Eduskuntavaalien tulosilta – seuraa näitä

  • 113 005
  • 2 109

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tylsää seurata nykyisin politiikkaa, kun ei jaksa enää triggeröityä mistään. Nuorena oli kaikki villimpää. Kävi miten kävi, Suomi jatkaa maailman top5 hyvinvointivaltiona.
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka tulosta ja voittajaa ei ole vielä julkistettu, niin pakko mainita tänne että olen hyvin pettynyt kyllä Suomen kansaan että tällaisen hallituskauden jälkeen vielä Demarit kamppailevat voitosta, ja ovat siinä vielä tällä hetkellä kiinni. 23,5k ääniä Marinille. :D Tytti Tuppuraiselle +5,5k vaikka laukoo tuolla uutisiin ''oma kansa ensin ajattelutapa on haitallista''.

Huhhuh...

Se on hämmentävää, mutta kertoo kuinka kuistilla kansalaiset on.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sannalla kyllä takki kääntyi heti, kun nyt oltiin niiin valmiita kaikkeen yhteistyöhön muiden kanssa. Viimeiset pari kuukautta sanoma on kyllä ollut hieman toisenlainen.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
(ennakko)-kansa on puhunut ja ainakaan vihreätarvot eivät ole olleet ensimmäisenä mielessä, kun heillä lasku on suurinta.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvä ja huono. Orpo tai Purra olisi huonompi vaihtoehto.
Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, mutta Marinin nosto parhaaksi PM:ksi vaatii kyllä käsittämättömän vahvat lasit.
Niin. SDP ei tietenkään joudu mitään leikkaamaan kun muodostaa Kokoomuksen kanssa hallituksen, vaikka Kokoomukselle on kynnyskysymys talouden tasapainottaminen. Eikä SDP:llä ole lainkaan vipuvartta, pienintäkään.
Mikäli SDP meinaa jatkaa hallituksessa, joutuvat kyllä syömään vaalilupauksensa isosti. Ei voi millään usko, että Kokoomus lähtisi hallitukseen toteuttamaan demarien talouspoliittista linjaa.
 

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Sannalla kyllä takki kääntyi heti, kun nyt oltiin niiin valmiita kaikkeen yhteistyöhön muiden kanssa. Viimeiset pari kuukautta sanoma on kyllä ollut hieman toisenlainen.
Eiköhän siinä lähinnä lämmitelty välejä Sinipunaa varten. Persujen kanssa Demareilla ei ole mitään halua pistää hynttyitä yhteen.
 
Päivärinta on sekä fiksu että näyttävä, joten hänen tekemisiään on kiva seurata tulevalla kaudella. Poutala taas...on hieman raskas.
Uskon samoin Päivärinnasta saatavan hyvän parlamentaarikon. Ja ihan samaa mietin hetki sitten Poutalasta.
 

ijuka

Jäsen
No mitä se kertoo vaihtoehtojen tasosta? Aika paljon mielestäni.
Kertoo lähinnä siitä, että ovat rehellisempiä eivätkä lupaile asioita joita on täysin mahdotonta toteuttaa äänten toivossa, kuten SDP on tehnyt. Suomen populistisin puolue. Toimii näköjään edelleen. Vappusatasesta ei opittu.

Noh, ehkä seuraavat 4 vuotta menee paremmin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös