihampurilaisia mukaan.
<BR>Siinä on kaks niin löysää jätkää, ettei niillä näy verisuonia meisselissäkään.
<BR>
 

Flazor

Jäsen
Eiköhän se ole niin, että Eepi kuitenkin mieluummin nikkaroi juuri kesämökkiä ja opettaa poikansa ajamaan polkupyörällä ennemmin kuin lähtee enää maajoukkueeseen. Siis kyllähän mies on itse Varmuus, mutta potku alkaa vääjäämättä jo hidastua. Yksi kausi vielä ja sitten saunaan..[addsig]
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-03-14 16:05, Flazor kirjoitti:
<BR>
<BR>potku alkaa vääjäämättä jo hidastua</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Ei itseasiassa ole hidastunut vielä lainkaan liikaa...
<BR>[addsig]
 

Hade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Hyi, yök.
<BR>
<BR>Eepi on hidas, vanha, ruma, kiekkollisena epävarma, kiekkottomana heikko, vauhti ei riitä enää kansainvälisille kentille, kotoisen sarjan vauhti on myöskin liian kova ja muutenkin mies on surkea.
<BR>
<BR>Jos saa joskus vielä näyttöpaikan, niin on varmasti nuollut Aravirran takamusta ja harrastanut golfia monta kesää yhdessä. Jos Eepi pääsee maajoukkueeseen, otan suosikikseni Ruotsin.
<BR>
<BR>Näin. Tekipä kutaa! Tuollaiset lausahdukset kuulemme aina, kun joku mainitsee Raimo Helmisen ja maajoukkueen samassa lauseessa. Onko sillä iällä väliä, jos on muita parempi? Kuten Eepi on tällä kaudella ollut puolustuksessa. Jos nälkää riittää ja pelit jatkuvat hyvinä, niin sinne vain kokeilemaan. Eepi on monien mielestä ärsyttävä [kuten minunkin mielestäni], mutta tärkeintä on Suomen menestys. Jos Eepi pystyy auttamaan maajoukkuettamme, niin se on tärkeintä. Hämäläinen on vireessä, joten näyttöpaikka vaikkapa ennen kisoja pelattaviin harjoitusmaaotteluihin!
<BR>
<BR>Hade
 

Lexa

Jäsen
Tiedäppä sitten olisiko eepin valinta mm-skaboihin fiksua, mutta kun katsoo sm-liigan suomalaisia puolustajia niin täytyy kyllä todeta \"Näyttää kyllä siltä että ei perkele hyvältä näytä!\"[addsig]
 
Suosikkijoukkue
ILVES
Aina, kun Ilves pelaa Lukkoa vastaan ja raumalaiset saa ylivoiman, pelkään etteivät omat miehet saa Eepiä viivalla kuriin. Eepi on vanha, mutta pelit näyttävät sujuvan silti. Toisaalta en usko Eepin pääsevän maajoukkueeseen, sillä Suomella on sen verran kova tarjonta puolustukseen. Muutenkin Eepi tarvitsee näkemäni perusteella paljon peliaikaa ja sitä tuskin maajoukkueessa ei ole tarjolla.
 

Tunkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flonaldo imee.
Kyllä, kyllä. Eepihän oli jo, niinkuin muistamme, voittoisan -95 -kevään maajoukkueen tukipilareita.
<BR>
<BR>Voitaisiinhan sitä tietysti kerätä vanha jengi kasaan. Suomella on ainoastaan yksi maailmanmestaruuden voittanut joukkue. Siitä vaan. Voittanutta joukkuetta ei kannata vaihtaa:
<BR>
<BR>Eepi, Myllys, Nieminen, Palo ja Lehterä
<BR>- huippukuntoisia kaikki tyynni
<BR>
<BR>Hantta ja Summanen valmentajiksi, Jutila hengenluojaksi pukukoppiin
<BR>- tilalle Tapparan pakkeja (ketkä tahansa käy kuulemma)
<BR>
<BR>Tupu-Lupu-Hupu -ketjusta vissiin ainoastaan Peltonen voisi tulla tekemään maaleja. Harmi sinänsä. No, otetaan tilalle Jokereista. Tuomo Ruutua on täällä kehuttu. Senhän on siis pakko olla hyvä. Tapparasta, Rautakorven valmennuksesta voi ottaa tietysti kenet vaan.
<BR>
<BR>Raipe ja Ojanen ovat tietysti itseoikeutettuja. Ei tarvitsisi perustella mutta ne kädet, se peliäly, se nopeus, se kokemus, se voima, se täydellisyys, se peliäly, se rauhallisuus, se ylivoiman pyörittäminen, se peliäly
<BR>
<BR>Janne Niinimaata ja Sami Kapasta ei tarvita. Ne ovat Taparan miehillä korvattavissa.
<BR>
<BR>Joten, hyökkääjiä riittää kolme ketjua. Kokemus ajaa kestävyyden ohi.
<BR>
<BR>V.Peltonen - T.Ruutu - Tappara
<BR>M.Nieminen - R.Helminen - Törmänen
<BR>Palo - Ojanen - Lehterä
<BR>
<BR>Puolustajiksi:
<BR>
<BR>Eepi - Tappara/Strömberg
<BR>Tappara - Tappara/Kipru
<BR>Tappara - Tappara
<BR>
<BR>Myllys ja vaikkapa Sulander maalivahdeiksi, tai Jussi Markkanen ja Timo Järvinen.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Onpas Tappara nyt huudossa.. <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_biggrin.gif">
<BR>
<BR>Eepissä oli se mielenkiintoinen puoli silloin keväällä 1995, että mies teki ihan tolkuttomasti virheitä, mutta ikinä ei omissa soinut. Taisi Eepi olla jopa +/- tilaston paras Suomen joukkueessa.
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: Henkka 2001-03-14 19:45 ]</font>
 

Waltz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämän viestiketjun vois jo katkaista. Ettei tarvitse lukea hienon kiekkoilijan häpäisyä. Varmaan oli ironinen heitto tuo ensimmäinen, johon itse odotin suurempaakin tyrmäystä. Mutta kuitenkin. Totuus on että Eepi pelaa huippukautta taas!, eikä hänen nykykuntoaan voi kuuna päivänä verrata vaikkapa Niemiseen. Toinen surffaa, toinen pelaa lähes virheettä pelistä toiseen vetäen keskitason joukkuetta välillä jopa perässään. Tämä on totuus, pidittepä Eepistä tai ette. Lukkoikoni, kentällä ja pukukopissa ja olen siitä ylpeä. Jos 28-vuotias Eepi pelais tällaista peliä, niin maajoukkuekutsu olisi itseoikeutettu. Pelitasosta huolimatta valinta nyt maajoukkueeseen ei palvelisi kenenkään etua. Piste.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Waltz on oikeassa, meidän kaikkien pitäisi pystyä analysoimaan pelaajia ja joukkueita kylmän vileesti eikä vain heitellä rapaa.
<BR>
<BR>Eepi todella pelää hienoja pelejä, mättää välillä maaleja, pitää oman tonttinsa puhtaana ja joukkuehengen korkealla. Ei ihme, että Tiho sanoi viime keväänä kesälomien koittaessa, että Eepi tarvitsee nyt vain lepoa ja rauhaa, tietäen, että mies hoitaa kesäharjoittelun ja kuntonsa säntillisesti.
<BR>
<BR>Mutta en täysin tyrmäisi Eepiä maajoukkueeseen, riippuu paljon siitä mitä pakkeja sinne saadaan. Jos täällä pelaavista pitäisi valita 5-6 parasta, ottaisin Eepin mukaan. Totta tosin on, että potku alkaa hidastua, mutta kaikella ystävyydellä ilvesläiset, onhan siellä keikkunut tuo Raipekin.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
ei todellakaan valita pisteiden perusteella, muutenhan jan latvala olisi ollut ylivoimainen valinta kisoihin. eipä jan kyllä niin huonosti ole pelannut ettei maajoukkuekutsua johonkin turnaukseen olisi voinut antaa mutta eipä niissä käynyt ketään pelicaaneista. mutta odottakaahan pari vuotta, henri laurila on tulevaisuuden pakki, nousee varmasti maajoukkueeseen.
<BR>
<BR>ei hämäläistä nyt kuitenkaan kisoihin, ikä painaa ja vaikka peli kulkee niin taatusti löytyy nälkäisempiäkin pakkeja kisoihin.. [addsig]
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös