Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Detroit Red Wings 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana teude, 08.05.2017 klo 20.16.

 1. HeavyWing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Miksei buuattu :) ?

  Kiitokset Henkalle tästä juhannus paketista.
  Olipa yllättävänkin mukavaa fiilistellä pitkästä aikaa noita vanhoja pätkiä!
   
 2. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
 3. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 4. Abdel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Vähän oudoksun Detroitin valintaa, en täysin tyrmää mutta ottaen huomioon että vapaana olisi ollut rightin hyökkääjistä Vilardi, Necas ja "oikealta ampuva mantha" Owen Tippett.

  Tuo kätisyys nimenomaan eniten häiritsee Rasmussenissa kun tietää tuon rightin äijien vajeen hyökkääjissä. Mitkä lie perustelut Hollandilla oli Rasmussenista?
   
 5. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ei kai Holland noita perustele, vaan antaa Tyler Wrightin tehdä työnsä. Teuden linkkaamassa artikkelissa oli tämä:

  Lainaus:
  Kätisyysjutuista ovat aiemmin maininneet, etteivät ajattele sitä niin hyökkääjien kohdalla, mutta puolustajilla pitää erittäin tärkeänä. Ärsyttää vaan kun niitä righteja ei osu sitten millään. Jospa alakierroksilta sit.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Viimeksi muokattu: 24.06.2017 klo 18.17
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Viimeksi muokattu: 25.06.2017 klo 14.15
 8. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Toi Petruzelli on ihan hyvänkokonen maalivahdiks. Ennakoissa näköjään arvioitu varattavaks hieman aiemmin, joten oisko siinä kaverissa piilevää potentiaalia? Kovassa huudossa on kyllä sentterit...
   
 9. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  #131 varattiin puolustaja Cole Fraser, RD 6'2, 192lbs
  Cole Fraser - Eliteprospects.com

  #162 varattiin laituri Jack Adams, RW 6'5 190lbs
  Jack Adams - Eliteprospects.com

  #164 varattiin puolustaja Reilly Webb, RD 6'3, 198lbs
  Reilly Webb - Eliteprospects.com

  #193 varattiin sentteri Brady Gilmour, left 5'10
  Brady Gilmour - Eliteprospects.com


  C Rasmussen 6'5½
  C/RW Zablocki 6'0
  C Gallant 6'2
  RW Adams 6'5
  C Gilmour 5'10

  RD Lindström 6'2
  LD Kotkansalo 6'2
  LD Setkov 6'6
  RD Fraser 6'2
  RD Webb 6'3

  G Petruzelli 6'6
   
  Viimeksi muokattu: 25.06.2017 klo 14.14
 10. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Ihan vaan tilastoskouttaamalla, niin tykkään varauksista, kokoa ainakin pitäisi löytyä. Toivottavasti Parker Foon meneminen Chicagoon ei vaikuta Spencerin valintaan, vaan ukko maanantaina/tiistaina ilmoittaa sopparista Detroitin kanssa.
   
 11. stunt cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, HPK
  Lainaus:
  Detroitin suomalaisvaraukseen liittyen Kotkansalo on kohtuullisen raamikas kaveri ja varmasti yli 200 paunaa. Siinä vaiheessa, kun toivottavasti yliopistouran jälkeen, debytoi ammattilaistasolla paino varmaan liikkuu siinä 220-230 paunan luokassa.
   
 12. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Wrightin jutustelua.

  The Red and White Authority, Episode 4 - Red Wings' 2017 Draft Picks by Detroit Red Wings | Free Listening on SoundCloud

  - Pitivät draftia syvänä pakiston osalta, ja erityisesti isokoisten pakkien osalta.
  - Eivät tähdänneet mitenkään erityisesti rightin pakkeihin, mutta sattumalta vuorot nyt osuivat niihin.
  - Joukkueesta halutaan "harder to play against". siksi mentiin koon ja "characterin" perässä.
  - Olivat valmiita kaikkiin skenaarioihin, kaupata 9.vuorosta alas, siirtää vuoroja 2018 vuodelle tai kaupata itse ylös, mutta kaupat ei tällä kertaa natsanneet oikeisiin rakoihin.
  - Michael Rasmussen haluttiin koska haluavat olla keskeltä isompia, lisäksi character mätsäsi kaverin kohdalla. Wright sanoi että 25 vuoden kokemuksellaan loppuviimeeksi character ratkaisee voittavissa joukkueissa. On kyllä ihan 100% identtistä puhetta mitä super-Jarmo on aiemmin puhunut. Keklun opistahan Wright meille tuli.
  - Gustav Lindströmistä sanoi että 4 muuta jengiä oli kiinnostunut ja tulivat kakkoskierroksella perässä, sikti varasivat ensin. Uskovat että enemmän offencea löytyy, pelaa kuitenkin nuorena miesten liigassa. Luistelee hyvin ja pelaa virheetöntä peliä.
  - Kasper Kotkansalosta haastattelija sanoi, että kaveri oli useiden scouttien unelma. Wright sanoi yllättyneensä, että oli niin myöhään vapaana. Vertasi hyvin pitkälle Lindströmiin, samanlaisena kaverina. Tehot eivät kerro kaikkea, uskovat että enemmän offencea löytyy. Vertasi tehojen näkymättömyyttä Saarijärveen, jolla ei kanssa ollut kummoiset USHL-tehot, mutta kuitenkin offensiivinen pelaaja.
  - Lane Zablocki lienee ristiriitainen tapaus. Joillakin kaveri oli korkealla listoilla ja joillakin ei ollenkaan. Kyseessä lienee ärsyttäjä-rotta, kuten Tyler Bertuzzi, jossain oli verrattu jopa Brad Marchandiin. Luonne lienee selvä, vittumainen pelata vastaan, jonka Wright tuossa vahvisti ja jotain taitoakin löytyy.
  - Zach Gallantia haastattelija piti oikeana laiturina, mutta Wright korjasi että "natural center" ja 6'2 kokoinen. Peterborough'n sentteri numerolla #19 saattaa Detroitissa merkata isoja saappaita, mutta ei nyt lähdetä liikaa paineita asettamaan. Character myös kovaa tasoa tällä kaverilla.
  - Keith Petruzelli, iso maalivahti oli kuulemma helppo valinta. Pienen kohdalla joudut aina tekemään tarkemman analyysin, onko vuoron uhraus todella kannattava. Menee hyvään yliopisto-ohjelmaan 4 vuodeksi. Todella kilpailunhaluinen, halukas oppimaan ja harjoittelemaan, good kid. Tekniikka helpoiten opetettavissa, et voi ostaa kokoa tai voittamisen luonnetta.
  - Malte Setkov. Wright korjasi heti alkuun, että ei ole 6'4 pitkä vaan 6'6. Loistava liikkumaan ja luistelemaan. Parantanut Ruotsissa jakuvasti tasoaan ja oli monien muiden kiikarissa, Red Wings päätti ottaa kaverin ajoissa. Aika tarkkaa tietoa tuntuu hänestä olevan, Håkan Andersson varmasti vahtinut tämän tarkkaan.
  - Cole Fraser, fyysisesti valmis ja erittäin fyysinen puolustaja, kova taklaamaan. Taitopuolta tarvii kehittää riittävälle tasolle.
  - Reilly Webb, missasi olkapäävamman takia lähes koko kauden. Pieni uhkapeli, hyvin liikkuva iso 6'3 pakki, jolla aiemmin nähty hyvää potentiaalia, muttei varmuudella tiedetä missä kunnossa palaa loukkaantumisen jäljiltä.
  - Jack Adams (jonka ristimänimi on John), tästä nimestä ollut sekoilua joka puolella. Wright vertasi Mark Stoneen. Iso voimahyökkääjä, tekee kaiken hyvin.
  - Brady Gilmour, poimittiin Saginawista, jossa Osgood osa-omistajana ja Hronek pelasi viime kaudella. Luonne tuli selväksi. Kaveri on täydellinen kapteeni-tyyppi, puskee muita eteenpäin.

  Wright puhui lisäksi voittamisen kulttuurista, että jos sen menetät, kestää yli vuosikymmenenen saada se takaisin pukukoppiin. Käytti kokemusta Columbuksesta esimerkkinä. Siksi tätä characteria varataan, nämä luonnepelaajat toimivat sellaisenaan, mutta puskevat myös sellaisia eteenpäin, joilla se jokapäiväinen tekeminen ei ole ihan maksimaalista. Nyt otettiin vain pääasiassa näitä kavereita, ketkä elää ja hengittää jääkiekkoa.
   
  Viimeksi muokattu: 25.06.2017 klo 14.28
 13. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  OHL Prospects: My Final Top 50 OHL Players for the 2017 NHL Entry Draft - Part 3: 30-11

  21. Zach Gallant - Forward - Peterborough Petes
  Former 5th overall pick in the OHL Draft, Gallant was one of the most improved players in the league this year after going goalless last year. Love the intensity level that this guy plays with. One of the toughest defensive forwards in the OHL, in addition to being one of the league's premier body checkers and faceoff men. He's no slouch offensively either. Has very good hands in close and he has good vision off the cycle, creating through patience and strength in puck protection. If he can improve his shot and improve his ability to play in transition (carrying/receiving a top speed), he could definitely be a quality 2nd/3rd line player at the next level. And if his offensive game stagnates, you've still got a prospect who profiles as a top notch defensive center and penalty killer if he continues to upgrade his skating ability. There's a lot of current Leaf Leo Komarov in Gallant's game. You can listen to Gallant's segment on The Pipe-Cast, here.

  Rotta se on näköjään tämäkin mies.
   
 14. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  NHL Draft 17: Detroit Red Wings emphasize size, defense on Day 2 | MLive.com


  Lainaus:
  Lainaus:
   
 16. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Detroit tarjonnut jatkoa kaikille RFA pelaajille, paitsi maalivahti Jake Patersonille.

  Eli AA, Tatar, Ouellet, Russo, Frk ja Lashoff.
   
 17. Kloppe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Tänään pitäisi selvitä Spencer Foon osoite, jos on uskominen Jim Mathesonin Twitter-tiliin.

  Mitä highlighteja katsoi viimekaudelta, niin rightin puolen offensiivinen kaveri on ja mahdollisuudet on top 6 hyökkääjäksii.

  Foo on käynyt vierailulla Little Caesars Areenalla ja toivottavasti reissusta jäi hyvä maku.

  Vegas ja kotikylä Edmonton on meidän lisäksi vaihtoehtoina, joten ei muuta kuin peukut pystyyn, että kaveri Motowniin saadaan!

  EDIT: Foo julkaisi Joulun aikaan kuvan, missä esiintyy Red Wings-paita päällä!? Instagram
   
  Viimeksi muokattu: 27.06.2017 klo 03.44
 18. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Patersonin kanssa mennään varmaankin Tom McCollum -reittiä, eli tehdään vain AHL-jatkolappu, jolloin mies pysyy mukana kuvioissa (ja saa isompaa palkkaa, kuin 2-suunnan lapulla), mutta on poissa 50 sopparin kiintiötä rasittamasta.
   
 19. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  - Yön aikana pitäisi selvitä Foon joukkue, sormet ristiin että päätyy punasiipiin.

  - Red Wings antanut kojooteille luvan haastatella Todd Nelsonia päävalmentajan virkaan.

  - Streetille vuoden jatko, oli hyvä lisä Griffinsien mestaruusjengissä.

  - Vanek ja Wings olleet yhteyksissä, mutta ei mitään raportoitavaa. Itse toivon, että ei tule Detroitiin.

  - Holland hakee yhtä tai kahta pakkia. Dan Girardi, Trevor Daley, Brian Campbell, Ron Hainsey ainakin listalla.

  - Sean Josling kutsuttu Detroitin leirille: Sean Josling - Eliteprospects.com
   
  Viimeksi muokattu: 28.06.2017 klo 00.10
 20. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Flamesiin meni Foo.
   
 21. Voittaja Jäsen

  Foo varmaan ajatellut että tuon tasoinen valmennus kuin mitä Detroitissa on, ei pysty antamaan hänelle mitään, joten parempi mennä jonnekin muualle.
   
 22. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Gulutzanin näytöt ovat kyllä sen verran vakuuttavat, että se oli varmasti se syy miksi Flamesiin meni.
   
 23. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 24. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Cappi-tilanne taitaa olla jotain tämän suuntaista. Heittelin mutulla pikaiset RFA-jatkot sinne, jotka tuskin suuruusluokassa paljoa heittää. Näyttäisi että noin 5 miljoonaa on capissa tilaa, Muulin LTIR-sijoituksen jälkeen.

  1. Zetterberg - 6.083M
  2. Nielsen - 5.250M
  3. Nyquist - 4.750M
  4. Tatar - RFA - jatkolapun ennuste ~4.500M
  5. Abdelkader - 4.250M
  6. Helm - 3.850M
  7. Athanasiou - RFA - jatkolapun ennuste ~2.250M
  8. Sheahan - 2.075M
  9. Glendening - 1.800M
  10. Larkin - 1.383M (925k perus + 457.5k bonuksia)
  11. Mantha - 863k
  12. Frk - RFA - qualifying offer ~704k
  13. Bertuzzi - 662k

  LTIR, Franzen - 3.954M

  Laitoin nuo viime kauden kertyneet performance bonukset näkymään tuohon Larkinin cap-lukemaan, kun sieltä liukui 457k tämän vuoden cappiin. Saattaa olla että osa bonareista oli Athanasioun tai Drew Millerin saavuttamia, mutta missään noita ei ole eritelty.

  1. Green - 6.000M
  2. DeKeyser - 5.000M
  3. Kronwall - 4.750M
  4. Ericsson - 4.250M
  5. Ouellet - RFA - jatkolapun ennuste ~1.500M
  6. Jensen - 812.5k
  7. Sproul - 625k

  1a. Howard - 5.292M
  1b. Mrazek - 4.000M
  3rd Coreau - 612.5k

  Muita kuluja
  2016-17 Bonus overage - 457.5k (tämä siis jo laskelmassa)
  Weiss buyout caphit for 2017-18 - 2.567M
  Salary retentions - 0 k

  Salary cap: 75 Million.
  Current total figures - 73.829M
  Cap space: 1.171M

  LTIR help: 3.954M (Franzen)
  Salary Cap space through Franzen LTIR ~5.125M (with 13+7+3 roster = 23 players).

  ***

  Oudolta tuntuu tuo, että peräti kahden pakin perässä oltaisiin. Ellei sitten toinen tarkoita jotain Dylan McIlrathin AHL-sopparia tai Kronwallin siirtymistä LTIR:ään. Voihan Kronnerilla olla vaikka vakava ihottuma polvessa... sama ihottuma, joka tarttui Hossalta jo 2009 ja leviää Zetterbergin selän välilevyihin seuraavan 1-2 vuoden sisällä...

  Ei sinänsä haittaa vaikka hankittais sekä Trevor Daley että Dan Girardi, jos vaan mahtuu, kunhan sitten sieltä myydään Green & ja vaikka Sproul draftipickeihin ja tehdään näin positiivista asset managementtia rebuildikin mielessä viime kauden tyyliin.

  Girardia pidän lähes varmana hankintana, koska Kenny tykkää noista ulosostetuista reklamaatioista. Palkka virtaa useammasta osoitteesta ja caphitin saa painettua alas. Bräd Richards ja Tomas Vanek ovat tässä vasta olleet.
   
  Viimeksi muokattu: 28.06.2017 klo 23.22
 25. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Voi ku Tatarista ja Nyqvististä saatais parempaa vastinetta rahoille...jösses minkä hintasia ne on.