Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers (2.) – San Jose Sharks (3.), Pacific 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Zoidberg, 11.04.2017 klo 14.59.

 1. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Oilersin edellisestä pudotuspelirupeamasta niin pitkä aika, ettei ole ehditty oppia näitä "uusia" kotipelijärjestyksiä? =)
   
 2. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Kiva turpasauna, mutta tällaisen löylytyksen aikana saa aina pelätä omiensa puolesta, kun vastustaja on noin junnupitoinen. Junnut siellä turhautuvat helpommin ja se voi sitten näkyä ylilyönteinä kuten saksalaisen muodikas skrebapiiska. Myös Oilersin supertähti vaikutti turhautuneelta, kun yritti irroittaa Couturen pään hyökkäysalueella ja pistäessään muutaman ylimääräisen poikkarin kulmaväännössä. Sinänsä hyvää peliä tämä poikkarimeininki, itse näen sen osana kulmavääntöä, mutta viimeinen isku näytti tulevan ikävän lähelle niskaa ja siinä vaiheessa homma onkin eri.

  Tietenkin eniten tässä pelkäsin että kenet Lucic vie paareille, mutta jostain syystä mörkö piti tunteensa kurissa.

  Seuraava peli meneekin sitten tasaisissa merkeissä. Kumman vuoro ottaa nollapeli? Ennustan 0-0 ja toisessa jatkoerässä riparimaali.
   
 3. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mitäs tapahtui aamujäillä?
   
 4. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  San Josen vahtimestari piti hallin pimeänä kun Edmonton saapui aamujäille.
   
 5. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Melko lapsellista touhua. Melkein toivoisin että Sharksille räpsähtää tuosta sakot.

  En ihmettelisi jos Sharks tulisi tämän voiton jälkeen seuraavaan peliin takki auki.
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2017 klo 16.19
 6. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Edmonton oli mennyt aikaisemmin aamujäille kuin oli sovittu aikatauluihin. Olisivat sovittuun aikaan aloittaneet niin olisi saattanut saada valoakin halliin.
   
 7. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  =D

  7-0.

  Alkaakohan nuo Edmontonin "kovat pelimiehet" kuten McDavid ja Draisaitl joskus pelaamaan niitä pelejäkin? Kaksi pistettä neljään peliin tähtimieheltä, ei mennä päätyyn noilla suorituksilla. Tuntuu keskittyvän lähinnä vastustajan vahingoittamisyrityksiin tuo lapsi-McDavid.
   
 8. J.J.Jasper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Nuoret maksavat vielä oppirahojaan ja olivathan Jumbo-Joe, Marleau ja Pavelski myös aika saamattomia useissa nuoruusvuosien play off-sarjoissaan.
   
 9. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Eivät sentään ikinä lähteneet toisten miesten kasseja keihästämään.
   
 10. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Minäkin lueskelin, että aamujää-episodin takana oli vain erehdys. Paksut otsikot vieneet joitakin mukanaan.
  Jos kuitenkin Sharksin toimintaa haluaa arvostella, niin oliko se fiksua mainostella laidoissa "GO NUTS!!" Oilersin vaihtopenkin edessä samaan aikaan, kun Draisaitl käveli suihkuun. Itse junttina naureskelin jutulle, mutta sitten taas niin.

  Kärkiäijät heräsi ja kasa tärkeitä onnistumisia. Ylivoimakin tuotti tulosta, taidolla ja tuurilla. Peten ketjulotolle iso peukku. Yhtäkkii luottoo on taas tekemiseen. Yhtä vuoristorataa kyllä ollut tämä sarja.
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2017 klo 09.49
 11. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Lainaus:
  Käytäntö on se, että kotijoukkueen klo 10:30 tjsp aamujäiden jälkeen jää ajetaan ja on sen jälkeen vierasjoukkueen käytössä. Särjillä on ilmeisesti kuitenkin budjetti niin tiukalla, että oli tarve säästää sähköä, eikä valoja saatu päälle edes pyynnöstä.

  Tuo on niin käsittämätöntä paskaa, että ihan turha sössöttää erehdyksestä. NHL:ssä pelataan jtn tuhat ottelua vuodessa ja on pelattu jo aika monta vuotta. Jotenkin käsittämätöntä, että koskaan aiemmin tähän kivikautiseen traditioon ei ole tullut säröjä. Edes köyhässä ja kipeässä San Josessa ei ole ollut aikaisemmin tarvetta sammuttaa valoja. Ei myöskään ennen ole tapahtunut niin, ettei vuorossa ole ollut yhtään vaksia, joka tietäisi mistä hallin valot saa päälle.
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2017 klo 19.25
 12. Gubar Jäsen

  Lainaus:
  Nyt meni ohi? Oliko tämä viesti kirjoitettu siis tänään? 7-0 matsin jälkeen?
   
 13. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Kyllä ne valot saatiin sinne päälle pienellä viiveellä. Ei tarvinnut koko reeniä valoitta. Ja kyllä, valot on ajastettu.
   
 14. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Ihan parasta, kun Sharks jo organisaationa pääsee internetasiantuntijoiden ihon alle näin hyvin, ei tarvii ite tehdä enää mitään =D

  Hyvin pelattu, Sharks. Hyvin pelattu.
   
 15. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Hieno kasvojenpesu tiistaisen rökäletappion jälkeen, yhden voiton päässä jatkopaikasta. Ja ennen kaikkea upea nousu kahden maalin takaa rinnalle ja jatkoajalla ohi. Sharks ei varmasti ole vielä viimeistä sanaansa sanonut. Sarja on huomenna katkolla San Josessa.
   
 16. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Taisi olla pelkkää munkkia tuo Sharksin 7-0 voitto. Alkoi lapsetkin näyttämään setämiehille, kuinka pelataan peliä nimeltä jääkiekko.
   
 17. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Sarja pakettiin 3-1-vierasvoitolla. Draisaitlin läpiajomaali meni jälleen kerran Jonesin längistä ja melkeinpä heti perään Slepyshev pisti Jonesin kainalosta 2-0-osuman. Sharksilla oli huonoa tuuria, kolmannessa erässä taisi kiekko käydä neljästi tolpassa tai ylärimassa. McDavid viimeisteli loppulukemat tyhjiin. Seuraavaksi sitten kakkoskierroksella vastassa Ducks.
   
 18. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Hyvän hulinan tosiaan sai vielä San Jose aikaan kolmannessa erässä ja Pavelskin yllättävä rysty meni yläriman kautta tolppaan. Ei kovin kauas jäänyt tasoitus, mutta parempi joukkue jatkoon jatkaen lännen ylläreitä.
   
 19. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  No nyt konkarit näyttivät kuitenkin kokemuksellaan Oilersin märkäkorville kaapin paikan. Ehkä McDavidin ja Draisaitlin aika tulee sitten myöhemmin ja hekin pääsevät vielä joskus nauttimaan pudotuspelisarjan voitosta.
   
 20. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Ei näy tuttuun tyyliin @vilpertti ä täällä kommentoimassa tällä hetkellä. :D

  Olisi veikeä tietää, että mitä oikein tapahtui, kun noiden poikien kai piti opetella pelaamaan, ennenkuin alkaa isotella kokeneille playoff-parroille...

  edit. Ei kun joo, fiksuna miehenä antoikin kommenttinsa jo etukäteen.

  Lainaus:
   
 21. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  Onnea Oilersille, ansaittu pääsy toiselle kierrokselle.