Detroit Red Wings 2015–2016

  • 306 415
  • 1 028

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Olipa Florida-peli taas viime kaudelta tuttua kaameata räpellystä. Lähes kaikki floppasivat, onnistujiin voidaan laskea vain Mrazek.

Paras lääke tilanteeseen olisi nostaa superlupaus Andy Miele AHL:sta ylös. Käsittämätöntä perseilyä taas Hollandilta, että veteraanit pelailevat suojatyöpaikoillaan ja nuoret lupaukset joutuvat raatamaan bussiliigassa.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Ihan ansaitusti vei Panthers kaksi pistettä, kun pystyivät luomaan varsin paljon todella hyviä maalipaikkoja. Mrazekin huippupeli piti lukemat pieninä. Oli toki Detroitillakin paikkoja, mutta tehottomuus vaivasi. Silti muutaman edellisen pelin tasosta oltiin aika kaukana. YV:tä oli tarjolla myös paljon, mutta olipahan se huonoa. Nyt olisi ollut kerran myös 4vs3 tarjolla ja Pulkkinen tietenkin huilivuorossa, kun olisi ollut tilaa laukaukselle. Toki Jurco oli ansainnut näyttöpaikan hyvillä farmipeleillä ja nyt kun loukkaantumisia ei ole hyökkääjissä, oli tämä ihan ymmärrettävää. Mutta eipä tuo Jurcon tatsi hyökkäyspeliin ollut parantunut juuri ollenkaan. Kyllä tällä hetkellä Pulkkinen on ansainnut otteillaan paikan pelaavassa kokoonpanossa ja Jurcon voi nostaa taas mukaan, kun loukkaantumiset jossain vaiheessa kuitenkin iskevät taas päälle. Ketjujen pientä mälväystä voisi toki harrastaa, että saataisiin vähän enemmän tehoja irti. Esim. Richards ja Datjsuk pelaavat ihan näyttävää peliä, mutta onpahan vaan tehotonta. Ehkä molemmista saisi enemmän irti omien ketjujensa moottorina.
 

Knoxville87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, TPS
Niin, Floridalta kuokkaan prime time pelissä. Aikamoista läpsyttelyä oli koko peli. Tuntui, ettei tuo peli missään vaiheessa edes alkanut. En tiedä söikö se ekan minuutin hylätyn maalin tarkastelu pelin intensiteetin. Tuosta pelistä ei mielestäni kumpikaan joukkue ei olisi ansainnut extrapistettä vaan tuo 1-1 olisi pitänyt jättää valotaululle.

Sitten tähän voisi nostaa YV-pelaamisen framille. Tuossa ei tunnu oikein mitään ideaa olevan. Ei sovi kätisyydet, vetoja ei tule riittävästi, kulmakiekot hävitään, Tatarilla yleensä yksi veivi liikaa, Akader pyörii sielä lähinnä omien tiellä yms.
Tällä hetkellä tuosta YV:stä puuttuu tempoa. Syötöt on jotenkin ennalta-arvattavia ja vastustajat pääsee helppoihin katkoihin. Tuo on sellaista nykertämistä josta saa huononkin AV-joukkueen pelin näyttämään helpolta.

Edit. Ässä hiasta ja Marchenko viivalle ;)
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Buffalo-voiton jälkeen tuli huomattua semmoinen fakta, että on Wings 8 ottelun pisteputkessa. Yleiskuva silti on ollut kaikkialla hyvin negatiivinen, että "ollaa iha paskoja" ja Euroopan prime-time "näytös" Floridaa vastaan olikin sopivasti Wingsiä surkeimmillaan.

Eilenkään Buffaloa vastaan johtoa ei saatu pidettyä, hyvästä alusta ja loistavasta tokasta erästä huolimatta, mutta lopputuloksena oli 2 pistettä.

YV ei toimi edelleenkään, eilen tuli onnistuminen Abdelkaderin toimesta, mutta eihän siinä mitään kuviota pyöritetty, vaan suora hyökkäys oli. Unitit sentään on nyt kasattu lopultakin oikein, mutta ei kai nekään heti salamaniskusta ala vörkkiä. Reenia alle ja sitä on ilmeisesti vähän ylimääräistä nyt vedeltykin.

Tuloskunto on siis kova, vaikka tuntuu että joukkueessa on pirusti parannettavaa. Esim Datsyukin laiturit ei osu maaliin mistään, Pavelilla edelleen vain 1 syöttöpinna vaikka jakelee muille vanhaan malliin. En oikeen osaa nähdä tätä kuin positiivisena asiana, koska maalipaikat ovat olleet ihan yhtä laadukkaita kuin ennenkin. Jossain vaiheessa ne alkaa osumaan.
 
Viimeksi muokattu:

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Jostain luin, että kun näiden nelosen jyrien Millerin ja Glendeningin suorituksia oli purettu tarkemmin numeroihin, olivat he monella mittarilla NHL:n pohjasakkaa. Hieman tässä on varmasti tilastovääristymääkin ja huonoa tuuria, mutta jossain vaiheessa voisi näitä sementtiin valettuja pelipaikkoja kyseenalaistaakin. AA olisi varmaan jo nyt parannus, Andersson tuskin. Jurco voisi myös tuoda sinne boostia, jos hyväksyisi ja oppisi uutta puolustavampaa roolia. Winging in the motown- sivustolla taisi olla tämä artikkeli.
 
No eipä tuossa mitään hätääkään ole, vaikka pelaaminen vaikuttaisi keskinkertaiselta. Nyt kun Datchyuk on taas mukana niin Red Wings kyllä menee pudotuspeleihin 100% varmuudella.
Tyypillistä on juuri tuo, että Detroitilla on tasapelejä 12/25 eli puolet. Pelit päättyy 1-1, 2-2 tai 3-3 ja jatkotoimenpiteissä voi tavoitella lisäpistettä.
Varsinaisen peliajan voitoissa Detroit on liigan sijalla 24. Tästä se kausi vasta pikkuhiljaa lähtee kunnolla käyntiin. Ensi vuoden puolella on varmasti valmiimpaa.

Luin muuten tänään Pro Hockeystä, että Zetterbergin pojan nimi on Love. Eli varmaan luuve, kuulemma vanha ruotsalainen nimi, joka on taas tulossa muotiin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ei Detroitilla ole yhtään tasapeliä kun ottelut pelataan nykyään voittoon saakka. Näin on itse asiassa toimittu jo jonkusen aikaa.
Ja se on Datsyuk.
 
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Kiekko-Espoo
Ainakin Buffaloa vastaan oli meneillään melkoinen ketjuruletti. Pulkkista kokeiltiin käytännössä jokaisessa kentässä ja Richards oli kanssa toinen liikkuva palanen. En pitäisi mahdottomana ajatuksena, että Richards huilaa seuraavan pelin ja Jurco laitetaan johonkin kenttään.

edit: Richards ketjussa 4: Milller Glendening Richards
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ei Richardsia laiteta huilimaan, kun on yksi parhaista hyökkääjistä illasta toiseen ja voittamisen halu on valtava. Näyttääpä samalla nuoremmilleen esimerkkiä. Eli Richards tosiaan 4. kentässä ja Pulkkinen Pavelin ja Helmin kanssa.

Larkin-Zetterberg-Abdelkader
Helm-Datsyuk-Pulkkinen
Nyquist-Sheahan-Tatar
Miller-Glendening-Richards

Kronwall-Green
DeKeyser-Ericsson
Smith-Marchenko

Pakisto sama, Howard maalissa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
No se oli perusvakuuttava voitto kieltämättä heikosta vastustajasta. 3-0 taululle ensimmäisessä erässä ja kun Kojootit kaventi, niin iskettiin 4-1 ja loppupeli olikin sitten pelailua. Howard pelasi hyvin, hankala peli kun vetoja tuli harvakseltaan. Pulkkinen ja Miller loukkaantuivat ja ovat molemmat jonkun aikaa poissa, tuskin ainakaan Predatorseja vastaan pelaavat. Pisteputki on nyt 9 ottelun mittainen joista 6 voittoa ja 3 tappiota jatkoilla. Maalierokin tuli viimein plussalle, 66-65. Toivottavasti nämä maalit nyt vähän aukaisivat sitä tuskaa, mikä maalinteon kanssa on ollut. Richards olisi saanut tehdä sen maalin, yrityksestä ei ainakaan jäänyt kiinni kun lopussakin paini ihan tosissaan. Lauantaina Predators, joka on pelannut viime aikoina heikosti, eiköhän napata pari pistettä. Luvassa varmasti vähämaalinen ottelu.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Rutiininomainen voitto joka tulikin kerätä pois. Larkin keräsi yöltä plussaa tehotilastoon kolmen pykälän verran (yhden syöttöpisteensä lisäksi), nostaen itsensä koko NHL:n plusmiinustilastossa vaatimattomasti kärkipaikalle.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Rutiininomainen voitto joka tulikin kerätä pois. Larkin keräsi yöltä plussaa tehotilastoon kolmen pykälän verran (yhden syöttöpisteensä lisäksi), nostaen itsensä koko NHL:n plusmiinustilastossa vaatimattomasti kärkipaikalle.

On kyllä aika vaatimaton kauden alku tältä nuorelta herralta. 8+9 ja + 17 tällä hetkellä kauden alkuun. Kaikki varmaan osasi tätä odottaa :)

Pisteitä on alkanut joukkueelle mukavasti kertymään kun Rosteri on vihdoin suht. Terve. Tai sanotaanko että tärkeimmät äijät on askissa. Pulkkinen-Miller kaksikko on kuitenkin korvattavissa! Pulun kannalta harmittava loukkaantuminen, Toivotaan että selviää pienellä huililla.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kovaa tekemistä jälleen scoring attempts -osastolla. Kojootit jäi jyrän alle 47-25. Kauden korkein lukema Wingsiltä ja kauden suurin ero vastustajaan nähden. Oli kauden eka peli kun yksikään kymppi ei hallinnan suhteen mennyt vastustajalle. Voisi puhua jopa siitä puhtaasta 60 minuutin suorituksesta.

Darren Helm pelasi varsin vaisun pelin, mutta kauden avausmaali ja tuplatut tehopisteet (1+1) kertyvät sitten hassusti siitä vaisusta pelistä. Normaalisti vetää jonkun 5-6 paikan illaan ja kiikarit tulostaululla. 1+3 nyt kasassa.

Richardsilta varmuudella kauden paras peli, 6 paikkaa oli ja 3 loi ketjukavereilleen. Ei vaan mene mistään, oikeasti laadukkaita kuteja pääosin, mutta yläputket soi. Parempi silti näinpäin, kuin verrokki-Weiss, joka napautti taululle pari tehopinnaa ja muuten ollen järjestään täysin näkymätön kiviriippa. Richards varmaan säästää game-winnerit taas playoffseihin. Sitä varten mies on hankittu.

Toivottavasti Pulkkiselle ei käynyt pahemmin. Oikea käsi ainakin jotenkin vääntyi Hanzalin taklatessa. Jurco korvannee miehen seuraavassa Nashville-pelissä.

Millerin tapaus näytti puhtaalta Dahlbeckin taklaukselta, mutta olkasuojus tuli suoraan leukaan. Concussion protocol -huilia voi veikata jokainen valelääkärin papereilla. Andersson hyppää todennäköisesti tilalle nelosketjuun ja alivoimaan.

Jeff Blashillin pisteprosentti NHL-valmentajana on nyt 61.5%. Kohta mennään Babcockin ohi, joka on tällä hetkellä lukemassa 62,1%.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
On se kummallinen tämä Detroit Red Wingsin organisaatio. Valmentajat pannaan vaihtoon niin emäseurassa kuin farmissakin ja kausi alkaa hieman takkuillen molemmilla osastoilla. Marrakuussa asiat saadaan pikkuhiljaa järjestykseen ja nyt on Wings pelannut 10 ottelua putkeen ilman tappiota (7 voittoa) ja alkukaudesta pahasti pataan ottanut Grand Rapids on Todd Nelsonin komennossa kääntänyt kurssin 8 ottelun voittoputkeen,

Ihmiset työtehtävissä vaihtuu, mutta voittamisen kulttuuri pysyy. Onhan tämä taas huikea esimerkki siitä, miten nyt esim valmentajan vaihtuminen otti sisäänajoa tuollaiset 15 ottelua sen jälkeen joukkue on alkanut porskuttaa huikealla tasolla.

Nashville oli kovan tason mittari ja niin vain sieltä kairattiin voitto. Wings aloitti matsin jollain ihme kokeiluketjuilla, okei, Pavel+Zeta taas yhdessä. Ja eihän se toiminut, niin kuin ei ole toiminut vuoden 2008 jälkeen. Taas kerran sitä erän kokeltiin ja päätettiin sitten palata tutumpiin tämän kauden toimineisiin yhdistelmiin.

Predators hallitsi ekaa erää juurikin kun Wingsin uudet ketjut eivät saaneet mitään aikaan. Kummasti se taas vaan oli se ketju missä Larkin oli (Larkin-Richards-Helm), niin se ainoastaan rakensi paikkoja. Tokan erän alkuun Nashville täräytti 2 maalia kolmesta paikasta scoring attemptsien ollessa tässä vaiheessa 8-13 ja moni luuli että peli oli jo ohi (1-3).

Mutta ketjut uusiksi (Dats ja Larkin vaihtoi paikkoja), ja Tatarin pikainen 2-3 kavennus ylivoimalla toivat Wingsin jälleen mukaan peliin. Predators hallinta loppui tähän ja loppupelin scoring attemptsit Wings dominoi 27-9 nimiinsä. Ja nousi 5-4 voittoon jatkoajalla.

Dylan Larkin pelasi kauden parhaan pelinsä ja Mike Green oli myös loistava. Lähestulkoon Webermäistä toimintaa, mutta maalit puuttuivat. Shealla oli parempi tuuri paikoissaan, joista toki 2 meni Mrazekin piikkiin. Brendan Smith myös yllätti antamalla hyviä avauksia ja olemalla ei-paska. Mies nousi ainakin hetkeksi pois surkeimman pakin istuimelta, kunnes toisin todistetaan.

Jurco ja Andersson tulivat mukaan nelosketjuun ja todella vaisu esitys molemmilta. Anderssonin nyt ymmärtää pitkän pelaamattomuuden jäljiltä, mutta Jurco ei vaan lähde änärin puolella käyntii nsitten millään. Ihme juttu. Ehkä organisaatio on vaan väärä ja jossain muualla mies onnistuisi. Kuten Ferraro näyttää onnistuvan Bostonissa. 2 maalia tehnyt jo siellä.

Shea Weber iski ylivoima-hattrickin, kun Drew Miller puuttui blokkailemasta alivoimalta. Niin se vaan menee. Miller on pirun tärkeä mies, vaikka kaikki muuta väittääkin.

Kokoonpano:

Zeta - Dats - Abdelkader (Larkin laidalle 2. ja 3. eriin)
Tatar - Sheahan - Nyquist
Larkin - Richards - Helm (Dats keskelle ja Richards laidalle 2. ja 3. eriin)
Andersson - Glendening - Jurco

Kronwall - Green
DeKeyser - Ericsson
Smith - Marchenko

Mrazek
(Howard)
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Oli kyllä hieno nousu. Mukavasti alkanut tulla maaleja matseissa, tosin omiin on mennyt myös enemmän. Mutta eiköhän se puolustuskin tuosta vielä parane, Mrazekilla ollut pari heikompaa peliä nyt. Ensi viikolla on sitten kolme kovaa matsia, kun ensin tiistaina Capitals vieraissa, kotona Habs torstaina ja Devils perään perjantaina vieraissa.
 

FourPasses

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings-mikkihiiret. #13, #71
Tänä yönä olisi vastassa sitten Ovechkinin, Bäckströmin ja Holtbyn Washington Capitals. (18-5-2). Helppoa ei tule autokaupungin pojilla olemaan.
Red Wings (15-8-4), joka on saalistanut viimeisestä 10 ottelustaan vähintään pisteen (17), lähtee vierasotteluun seuraavalla kokoonpanolla:

Larkin-Z-Abby
Tatar-Sheahan-Nyquist
Helm-Pav-Richards
HMV Andy-Glendening-Jurco

Kronner-Green
DDK-BigE
Smith-Marchenko

James Russell Howard III aloittaa maalissa.

Larkinille täytyisi keksiä jokin hyvä lempinimi.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Capitals-matsista ei ihmeempää raportoitavaa. Oli jotenkin innoton matsi, Wings ainakin pelasi ihan erilaista varovaisempaa kiekkoa mitä kotikentällä. Mukaan tarttui 1 piste, vaikkei ehkä olisi ansaittu yhtään. Jimmy hävisi rankkarit, yllätys. Pisteputki venyi kuitenkin jo 9 otteluun.

Mutta kohta alkaisi kenties kauden odotetuin matsi.

Divarikärki Montreal saapuu Joe Louis Arenalle ja eroa joukkueiden välillä on 5 pistettä. Wingsillä 1 ottelu vähemmän. Nyt olisi elintärkeää jättää ranskaa solkkaavat kääpiösammakot nollille, niin oltaisiin ihan Divarivoittojahdissa mukana, ennenkuin Carey Price palaa taas pahimmaksi mahdolliseksi päänvaivaksi Canadiensin maalille.

Wings-ketjut matsiin:

Richards - Datsyuk - Helm
Larkin - Zetterberg - Abdelkader
Tatar - Sheahan - Nyquist
Andersson - Glendening - Jurco

Kronwall - Green
DeKeyser - Ericsson
Smith - Marchenko

Mrazek
(Howard)
 
Viimeksi muokattu:

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Kiitos Helm.

Huono ja sekava peli molemmilta joukkueilta. Ylivoiman surkeus saavutti jo historiallisia tasoja, vaikka Abbyn maali tulikin yv:llä. Helmeri oli mies paikallaan ja toi erittäin tärkeät pisteet tällä kertaa. Kyllä tulee ikävä tämän kauden jälkeen.

Mrazekilta vaihteeksi parempi peli parin heikomman jälkeen. Montrealilla oli muutama vaarallinen vastahyökkäys, jotka Mraz hoiti varmasti.
 

Goose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
Olihan peli. 10 minuuttia ennen loppua vitutti aivan järjettömästi Montrealin johtoasema ja aivan kurapaskanen yv. Siitä viisminuuttinen eteenpäin ja johtoasema. Tasaisen paskaa molemmilta jengeiltä.

Mutta mutta, siinä sivussa Detroit poiminut 20/24 pistettä viimeisestä 12 pelistä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Olihan peli. 10 minuuttia ennen loppua vitutti aivan järjettömästi Montrealin johtoasema ja aivan kurapaskanen yv.

Niin, aivankäsittämättömän huonosti ylivoima on nyt toiminut ja siinä kusee jatkuvasti jotenkin tuo viisikon rakenne. Edelleenkin Green on hieman sormi suussa, kun ei ole sitä AO:ta jolle syöttää ja se laukaisu-uhka puuttuu. Siten Greenin oma toiminta on helpompi pelata pois. Green pitäisikin laittaa sinne AO:n paikalle laukojaksi, koska en näe mitään järkeä tuossa, että rightin mies on yksinään viivalla ja Datsyuk vasemmalla puolella leftinä, vaikka Pavel pystyykin tekemään rystyllä ihmeitä. Mutta ei se one-timereita kuitenkaan pysty laukomaan, joten se laukaisu-uhka edelleen puuttuu. Miksi ihmeessä Datsyukia ei vaihdeta oikealle puolelle playmakeriksi? Olen jotenkin ymmärtänyt tämän Pavelin vasemmalla kaistalla olemisen silloin kun pelaavat Zetan kanssa ylivoimaa ja righteja ei ole ollenkaan käytettävissä, mutta nyt Zetan ja Datsunin eri yv-uniteissa oleminen ei todellakaan pakottaisi Pavelia tuolle paikalle.

Richards sinne pointille, ennenkin tehnyt näitä hommia. Ei tarvitse kuin nuo takakolmion paikat vaihtaa. Dats-Green-Richards -asetelmasta Green-Richards-Dats -asetelmaan.

-------- Sheahan

Green ----- Tatar ---- Datsyuk

------------- Richards

Toisessakin unitissa on nyt sama rakennevirhe, kun Pulkkinen puuttuu. Zeta heiluu vasemmalla kaistalla, mutta siinä on sentään järkisyynä se rightin kokonaan puuttuminen.

-------- Abdelkader

Pulkkinen - Nyquist - Zetterberg

--------- Kronwall

Näin luulisi tuon toisen porukan menevän sitten kun Pulu on taas terveenä. Nyt siinä oli Zeta vasemmalla kaistalla ja Larkin oikealla.


Siitä viisminuuttinen eteenpäin ja johtoasema. Tasaisen paskaa molemmilta jengeiltä.

Mutta mutta, siinä sivussa Detroit poiminut 20/24 pistettä viimeisestä 12 pelistä.

Pannukakuksi jäi kärkikohtaaminen. Ehkä Montrealin tarkoituksena ei ollutkaan muu kuin tulla tuhoamaan jääkiekko. Tosin samalla tyylillä itse käytiin Washingtonissa. Melkeen tässä alkaa toivoa paluuta läntiseen konferenssiin, jos tämä aina on näin tarkkaa shakkia idän kärkimatseissa.

Mutta pisteitä ropisee ja nyt ne tulee loistavan tasakenttäpelin turvin, eikä todellakaan ylivoimalla ratsastaen kuten viime kaudella. Playoff-kuviota ajatellen paljon parempi niin päin. Yv:ssä on vielä tonneittain parannettavaa ja 5 vs. 5 -hoki ratkaisee loppuviimeeksi menestyksen playoffseissa. Ei se Chicagokaan ole toimivaa ylivoimaa kannuihinsa tarvinnut.

Pakko vielä hehkuttaa tuota loistavaa kolmannen erän loppua johtoasemassa. Canadiens sai vai yhden vedon kohti maalia ja se oli rookie-Carrin rystysuupaisu. Kaikki muut yritykset blokattiin.

Taidamme olla oikeasti contender, nyt sen uskaltaa jo itselleen valehdella. Blashillille kenkää!
 
Viimeksi muokattu:

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Jos loukkaantumiset eivät tule pilaamaan tätä tilannetta, niin nyt alkaa Blashillin Red Wingsin nousu kohti liigan kärkisijoja.

Tässä oli kohtuu kova ennustus. Kyllähän on peli alkanut näyttämään huikean hyvältä. Pitänee itsekkin heittää tänne vähän tarinaa. Olen osallistunut lähinnä otteluseurantaan kännipäissäni viime aikoina.

Ei tästä suunta voi edelleenkään olla kuin ylöspäin. Pelisysteemi alkaa toimimaan ja kuten yllä mainittu, ei yv huonommaksikaan voi mennä. Datsunikin taitaa edelleen päästellä viimeisiä karstoja putkista ennenkuin lähtee. Zetakin herännyt taas pisteilemään, yhtään vähättelemättä muuta panosta.

Dylan Larkinin voisi laittaa marinoitumaan AHL:ään muutamksi kaudeksi niin eiköhän sieltä kuoriudu ihan kelpo pelimies.. eiku.. tämän miehen menoa tuskin tarvitsee kummemmin kuvailla.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Joo paljon on vielä parannettavaa, mutta pisteitä tulee kiitettävään tahtiin. Ei mene kauaa, kun habs on vain piste peräpeilissä. Pelisysteemi on alkanut toimimaan, kuten oli odotettavissa, vaikka alkukaudesta täällä paniikkia lietsottiin. Nyt ollut hiljaista varsinkin erään nimimerkin suunnalta.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Nyt ollut hiljaista varsinkin erään nimimerkin suunnalta.

Hah hah kiitos päivän todellisesta piristyksestä : )

Ja jottei jäisi yksilaineriksi, niin te kaikki muut loistavat kirjoittajat, jatkakaa samaan malliin - tätä palstaa on edelleen mahtavaa lukea yhdestä kakarasta huolimatta, vaikka itse ei aina ehdikään kommentoimaan. Varsinkaan nyt kun tulee kirjoitettua eräälle sivustolle "virallisia" stooreja mm. Detroitista ja muidenkin joukkueiden otteluita joutuu välillä seuraamaan.

Detroit hävisi, mutta pisteputki jatkuu | UrheiluUutiset.com
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös