Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Dinamo Riga 2013–2014 – Väinäjoen veivaajat

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Rici, 07.09.2013 klo 00.26.

 1. Rici Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, D, Pönttövuoren Peikot
  Avataanpa oma keskustelu myös Baltian ainoalle KHL-joukkueelle Riian Dinamolle. Jatkoajan kausiennakko tiivistää tunnelmat ytimekkäästi. Viimevuotisen konferenssin jumbosijan on nyt jäätävä taakse.

  Joukkue koostuu tänäkin vuonna enimmäkseen latvialaispelaajista. Latvian maajoukkueen edesottamuksia seuranneille Riian pelaajarunko on tuttu. Joukkueessa pelaavat mm. todelliset Latvian maajoukkueen veteraanit Rodrigo Lavins, Sandis Ozolins, Martins Cipulis ja Aleksandrs Nizivijs.

  Joukkue sai myös todella nimekkään paluumuuttajan, kun Marcel Hossa siirtyi takaisin Riikaan. Myös toinen slovakialainen eli Marcel Hascak on kiinnostavaa nähdä ensimmäistä kertaa Slovakian liigan ulkopuolella, jossa hän viime kaudella iski 54 pelissä hurjat tehot 31+33. Muista ulkomaalaisista Mikael Tellqvistillä tullee olemaan ongelmia ykkösmaalivahdin paikan säilyttämisessä.

  Nuorista pelaajista Miks Indrasis saattaa tehdä tällä kaudella todellisen läpimurtonsa sarjan eliittiin. Muuten näyttää harmillisen hiljaiselta.

  Riika kiinnostaa myös siinä mielessä, että se tullee oleman Pietarin ohella se toinen paikallisvastustaja Jokereille. Mutten usko, että mikään tulee syrjäyttämään Riialta oman KHL-suosikkijoukkueeni titteliä.
   
 2. Rici Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, D, Pönttövuoren Peikot
  Ensimmäisessä pelissä kaatui Dinamo Minsk lukemin 2-1. Tellqvist pelasi ilmeisesti kelpopelin, vaikka moni hänen suoriutumistaan onkin epäillyt.

  Yleisöä oli upeasti 9250! Amerikan avuista Kyle Wilson pelasi ensimmäisen pelinsä Euroopassa onnistuneesti ja teki voittomaalin. Hossa sai syöttöpisteet molempiin maaleihin, joista ensimmäisestä vastasi Gints Meija. Toivotaan, että Meija ottaa myös tällä kaudella harppauksia eteen päin!
   
 3. Andrew Jäsen

  Viime aikoina on ollut paljon huhuja, että Dinamo Riga miettisi vakavasti irtautumista KHL liigasta Venäjän poliittisen tilanteen takia. Kuinka tosissaan tässä asiassa ollaan niin se jää nähtäväksi.

  Latviassa on erittäin iso venäläisvähemmistö, 700 000 henkeä ja Latvian suhteet Venäjään ovat olleet enemmän tai vähemmän heikot. Kielikysymys on kiristänyt välejä.

  Latvian pelko NATO jäsenyydestä huolimatta on jollain tavalla aiheellinen, vaikka tuskin Venäjä uskaltaisi ikinä Latvian asioihin puuttua voimakeinoin.

  Toivoisin itse kuitenkin, että Dinamo Riga pelaisi KHL:ssä jatkossakin. Todella sympaattinen joukkue, joka hyvällä taistelulla usein voittaa materiaalilta vahvemmat joukkueet.