Eduskuntavaalien tulosilta – seuraa näitä

  • 112 929
  • 2 109

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Onhan se kivaa jos Hjallis saa yhden kaverin eduskuntaan, ei tarvitse yksin edustaa Liike Nyt:iä
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Sannalla kyllä takki kääntyi heti, kun nyt oltiin niiin valmiita kaikkeen yhteistyöhön muiden kanssa. Viimeiset pari kuukautta sanoma on kyllä ollut hieman toisenlainen.
Marinia taitaa kammottaa pelkkä ajatuskin oppositiosta. Mielenkiintoiset hallitusneuvottelut tiedossa. Kuinka paljon demarit ovat valmiita luopumaan periaatteistaan ja kuinka paljon kokoomus voi antaa periksi, se jäänee nähtäväksi. En edelleenkään usko, että persut pääsevät hallitukseen.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, mutta Marinin nosto parhaaksi PM:ksi vaatii kyllä käsittämättömän vahvat lasit.

Mikäli SDP meinaa jatkaa hallituksessa, joutuvat kyllä syömään vaalilupauksensa isosti. Ei voi millään usko, että Kokoomus lähtisi hallitukseen toteuttamaan demarien talouspoliittista linjaa.

En tykkää kenestäkään noista kolmesta mutta vähiten huono on Marin.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
JOS maikkarin ennusteen mukaisesti demarit tämän veisi niin jännä nähdä onko Keskustalla selkärankaa pysyä tällä kertaa sanansa takana, vai oliko se vain gallup -tulosten perusteella mediapeliä Kokoomuksen suuntaan.
Kepu ja selkäranka, vastaus löytyy kysymyksestäsi.
 

Lehmussaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Rangers, TPS
Kertoo lähinnä siitä, että ovat rehellisempiä eivätkä lupaile asioita joita on täysin mahdotonta toteuttaa äänten toivossa, kuten SDP on tehnyt. Suomen populistisin puolue. Toimii näköjään edelleen. Vappusatasesta ei opittu.

Noh, ehkä seuraavat 4 vuotta menee paremmin.
No nyt vitsin murjaisit :D Suomen populistisin puolue on kyllä jossain ihan muualla. Faktantarkistuksissakaan ei ole kovin hyvin kyseinen puolue pärjännyt.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Demareilta oiva veto tehdä blokkivaalit. Kärsijöinä sitten vihreät ja vasemmistoliito. Seuraavaksi sitten YLEn ennuste, joka on jo aika lähellä lopullista. Vahvasti näyttää siltä, että Orpo lähtee muodostamaan hallitusta. Ei käy kyllä kateeksi, vaikeaa tulee.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Korpeaa tuo Hjalliksen poppoon noinkin korkea prosentti. Kuka heitä äänestää? Olisivat antaneet äänensä ennemmin Liberaaleille, joilla on selkeä vaihtoehto.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Kepu kannattaa jättää ihan kunnialla oppositioon. Neljä vuotta siellä tekee heille pelkästään hyvää.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Sinipunaa pukkaa, totutelkaa jo siihen.
Kumpi syö sanansa. Kokoomuksen tai Demareiden äänestäjät pettyvät. Siinä mielessä olen kusipää, että Marin valtiovarainministerinä kertomassa miljardi leikkauksista olisi jotain mitä haluaisin nähdä ja etenkin se, miten marinistit sen kääntää Marinin voitoksi.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Alkaa Hjalliksella olla Liike Stop. Täysin hyödytöntä tussuttelua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös