Detroit Red Wings 2023–2024

  • 168 121
  • 764

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mielenkiintoinen löytö pakkipari-datasta.

Chiarot ja Holl.

xG uliuli. Vain toteutuneet maalit merkitsee, erityisesti omiinpäin.
 

Liitteet

  • Näyttökuva 2023-11-02 101422.png
    Näyttökuva 2023-11-02 101422.png
    56,3 KB · kertaa luettu: 156
Viimeksi muokattu:

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Mielenkiintoinen löytö pakkipari-datasta.

Chiarot ja Holl.

xG uliuli. Vain toteutuneet maalit merkitsee, erityisesti omiinpäin.
Chiarot on tätä edeltävät viisi kautta ollut joka kausi huonompi toteutuneissa maaleissa kuin olettamassa (sekä prosenttiosuudessa, että oletetuissa päästetyissä). Uskotaan kuitenkin, että 65 minuuttia Justin Hollin kanssa kertoo totuuden uudesta superpakkiparista :)
 
Chiarot on tätä edeltävät viisi kautta ollut joka kausi huonompi toteutuneissa maaleissa kuin olettamassa (sekä prosenttiosuudessa, että oletetuissa päästetyissä). Uskotaan kuitenkin, että 65 minuuttia Justin Hollin kanssa kertoo totuuden uudesta superpakkiparista :)

Kaksi toheloa kun lyödään yhteen, niin lopputulos on taidetta.
 

ReYaSu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
^ Näkemäni perusteella Holl on ollut ihan mielettömän hyvä nimenomaan puolustuspelissä ja oman maalin edessä tällä kaudella. Lempipakki liigasta seurata siinä touhussa nyt. Tuskin se pinnasarakkeessa tulee loistamaan, mutta nollaa mielestäni erittäin hienosti nyt. Onko tähdenlento vai jääkö yleistasoksi koko kauden ajaksi?
 

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers
Kohtuullinen ja paikoitellen ihan jeeskin esitys Panthersia vastaan, mutta eka erä oli kyllä pelkkää selviytymistaistelua vaihdosta toiseen. Toisesta erästä lähtien saatiin sitten jo jonkun verran kontrolloituja hyökkäyksiä ja maalipaikkojakin aikaiseksi, mutta Bob hoiti hommat kotiin aika viileästi. Tolpat kolisivat muutamaan kertaan, Rasmussen ei saanut kiekkoa lähes tyhjiin, ja ylivoimallakaan ei syystä tai toisesta onnistuttu hyvistä tekopaikoista huolimatta. En kuitenkaan laittaisi päätä pensaaseen.

Itseäni tosin hiukan risoi, kun aamulla katselin ensin Ilveksen ottavan kakkoseen aloituksissa ihan huolella, ja samassa kategoriassa Wings hävisi jotain 64% - 36%. Yli- ja alivoimilla tuo näkyi erityisesti. Voittomaalikin oli sellainen ohhoh-maali, että vähän harmitti, mutta Reimer pelasi muuten erinomaisesti. Huominen huilia, ja lauantaina taas Bruinsin kimppuun.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Nollille sitten jäivät ja pilasivat minulta kuparikerhovedon. Paikkoja kyllä näytti olleen ja tolpat kolisi mutta kun ei niin ei.

Ei tosiaan helpota kun seuraavaksi Boston kotona, voitto olisi kiva.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kohtuullinen ja paikoitellen ihan jeeskin esitys Panthersia vastaan, mutta eka erä oli kyllä pelkkää selviytymistaistelua vaihdosta toiseen. Toisesta erästä lähtien saatiin sitten jo jonkun verran kontrolloituja hyökkäyksiä ja maalipaikkojakin aikaiseksi, mutta Bob hoiti hommat kotiin aika viileästi.

Aika liki se Floridan hyvä alku loppui jo erän puoliväliin, josta eteenpäin matsi oli kyllä enemmän Wingsin otteessa sinne Reimerin flipperimaaliin asti. Samanlaisia pomputuksia oli muutama Bobrovskylläkin, mutta ei ne vaan noille Vezina-ukkeleille sisään käänny.

Nythän tässä saadaan kohdata Vezina-molarit kuudesti peräkkäin oikeastaan, kunnes tuo elämä helpottaa.

Ei vaan oikeen aukea tuo idea tämän telaketjun käyttämisestä. Perron-Copp-Compher. Ei tuota hyökkäyksellisesti mitään ja yksi sentteri hukataan turhaan wingeriksi, kun voisi osata jotain kiekollisestikin tuoda lisää (Compher). Matchuppi-kenttänäkään tuota ei edes käytetä. Ihan tasaisesti tuota peluuteltiin eri kenttiä vastaan, ei näkynyt esim. mitään Barkovin varjostamista ollenkaan.

Copp voisi ihan hyvin mennä neloskenttään ja tehdä siitä yksin puolustavan omanpäänaloitus-kärkikentän. Samat Kostin ja Fischer laidalla ja ihan saman tehtävän se ajaa. Nyt hukataan Perron ja Compher aivan turhaan, joista voisi saada vaikka hyökkäystehoja aikaan. Veleno-Sprong on ihan tuottelias yhdistelmä, mutta kolmas offensiivinen ketju pitää saada aikaan. Ehkä Fabbrin paluu muuttaa asioita.

Kokoonpano Floridaa vastaan.

DeBrincat - Larkin - Raymond
Perron - Copp - Compher
Rasmussen - Veleno - Sprong
Kostin - Czarnik - Fischer

Walman - Seider
Chiarot - Holl
Määttä - Gostisbehere

Reimer

YV:täkin voisi pikkuhiljaa alkaa uusimaan, koska on mennyt jo useamman peliä maaleitta. Floridalla oli NHL:n surkein AV ja aika hyvin se aggressiivisella karvauksella sai Wings-YV:n tuhnutettua pois. Bostonhan sen jo näytti miten tämä tehdään.

Ainakin nyt tuo Gostisbehere-kokeilu pois hyökin paikalta, jos kerran Petryäkään ei oteta rosteriin, niin voivat jakaa kahdestaan Seiderin kanssa nuo pointti-roolit.
 

Goose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
VÄLIRAPORTTI #3

Pelattu 12/82, saldo 7-4-1, pisteitä 15p, P% 0.625 [aiemmin 5-1-1, pisteitä 11p, P% 0.786]

Kotona:
TBL
(W) PIT (W) CGY (W) SEA (OTL) WPG (L) FLO (L) BOS (W)-> 4-2-1

Vieraissa:
NJD
(L), CBJ (W) OTT (W) BOS (L) NYI (W) -> 3-2-0

Seattle-pelin jälkeen joukkueella ollut ehdottomasti vaikeampaa, YV alkaa olla skoutattu läpi, maalivahdeilta lörähtää vähintään yksi helppo / peli ja kun kärkikenttä ei tee 3-4 maalia / peli niin taas on maalinteon kanssa vaikeuksia. Surullisimmat tarinat tässä otteluryppäässä olivat Jets ja Panthers pelit, joista molemmista olisi ollut ehdottomasti pisteitä tarjolla, mutta joukkueen esitys molemmissa jätti toivomisen varaa. Ensimmäisessä Boston-pelissä ei kyllä kotijoukkue antanut mitään palaa, vaikkei se pahasti repsahtanutkaan. Isles-voitto oli hieno taistelu Sorokinia vastaan ja viime yön pelissä sitten hieno nousu Detroitilta heikon alun jälkeen. Vielä kun tiedetään, että Boston on joukkueena tunnetusti kovimmillaan runkosarjassa, niin tästä on hyvä jatkaa.

Kentälliset vetää aikamoista mankelia ykkösen takana ja ainakaan itse en ole päässyt ymmärrykseen, miksi tuota sentteristöä pyöritetään noin miten sitä on nyt pyöritetty. Kertoo myös toki sitä karua kieltä, että ei tuolla TOP3 jälkeen taida juuri olla sellaisia ukkoja kuka ei olisi korvattavissa. En olisi ennen kauden alkua uskonut, että tällä hetkellä TOP3 jälkeen hyökkäyshierarkiassa Joe Veleno on nostanut osakkeitaan ihan mielettömästi. Toivotaan, että Fabbrin paluu tekee jotain ja kyllä mä toivoisin Berggrenille mahdollisuuksia ottaa jostain MID6-kentistä vähän isompaa roolia. Samoin tuon telaosaston (Kostin, Czarnik, Fischer) jatkuvat mitättömät minuutit mietityttää. Kostin viime yönä 5min peliaikaa. Czarnik on ainakin mun mielestä taas nähty hetkeksi.

Viimeisin kokoonpano Bostonia vastaan (4.11.2023):

DeBrincat - Larkin - Raymond
Veleno - Copp - Compher
Sprong - Rasmussen - Perron
Kostin - Czarnik

Walman - Seider
Chiarot - Petry
Ghost - Määttä
Holl

Husso
Reimer

Sisäinen pistepörssi:

1. Dylan Larkin (12) 5+12=17 /+3 / 19:50 / 50.7%
2. Alex DeBrincat (12) 9+5=14 / +4 / 18:04
3. Moritz Seider (12) 1+10=11 / -2 / 22:39
4. Lucas Raymond (12) 4+6=10 / +3 / 16:34
5. Shayne Gostisbehere (12) 3+6=9 / -3 / 19:19
6. Daniel Sprong (12) 3+5=8 / +5 / 13:49
7. J.T Compher (12) 2+6=8 / +2 / 19:05 / 47.3%
8. David Perron (12) 3+4=7 / -2 / 15:14
9. Joe Veleno (12) 5+1=6 / +2 / 14:15 / 51.7%
10. Andrew Copp (12) 4+2=6 / -2 / 18:06 / 47.8%
.
.
.
Walman 6p, Holl 3p, Rasmussen 3p, Petry 3p

Ville Husso (8) 5-2-1 / 0.896% / 3.37 GAA
James Reimer (4) 2-2-0 / 0.944% / 1.52 GAA

Kehumme pisteiden valossa Raymondia, Seideria, Larkinia, Walmania, Sprongia. Sukkasaippuaa saa DeBrincat (1 syöttö viiteen peliin) ja Ghost (-6 viidessä pelissä). Kalliit keskiukot Copp ja Perron etunenässä vetävät vielä aika löysällä. Mutta ehkä jos jotain positiivista, niin Raymond on nyt saanut palkintonsa ja kuitenkin kovia jengejä vastaan saldolla 2-3-0 vaikka joukkueen kärkihepat (Larkin, Cat) vetäneetkin vähän vaisummin. Parantamisen varaa on ja paljon, toiveissa että tuonne alakenttiin löydettäisiin hyvät kombot.

Pelaajakohtaiset arviot:

++ Lucas Raymond / Jake Walman


Lucas Raymond on ollut joukkueen tasaisin ja sitä kautta myös paras hyökkääjä alkukaudella ja nyt pisteitäkin on tullut. Muutama tärkeä osuma ja hyvää malttia kiekon kanssa. Jake Walman taas on tämän joukkueen paras puolustaja ja Walmanikin on matkalla uransa parhaisiin pisteisiin.

+ Dylan Larkin / Daniel Sprong / Joe Veleno / Andrew Copp / JT Compher / Justin Holl / Ben Chiarot / Moritz Seider / Olli Määttä / James Reimer

Seider ja Larkin tämän nipun kärkiukot, lähinnä tässä sarakkeessa siksi, että odotukset on kärkiukoille huomattavasti kovemmat. Parantamisen varaa varsinkin Seiderilla vieläkin. Mutta hyvältä näyttää! Puolustuksen muut ukot ovat pääosin esiintyneet hyvin, hyökkääjät ovat antaneet joskin pientä tulitukea mutta sentään hyvää suorittamista omaan päähän. Reimer on hoitanut mielestäni kakkosveskan tontin pääosin hyvin, vaikka Floridaa vastaan helppo menikin.

+/- Alex DeBrincat / David Perron / Christian Fischer / Jeff Petry / Shayne Gostisbehere / Ville Husso

Perron on parantanut, mutta silti 5vs5 pelissä toivomisen varaa. Cat viilentynyt ja sen jälkeen ei hirveästi jääkään mitään jäljelle. Paikkoja on kyllä ollut, pitää vaan upottaa. Petry parantanut ja Ghost taas hieman alavireisempään. Husso vituttaa suunnattomasti. Tyyliin joka peliin yksi täysin löysä oma moka, mutta sitten muutamia hyviä koppeja. Tasaisuus on päivän sana ja sitä Villeltä ei tunnu löytyvän. Ykkösveska lienee tämän joukkueen heikoin kohta tällä hetkellä.

- Michael Rasmussen / Austin Czarnik / Klim Kostin

Rasmussen on ollut itselle tämän kauden suurimpia pettymyksiä ja sama meno jatkuu ja jatkuu. Tuntuu arkailevan, ei osu siihen kuuluisaan ladon seinään ja isoa miestä tuntuu kaikki riepottelevan minne sattuu. Nyt siirrettiin takaisin sentterin rooliin jälkimmäisessä Boston-pelissä. Czarnik saisi mennä stabiloimaan Griffinsiä. Eiköhän joku muu pysty hoitamaan tuon 5-7min. Kostin myös ollut kyllä odotuksiin ja hypetyksiin nähden pettymys. Tästäkö maksettiin Yamamoton buyout (jolla ei sinäänsä ole merkitystä).

Loukkaantuneet: Robby Fabbri

Ei uusia loukkaantumisia. Fabbrin paluu on lähellä. Toivotaan, että virkistäisi jotain pohjakenttiä.

Raaputukset: Lyon

Pelaajatilanne on yleisesti edelleen hyvä ja loukkaantumisia ei juuri ole. AHL puolelta Berggren kävi ylhäällä ja lähetettiin takaisin alas. Mazur teki paluun Griffinsiin. Toivotaan, että AHL:stä tulisi jotain painetta.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Bruins on kyllä tyylikäs jengi. Niin huonoja häviämään et kun on tulossa eka varsinaisen peliajan tappio niin koko joukkue istuu boksissa ja haukutaan tuomareita. Voittamisen kulttuuria vittu. Onneks voitettii
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Oli kyllä kova temppu kääntää Boston-matsi voitoksi. Jos vieraskentällä näytti, että pelattiin 12 Bergeronia vastaan, niin nythän tuo oli 18 pelaajan lauma Marchandeja. Uskomatonta pikkusikaa koko ajan ja tuomareilta meni ainakin tuplamäärä noita rikkeitä sormien lävitse.

Mutta hieno nousu kolmannessa takaa ohi ja pelillinenkin paremmuus oli selvä. Larkin sai kolhua ja näytti jo että jättää pelin kesken tokalla erätauolla, mutta sieltä se tuli takaisin ja kaikenlisäksi tasoitti matsin 3-3 sellaisen vaihdon päätteeksi, jossa oli aivan loppu.

Bruins toki antoi tasoitusta pakistollaan, josta puuttui McAvoy ja Grzelcyk. Mutta vielä ei ollut kukaan heitä varsinaisella onnistunut voittamaan. Detroit meni jälleen 11+7 peluutuksella, ja oma mutu on nyt sellainen, että tuosta on jotenkin pirusti apua. Onkohan jokainen matsi voitettu kun pelataan 11+7 ?

Nyt kun katsoo tuota sarjataulukkoa ja mitä jengejä Wings on kohdannut, niin aivan älytön on ollut tuo otteluohjelma. 2x BOS, NJD, TBL, NYI, FLO ollut vastassa. 3/6 voittoa näitä kovia vastaan. Ja sama putki jatkuu vielä, kun idän kakkonen NYR seuraavaksi vastassa.
 

Liitteet

  • Näyttökuva 2023-11-05 143841.png
    Näyttökuva 2023-11-05 143841.png
    281,5 KB · kertaa luettu: 80

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Eipä jäänyt New Yorkista taaskaan kotiintuomisia, sadannes vierasvoitto Rangerseista jäi vielä odottamaan itseään. Saldo vieraspeleistä 99-141-62 yön matsin jälkeen.

Viikon loput pelit sitten ovat noita "pakko"voittoja, Montreal kotona to-pe yönä ja sitten Columbus kotona lauantaina klo 20:00.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ei näyttänyt olevan minkäänlaisia henkisiä voimavaroja tuon Boston-matsin jälkeen. Huono alku (ekat 10min) on toistunut monessa matsissa ja sehän toistui New Yorkissa myös. Se ei ole ollut kokonaisuuksien osalta vielä ongelma. Nyt oli. Mitään kirivaihdetta ei 1.erän lopulta tai 2.erästä lähtenyt, NYR jauhoi samaan vakuuttavaan tyyliinsä. Erikoistilanteissa sitten totaalinen häviäminen. Omat YVt ei tuottaneet mitään ja NYR pisti 5 maalia eteen, ettei silloin kolmoserän kirit enää riitä.

Noh, viiden kovan pelin putki BOS-NYI-FLO-BOS-NYR tuotti 4 pistettä. 1p enemmän olisi ollut ihan ok tulos, siitä Florida-matsista sen olisi voinut ottaa, laukomalla vaikka 1 maalin eikä vain tyhjästä ohi. Onnea vain muille jengeille samanlaisiin otteluputkiin.

Pelannut rosteri:

DeBrincat - Larkin - Raymond
Perron - Copp - Compher
Fabbri - Veleno - Sprong
Kostin - Rasmussen - Fischer

Ainakin nyt aiemmissa matseissa paikkoja tuhlailleet Kostin ja Rasmussen osuivat, jos jotain apinaa lähtisi pois selästä.

Walman - Seider
Chiarot - Petry
Määttä - Gostisbehere

Määtälle ja Gostisbeherelle paskempi peli, -2. Justin Holl huilasi.

Husso
(Reimer)
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
VMP
Näihin pistemenetyksiin ei olisi varaa jos tuossa playoff-taistelussa on tarkoitus roikkua. Ratkaisijat ovat vaellelleet varjojen mailla jo pidemmän aikaa yksittäisiä välähdyksiä lukuunottamatta. Jotain tartteis tehdä.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
"Known homophobe James Reimer caught holding another man’s stick in his hands"

Vittu mikä pelle.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Canadiens on mainettaan parempi joukkue ollut tässä alkukaudesta mutta samaa mieltä kyllä siitä että tää on niitä ärsyttäviä pistemenetyksiä jotka toivon mukaan ei jää harmittamaan. Pelitavallisesti elementit hyvään suorittamiseen on mun mielestä edelleen olemassa, joten joko tää jää pikkuisen suorittamisesta kiinni tai sitten varianssi iskee nyt vastapalloon alkukauden lentokiidon jälkeen.

On the bright side: onneks sentään oli se iso voittoputki ekan kymmenen pelin aikana. Se antaa siimaa niille taktisille pistemenetyksille myös edes joskus.

Mutta kyllä tämä idän pistetaulukko kertoo kaiken olennaisen siitä mitä ennakoitiin jo ennen kauden alkua. Itäkonferenssi tulee oleen hurja verilöyly. Boston ja Ranke omilla kymmenluvuillaan, ja KAIKKI muut neljätoista jengiä kuuden pisteen sisällä toisistaan. Pistekeskiarvolla idän tänhetkinen jumbo Senators on samalla tasolla kuin lännen viidenneksviimeinen Blackhawks.

Bruins 23p
Rangers 21p
Canes/Wings/Lightning 16p
Devils/Cats 15p
Leafs/Canadiens 14p
Isles/Sabres 13p
Caps/Penguins 12p
Flyers/Jackets 11p
Sens 10p
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Pitäskö se Kane kuitenkin hommatta 2-3kenttään tuomaan lisää leveyttä pisteidentekoon, keventäisi kuormaa ykköslinjastolta ja mielestäni middle6 osastolta puuttuu pelaaja jolla on selvää x-factoria olla tehokas pelaaja.
 
Alex DeBrincatin alkukausi on ollut monellakin mittarilla erikoinen, mutta samalla komea kun on painanut yhdeksän maalia ja 13 pistettä ensimmäiseen seitsemään peliin.

Entäpä sitten seuraaavat seitsemän peliä. No erikoisena kausi myös jatkuu kun seuraavat seitsemän peliä tuottivat tehot 0+1.

Laukaisumäärä pysynyt hyvinkin samana, mutta luonnollisesti tehokkuus pudonnut. Laukaisuprosentti tältä kaudelta siltä edelleen uran tai ed. kolmen kauden keskiarvoa korkeampi. Ylihyvästä aloituksesta ja sen jälkeisestä slumpista huolimatta edelleen matkalla maaliennätykseen. Peliaika on pudonnut alkukaudesta hieman, mutta yv-minuutit jopa kasvaneet. Maaliodottamalla mitattuna ja verrattuna toteutuneeseen suorittaa edelleen ylärekisterissä kun luonut odottamaa 4,5 maalin verran ja tehnyt siis 9 maalia. 5vs5-pelissä luonut odottamaa 2,5 maalin verran, mutta tehnyt 6 maalia. Maalipörssin 6., mutta maaliodottamalla mitattuna jossain sijalla 70. Erikoinen kausi tosiaan menossa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Entäpä sitten seuraaavat seitsemän peliä. No erikoisena kausi myös jatkuu kun seuraavat seitsemän peliä tuottivat tehot 0+1.

Laukaisumäärä pysynyt hyvinkin samana, mutta luonnollisesti tehokkuus pudonnut. Laukaisuprosentti tältä kaudelta siltä edelleen uran tai ed. kolmen kauden keskiarvoa korkeampi. Ylihyvästä aloituksesta ja sen jälkeisestä slumpista huolimatta edelleen matkalla maaliennätykseen. Peliaika on pudonnut alkukaudesta hieman, mutta yv-minuutit jopa kasvaneet. Maaliodottamalla mitattuna ja verrattuna toteutuneeseen suorittaa edelleen ylärekisterissä kun luonut odottamaa 4,5 maalin verran ja tehnyt siis 9 maalia. 5vs5-pelissä luonut odottamaa 2,5 maalin verran, mutta tehnyt 6 maalia. Maalipörssin 6., mutta maaliodottamalla mitattuna jossain sijalla 70. Erikoinen kausi tosiaan menossa.

Jännä huomio tuo YV-minuuttien kasvu. Niinhän siinä käy kun yv ei pääty enää ihan joka kerta nopeasti maaliin.

Alkukauden ottelurypistys on nyt ohi ja seuraavaksi pelataan Ruotsin maalla TO+PE vs. Ottawa ja Toronto.

Columbus oli kyllä surkea, mutta Husso sai pidettyä lukemat tasaisena.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Maistuu ja kelepaa voitto. Todella ratkasevaa on varmasti se, miten jengi toipuu tuosta ensi viikon Ruottin-matkasta. Ei oo mikää itsestäänselvyys.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Alkukauden on tuntunut että tämä otteluohjelma on poikkeuksellisen kova. Ja vähän löytyi sille nyt faktaakin tältä sivulta:


Eli Detroitilla on ollut 8.vaikein otteluohjelma, vastustajien tasoon perustuen. Vain kolme joukkuetta on tuosta Top9 vaikemmasta schedulesta voittavalla recordilla, LA Kings parhaana, Detroit toisiksi parhaana. Anaheim kolmas. Sitä en tiedä, onko tuohon huomioitu sitä, että Red Wings on myös pelannut eniten otteluita tähän hetkeen mennessä, 15 kappaletta. 15 matsissa on neljä muutakin joukkuetta, mutta käsittääkseni Red Wings aloitti näistä kautensa kumman myöhään, joten peliputki oli tiheä ja siitä tuli palautumisineen hemmetin rankka. Sitten se vielä sisälsi nuo idän viisi kovaa jengiä putkeen, mikä tuntui ihan älyttömältä.

Tuosta on nyt selvitty .600 recordilla, jolla ollaan idän sarjataulukossa viidentenä, joten oikeastaan ihan mukiinmenevä suoritus. Akut tuntui loppuvan sen Boston-voiton jälkeen, siinä varmaan moni antoi kaikkensa, jotta se mörkö kaatuu ja sitten NYR-pelissä oli takit ihan tyhjät. Ja sama näkyi vielä Montreal-matsissakin. Columbus-peliin oli hieman paremmin palauduttu.

Ruotsin reissu voi olla hankala aika-ero sotkuineen, mutta ainakin tuossa nyt pääsee lepäämään fyysisistä rasituksista. Tuossa on nyt 4 välipäivää, jossa matkustus Ruotsiin ja ne pelit pääsee pelaamaan ensimmäisenä TO+PE. Sen jälkeen 5 välipäivää. Kyllä tuon melkeen enemmin levoksi kuin rasitteeksi laskee. 11 päivän putki, jossa vain 2 kiekkopeliä.

Jäljellä oleva NHL-schedule näyttäisi olevan 12.helpoin, eli loppukaudesta pitäis olla helpompaa kerryttää pisteitä, kunhan mikään loukkisuma ei iske.

Tykkäsin myös kokoonpanon uudesta ilmeestä, kun keskikentät vähän heräili. Ja nelosketju on iskenyt kolmeen viimeiseen peliin 4 maalia. Ei sinänsä yllätä, että pienimmillä minsoilla pelanneet ovat jaksaneet parhaiten, kun Top9 väsähti.

Columbus-matsin kokoonpano, kaikki pelaajat muuten terveenä.

DeBrincat - Larkin - Raymond
Perron - Copp - Compher
Fabbri - Veleno - Fischer
Kostin - Rasmussen - Sprong
(Czarnik)

Walman - Seider
Chiarot - Petry
Gostisbehere - Holl
(Määttä)

Husso
(Lyon)
 

Liitteet

  • Näyttökuva 2023-11-12 110700.png
    Näyttökuva 2023-11-12 110700.png
    77,5 KB · kertaa luettu: 65
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös