Noniin, ihan hyvähän tuo oli että Schultz valitsi Oilersin. Ja Smythin, Hordichukin sekä Danisin sopimukset olivat ihan jees. Varsinkin Smythin sillä olisihan se taas ollut aika farssi jos hänelle ei jatkoa olisi tehty. Mutta on tuossa vielä tekemistä.
Viime kauden toiseksi huonoimpaan joukkueeseen on nyt saatu uusina kavereina kesän aikana puolustukseen Schultz ja hyökkäykseen Yakupov. Eli vaikka ihan hyviä lisäyksiä ovatkin, niin pelkästään noilla ei taideta pudotuspeleihin mennä. Vaatii siis tasonnostoa isolta osalta joukkuetta ja siihen toivottavasti auttaa uusi valmentaja.
Maalivahtipeli on edelleen kysymysmerkki. Dubnykilla toivottavasti lähdetään liikkeelle ja sitten Khabby tai Danis tuuraa tarvittaessa. Nyt on sitten Dubnykinkin oltava iskussa heti syksystä.
Hyökkäyksessä on kahteen ekaan ketjuun vähän liikaakin tunkua, joten jonkun tehot tulevat kärsimään pienemmän peliajan takia. Kahdessa alimmassa ketjussa on kokeneiden kavereiden (Belanger, Eager, Horcoff, Jones...) parannettava paljon.
Isoin kysymysmerkki on kuitenkin edelleen puolustus. Smid ja Petry pelasivat aika huikean kauden ja lähtevät odotusarvoisesti varmaankin ykkösparina kauteen. Smid on jo kokenut kaveri ja pelaa sellaista roolia, että uskon hänen pitävän hyvin tasonsa, mutta Petrystä ei oikein vielä tiedä. 1,5 kautta vasta NHL-kiekkoa hänellä takana, joten ei voi vielä tietää miten hyvin taso pysyy. Nick Schultz pelasi hyvän kevään Oilersissa ja uskon myös hänen kokeneena kettuna pitävän tasonsa. Nuoremman Schultzin kohdalla ainakin hype on hurjaa ja kaikki vaikuttaa hyvältä, mutta en laske hänen varaansa mitään ennenkuin on osoittanut tasonsa myös NHL:ssä. Whitney on iso kysymysmerkki. Jos jalka on kunnossa, niin voi olla ykkösparin kaveri, mutta sillä pelillä ja liikkeellä mitä viime vuonna esitti, niin maksimissaan kolmoseen. Sutton täyttänee sitten kolmosparin ja seitsemäntenä pakkina on Peckham tai Potter.
Hyviä liikkeitä siis tehty, mutta vielä on töitä jäljellä. Edelleenkin yrittäisin hankkia ykkösparin pakkia ja alempiin ketjuihin kokenutta laituria.