Edessä kesä, miltä näyttää rosteri..

  • 42 010
  • 339

theref

Jäsen
Viestin lähetti Allu79
Skyttä on itse ratkaisunsa tehnyt keväällä, ja Saipa on näiden päätöksien myötä markkinoilta etsinyt Skytän roolin täyttäjän.

Korjataan, "SaiPa teki päätöksen..."

Skyttä on perus-SaiPa, mutta ikävä kyllä tuo Skytän pelipaikka on jo aika pitkälti varattu tällä hetkellä kasassaolevassa joukkueessa.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Viestin lähetti aHab
- - -
Skyttä vahvistaisi SaiPaa.

Arvostamani aHab the Arab taitaa nyt kyllä unohtaa sen pikku jutun, että joskus aina aika ajaa kunkin pelaajan kohdalla ohi. Se on aika lailla taitokysymys osata antaa periksi ajoissa. Skyttä ei todellakaan vakuuttanut Kerhossa, enkä oikein näe enää varsinaista roolia SaiPassa. Edes nuorten kouluttajana.

Vuosi divarissa ja hokkarit naulaan, ellei sitten valmennushommat kiinnosta.
 

theref

Jäsen
Viestin lähetti fiftyeight
Vuosi divarissa ja hokkarit naulaan, ellei sitten valmennushommat kiinnosta.

Liiga, ulkomaat tai hokkarit naulaan, uskoisin että siinä on järjestys Skytän kohdalla. Opiskeluja Joensuun yliopistolla on jäljellä noin vuoden verran ja sitten olisi Skydellä maisterin paperit kourassa. Tokihan on mahdollista yhdistää viimeinen opiskeluvuosi Jokipojissa ja Suomi-Sarjassa pelaamiseen, mutta jotenkin en siihen oikein jaksa uskoa. Tai mistä sitä tietää? Luulisin vain gradunkin vaativan aika paljon työtä.
 

Warre

Jäsen
Skyttä

Ajattelin jo tässä aikaisemmin pienenä kevennyksenä väläytellä Skytän pelaamista jälleen (edellisen kerran 95-96 kaudella) Jokipojissa, jos try-out pesti ei tuota tulosta ja Saipankin kiinnostus mieheen näyttää olevan nollatasoa. Kiinnostavaa nähdä, minkälaisen ratkaisun mies meinaa tehdä.

Jokipojissa on kuitenkin jo viisi täyttä kentällistä, ja peli on hyvässä kuosissa jo kauden tässä vaiheessa, joten tiukkaa tekisi mahtua pelaavaan kokoonpanoon...tähän vapaavalintainen hymiö. Kyllä todellisuudessa Skyttä olisi todella hyvä vahvistus vetämään katsomoon edes vähän enemmän sitä porukkaa, joka siellä lähes vuosikymmen sitten istui ja ilmeisesti hieman kannustikin joukkuetta. Ja kävihän J. Hemminki myös kaudella 00-01 surffaamassa kolme ottelua mestistä tuoden parisataa uteliasta lisäkatsojaa halliin. Tullaanko asemalle vastaan?
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Viestin lähetti fiftyeight
Arvostamani aHab the Arab taitaa nyt kyllä unohtaa sen pikku jutun, että joskus aina aika ajaa kunkin pelaajan kohdalla ohi.

Niinhän sitä amatööri saattaisi luulla. Vaan sillähän ei ole minkään valtakunnan merkitystä vakuuttiko Skyttä Kerhossa vai ei. Kerho on Kerho ja SaiPa on SaiPa. Jos on pelityyleistä puhe niin joku näppärä saattaa havaita joitain pieniä vivahde-eroja näiden välillä.

Skyttä on pelimies parhaassa iässään. Skyttä on SaiPa.
 
Viimeksi muokattu:

Aviator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme SaiPa
Juu, siis kyllähän se niin on että Skyttä kyrmyniska alias Skyde SaiPan ilmentymä. Armoton taistelu, vääntäminen, periksiantamattomuus tahtomaaleineen kaikkineen on johtanut siihen että monet vuodet on Skyde ollut yksi yleisön suosikeista.

Mielelläni antaisin Skydelle sopparin, vaikkakin vääntäjäosasto onkin täytetty. Immonen-Kauppinen-Skyttä mielestäni toimi muutama vuosi takaperin mukavasti ja olisi toki kokeilemisen arvoinen 2/3 kentälliseksi :)

No toki tilannehan on se, että kovaluinen kanukkipakki olisi toivelistalla numero 1 ja viimeistään lokakuussa puolenvuoden pesti, jos rahaa ei enempään ole jäljellä.
 

Pioneer

Jäsen
Jos Skytän hinta ei tekisi mahdottomaksi sen yhden huippuvahvistuksen palkkaamista, niin sitten asia olisikin jo aivan toinen. Mistään mitään tietämättä veikkaan kuitenkin, ettei SaiPan pelaajabudjetissa ole tilaa tälle veteraani-ikäiselle Iki-SaiPalaiselle SEKÄ sille rapakon takaa hankittavalle todelliselle vahvistukselle. Näistä kahdesta vaihtoehdosta katson mielummin sen kääntämättömän kortin.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Pioneer
Näistä kahdesta vaihtoehdosta katson mielummin sen kääntämättömän kortin.

Olen samaa mieltä ! Jos Saipaan vielä hyökkääjiä hankitaan niin niiden pitäisi olla kyllä todellisia vahvistuksia, koska hyökkääjiä on nytkin jo aika paljon ja nuorille toivoisi kuitenkin tulevan peliaikaa. =) Kehitystä ei tapahdu jos ei pääse pelaamaan. =/

Skyttä ollaan nähty. Parhaimmillaan se kaveri sytyttää kyllä porukan, mutta viime kausi jo osoitti että alkaa vissii kaverilla jo vauhti hidastua. Jos tämä tilanne olisi ollut edessä aiemmin, niin tilanne olisi ehkä toinen. Nyt kuitenkin SaiPassa vääntäjien paikat on täytetty (Hirvonen, Nielikäinen, Kauppinen).

Toivon kuitenkin että Skyttä paikkansa löytää koska monelle joukkueelle hänestä olisi varmasti vielä paljonkin apua.
 

Aksu

Jäsen
Joo. Skyttä teki sopimuksen HPK:n kanssa, joten sen spekuloinnin voi lopettaa.

Ilkka kertoili pelaajatilanteesta Lappeenrantalaisessa. Meillä ei siis hänen mukaansa ole varaa hankkia uusia pelaajia syksyllä mikäli pelaajia ei siirry samaan aikaan pois. Toivottavasti toimisto nyt saa yritysrahoituksen kuntoon, jotta mahdollisuus hankintoihin tulisi. Nyt ei näköjään sitä korttia ole käännettävänä.
 

194800

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPV
Skyttä palaa vielä SaiPaan !

Ennen joulua Mika pelaa jo "keltapaidoissa". Kuviohan on seuraava: Ilkan mukaan pelaajabudjetti on jo käytännössä täynnä, mutta pelaajaliikenne kulkee jatkossa seuraavalla tavalla; kun jo alkukauden menestymättömyyden takia joudutaan luopumaan parista kalliimman hintaluokan pelaajasta, jää rahaa paikata budjettia ja voidaan palkata edullisempia "sarjajyriä" (esim. vain kahden kuukauden sopimuksen HPK:hon saanut M:Skyttä). Kyllä oli mieltä ylentävää muutenkin lukea tj:n kausinäkymiä ja tavoitteita tulevan kauden alla.
Hyvältä näyttää: SaiPa on formuloiden Minardi !!!
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kovasti pessimistisesti tuntuu porukka täällä jälleen suhtautuvan joukkueemme mahdollisuuksiin. Ilin pääkin on jälleen pölkyllä. Ei siis mitään uutta auringon alla.

Itse ikuisena optimistina marssin huomenna "huikeaan" kotiLUOLAAMME pää pystyssä ja toivoa täynnä. Mielestäni SaiPalla on realistiset mahdollisuudet taistella paikasta kympin sakissa.

Valitettava tosiasia on että hallitilanteemme on surkea. Se on kuitenkin asia, jonka kanssa TÄLLÄ HETKELLÄ koko seuran sidosryhmineen on elettävä. Se että täällä ruikutetaan tilanteen surkeutta ja puretaan kiukkua toimitusjohtajaan, joka kuitenkin tekee niska limassa töitä seuran eteen, ei ainakaan paranna tilannetta.

Haluan uskoa, että kaupunginhallitukselta löytyy sen verran järkeä, ettei se tuhoa sitä pitkäjänteistä työtä, jota SaiPassa on tehty vuosia, vaan hoitaa tuon halliasian kuntoon.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Birkku
itse ikuisena optimistina marssin huomenna "huikeaan" kotiLUOLAAMME pää pystyssä ja toivoa täynnä. Mielestäni SaiPalla on realistiset mahdollisuudet taistella paikasta kympin sakissa.

Samat sanat ! =)
 

Vaicci#63

Jäsen
Ehkä olisi oman ketjun voinut pistää, mutta tänne nyt päädyin.
Eli SaiPahan metsästi tuota Tapparan Descoteauxia (muistaakseni) kesällä, ja nyt miehelle etsitään uutta seuraa...
 

theref

Jäsen
Viestin lähetti Vaicci#63
Eli SaiPahan metsästi tuota Tapparan Descoteauxia (muistaakseni) kesällä, ja nyt miehelle etsitään uutta seuraa...

... Ja SaiPalla on rahat tiukassa ja Discotöö on keskenkuntoinen ja hidas ja ja ja ...

Onko SaiPalla todella tarvetta tällaiselle miehelle jonka toinen joukkue laittaa keskenkuntoisena pois? Keväällä olin innoissani, nyt lähinnä pelkään pahinta.

Uskon että pelkään pahinta ihan turhaan, ei tule SaiPaan.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Minä taas kannattaisin Descoteauxin hankintaa.
1. Miehellä on kykyjä, ei hänestä muuten moni seura olisi ollut keväällä kiinnostunut.

2. Ei ketään voi tuomita kuuden liigaottelun ja parin harkkapelin perusteella.

3. Hän on keskenkuntoinen. Otteet voisivat parantua kun mies lyötäisiin SaiPassa kuntoon.

4. Täällä saisi niin paljon peliaikaa, että onnistumisiakin tulisi helpommin, itseluottamus kasvaisi, ketsuppipullo auki jne...

Ja 5. Meillä on niin surkea pakkikalusto että pakko tänne on jotain saada.

No ei hän kyllä SaiPaan tule, että sikäli turhia perusteluja. Toivottavasti kuitenkin se uusi pakki tulee kohta.
 

Hannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitään mielikuvaa "Diskoteekin" kyvyistä minulla ei ole. Johtuisikohan siitä, että en sekuntiakaan häneen pelaamistaan nähnyt? Sen verran kuitenkin vilkaisin statseja, että vasempana pakkina mies on Tapparassa pelannut ja kätisyydeltään leftin mies.

Leftin miehiähän meillä on jo yllin kyllin (Pursi ainoa rightin mies), joten tälle kätisyyspuolellekaan "Diskoteekki" ei toisi lisää tasapainoa, erityisesti yv-pelaamista ajatellen. Mutta onhan se fakta niin, että jos ja kun joku pakki hankitaan, niin eihän tämä kätisyysasia ole se tärkein kriteeri miestä valittaessa, vaan ne pelilliset ominaisuudet.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuskin tulee Desco tänne ja tuskin tulee ketään muutakaan kanukkipakkia tällä kaudella. Kaarnan puheiden (mitä minä ainaskin ymmärsin) mukaan uusien pelaajien hankinta tulee kyseeseen vain jos tulee a) loukkaantumisia tai b) joku pelaaja osoittautuu muuten kyvyttömäksi. Lisäystä pakkikalustoon ei siis tule siitä yksinkertaisesta syystä että rahaa ei ole.

Eli se siitä.
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos pakki-tai hyökkäyskalustoa paikataan jollain "kanukkivahvistuksella", niin eiköhän se tapahdu aikaisintaan lokakuussa ( ulkomaalainen, alle 6 kk., Suomen verotus).
 

Mammutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Blackhawks,Cam Neely, Timo Peltomaa
Vänttinen Kookoo:hon

Vaihteeksi tälläinen uutinen.. Pidän asiaa hyvin positiivisenä siirtona. Muutama "kova" peli viikon aikana toivottavasti hyvällä jääajalla ei varmasti ole pahasta. Junnuissa peli on näyttänyt kulkeneen hyvin ja tasoa ylempänä käväisy on hyvä porkkana eteenpäin.
Viikon reissu on ihan hyvä juttu.
 

Aksu

Jäsen
Re: Vänttinen Kookoo:hon

Viestin lähetti Mammutti
Vaihteeksi tälläinen uutinen.. Pidän asiaa hyvin positiivisenä siirtona. Muutama "kova" peli viikon aikana toivottavasti hyvällä jääajalla ei varmasti ole pahasta. Junnuissa peli on näyttänyt kulkeneen hyvin ja tasoa ylempänä käväisy on hyvä porkkana eteenpäin.
Viikon reissu on ihan hyvä juttu.

Tämä on hyvä asia. Vänttinen pärjää junnuissa hyvin ja sen jo tiedämme. Kokemusta ukkojen peleistä puuttuu ja mikäs sen hankkimiseksi on parempi paikka kuin mestis.
 

theref

Jäsen
Re: Re: Vänttinen Kookoo:hon

Viestin lähetti Aksu
Tämä on hyvä asia. Vänttinen pärjää junnuissa hyvin ja sen jo tiedämme. Kokemusta ukkojen peleistä puuttuu ja mikäs sen hankkimiseksi on parempi paikka kuin mestis.

Ja heti ensimmäisessä pelissään Vänttinen kävi heittämässä KooKoon voittomaaliksi jääneen toisen maalin. Hienoa!
 

Aksu

Jäsen
Re: Re: Re: Vänttinen Kookoo:hon

Viestin lähetti theref
Ja heti ensimmäisessä pelissään Vänttinen kävi heittämässä KooKoon voittomaaliksi jääneen toisen maalin. Hienoa!

Tänään saaliiksi tarttui yksi syöttöpiste ja parhaaseen mahdolliseen paikkaan eli ottelun ainoaan ja täten myös voittomaaliksi jääneeseen osumaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Raportin mukaan tuo Vänttisen syöttöpinna tuli 100-0 voitetusta aloituksesta. Ja se debyytin maali oli kyllä errrrittäin komiaa katseltavaa. Mutta varmaan sama "vika" kuin Sompilla. Käyttöä ei ole kuin kiekolliseen rooliin, ja sitä ei SaiPasta noilla eväin ole vielä tarjolla.
 

Pioneer

Jäsen
Viestin lähetti Everton
Mutta varmaan sama "vika" kuin Sompilla. Käyttöä ei ole kuin kiekolliseen rooliin, ja sitä ei SaiPasta noilla eväin ole vielä tarjolla.

Onkohan todellakin näin ? Itse olen nähnyt Vänttisen jokusen kerran tositoimissa ja mieleen on painunut kuva hyvän tasapainon omaavasta ja pienestä koostaan huolimatta laitojen lähellä hyvin pärjäävästä pelaajasta. Työmoraalikin on näyttänyt olevan ihan riittävän kova hyökkäyksistä puolustamaan menoa varten.

Mielenkiinnolla kuulisin Vänttisen ominaisuuksista paremmin tietävien analyysin tästä kenties jo ensi kaudella vakituisesti SaiPan paidassa viilettävästä Savonlinnalaispelaajasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös