Eastern Conference Semifinals: Toronto-Philadelphia

  • 5 943
  • 42
Revanssimieltä ilmassa - Philadelphia ja Toronto kohtaavat viime vuoden tapaan. Toronto on varmasti vieläkin sisuuntunut tavasta, jolla viime vuoden puolivälierät menivät, eivätkä varmasti anna Philadelphian enää toistamiseen pudottaa Vaahteran Lehtiä mestaruustaistelusta.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet neljä kertaa, joista Philadelphia voitti kolme. Näissä kolmessa ottelussa tehomiehinä toimivat Michal Handzus (3+3), Mark Recchi (0+5) sekä John LeClair (2+3). Kim Johnsson keräsi tehot 2+2, mutta hän on todennäköisesti sivussa ainakin avausottelusta torstaina alkavasta sarjasta. Johnsson sai New Jersey -sarjan katkaisseessa viimeisen pelin avauserässä kiekon oikeaan käteensä ja hiusmurtuma pitää hänet toistaiseksi sivussa. Jo ennestään Desjardinin poissaolo heikentää Philadelphian pakistoa hieman, mutta Johnsson ei viivy sairastuvalla kuin korkeintaan kaksi viikkoa. Seurajohto seuraa tilannetta kuitenkin päivittäin, ja Johnsson saatetaan nähdä tositoimissa jo hyvinkin pian. Näin suomalaisittain Johnssonin puolustajan paikkaa tuuraamassa onkin nähty hieman yllättävä henkilö - Sami Kapanen.

Kuten jääkiekkossa aina, otteluttomalla tauolla on aina kaksi merkitystä. Philadelphia pelasi edellisen pelinsä siis lauantaina, joten ennen torstain koitosta heillä on ollut kokonaiset neljä päivää aikaa huilata ja valmistautua. Toronto vastaavasti mittelöi Ottawaa vastaan vielä tiistai-iltana. Kumpi siis ottaa ohjat käsiinsä torstai-iltana kiekon pudotessa jäähän - näkyykö Philadelphian otteluissa tämä pienehkö tauko, painaako Toronton pohkeissa rankka ottelusarja?

Philadelphian ja Toronton ottelut ovat olleet jo vuosien ajan kiihkeitä kamppailuita, joista ei ole koskaan puuttunut jännitystä eikä sykettä. Laidat ryskyvät ja vauhtia riittää - sitä on mitä odotettavimmin luvassa myös jälleen torstaista lähtien.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Selvää on, ettei Leafsin vastus Ottawan jälkeen Flyersin muodossa ainakaan heikkene. Belfourillakin tulee olemaan hankalampaa, sillä Philadelphian miehet ajavat maalille aivan eri intensiteetillä kuin Senatorsin kaverit. Toiveita tietenkin herättää se, että niin Sundinista kuin Nolanistakin on puhuttu pelikuntoisina jo tämän ottelusarjan aikana, mutta etteivät nämäkin puheet jää vain toiveiksi?

Helppoa ei tosin tule olemaan Flyersillakaan. Sami Kapanen on viime päivien harjoituksissa pelannut puolustajana, joten alakerran loukkaantumiset tuntuvat koettelevan joukkuetta. Lisäksi maalivahti Esche on kysymysmerkki - hän pelasi hyvin New Jerseytä vastaan, mutta kestääkö pää ja kantti panosten kasvaessa (tätä pelkoa ei Belfourin suhteen onneksi tarvitse tuntea).

Veikkaukseni on se, että ensi yönä sarjan ensimmäisessä ottelussa levännyt Flyers antaa Leafsille selkäsaunan (tyyliin 5-1), mutta tämän jälkeen sarja tasoittuu, ja tulemme näkemään vauhdikasta ja fyysistä peliä - molemmin puolin. Toronton kivat pojat (Roberts, Domi, Tucker...) nauttivat pelatessaan Philadelphian kaltaista joukkuetta vastaan. Virallinen veikkaukseni on se, että Toronto menee jatkoon voitoin 4-2. Epävirallinen veikkaukseni on vain minun ja jääkiekkojumalien välinen asia, mutta paljastettakoon siitä sen verran, että uskonpuutteesta minua ei voi senkään perusteella syyttää.
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Phillylle ensimmäinen osuma.

Ansaittu voitto, huolimatta Belfourin loistavasta taistelusta. Ilman häntä peli olisi voinut päättyä paljon rumemminkin.
 

hihhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos joku näki matsin, niin kertokaa oliko Kapanen oikeasti kentän paras? Hiukkasen epäilyttää, etteikö mukaan olisi lipsahtanut ihan hitusen pelipaikkalisää, kun tähtiä valittiin. Oli miten oli, hattua pitää nostaa miehelle, joka pystyy tuolla tasolla pelaamaan vieraalla pelipaikalla.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Ei se paikka ihan outo ole Samille. Pelannut paljonkin yv:llä pakin paikkaa ja muistaakseni ennenkin paikkaillut muutenkin sillä paikalla. Nöyrä ja monipuolinen pelaaja. Juuri tuollainen pelaaja pitäisi olla jokaisessa joukkueessa. Loukkaantumisten iskiessä voi korvata lähes mitä tahansa paikkaa. No sentterinähän homma ei toiminut Samillakaan ainakaan Salt Lake Cityssä :)
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Ensimmäinen ottelu on takana, ja lopputulos ei yllättänyt: levänneempi Philadelphia avasi sarjan odotetusti voitolla. Leafsin onneksi seuraava ottelu pelataan vasta sunnuntaina, joten vanhukset saavat nyt pitkästä aikaa hieman lepoa. Myös Philadelphian valmentaja Ken Hitchcock muistuttaa mediassa voiton johdosta mahdollisesti leijuvia omiaan siitä, että sunnuntaina vastaan tulee asettumaan levännyt ja vaarallisempi Toronto.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on tosin se, ettei Philadelphiasta löytynyt hotellia Leafsille, joten joukkue matkusti takaisin Torontoon ja palaa myöhemmin takaisin Philadelphiaan. Matka ei ole mahdoton, joten itse asiassa veteraaneille saattaa tehdä hyvääkin viettää aikaa myös perheidensä ja ystäviensä kanssa.

Toronton valmentaja Pat Quinn oli hieman pettynyt ensimmäisen ottelun tulokseen, sillä hänen mielestään Flyers oli voitettavissa (kuten onkin). Hitchcock kommentoi ottelua mainitsemalla, että Toronto on muuttanut tyyliään sitten runkosarjan, ja tästä ottelusarjasta on tulossa täysin toisenlainen kuin Philadelphian sarjasta New Jerseytä vastaan: "nyt tilaa voitetaan tuuma, ei jalka kerrallaan".

Tie Domi, tuo yllättäen Ottawa-sarjassa erääksi Toronton parhaista yleispelaajista noussut mies huomautti Toronto Star -lehdessä, ettei Philadelphia ole enää yksinomaan entisaikojen ryminäjengi. "Flyers on taitava joukkue, jossa on paljon lahjakkuutta. Se ei ole 'Broad Street Bullies', tämä on tyystin toisen tason kiekkoa."

Onkin mielenkiintoista huomata, kuinka Leafsin ja Flyersin valmentajien ja pelaajien kommenteissa toisistaan on keskinäistä kunnioitusta aivan eri malliin kuin esimerkiksi mitä Toronton ja Ottawan välisessä ottelusarjassa kuultiin. Kun tuo molemminpuolinen kunnioitus yhdistyy väistämättä fyysiseksi ja vauhdikkaaksi kasvavaan ottelusarjaan, olemme hyvällä onnella klassikkona myöhemmin muistettavan otteluparin äärellä - toivottavasti!

EDIT: Ja kuin vastauksena ylläolevaan kunnioitusteemaan ilmestyi tsn.ca-sivuille Pat Quinnin kommentti Ottawan valmentaja Jacques Martinin erottamiseen. Quinnin mukaan Martin teki Ottawassa loistavaa työtä, ja hänestä tehdään aivan syyttä nyt syntipukkia Senatorsin putoamiseen Leafsin kynsissä. "Olen todella pettynyt", Quinn sanoo kehuen Martinin olevan loistava valmentaja ja muistuttaa samalla, että Senatorsin tappion syynä olivat enemmänkin Belfourin loistavat otteet kuin Ottawan epäonnistunut valmennusjohto.

Valmentajien välillä on tietenkin kollegiaalista kunnioitusta, ja on syytä muistaa myös se, että syksyn World Cupissa Martin on Quinnin kakkonen Kanadan valmennusjohdossa. Toisaalta NHL-valmentajista Quinn jos kuka on se, joka ei ole koskaan epäröinyt ilmaista medialle mielipiteitään hyvinkin suoraan. Quinnin kommenteista käykin selvästi ilmi se, että hän syyttää Ottawan omistajatahoa Martinin turhasta syyllistämisestä.
 
Viimeksi muokattu:

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Ensi yönä pelataan sarjan toinen ottelu, ja Leafsille kuuluu tässä vaiheessa niin hyvää kuin huonoa. Huonoa sikäli, että nyt sairastuvalle on ilmoittautunut Joe Nieuwendyk, jonka vanha selkävamma vaivaa niin, ettei hän kykene pelaamaan. Hyviä uutisia tarjoaa kapteeni Sundin, joka kykenee ehkä palaamaan kaukaloon. Sundinin mukaan hän on kuntoutunut viimeisen muutaman päivän aikana mahtavasti.

Pat Quinn on joutunut luovaan työhön ketjukoostumuksien kanssa. Harjoituksissa Francisin laidoilla ovat luistelleet Mogilny ja Roberts, ja Nieuwyn paikalla Antropovin ja Ponikarovskyn kanssa on nähty - ja nyt rummunpäristystä - Wade Belak. Sundin on puolestaan ollut yhdessä Domin ja Tuckerin kanssa, ja jos tällainen ketju pelaa yön ottelussa, on kaukalossa kuvassa todellista jääkiekkoviihdettä. Quinn tosin itse sanoo, ettei hän vielä (muka) tiedä, mitkä tulevat olemaan lopulliset ketjukoostumukset.

Belakin paluu (ensin pelikiellossa, sitten varaosana) tietäisi miehelle ensimmäistä ottelua tämän kevään pleijareissa, ja Leafsilla on varmasti käyttöä äijän fyysisyydelle - vaikka tämän kääntöpuolena onkin Belakin kyky ottaa ottelusta toiseen lähes aina ns. tyhmiä jäähyjä. Niihin ei kyllä olisi varaa, etenkään Flyersin tasoista joukkuetta vastaan.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Viestin lähetti Maple Leaf
- ja nyt rummunpäristystä - Wade Belak.
Leafsien salainen ase tuo Belakin Weidi.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Ottelun alkuun on aikaa muutama minuutti, ja Toronton ketjuiksi on ilmoitettu...

Roberts - Sundin - Tucker
Ponikarovsky - Antropov - Fitzgerald
Kilger - Francis - Mogilny
Wilm - Reichel - Domi

...ja pakkipareiksi...

Leetch - McCabe
Klee - Berg
Marchment - Kaberle

Eli Belakille ei sitten löytynyt vielä tilaa, ja edellisessä ottelussa heikosti pelannut Kaberle on saanut antaa paikkansa Kleen parina Bergille. Sundinin ketju näyttää kyllä hyvältä, ja Francisin kolmikko voi yllättää hyvinkin positiivisesti. Nyt vain hyvä peli alle, otteluvoittojen suhteen tilanteessa 1-1 kohti Torontoa, Nieuwy ja Nolan terveiksi, ja Leafslandissa kaikki näyttäisi hyvältä...
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Harmittava tappio! Flyersin molemmat maalit tulivat ylivoimalla, eivätkä Leafsin hyökkääjät keksineet keinoja Eschen ohittamiseen. Laukauksia kyllä kertyi kiitettävästi, mutta viimeistään ACC:n jäällä niitä on myös saatava maaliin saakka.

Tähänastisissa yhdeksässä pleijarimatsissa Leafs on tehnyt maaleja 2-2-2-1-2-1-4-1-1 eli keskimäärin alle kaksi per ottelu. Se on itse asiassa luokattoman vähän, eikä tätä voi selittää yksinomaan loukkaantumisilla, ei edes vastustajien puolustuksen vahvuudella. Toronton hyökkääjien on nyt syytä katsoa peiliin ja yrittää löytää uusi vaihde tekemisiinsä. Jos on niin, että nämä maalimäärät ovat syntyneet heidän osaamisensa ylärajoilla, olkoon niin, enempäähän ei voi vaatia, ja ovathan ne golfkentätkin jo auki...

Seuraava ottelu ratkaisee jo paljon. Jos Flyers karkaa ottelusarjassa 3-0 -johtoon, on Leafs kaivanut itselleen niin syvän kuopan, ettei sieltä enää nousta, sillä Philadelphian tasoinen joukkue ei häviä neljää ottelua peräkkäin.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Ensi yön ottelua silmälläpitäen Pat Quinn on ilmeisesti rakentamassa uusvanhaksi ykkösketjuksi Sundinin, Mogilnyn ja Robertsin vitjaa. Quinnin liike on ymmärrettävä, sillä Leafsin on korkea aika ryhtyä tekemään maaleja, ja tuo uusvanha ykkönen niitä runkosarjassa suhteellisen hyvällä sykkeellä tuotti.

Puolustaja McCabe on jättänyt harjoituksia väliin edellisessä ottelussa loukkaamansa nilkan säästämiseksi, mutta tulee pelaamaan ensi yönä. Nieuwyn pelaaminen on vielä epävarmaa, mutta todennäköistä on, ettei hänen selkänsä vielä kestä. Mogilnykaan ei ole loukkaantumisensa jäljiltä vielä sataprosenttisessa kunnossa, mutta tästä kysyttäessä hän vastasi tuttuun itseironiseen tapaansa, että "minun nopeuteni on kadonnut jo vuosia sitten". Quinnin mukaan on selvää, että Mogilnyn peli on kärsinyt leikkauksen jäljiltä, mutta muistutti, että taiturin kädet ovat edelleen ehjät.

Quinnin mukaan kahden ensimmäisen Flyers-ottelun ongelmaksi muodostui Torontolle se, ettei joukkueessa ollut riittävästi kavereita, joilla olisi ollut halua hakeutua hakattavaksi maalin ja Eschen eteen. Huolimatta siitä, että Leafs on ottelusarjassa tappiolla 0-2, haluaa Quinn kuitenkin katsoa vain eteen-, ei taaksepäin. "Olennaista on se, mitä on edessä, ja mitä on sisällämme", coach valaa uskoa.
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toronto ei ole kaatunut vielä. Maple Leafs kavensi ottelusarjan tilanteeseen 1-2. Bryan Mccabe palkittiin ottelun parhaana. Tehot hänellä ottelussa 0+2.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Viime yönä Leafs pelasi vihdoin sitä peliä, jota äijälaumalta on jo jokusenkin ottelun ajan odoteltu. Jo ottelusarjan edellinen, maalilla Philadelphiassa hävitty peli antoi viitteitä paremmasta, ja nyt taistelun siirryttyä ACC:hen Leafs voitti laukaukset, taklaukset ja lopulta vastaansanomattomasti itse pelinkin. Silloin on hyvä meininki, kun Mogilnykin taklaa niin, että vielä ottelun jälkeen osa Flyersin pojista vikisee.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Vajaan parin tunnin kuluttua alkavaan, parin neljänteen otteluun ennustetaan sairastuvalta palaavaksi Flyersin Kim Johnssonia, mikä todennäköisesti vapauttaisi Sami Kapasen puolustajan toimesta takaisin samaan hyökkäysketjuun Primeaun ja Brashrearin kanssa. Leafsin puolella Joe Nieuwendykia ei vielä kaukaloon odotella. Valmentaja Pat Quinnin mukaan Nieuwyn tila on "aiempaa parempi, muttei vielä odotettu".

Philadelphian faneja muistutettakoon tässä siitä, että John LeClair on pelannut nyt putkeen 11 pleijaripeliä ilman maalia, Mark Recchi on kirjannut yhden syötön viimeisissä kuudessa pelissä, ja Roenick on tehnyt peräti yhden (1) maalin viimeisessä viidessä pelissä. Tästä muistuttamisestahan ei ole mitään hyötyä kenellekään, mutta jostain on pienen ihmisen riemunsa revittävä tässä mahoisassa maailmassa.
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Maple Leaf
Philadelphian faneja muistutettakoon tässä siitä, että John LeClair on pelannut nyt putkeen 11 pleijaripeliä ilman maalia, Mark Recchi on kirjannut yhden syötön viimeisissä kuudessa pelissä, ja Roenick on tehnyt peräti yhden (1) maalin viimeisessä viidessä pelissä. Tästä muistuttamisestahan ei ole mitään hyötyä kenellekään, mutta jostain on pienen ihmisen riemunsa revittävä tässä mahoisassa maailmassa.

Philadelphian mainitut pelaajat jatkoivat putkeaan. Toronto Mats Sundinin johdolla tasoitti sarjan 2-2:een.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Toronto-Philadelphia 3-1

Näyttää Kapanen pelanneen taas hyökkääjänä. Philadelphian puolustuksen muodostivat viime yönä:

Malakhov 26:32
Markov 24:48
Johnsson 23:56
Ragnarsson 20:47
Timander 13:36
Pitkänen 8:24

Kaikki puolustajat ovat muuten Venäjältä, Ruotsista tai Suomesta. Don Cherry pyörisi haudassaan, jos olisi kuollut.

Toronto kuormitti rankasti ykköspariaan:

McCabe 28:29
Leetch 28:20
Kaberle 19:02
Klee 18:42
Marchment 12:57
Berg 12:38

Suomalaiset puolustajat ovat olleet aika pienissä rooleissa ottelussa. Kapanen sai hyökkääjänä sentään yli 17 min jääaikaa.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Viestin lähetti Mosabacka
Toronto Mats Sundinin johdolla tasoitti sarjan 2-2:een.

Kahdella maalillaan Sundin nousi Toronto Maple Leafsin kaikkien aikojen pleijari-pistemiesten listalla toiseksi ohitse Dave Keonin. Sundinilla on pisteitä nyt 68, kun tilastoykkönen Doug Gilmourille (kumarrus) niitä ehti kertyä 77.

Ja kun tilastojen maailmaan päästiin, niin muistetaan nyt vielä sekin, että viimeöinen ottelu toi Belfourille uran 88. pleijaripelivoiton. Näin hän on jaetulla 3. sijalla yhdessä Billy Smithin kanssa NHL-maalivahtien kaikkien aikojen pleijarivoittotilastossa. Edellä ovat tavoittamaton Patrick Roy (151) ja tavoitettavissa oleva Grant Fuhr (92).
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Ottelu ei ole edes puolessavälissä, ja Philadelphialla on jo enemmän maaleja (5) kuin Torontolla laukauksia (4).

Onneksi tämä on vasta viides, ei seitsemäs peli. Joskus tällaista vain sattuu, mutta tämän iltaisesta sattumisesta voi huoleti kiitellä myös McCabea, joka ensimmäisessä erässä jakoi hyvin auliisti kiekkoa Flyersin hyökkääjille niin tasakentällisin kuin myös ylivoimalla pelatessaan.
 

Rocco

Jäsen
Jollen ole ihan väärin nähnyt niin Leetch-McCabe pakkipari on ollut jäällä viiden Phillyn maalin aikana. Taisi vain tuo Primeaun toinen mennä Berg-Kaberlen taakse.

EDIT: Jep, -5 näyttää olevan kaksikon pakkasluku... Roberts ja Sundin ovat -4... No nyt ainakin McCabe ja Leetch yhden plussan kun olivat kentällä Toronton maalin aikana.
 
Viimeksi muokattu:

Hordi24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
On kyllä ihmeellinen peli menossa, toivotaan että Leafs antaa lopussa nyrkein pienen muistutuksen tulevasta:)
Ei oo kyllä McCabellä ja Belfourilla ihan paras päivä.
Primeau sen sijaan on pelannut todella hyvän pelin, taklaa ihan kaikkea, syöttelee, laukoo ja tekee maaleja.
Belakille kävi vähän nolosti kun koitti Handzuzia ajella mutta lensi itte jäähän...
 

Rocco

Jäsen
Toisella erätauolla muuten näytettiin video tuosta AHL:n mailanheilutustapaksesta. Siellähän Hamiltonin pelaaja Alexander Perezhogin tempaisi mailalla Clevelandin Garreth Staffordia suoraan päähän. Ennenkuin näin tilanteen niin monet tahot olivat kuvanneet tempausta todella karmeaksi ja sai "McSorleyn tempun näyttämään partiopoikien puuhastelulta." Ja olihan se sitä. Vastustaja on polvillaan jäässä ja Perezhogin vetäisee suoraan kaveria päähän pesislyönnillä... Aivan uskomaton temppu. Toivoisin että tuo kaveri ei koskaan saisi enää pelata Pohjois-Amerikassa tai muutenkaan ei välttämättä muuallakaan. Ihan oikein että kolmen kaverin voimin Clevelandin pojat kävivät opettamassa pojalle tapoja. Todella törkeä tempaus Perezhoginilta.
 

spade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Rocco
Toisella erätauolla muuten näytettiin video tuosta AHL:n mailanheilutustapaksesta. Siellähän Hamiltonin pelaaja Alexander Perezhogin tempaisi mailalla Clevelandin Garreth Staffordia suoraan päähän. Ennenkuin näin tilanteen niin monet tahot olivat kuvanneet tempausta todella karmeaksi ja sai "McSorleyn tempun näyttämään partiopoikien puuhastelulta." Ja olihan se sitä. Vastustaja on polvillaan jäässä ja Perezhogin vetäisee suoraan kaveria päähän pesislyönnillä... Aivan uskomaton temppu. Toivoisin että tuo kaveri ei koskaan saisi enää pelata Pohjois-Amerikassa tai muutenkaan ei välttämättä muuallakaan. Ihan oikein että kolmen kaverin voimin Clevelandin pojat kävivät opettamassa pojalle tapoja. Todella törkeä tempaus Perezhoginilta.

Törkeä temppu Perezhoginilta, mutta pari sekuntia ennen lyöntiä Stafford yritti lyödä pesislyönnillä Perezhoginia päähän. Perezhogin vastasi siihen paremmalla "menestyksellä".

Itselleni tuli kyseisen tilanteen nähtyäni vähän sellainen "mitäs läksit"-fiilis. No, pelikieltoa molemmille. Perezhoginille sellainen x määrä otteluita ja Garretille x/4 määrä otteluita. Perezhogin saa palkinnoksi paremmasta käsi-silmäkoordinaatiosta pidemmän pelikiellon.

HFBoardsilla on aiheesta kiivas keskustelu. Olen itse hieman nimimerkki "Vlad the Impaler":in kannalla....
 

Rocco

Jäsen
Viestin lähetti spade
Törkeä temppu Perezhoginilta, mutta pari sekuntia ennen lyöntiä Stafford yritti lyödä pesislyönnillä Perezhoginia päähän. Perezhogin vastasi siihen paremmalla "menestyksellä".


Itseltäni jäi näkemättä tapahtuiko tilanteessa aiemmin mitään erityistä. Molemmat kaverit taisivat kuitenkin olla jäissä ja Perezhogin ehti nopeammin ylös. Täytyisi nähdä se uudelleen niin ehtisi tehdä muutakin kuin katsoa ja odottaa itse tilannetta.

OK, löytyi linkki ja totta, Stafford huitaisee ensin, ilmeisesti ei osu tai osuu johonkin olkapäähän, mutta nyt kun näin uudelleen tuon niin olihan se Perezhoginilta silti aivan uskomaton black-out... Ensihän siinä Perezhogin kaatuu ja pitää Staffordin jaloista kiinni ja Stafford kaatuu, sitten Stafford huitaisee mailalla Perezhoginin suuntaan ja sitten tulee takaisin.

Tässä ainakin yksi linkki mistä näkee tuon tilanteen.
 
Suosikkijoukkue
KOOKOO, Buffalo Sabres, Juventus
Aivan älytöntä! Tällaiselle sikailulle ei näköjään meinaa tulla loppua ennen kuin joku oikeasti kuolee jäälle.

Stafford oli kuitenkin se joka yritti ensin aivan tahallaan vahingoittaa vastustajaa, mutta epäonnekseen huitaisi ohi Perezhogista. Sen jälkeen Perezhogilla kilahtaa aivan täydellisesti ja hän pistä kehiin pahimman "kirvesiskun", mitä minä olen koskaan jääkiekon parissa nähnyt.

Kirvesisku
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös