Detroit Red Wings 2023–2024

  • 167 634
  • 764

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays

On se. Ja Lucas Raymond on kansallisaarre. On se saatana peto ukko. Kohtuu hyvä palkankorotus tulossa kesällä.

Ja voitais myös pitää Gostisbehere. Se lienee mitattu NHL sivuilla väärin pituuden osalta kun kyl se mun mielestä on enempi 3m pituinen ukko kuin vajaa 2m. Aivan älytön purkukiekon katko ennen tasotusmaalia.

Herra mun vereni sentään mikä peli. Olisihan se tähtiin kirjoitettua kamaa et tällaisen matsin jälkeen tänä yönä enkelit on puolellamme ja Flyers kairaa voiton Capsia vastaan ja me otetaan myös voitto Habsista. Mutta ei ole omissa käsissä. Kyllä sitä taas jossittelee et voi kun oltais edes jostain aiemmin kaudelta saatu kolme lisäpistettä jostain, et ihan omaa syytähän se on et tää menee kalkkiviivoille tämmöiseksi nitrohommaksi ja tarvii viel jännittää muita pelejäkin. Mut on tämä viihdyttävää hei :D

Tänä yönä on pakko herätä kattomaan peli. Ei oo vaihtoehtoa.
 

Tevoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings #91 #19 #5
Herätään,herätään sehän on varma! Itse ainakin luotan Tortsiin ja Phillyyn että kausi päätetään heidän
osaltaan kotiyleisön edessä voittoon. Runsaasti yöllä vahvaa kahvia ja loppuviikoksi tilataan tahdistimen
asennus..
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Olis ainakin mieletön stoori jos Detroit nousis kaiken tapahtuneen jälkeen playoffeihin. Siipien kausi oli käytännössä reilun minuutin päässä taputellusta, kunnes kaveri nimeltä Lucas Raymond päätti toisin.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Siitä on hetki kun Wings fanina oon saanut kylmät väreet (hyvällä) , mutta kun oon kelaillut tota pelin loppua niin onhan se jumalauta kaunista. Selostus ja toi Reiskan halu ratkaista. Paljon hyviä suorituksia toki muutenkin, Catin maali upee kaikkineen, Ghostin hyppykatko viivassa ja siitä kliininen rystylätty viereen. Uskotaan nyt loppuun asti ettei toi voitto ollut turha. Tämän kauden Wingsit tosin aiheuttanut sellaista nousua/laskua että mitä vaan voi olla luvassa. Hoitakaa nyt perkele ja Philly myös.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Tätä pitää nyt vähän märehtiä. On kyllä julmaa tämä jääkiekko.
 

JasonX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Suomen Maajoukkueet
Vi*** Philly! Onkohan tiukin pleijareista putoaminen? Ainakin ihan leffa kamaa.

Edit.
Noh merkityksellisiä pelejä pelattiin kirjaimellisesti loppuun asti.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Julmetun hieno kausi. Ei voi muuta sanoa.

Vituttaahan se ettei lopun hetkistä saanut nauttia kun Capitalssille tipahti taivaasta tuo äärimmäisen onnekas lopputilanne.

- Itäinen konferenssi oli vahvempi konferenssi.
- Atlantic divisioona oli NHLn tasokkain divisioona.

Detroit keräsi Atlanticin sisäisistä peleistä 3.eniten pisteitä.

BOS 39p
FLO 38p
DET 34p
OTT 32p
TBL 27p
BUF 25p
TOR 25p
MTL 18p

Pistää miettimään, että kuinka hyviä tässä oikein oltiinkaan, kun joutuu pelaamaan eniten keskimääräistä vaikeampia otteluita runkosarjan läpi.
 
Viimeksi muokattu:

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Aloitan parin päivän märehtimiseni heti tämän viestin jälkeen, mutta sen sanon että turhapa tässä on Flyersille tai Capitalsille olla määräänsä enempää katkera. Elämä on aika paljon helpompaa kun hallitsee omaa kohtaloansa. Capitals oli sarjataulukossa meitä edellä, ja Flyers teki niinkuin mikä tahansa joukkue heidän asemassaan olisi tehnyt.

Yksi ainoa lisäpiste mistä tahansa kauden pistemenetyksistä olisi vienyt meidät playoffeihin. Ihan mistä vaan noin neljästäkymmenestä sellaisesta. :D

Palataas myöhemmin asiaan laajempien analyysien kanssa. Nyt ei vaan... pysty
 

Ferris

Jäsen
Pistää miettimään, että kuinka hyviä tässä oikein oltiinkaan, kun joutuu pelaamaan eniten keskimääräistä vaikeampia otteluita runkosarjan läpi.

Kannattaa opetella ottamaan pisteitä niistä helpoistakin peleistä, niin niistä keskimääräisesti vaikeammin hankituista pisteistä on enemmän iloa. Se ois jo riittänyt poffipaikkaan, jos oisitte voittaneet edes puolet heikon Metropolitanin otteluistanne... Vikan kuukauden aikana Metroa vastaan kahdeksan peliä, joista kaksi voittoa. Oli poffipaikkaa tarjolla, mutta ei vaan tällä kertaa riittänyt. En ihmettele, että vituttaa.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Jossittelun voi mun puolesta aloittaa siitä SJ tappiosta, tai niistä kojoottimatseista.
Ehdottomasti positiivista että nyt vituttaa, kauden vikat pelit oli hyvä taisteluilme mikä lupaa hienoja asioita tulevaisuudelta. Näillä runkkarin vikoilla matseilla ei ole ollut vuosiin mitään väliä niin onhan tää hienoo.

Offseasonin isoimpia juttuja pitäisi olla miettiä että mitä vittua tossa tapahtui noi pari edellistä kuukautta ja kenen vika. Tolla tappioputkella ja sukeltamisella ei olekaan mitään asiaa pleijareihin, siellä riittää Yzermanilla nyt pähkäiltävää mitä tehdä valmennuksen ja pelaajiston suhteen. Myös peiliin ja pro scoutteihin voisi vähän vilkaista koska noista hankinnoista abaut puolet on sellasta paskaa mikä on nyt sit kaikkien noiden farmijunnujen ja captilan tiellä. Hollin, Petryn ja Coppin tilalle jotain nuorta ja jännittävää kiitos, harmi että kaikilla on negatiivinen vaihtoarvo.

Razor-Reiskalle sen sijaan pelkkiä sydämiä ja lämpimiä ajatuksia, Raymond, Larkin ja Kane kaikki omalta osaltaan todistivat tällä kaudella jotain (positiivista) itsestään.
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Larkinin loukkaantuminen maaliskuun alussa tuli kalliiksi, kun kahden ottelun tappioputki venyi yhteensä seitsemään peliin. En nyt muista mihin peliin Larkin tuli takaisin, mutta tuo jää harmittamaan..

Tulipahan itsekin väijyttyä red wingsien peliä livenä pitkästä aikaa kun viimeisen erän alusta katselin pelin loppuun. Harmi kun ottelu oli Montrealissa, ja harmi kun Washington hoiti oman ottelunsa, mutta olipahan hieno loppu ja mukavaa katseltavaa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Näen tässä kauden lopussa paljon samaa miten Lions taisteli toissa kauden NFL:ssä. Ensi kausi sitten kun menee saman käsikirjoituksen mukaan, niin Wings pelaa konffifinaaleissa.
Tuota Phillyn tyhjää maalia on turha harmitella, eiköhän siellä ole ollut keskittyminen täysin siinä omassa pelissä ja voitossa ja pelin jälkeen sitten katsotaan mihin riitti.

E:


 
Viimeksi muokattu:

Tevoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings #91 #19 #5
Nyt kun vielä tulis lottery voitto ja velipoika Zeev kaveriksi.
Tämä velipoika on ilmeisesti rankattu korkeammalle kuin Shai. Jotain juttua oli ihan NHL.comissa ja en pistäis pahaksi jos päästäisiin nappaamaan poitsu. Eikä tuon Shain kasvutarina yhtään huonolta vaikuta muutenkaan.
Mulla on luottoa tähän jätkään josta jo mainitsin silloisessa rähftissä että jos on helppo lausua kännissä niin se o meijän mies!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös