EA Sports NHL - New Era Begins

  • 2 718
  • 10

Mitä mullistus sisältää?


  • Äänestäjiä
    32

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Uusia hienoja selfien ottajia katsomoon on veikkaus. Toinen arvaus on huikeatakin huikeampi Zamboniralli!

Mutta jos tosissaan, niin yksi mitä saattaa olla, oli se "FPS"-näkymä pelaajalla, joka jossain pelin esittelyvideossa nopeasti vilahti, ennen pelin julkaisua syksyllä. Odotukset eivät kauhean korkealle ole, mutta katsotaan mitä tuleman pitää.
 
Viimeksi muokattu:

Teloch

Jäsen
Tekoälyn korjaaminen yksinpeleihin olisi unelma.
Rammerin kenkiminen sellainen pieni päiväuni.
EASHL nykyvehkeille toive muiden puolesta.
Uusia legendoja HUTiin varmaan se todennäköisin vaihtoehto, kun Facebookissakin eilen (tai joskus lähipäivinä) kyselivät, kuka legenda mielestämme uupuu pelistä.

FPS-kuvakulma olisi sinänsä hauska, että se ei toiminut edes vähää alusta silloin joskus ~15 vuotta sitten, enkä osaa kuvitella miten se toimisi nykyäänkään. Tokihan sekin tietysti kuulostaa juuri sellaiselta "haasteelta", joka EA:ta saattaisi kiinnostaa, kun muutenhan peli on aivan mahtava ja kaikin puolin hiottu kokonaisuus.
 

mohmot

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tuohan se todennäköisin vaihtoehto on, että Beliveau sieltä tulee vaan uutena HUT-legendana. Jälleen yksi osoitus siitä, että nää mainokset ja hehkutukset EA kyllä osaa kunnon klikkhuoraus-tyylillä, mutta lopputulos on sitten vaan pettymyksiä täysi.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Itseä ei kiinnosta yhtä vittuakaan jos sieltä Beliveau tai uusi legenda tulee. "New Era Begins" antaa käsityksen että tähän tai seuraavaan änäriin tuodaan joku mullistava pelimuoto tai pelillinen uudistus.

EDIT. Tossahan se jos sanotaankin linkin takana että " Follow @EASPORTSNHL on Twitter to keep up with everything in Hockey Ultimate Team". Paskaa sanon minä.
 
Viimeksi muokattu:

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Joku GM Connected sieltä tulee uudella nimellä. Nyt GM voi myös ottaa itsestään selfien tai twiitata. Vai palaisivatkohan legendaariset yleisön popcornit? Aivan liian hyvältä kuulostaa EA:n luoma hype suuresta uudistuksesta.

Voisikohan tuo Royhin epäilyttävästi liittyvä kuva tarkoittaa sitä, että nyt Live the Lifessa pelaaja uransa päätettyään pystyy siirtymään penkin päähän? Samalla Live the Life olisi taas täällä parannetussa muodossaan.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
http://tinyurl.com/pa88kn8 (linkki EA Sportsin sivulle, uutiseen alla olevasta)

Royn "Colorado"-korttihan tämä "suuri" mullistus sitten oli. Ah niin perus EA:ta taas. Hauskintahan tässä oli se, että tämä ei edes yllättänyt.

Hohhoijaa...
 

vallu12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
Juu oli aika floppi, mutta mitä muutakaan EAlta voi odottaa. Alkaa pikkuhiljaa vaikuttamaan että 15 jää viimeiseksi änäriksi ja eikä tämä floppi ainakaan parantanut mahdollisuuksia 16 suhteen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Vai niin, uusi aikakausi on sitten alkanut. Samaa paskaa se on samassa purkissa... Taitaa jäädä tällä tahdilla NHL16 hyllyyn niin että napsahtaa.

Toivotaan sormet ristissä 2K pelisarjan ylösnousemista; voisivat nyt saada kovalla tuotteella pari vuotta nyhdettyä itselleen enemmistön EA:n asiakkaista. GMC, EASLH tyyppiset viritykset muutamalla parannuksella ja niin edelleen.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Hieno paljastus! Varsinkin, kun kyseinen pelimuoto ei kiinnosta pätkääkään ja muutakaan parannettavaa ei pelissä varmaankaan ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös