Dwayne Roloson

  • 126 906
  • 821

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuolta MTV3:n Hockey Night sivuilta löytyy myös juttua Rolosonista. Seuraavassa suoria lainauksia kyseisestä artikkelista:

-Saimme tiedon hänen agentiltaan myöhään sunnuntai-iltana, että hän ei palaa nyt. Roloson aikoo tarkastella kotonaan Minnesotassa ehkä noin parin kolmen päivän ajan miten NHL-tilanne ratkeaa, Lukon toimitusjohtaja Jyrki Santala kertoi.

- Hän (Roloson) on ilmoittanut, että hän saapuu hyvin nopeasti Raumalle sen jälkeen, jos NHL-sarjan lopullisesti peruuttava päätös tulee, Santala jatkoi.

Todellakin toivon, että NHL-kausi ilmoitetaan peruuntuneeksi mahdollisimman pian ja sitten saadaan todennäköisesti kuulla lisää Rolosonin selityksiä...
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Tässä kun on muutaman tunnin jonkun verran niin sanotusti vi.....nut, alkaa toivoa ettei tulisikaan takaisin, sellaisen farssin on mies järjestänyt omilla jutuillaan. On tässä oltu muutamia kuukausia yhtämittaa töissä laivoilla aikamoisissa hiivareissa, ei oikein tullut mieleenkään mennä sanomaan kipparille, että on ikävä kotiin, tai finniperseessä ja nyt lähden!!

PS. Toivottavasti joku kääntää sille nää jutut!!
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Ikään, kun joku olisi kiinnostunut minun mielipiteestäni. Avasin tunti sitten koneen, ensikerran tänään ja heti sai lukea ¤###&#¤ ei palannut Raumalle, no entässitten.

Niin.

Jos joku on mielipiteestäni kiinnostunut, yv käyttöön. Pelikieltoja on jaettu paljon pehmeämmästäkin tekstistä.

Pikku esimerki voisin laittaa mietteistäni ¤###&#¤ kohtaan, tällä hetkellä. Voi ------, -------- ja --------, en paremmin sano.

PS. kyllä se tulee, kun lukee uudesta raumasta Jyrkin uhkaukset.

edit. ensikaudelle, joku näppäräsormi voisi avata ketjun "Lomat 05-06".
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lukko. Timanttinen johto ja pierumäki kiekko.
Moloson ei siis laskeutunut Suomeen.
Paskanko väliä, onhan meillä Vehanen. Kuulun Peten kannatuskuntaan ja olen toisaalta erittäin tyytyväinen, ettei tämä amerikanburgeri tullutkaan tänne syrjäkylille takaisin. Nyt jos koskaan Petellä on todellinen näyttöpaikka osoittaa niille viimeisillekin "epäileville tuomaille", että hän on sm-liigan huippuveskari ja ansaitsisi myös toistamiseen näyttöpaikan maajoukkueessa.

Eniten toivon sitä, ettei tällä ole vaikutusta Gilliin millään tavalla. Toivon, että edes hän on todellinen ammattilainen ja hoitaa hommansa kunnialla loppuun asti, mikäli NHL ei ala.

Kuten jo aikaisemmin olen todennut, että NHL voisi periaatteessa hyvinkin alkaa. Lukon todennäköiset vastustajat ekalla playoff kierroksella löytyvät kolmikosta: kelho, töpselit ja jullit. Varsinkin HIFK:n kohtaaminen voisi olla mielekäs tapahtuma, kun herrat Pirjetä, Ruutu, Zidlicky, Jokinen, Vokoun ja Lydman olisivat poissa kokoonpanosta. Mistäs HIFK:lle voittava maalivahti siihen hätään? Lukolla olisi ainakin ykkösketjuun heti kunnon sentteri: Markku Tähtinen. Gillin menetys kyllä kirpaisisi kovaa ja erittäin lujaa.
 

Steele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Florida Panthers
Viestin lähetti Johto

Todellakin toivon, että NHL-kausi ilmoitetaan peruuntuneeksi mahdollisimman pian ja sitten saadaan todennäköisesti kuulla lisää Rolosonin selityksiä...

Tuorein tieto kertoo että NHL-kausi julistetaan perutuksi huomenna.
Saas nähdä.
 
Nyt muuten pojat pikkasen vituttaa...

No, eteenpäin sanoi mummo mäessä!
Ihmettelen kyllä, jos tulee vielä takaisin, sillä tuskin tulee enää koskaan kohoamaan mihinkään hirveään suosioon Äijänsuon mäellä (ehkä mestaruuden torjuminen vois pikkasen nostaa osakkeita :)

Ja tuskin miestä itseäkään huvittaa enää täällä pelata, kun tietää varmasti itsekin, millaisen kuvan on näillä pelleilyillään jättänyt.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti sinikettu
Tuorein tieto kertoo että NHL-kausi julistetaan perutuksi huomenna.
Saas nähdä.

Näinpä näyttää asia todellakin olevan. Eli sittenhän Rolosonin pitäisi omien sanojensa perusteella olla Lukon maalilla jo viikonlopun JYP ja Ilves-otteluissa. Tämähän alkaa olla jo hauskaa, moni änärivahvistus on varmaan Eurooppaan siirryttyään kuvitellut että "pidetään nyt hieman kuntoa yllä että ollaan sitten kunnossa kun NHL:ssä taas pelataan" tai jotenkin tuohon tyyliin ja nyt he sitten "joutuvatkin" olemaan koko kauden Euroopassa. Melkeinpä veikkaisin että muutamat Euroopassa pelaavat NHL-pelaajat tekevät vielä "averymaddenkolanosit" ja palaavat kesken kauden takaisin Amerikkaan.
 

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sama ajatus tuli mieleen kuin Johdollekin, eli taalamiljonäärit eivät välttämättä halua pelata "talkoilla",kun tarvetta kunnon ylläpitämiseen tämän kauden NHL-pelejä ajatellen ei olekaan...kerkiäähän sitä sitten taas ensi syksynäkin.

Elikkä NHL-kauden peruuntuminen voi poikia uusia lähtijöitä, varsinkin usa-kanada -pelaajista, joille kulttuurishokki on ollut paha verrattuna eurooppalaisiin.
 

Lugummiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Minun puolestani herra Roloson saa pysyä kanukeissa tai missä lieneekään.Itsekin joukkuepelejä pelanneena tiedän ettei tällainen toiminta voi olla hyväksi joukkuehengelle mikäli takaisin sattuisi saapumaan.
Paljonkohan mustapartainen mies on sijoittanut Rolosonin paluuseen kun pietarinkatulaisten haastattelussa kehui kertoimia..?
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti Jyrla
Millainen mahtoi olla Rolosonin sopimus?
Oliko kesto lock out vai jokin muu, ja oliko pelaajalla oikeus purkaa sopimus mihin tahansa syyhyn vedoten?
Sopimus on voimassa änärin alkuun asti. Eli muita mahdollisuuksia purkuun ei ole kuin molempien osapuolien yhteinen halukkuus siihen.

Viestin lähetti Dr.Mengele
Veikkaisin että Roloson oli kumminkin sen verran ison maailman nähnyt että alkoi rauma tuntua kovin pieneltä.
Roli on pienen kaupungin poikia alunperin, joten tuskin tämä on syy.

Viestin lähetti Näkkäri
Santala on jauhanut jo pari viikkoa sellaista kakkaa, että lukkofanina alkaisi harmittamaan.
Juu varmasti harmittaa. Mutta varmasti joukkue piti blegi matsiin asti pitää henkisesti kasassa ja yhtenäisenä. Aisiahan ilmoitettiin käsitellyksi joukkueen kanssa myöhemmin, joten todennäköisesti joukkueelle asia ei tullut nyt yllätyksenä ja se on käsitelty maaottelutauon aikana lopullisesti. Koska Jyrki valitsi linjansa Ässät-pelin jälkeen, ei enää voinut sanoa "että kyllä mä sen jo silloin tiesin", vaan oli vedettävä valittua linjaa loppuun asti. Eli en mä Jyrkiä tästä lähti syyttelemään, sillä pakon sanelemana nuo lausunnot on mielestäni antanut(tai miten ovat asian päättäneet viisaimmin viedä läpi häiritsemättä mahdollisimman vähän joukkuetta ja siinä samassa yleisöä ja yhteistyökumppaneita).

Palkan maksunhan voi Rolilta nyt lopettaa, mutta varmasti Jyrkiä sapettaa tuo 50000 eskon vakuutusmaksu loppukaudesta, joka varmasti on jo maksettu. Tuskin olisi muuten tuota summaa edes maininnut.

No julkisuushan on monesti hyvästä(oli sitten positiivista tai negatiivista) ja nyt Lukko sitä saa taas osakseen, joten otsikoissa seura ainakin pyörii :).
 

Mommi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Florida Panthers
No perhana, täällä tää paskan jauhaminen jatkuu.. Kuinka moni meistä ei odottais kotona, että alkaako NHL vai ei? Itse en ainaskaan matkustais, ennen kun lakko on täysin varma, jos asia on vain muutamista päivistä kiinni. Vehanan kuitenkin pystyy voittamaan pelejä.
 

RauMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Detroit Red Wings
Hieman samoilla linjoilla Mommin kanssa.
Olisihan tässä aika hyvä paikka kääntää takki ja haukkua mies jota on kehuttu puoli kautta....
Paskamaistahan tuo jahkailu on,mutta ehkäpä Rolilla on ollut Nhl- päätösistä hajua jo sunnuntaina ja päätti sitä varten odottaa hetken.
Toisaalta jos jättää kokonaan tulematta niin langetan fatwan miehen päälle ja siitä saa prkle...
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Tässä on tullut ymmärrettyä jo monta kertaa, on ilmoituksia ym. Pitää muistaa että mies on yksinkertaisesti nyt jo rikkonut sopimuksensa, mikäli hänellä olisi papereissa pykälät, lomille lähtö salittu milloin tahansa tai paluu luvattomalta lomalta milloin tahansa ( Ennenaikaiselta)!
Tai , jos tulee ikävä kotiin, saa heti lähteä!
Silloin asia olisi ok, nyt se sitä ei ole.

PS: En kylläkään ole sopimusta nähnyt!!
 

hermosillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Iirot
Viestin lähetti Mommi
No perhana, täällä tää paskan jauhaminen jatkuu.. Kuinka moni meistä ei odottais kotona, että alkaako NHL vai ei? Itse en ainaskaan matkustais, ennen kun lakko on täysin varma, jos asia on vain muutamista päivistä kiinni. Vehanan kuitenkin pystyy voittamaan pelejä.

Aikalailla samoilla linjoilla olen itsekin. Eli Dwayne tosissaan uskoo tuohon NHL:n alkamiseen suhteellisen pian. Varmasti herran loppukauden ohjelma ratkeaa tämän viikon aikana. Mikäli mies ei tämän viikon aikana kykene päätöstään tekemään, voidaan minun puolestani kiittää herraa ja toivottaa hyvät jatkot. Joukkueen kannalta olisi parasta saada asiaan selvyys ja mahdollisimman pian. Eikä odotella maaliskuuhun saakka, jos Roli vaikka tulisikin sitten vielä takaisin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Katkeraa tilitystä

En ole vielä ehtinyt tämän ketjun uusimpia tänään kirjoitettuja viestejä lukemaan, joten sortsi vaan kaikille jos ja luultavasti kun tilitän samoja asioita kuin muutkin.

Koko perkeleen aamupäivän kelasin vuorotellen Jatkoaikaa, UR:n Lankin takaa-sivua ja tektsi-tv:tä jotta josko jossain olisi maininta tuleeko Rölli takaisin vai ei. Sitten kun piti lähteä illaksi töihin jotta perhe saisi suuhunsa muutakin kuin hammasharjan niin eikös rupeakin tapahtumaan...

Illalla kahdeksalta kuulin Urheiluradiosta ettei Roloson palaakaan. Heti tuli mieleen että mitäs odotit? Toivoin toki hänen tulevan, mutta kyllähän koko ajan jossain tukattomassa takaraivossa kolkutteli pieni lehmä jotta jollei se tulekaan, niin mitäs sitten?

Ei sillä, kyllä Vehanen homman hoitaa, mutta paskan tempun Roloson teki. Onhan sen nyt selvää että koko ajan hänellä on ollut suunnitelmissa tämä kataluus.

Kun Lukko ei päästänyt häntä Venäjälle, niin hän päättikin siirtorajan umpeuduttua kadota kuin varas yöllä ja sai siihen ilmeisesti Pekka Walleniukselta vielä apuakin, vai kukas muukaan sen lentolipun muutamaa päivää liian aikaisin Rolosonille olisi tilannut kuin Pekka Pietari Wallenius. Joukkueenjohtajan toimiin ainakin sen luulisin kuuluvan, jollei Roloson sitten itse ole lippua ostanut.

Tekosyyhän tämä ilmiselvästi on, että hän nyt jää "odottelemaan NHL:n alkua". Mikäli kauden peruuntumisesta ilmoitetaan tämän viikon aikana, niin sitten hän luultavasti rupeaa sairastamaan Ontariolaista piilokivestä, joka on kuulopuheiden mukaan vittumainen sairaus. Takaisin hän ei kuitenkaan tule, ja jollei iske piilokives niin sitten hän miettii niin kauan tekemisiään, että kun Lukon kausi on ohi ennemmin tai luultavasti myöhemmin niin sen jälkeen hän luultavasti olisi valmis jo Lukkoon palaamaankin "mutta kun ei ole enää Lukollakaan pelejä".

En minä siitä joulutauolla iskeneestä angiinasta mene enää sanomaan juuta enkä jaata kun en lääkäri ole eikä pelaajien tehtävänä ole minulle sairauksistaan tiedottaakaan, mutta siitä saakka olen ollut hiukan epäileväinen tämän kassarimme suhteen. Niinkuin jo tässäkin ketjussa olen tuhannen kertaa kirjoittanut, niin puhuahan nämä maailmanomistajat osaavat, siitä ei ole epäilystäkään mutta sen verran ihmisiä tunnen minäkin että kovin helppoa se on puhua yhtä ja tehdä toista.

(Ja uskoakin tietysti jokainen saa ihan mihin haluaa, uskoihan eräs nuorimies Lallintalollakin noin vuonna 1983 tai jotain, että linja-autonkuljettaja Seppo Mäkelää voi sanoa päin naamaa Pummiksi, ja että sen jälkeen voi vielä syödä muutakin kuin liemiruokaa. Heh, hampaattomalla suulla...)

Niinkuin nyt tämäkin, että maalivahti itse oli (ainakin UR:n ja Walleniuksen mukaan) viime viikolla ilmoittanut tulevansa takaisin. Puhelimessa on helppoa valehdella kenelle tahansa mitä tahansa. Viimeksi tänään päivällä minäkin valehtelin puhelinmyyjälle olevani juuri "töissä enkä nyt ehdi puhumaan" vaikka todellisuudessa istuin pirtin pöydän ääressä lehteä lukemassa ja kaffetta kitusiin imemässä. Täydestä meni kun väärä vitonen ja niin meni Rolosonin puheetkin Walleniuksen Pekkaan. Kuten meihin kannattajiinkin, valitettavasti.

Pekalle tämä on vittumainen asia. Mies joka varmasti antaa kaikkensa jotta pelaajat viihtyisivät, joutuu nyt aika noloon välikäteen. Tietysti Roloson on tässä kaikkia Lukon johtomiehiä yhtä lailla jujuttanut, ei sillä, mutta kun oletan vielä että Pekka oli se joka Rolosonin ennenaikaisesti kotiin hoiti, niin aika nolo on olo varmaan Kanavakadun Carusollakin tällä hetkellä.

Tämmöistä se on juuri kun "rakastetaan jääkiekkoa". Nyt siellä vuonna 1969 syntynyt maalivahti varmaan imee peukkua keskellä tuvan lattiaa ja kiukuttelee kun tuli kirjoitettua sopimus Lukon kanssa eikä nyt sitten pääsekään Venäjälle rahastamaan.

Saas nähdä mihin toimiin Lukko tässä ryhtyy? Vai voiko yleensä ryhtyä mihinkään, kun Roloson kumminkin vetoaa kaiken aikaa siihen että hän odottaa NHL:n alkamista. No, se nähdään.

Tuli vielä mieleen se, että kun Sean Avery oli kirjoittanut NHL:n pelaajayhdistyksen sivuille olostaan Suomessa ja haukkunut täkäläistä meininkiä, niin tästä Rolosonin ja muidenkin karkureiden tempauksista kannattaisi jonkun kirjoittaa oikein nasevasti sinne NHLPA:n sivulle. Vaikken toki sitä tiedäkään, että onko siellä yleensäkään mitään sellaista foorumia mihin tavalliset kannattajat voivat kirjoitella.

Johonkin tästä kuitenkin pitäisi yhteys ottaa ja selvittää, että ehkä siellä suuren maailmankin puolella pitäisi hiukan katsoa peiliin.

Tulevaisuudesta sen verran vielä, että vaikkei NHL alkaisikaan ja peruuntumispäätös tulisi jo tällä viikolla, niin parempi olisi kaikille osapuolille kun Roloson pysyisi vaan mietiskelemässä siellä Kanadassa tai missä vitun Minnesotassa mahtaa asuakaan. Lukko ei tuommoista liirumlaarum-miestä tarvitse, tarttuivat kiekot sitten kuinka hyvin tahansa.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tässä kun tätä Case-Rolosonia on tullut päivän mittaan mietittyä, niin on tullut ajatus kääntää homma osittain toisin päin. Me täällä Jatkoajassa ja Lukon edustajat Kuninkaankadulla sekä eri medioissa ovat kilpaa ihmetelleet Dwaynen käytöstä ohareiden suhteen. Koko ajan on toitotettu että hänen on palattava koska on voimassa oleva sopimus jne. Mutta onko Lukko laiminlyönyt velvoitteensa Rolosonin suhteen, jotta tämä sai syyn lopettaa työnteon Rauman Lukon eteen?

Tämä pointti tuli mieleeni kun muistelin tapaus Averyä ja osittain tapaus Maddenia. Kun Averyn katoaminen huomattiin, niin oitis alkoi Pelicans-johdon suusta kuulu toteamuksia että seura on ainakin hoitanut kaikki velvoitteensa pelaajaa kohtaan. Samansuuntaisia kommentteja tuli HIFK-leristäkin. Mutta onko Lukon toimesta kuulunut tällaisia juttuja, ei ainakaan minun korviini. Suoraan Rolosonilta tulleita kommentteja ei ole kuultu missään, vain Lukon suodattimen(?) kautta tulleita kommentteja kylläkin.

Se mitä nämä velvoitteet voisivat sitten olla, voidaan vaan arvailla. Ensimmäisenä tulee mieleen, asunto-asia. Asuiko Roli koko ajan hotellissa, ainakin näin olen ymmärtänyt. Luvattiinko hänelle kenties jotain muuta. Entä lupaukset perheen suhteen, heidän majoittamisensa? Tai jopa maksamattomia palkkoja.
Äh, tämä on turhaa miettiä näitä asioita, totuutta ei varmasti tiedä monikaan, Santalan, Walleniuksen ja Rolosonin lisäksi.

Tämä on siis vaan pelkkää mietiskelyä, joka on pyörinyt päässä jo hetken aikaa. En siis puolustele mitenkään Rolosonin ohareita, mutta kyseenalaistan vain asian mustavalkoisuuden. Kun Rolosonin tuleminen tai ei-tuleminen lopullisesti selviää, kuullaan ehkä lisää faktoja tapauksen eri vaiheista.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
-Roloson aikoo tarkastella kotonaan Minnesotassa ehkä noin parin kolmen päivän ajan miten NHL-tilanne ratkeaa, Lukon toimitusjohtaja Jyrki Santala kertoi. (Lähde MTV3)

Hienoa joukkueelle pelaamista. Kaveri tarkastelee tilannetta "ehkä noin parin kolmen päivän ajan". Jepjep, ei ihme että Raumal pinna on kireel. No, onneksenne teillä on hyvä ja kokenut suomalaisveskari, ettei hätiä mitiä. Roloson saa kuulla asenteestaan play-offeissa, jos palaa, oli vierashalli sitten mikä tahansa, ja se on sille mulkulle ihan oikein.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Viestin lähetti L4E
Sopimus on voimassa änärin alkuun asti. Eli muita mahdollisuuksia purkuun ei ole kuin molempien osapuolien yhteinen halukkuus siihen.

Onhan asia ilmeisesti näinkin (tosin tätä sopimusta meistä ei lienee kukaan ole nähnyt). Fakta missä tahansa sopimuksessa on kuitenkin se, että jos toinen osapuoli ei sopimuksen alaisuudessa syystä tai toisesta halua jatkaa - sopimus puretaan joillain ehdoilla. Mahdollinen riitely yksittäisen pelaajan sopimuksesta lienee Lukollekin turhaa ja kallista. Ei kannattane.

That being said toivon kuitenkin ko. herran saapuvan takaisin Raumalle NHL-kauden peruuntuessa. Ymmärrän kyllä tosin syynkin odottaa ratkaisua. Kyse on parista päivästä, joten edes takaisin ei tosiaan kannata lennellä lätäkön yli. Muistetaan nyt kuitenkin että nämä kaverit ovat lock-out -pelaajia, eivät he täällä tai muualla pelaa kuin tosiaan pelikuntoa ylläpitääkseen kauden alkua odotellessa. Kenenkään NHL-pelaajan pääasiallinen tavoite ei ole pelata Lukossa sen paremmin kuin Jokereissakaan, vähiten jenkkien ja kanukkien. Nautitaan näiden kavereiden pelaamisesta niin kauan kuin voidaan ja toivotaan että ne jotka tänne jäävät, ottavat homman ammattimaisesti ja tosissaan loppuun saakka.

Roloson on kuitenkin jo ihan eri kategoriassa kuin Madden tai Avery. Kaveri on pelannut täällä jo paljon pelejä ja voi sen perusteella oikeasti muodostaa todellisen mielipiteen siitä haluaako itse täällä olla. Siihen miehellä on täysi oikeus, sopimukset ovat sitten raameja sille miten asia hoidetaan. Toivotaan että lopputulos on halu palata Lukon veräjälle ottamaan laattaa kiinni. Älkää turhaan teilatko kaveria ennen kuin lopputulos on nähty.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Velvoitteista

Kaipa nämä asiat jossain vaiheessa julki tulevat, jos jotain kupruja on ollut Lukon puolelta.

Sinänsä se ei tietysti nyt mikään aivan mahdoton ajatus olisi, jos niinkin olisi tapahtunut...

Oma käsitykseni on edelleen se minkä kirjoitin jo silloin kun Roloson otti ritolat, eli:

- Roloson kuvitteli NHL:n alkavan hetkenä minä hyvänsä
- Lukon etsiessä maalivahtia, Roloson tarttui koukkuun ajatellen että on hyvä pelata jossain ennen harjoitusleirin alkua
- Lukon maksama palkka ei ole kummoinenkaan ollut, johtuen juuri siitä että pelaaja ei itsekään ole vaatinut mahdottomia kun se NHL:n alkaminen on ollut mielessä koko ajan
- kun NHL:n alku on viivästynyt ja viivästynyt, Rolosonin mieleen on tullut ajatus että "voisihan sitä tänäkin kautena tienata"
- Venäjältä on tullut rahakas tarjous
- Roloson on halunnut purkaa Lukon kanssa tekemänsä sopimuksen ja lähteä ryssimään
- Lukko ei kalliin vakuutuksen takia ole suostunut purkuun
- Rolosonia on ruvennut vituttamaan ja hän on päättänyt nostaa kytkintä mahdollisimman pian siirtotakarajan umpeutumisen jälkeen (jottei Lukko voisi hänen tilalleen hommata enää uutta veskaria)

Loppujen lopuksi, eihän Roloson kai ole ennen Minnesotan aikaansa NHL:n mittapuulla mitattuna kovin hyvää palkkaa nauttinut? Vai kuinka? Tuli vaan mieleen, että ei hänelläkään niin hirmu montaa vuotta enää peliuraa jäljellä ole, joten siinä mielessä ymmärrän kyllä että se Venäjältä tarjottu rahakin kiinnostaa.

Kumma muuten että viime viikon Veikkaajassa Rolosonin agentti Hille (onko se itse Hillelille Tokazier?) kertoo Rolosonin saaneen Moskovan Dynamolta rahakkaan tarjouksen, mutta että sopimusta Lukon kanssa kunnioitetaan, ja sitten taas tuossa UR:n jutussa Hille kieltää että Moskovasta tai muualtakaan Vennään maalta olisi sopimusta kiistakapulalle tarjottu.

Ota noista sitten selvää. Se on ainakin selvää ettei Venäjältä varmasti Lukkoon ole yhteydessä oltukaan, tuskinpa sikäläiseen tyyliin nykyäänkään kuuluu asioista neuvotteleminen.

Minä olen tässä vahvasti Lukon puolella, niin kauan kunnes asioiden lopullinen laita selviää.
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Rolin lähtö

Viestin lähetti Roku

Kun Lukko ei päästänyt häntä Venäjälle, niin hän päättikin siirtorajan umpeuduttua kadota kuin varas yöllä ja sai siihen ilmeisesti Pekka Walleniukselta vielä apuakin, vai kukas muukaan sen lentolipun muutamaa päivää liian aikaisin Rolosonille olisi tilannut kuin Pekka Pietari Wallenius. Joukkueenjohtajan toimiin ainakin sen luulisin kuuluvan, jollei Roloson sitten itse ole lippua ostanut.

Itse lähdöstä tai paluusta en nyt kommentoi sen enempiä, kerroin teille kuulemani ti-ke yönä kun asia oli tuore ja ajankohtainen.

Mutta tuohon lainattuun kohtaan piti puuttua nyt hieman. Nyt mennään aivan fiilispohjalta, mutta sen verran mitä minä miehen kanssa olen tekemisissä ollut, uskoisin että tämä lähtö tapahtui aivan extempore eikä asiaan liittynyt ketään joukkueen johdosta. Ei valmentaja, ei joukkueenjohtaja eikä myöskään Pekka.

Epäilen että reaktiosta "häh? eihän oo lähteny? ai on vai? en mä tienny..." tuli eri tahoille mieleen viime loppukauden ilmeiset kommunikaatio-ongelmat joukkueen sisällä.

Mainitaan vielä ettei jää epäselväksi:
Lähdöstä kirjoitellessani oli itse keskusteltua kyseisen henkilön kanssa,
tämä ajatelma "Rolin oma päätös lähteä - ei joukkueesta ketään mukana" on vain oma fiilis asiasta.
 

Draco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Velvoitteista

Viestin lähetti Roku
Kumma muuten että viime viikon Veikkaajassa Rolosonin agentti Hille (onko se itse Hillelille Tokazier?) kertoo Rolosonin saaneen Moskovan Dynamolta rahakkaan tarjouksen.

Mikseivät Lukon pelaajat informoineet Rolosonia, että Venäjällä sukellusveneet uppoavat ja TV -tornit palavat, mafia jyllää ja hapankaali haisee joka perkeleen nurkassa. Ja että jos siellä rikastut liikaa joudut linnaan tai sinut ammutaan. Ja jos Raumallakin on kotiin ikävä, niin Venäjällä vasta ikävä tuleekin.

Hän pelaisi vieläkin Lukossa.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Viestin lähetti Draco
Mikseivät Lukon pelaajat informoineet Rolosonia, että Venäjällä sukellusveneet uppoavat ja TV -tornit palavat, mafia jyllää ja hapankaali haisee joka perkeleen nurkassa. Ja että jos siellä rikastut liikaa joudut linnaan tai sinut ammutaan. Ja jos Raumallakin on kotiin ikävä, niin Venäjällä vasta ikävä tuleekin.

Hän pelaisi vieläkin Lukossa.

Saattaapi olla, notteivat Lukon pelaajat tienneet Rolosonin mahdollisista ajatuksista siirtyä Äiti-Venäjälle. Ja jos olisivat tienneetkin, ja Rolosonia informoineet Äiti-Venäjän oloista, niin olisiko Roloson uskonu ? Tuskin sanon ma.

Olisi vaan luullut Lukkolaisten olevan kateellisia hänen mahdollisesta tarjouksestaan Ryssä-liigasta. Ja täten panettelevat Äiti-Venäjää.

Tuossa ylempänä Dr. Mengele pohjoisesta epäili maailmanmies Rolosonin olevan kypsä Rauman pienuuteen. No, pieni Rauma onkin jenkkien ja canukkien simissä, niin kuin myös Pori. Vaan olisi hauskaa nähdä Rolosonin ilme, hänen ehkä mahdollisen Äiti-Venäjän keikkansa ehkä toteutuessa, esimerkiksi pelireissulla vaikka Ufalaisen hotellin aamiaspöydässä... Tai Habarovskissa...

Paska temppu Rolosonilta, tämä tämmöinen jahkaaminen...

Mutta kuintenkin olen pitkin hampain valmis toivottamaan Rolosonin tervetulleeksi takaisin Lukon joukkueeseen, jos tämä suurin ja kaunein, ylivertainen ja universumin johtava urheiluliiga,NHL, ei ala.

Sillä Lukossa häntä tarvittaisiin.
 

Belander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Yllätys Yllätys.

Ihmettelen suuresti näiden NHL-miesten touhuja. Eipä niitä kauheesti nämä voimassa olevat sopimukset paina. Ei todellakaan jää mikään mielyttävä maku niiden touhuista. Tuntuu, että aina saa jänniittää niiden puolesta. Koskaan ei tiedä milloin ne lähtevät ja kun lähtevät eipä ole paluusta tietoa.

Lukon onneksi loistava maalivahti on edelleen paikalla. Minusta tää nostaa todella paljon Suomalaisten arvoa. Kun Suomalainen tekee sopimuksen, se pitää varmasti.

Uskon silti vahvasti, että Roloson palaa vielä Raumalle. En usko Rolin siirtyvän Venäjän mafia liigaan. Toivottavasti Vehanen, näyttää nyt kun mahdollisuus on, että vähintään hän on yhtä hyvä kassari kuin Roloson. Ja miksei olisinkin, onhan Petellä hienoja matseja jo vaikka kuinka.
 

H-katsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko 2004-2005, Napoli
Tämän aamun Länsi-Suomessa Rolosonin agentti, himonussija Klaus Hill kertoo venäjän siirtoikkunan menneen kiinni eilen (maanantaina). Eli tuskinpa Rolosonia ainakaan Dynamossa nähdään.

Editoidaan sen verran että äänitorvena ko. lehdessä toimii Iso-Jyrki.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Ei voi ymmärtää näitä NHL-kavereita. Kyseessä on jälleen SELVÄ
sopimusrikkomus. Mielestäni nämä eivät saisi jäädä huomioitta. Todella ikävä asia Lukolle, että yllättäen vain lähdetään. Ikävintä oli, että lähtö tapahtui heti siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeen.

Toivon itse, että se NHL ei tällä kaudella ala. Olisi ihan oikein näille kavereille. Olen ainakin itse atottunut tekemiäni työsopimuksia kunnioittamaan. Tuntuu itsestä, niin oudolta, että eivät tehdyt sopimukset tunnu paljoa painavan. Kolanos on edelleen kateissa. Mies ei vain palannut lomiltaan tänne Espooseen. Hänenkään tapauksessa, Blues ei saanut mitään ilmoitusta asiasta. KAIKKI sopimuksen velvoitteet hoidettiin Kolanosia kohtaa. En myöskään yhtään epäile, että Lukko ei asiassa olisi omaa osuuttaan hoitanut.

Pelaajan Agentin perustelut odottelusta Pohjois-Amerikassa olivat mielestäni naurettavia. Kun on kerran tehty sopimus, että niin kauan pelataan Sm-Liigaa Suomessa, ennen kuin NHL työsulku julistetaan päättyneeksi. Silloin on sitouduttu odottamaan ja pelaamaan Suomessa.

Teille Lukko-faneille lohdutukseksi: Vehanen on todella hyvä maalivahti, joten en itse usko Lukon menettävän kovin paljoa varsinkin, jos ja kun Dwayne on ilmeisesti motivaationsa kadottanut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös