Detroit Red Wings 2015–2016

  • 306 356
  • 1 028

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Tuli vähän tuuleteltua kolmannessa erässä ja jatkoajalla. Pahalta tosiaan näytti ja tuntui. Ei kahdessa ekassa erässä toiminut oikein mikään. Kolmannessa näytti jo todella hyvältä paikoin. Pulkkiselta todella hieno ja tärkeä maali. Pulu parantaa joka pelissä. Sopii tuohon Larkinin kanssa yhteen. Tatarin ja Nyquistin kellot on ilmeisesti siirretty oikeaan aikaan kun alkaa tulemaan tulosta. Larkinilla ei tehomerkintöjä, mutta aika vakuuttavaa touhua puolustussuuntaan. Jatkoajalla kävi nappaamassa Sediniltä karkin ihan näytöstyyliin ja hujauksessa on järkkäämässä maalipaikkaa toisessa päädyssä.

Maalivahteihin ei takuulla kaaduta. Molemmat antaa illasta toiseen mahdollisuudet voittoon, joukkueen pitää vaan vastata tähän. Ihan ekana voisi tasoitella noita laukaisutilastoja. Peliä on pakko suoraviivaistaa, kun kaksi ekaa erää meni kulmissa pyörimiseen ja tilanteet päättyy ennenkuin yhtään maalipaikkaa tai edes vetopaikkaa saadaan.

Voitto kuitenkin kairattiin ja oli varmasti henkisesti todella tärkeää. Niin faneille kuin joukkueelle. Viime aikoina ollut aika raskasta fanittaa Red Wingsiä ja Jokereita.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Pulkkinenhan oli oikeastaan aika huono tässä pelissä. Vain kolmessa scoring attemptsissa mukana. Calgaryssä sen sijaan oli jengin paras yhdeksällään. Edmontonissa oli kanssa vaisu, kolme merkkiä meikällä paperissa. Mutta Pulkkinen on kyllä ollut iso tekijä kahdessa taisteluvoitossa, toinen siellä Carolinassa, jossa taikoi tyhjästä 2 maalia ja eilen käynnisti tämän Vancouver-takaa-ajon. Real deal se äijä on, tekee vielä 40 maalia kaudessa, kunhan yv-rooli tulee vaikutuiseksi ja pääsee Datsin syötöistä ampumaan Holy Släppereitä molarien varusteiden läpi.

Tatarin herääminen tapahtui Calgaryssä ja nyt sieltä tuli myös se lupaamani maali.

Tässä Canucks -pelin omat Scoring Attempts -tilastoni:

Player, Goals + Assists + Scoring attempt + Created attempt + Screened attempt = Total

LW Abdelkader, 0+0+3+1+4 = 8
C Zetterberg, 0+1+4+7+0 = 12
RW Nyquist, 1+0+3+4+1 = 9
---------------------- Ykkönen oli todella kovassa tikissä, kun paperia katsoi jälkikäteen. Ei se pelin aikana ihan siltä tuntunut, mutta surkeat ekat 40min vääristi ehkä yleistä fiilistä. Juuri tästä syystä on mukava tehdä tilastoa ja katsoa jälkäteen, kuka siellä oikeasti teki ja mitä. Yleensä merkit paperissa erilaisia mitä yleisfiilis. Zetterbergiltä muuten korkein lukema koskaan, mitä olen tätä omaa tilastoani tehnyt syksyltä 2013 alkaen. Kapteeni laittoi kaiken likoon, oli jo vähän sitä raivo-eye-of-the-tigeria havaittavissa miehen katseesta. Sama katse löytyy vain Jonathan Toewsilta.

LW Tatar, 1+1+3+3+1 = 9
C Larkin, 0+0+1+1+0 = 2
RW Pulkkinen, 1+0+2+0+0 = 3
----------------------- Tatarilta myös yksilönä huikea esitys, yksi uran parhaimpia. Larkin kaarteli jotenkin pelin ulkopuolella, kauden huonoin peli häneltä. Vauhtia oli, muttei järkeä. Saattoi tosin rakentaa jotain paikkoja, jotka päättyi blokkiin, ja blokattuja kuteja en tilastooni merkitse.

LW Helm, 0+0+1+0+0 = 1
C Sheahan, 0+0+0+0+0 = 0
RW Glendening, 0+0+0+0+0 = 0
----------------------- Tältä kolmikolta aivan sysipaska esitys. Nelosketjun tyypillisiä lukemia, eikä nekään ole aina näin surkeita. 2-3 merkintää yleensä. Glendening ilmeisesti tappoi kaiken luovuuden. Kyllä Richardsia tänne tarvitaan, Brädillä kuitenkin esim. Montrealisssa 5 attemptia, ja Edmontonissa merkkasin 7. Paskasta koti-carolina pelistä 4. Tekee aika vitun isoja asioita kokonaiskuvassa, noiden puuttuminen, saatikka sitten joku Datsyukin paluu. Pavelin perusilta on yleensä Zetan tasolla sen 10 merkin verran, noin 1/10 näistä tulee maali.

--------------------------
LW Miller, 0+0+1+2+1 = 4
C Andersson, 0+0+1+0+0 = 1
RW Ferraro, 0+0+1+0+0 = 1
-------------------------- Normaali nelosen esitys. Hyvää nollanollaa ilman takaiskuja.

LD Kronwall, 0+1+4+1+0 = 6
RD Ericsson, 0+0+3+0+0 = 3
LD DeKeyser, 0+0+1+1+0 = 2
RD Marchenko, 0+0+0+0+0 = 0
LD Kindl, 0+0+0+0+0 = 0
RD Smith, 0+1+1+0+0 = 2

Pakisto ei yleensä tilastossani juhli. Tosin Green kerkesi näyttää julmetun hyvältä ennen loukkaantumistaan Flames-ottelussa. Kronwallin kaikki merkinnät Canuksia vastaan ylivoimalta. Smith palasi rosteriin ja heti pisteillä. Ei kyllä ansaitse penkitystä enää, vaan eiköhän se ole Kindlin oikea paikka.

Vancouver-ottelussa oli sivussa caphitteinä noin 25 miljoonaa dollaria. Alkaahan tämä jo pitemmällä aikavälillä näkyä. Pikkuhiljaa toivoisi ukkoja takaisinpäin rosteriin, eikä tahdilla yks pois per peli.
 
Viimeksi muokattu:

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Pitää kyllä puolustaa Larkinia. Teki lähes kaiken oikein, karvasi onnistuneesti kiekkoa, kuljetti jalalla ylös. Sai kiekon vastustajan alueelle mutta siellä ketjulta loppuivat keinot kahdessa ensimmäisessä erässä. Viimeiseen erään Pulu ja Tatar heräsivät, ja jälleen nähtiin nousu vastoin kaikkia todennäköisyyksiä. Oli niin masentuneen alistunut olo peliä katsoessa ettei tuohon kyllä ollut pienintäkään uskoa viimeisellä erätauolla. Marchenko oli varma, ei kolmas peli kolmeen päivään näkynyt.

Toivottavasti tuohon nousuun osataan rakentaa, kun tiistaina vastaan tulee kryptoniitti-Canes.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Nyt kun on Pulkkista seuraillut nämä alkukauden kahdeksan ensimmäistä peliä, niin selkeästi on Pulun peli mennyt eteenpäin viime kauden NHL-peleistä. Huomattavasti enemmän näkyy sitä rohkeutta pelata ja tehdä peliä, josta Teemu tuli Jokereissa tutuksi laukauksen ohella. Toisaalta pari kertaa on hakenut vähän liian vaikeaa syöttöä, kun olisi vaan voinut jo laukaista vähän huonommastakin paikasta. Joka tapauksessa tämä kertoo mielestäni kasvaneesta itseluottamuksesta ja toisaalta valmennukselta tulevasta luotosta verrattuna viime kauden Babcockiin. Muutamia todella hyviä paikkoja on kuitenkin pedannut ketjukavereilleen ja veikkaan että pikku hiljaa tämä alkaa näkymään myös pistesarakkeessa. Vielä on kuitenkin tekemistä niin Pulkkisella kuin koko joukkueella, että lisää tasaisuutta saadaan otteisiin, mutta kehityskäyrä on ihan hyvä. Mielenkiintoista nähdä missä se Pulkkisen katto pelaajana tulee menemään, mutta potentiaalia on, vaikka koko hieman rajoittaakin.

Datsjukin paluu ei taida enää olla kuin parin viikon päässä ja tämä varmasti tulee näkymään parantuneena kiekonhallintana. Mielenkiintoista nähdä myös millaisia ketjuja tässä vaiheessa aletaan kasaamaan. Vähän erikoista on myös Jurcon peluuttaminen, tai siis peluuttamattomuus, kun siellä Andersson ja Ferraro tuntuvat olevan hierarkiassa edellä. Onkohan siellä jotain vammaa taustalla? Blashill taisi puhua myös jostain mystisestä pidemmästä projektista Jurcon kohdalla.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Yöllä mennään taas Carolinaa vastaan, onneksi viimeistä kertaa. 01:30 alkaa matsi, koska jenkeissä ei ole vielä talviaika käytössä.

Abdelkader-Zetterberg-Nyquist
Tatar-Larkin-Pulkkinen
Helm-Sheahan-Glendening
Miller-Andersson-Jurco
Ferraro

Eli Jurco kehiin ja Ferraro poppareille. Pakisto sama kuin millä mentiin Vancouveria vastaan, samoin Mrazek jatkaa maalissa.

Green pois 2-3 viikkoa. Richardsilla ongelmia selän kanssa, mutta ei pitäisi olla vakavaa. Quincey Greenin tavoin IR, pää ei tunnu hyvältä.

------------------

NHL.comissa juttu Russian Fivestä:
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=784942&navid=DL|NHL|home
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tulee kyllä pitkät 2-3 viikkoa, kun Green puuttuu ja Datsyuk poissa vielä saman ajan. Ja siis jos Richards puuttuu myös tuona aikana. Hyökkäys muuttuu TOP6 / Bottom6 malliseksi TOP9 / jarruneloskenttä -muodostelmasta, ja kaikki illat joutuu painimaan veren maku suussa niukkoja taisteluvoittoja. Ei hyvä pitkässä juoksussa. Johtaa vain lisäjoukkaantumisiin. Nyt vaaditaan Mrazekilta ja Howardilta ihmeitä, hieman kauden 2009-10 malliin. Howardhan kuitenkin kohta loukkaantuu, mutta jos Mrazek pelastaisi.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Syvällä sukelletaan tällä hetkellä veljet ja siskot. Järkyttävän paska esitys Carolinaa vastaan ja täysin ansaittu tappio. Aivan kuten Henkka tuossa edellä kirjoittaa, pitkät viikot on edessä. Tänään ei yksikään ketju eikä yksittäinen pelaaja noussut missään hyvässä esiin ja ylivoima oli taas jotain aivan hirveää katsottavaa. Jos joku Carolina vie Joessa laukaukset ja maalipaikat nimiinsä, niin kertoo aika paljon. Maalipaikkatilastojen sijaan joku voisi laskea tästä ottelusta meidän keskiviivalle päättyneet / päätykiekko roiskaisuun päättyneet omista lähdöt. Kun on järjettömän kädetön puolustus ja pakkien ja hyökkääjien välit ovat jatkuvasti aivan liian suuret, vastaiskuihin pelinsä perustavan, keskialueen tukkivan Carolinan tapaiset jengit ovat meitä vastaan aina vahvoilla. Tänään peli oli pään seinään hakkaamista 60 minuuttia ja se sattuu myös Detroit-fania päähän.

Carolinan valmennus vs Team Blashill 100-0 tänään.
 

FourPasses

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings-mikkihiiret. #13, #71
28.10.2015
En uskonut että se päiväärä tulisi jo nyt, jolloin sanon että Detroit Red Wings ei mene pleijareihin. No, se tuli!
Tuo joukkue ei tuolla pelillä ansaitse mitään. Hyi. Hävettää katsoa tuollaista räpellystä. Liigan pahin HMV-jengi menne tullen. Larkin ja Zetterberg ovat jotenkuten pitäneet kulissia yllä paremmasta huomisesta. Blashill on ihan hyvä tyyppi. Illuusiota!
Onhan tuossa isoja paloja lasaretissa, mutta sen pitäisi nostaa tahtotiloja eikä syöstä tuollaiseen haluttomaan itsesäälilätkään.
Peli ratkesi kahteen lahjamaaliin ja siihen, että tietyt Red Wings-pelaajat ei pääse ylimielisyydestään eroon, vaikka pian ollaan kärkikamppailussa Austin Matthews-kisassa. Herättäkää kun Datsyuk tulee ja nostaa tuon jätekasan suosta.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Blashill on ihan hyvä tyyppi. Illuusiota!

Harjoituspelit meni hurmiossa ja alkukauteen heti kolme voittoa. Sitten alkoi loukkaantumiset ja Blashillilla meni kokemattomuuttaan sormi suuhun. Juuri näissä tilanteissa Babcock näytti miksi mies on NHL:n top 3 valmentaja, voisi jopa sanoa, että paras valmentaja. Babcock osasi muuttaa pelitapaa aina kokoonpanon mukaan. Ja mikä tärkeintä, varsinkin kotona suurimmassa osassa otteluita sai jätkille kasvamaan sarvet päähän AINA. Tatar jopa tappeli tänään, mutta mitä muuta fyysistä nähtiin kotijoukkueen esityksessä? Taklauksia? Tunnetta? Maalille ajoa?
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Yksi isoimmista ongelmista on nuo hyökkäyksiinlähdöt. Siinä missä Babcockin aikana lähes poikkeuksetta päästiin omista rintamana ja lyhyin syötöin hyökkäysalueelle, nyt jäädään todella usein jumiin keskialueelle ja usein näkee syötettävän seisoville jaloille huonoon tilaan. Tämä on lähes täysin valmennuksellinen asia ja täytyy vähän ihmetellä, ettei ole Blashillillä paremmin hallussa, kun luulisi että se on ollut detroitilaisen pelitavan ytimessä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ongelma nyt vaan on tuossa, että kun Blashillin pitäisi ajaa uutta pelitapaa sisään, mutta jatkuvasti joku loukkaantuu ja pitäisi sopeutua sitten taas ihan uuteen tilanteeseen. Liikaa muuttuvia tekijöitä, kun pelitapahommat tarvisi hetken rauhaa ja vakituisena pysyvän rosterin. Muistutetaan nyt vielä että siellä on 25 miljoonaa loukkaantuneena sivussa. Babcockin jatkaessa tämä loukkaantumissuma olisi toki ollut helpompi kestää, kun ei opeteltaisi mitään uutta vaan hinkattaisiin taisteluvoittoja tuttuun ja turvalliseen perussapluunaan nojautuen ja hieman vastustajan mukaan modaten.

Mutta turha nyt itkeä Babcockin perään. Valmennus piti vaihtaa / jouduttiin vaihtamaan, koska Babcockin maksimikyvyt Red Wingsissä oli jo ulosmitattu. Muutos vaatii aikaa ja alku nyt on aina vaikea ja vielä kaikista vaikeamman siitä tekee nämä jatkuvasti sotkevat loukkaantumiset. Laadukkain materiaali puuttuu kannattelemasta yksilöosaamisellaan, joka olisi tässä sekasotkussa elintärkeää. Mielestäni on oikein jos Blashill nyt keskittyy vain sen oman pelitapansa sisäänajamiseen, eikä lähde säätelemään vihun mukaisia taktiikoita. Niiden aika on myöhemmin. Nyt pitää rakentaa joku kivijalka, vaikka jatkuvasti tulisi turpaankin. Se kivijalkaa kantaa voittoja myöhemmin.

Pleijaripaikan suhteen en lähtisi vielä julistamaan yhtään mitään. Jos tulee ilmoitus, että Zetterberg, Datsyuk ja Richards kolmikosta 2/3 äijjää on kauden loppuun asti sivussa, niin sitten. Nuo kolme tarvitaan aivoiksi tasokkaaseen TOP9 hyökkäykseen.

Tiettyjen pelaajien asennevammaan tulisi kyllä Blashillin kiinnittää huomiota. Esim mitä vittua Tatar? Pulu j Larkin pelasi suurinpiirtein keskenään kun Tats vaelteli pelin ulkopuolella. Taas aivan välipeli yhdellä maalipaikalla, jonka Larkin järjesti. Vancouverissa Tatar oli kuitenkin 9 paikassa mukana? Kotona vittumainen vaimo, jonka luokse ärsytti palata, juuri kun viersreissulla alkoi kulkea?

Hyökkäysksiinlähtöjä ja keskialueen ylityksiä ei tullut Carolina-matsista tilastoitua, mutta Calgary-pelissä aloittelin tuollaistakin. 15 kertaa siinä matsissa keskialue ylitettiin kuljettamalla, 11 kertaa syöttämällä ja 13 kertaa dumppaamalla kiekko nurkkaan. Johtoasemassa (ja 5 pakilla) tuota dumppausta oli huomattavasti enemmän, joka on siis kaikken analyysien mukaan pahasti häviävää jääkiekkoa. Silti, 67% pyrittiin pelaamaan kiekolliseesti, kuten pitääkin.
 
Viimeksi muokattu:

Kasatonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, San Jose Sharks
Satuinpa eilen työasioissa tänne Detroitiin ja pitihän se Joe Louis Areena käydä vilkaisemassa paikanpäältä. Jotenkin Detroit pienoiskoossa -hivenen rapautuva mutta huikean määrän historiaa omaava. Väki oli selkeästi keskimäärin työläistaustaista ja sääliksi kävi kun peliesitys oli niin onneton. Tämä kaupunki kaipaisi kyllä kipeästi hyviä uutisia ja positiivisia elämyksiä. Ostin Red Wings pipon kannatuksen vuoksi, menee joululahjaksi kaverille suomeen, siihen Hašek paidan seuraksi.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Tämä kaupunki kaipaisi kyllä kipeästi hyviä uutisia ja positiivisia elämyksiä.
Totisesti näin, koska se suurin ja himoituin pystihän on kiertänyt kaupunkia sen vuoden 2008 jälkeen kuin ruttoa. Hašek oli itsellenikin juuri se syy Steve Yzermanin, Brett Hullin, Chris Chelioksen, Lucky Luc Robitaillen ja Scotty Bowmanin lisäksi aloittaa Detroitin kannustaminen. :)
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Onhan kaupunkiin tulossa kokonaan uusi kortteli ja se ainakin työllistää hyvin jos ei muuta.
 

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Miksi muuten Glendening on kolmosen laidassa? Andersson nelosen sentterinä? Glendening on toiminut puolitoista kautta kuin junan vessa nelosen keskellä, kun taas Andersson on ollut scratchina tai laidassa. Miksi eivät vaihda paikkaa? Miksi Jurco ei ole kolmosen laidalla? Enemmän tällä on potentiaalia tehdä siinä tulosta Sheahanin vieressä. Nyt nämä kaksi kenttää on ihan varjojen rajamailla.

Bottom-6 (niin kauan kuin tarvitaan) minun mielestäni:

Helm - Sheahan - Jurco
Miller - Glendening - Andersson/Ferraro (minun mielestä Ferraro ollut parempi, vaikkei kumpikaan mitään urotekoja ole esittänyt)
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Larssonin kombinaatiot näyttävät hyviltä. Glendening ei ole tosiaan saanut juuri mitään aikaan kolmosessa.

Joka ketjussa tuntuu olevan nyt se yksi peliä kiekollista peliä tuhoava musta aukko. Ykkösessä se on Abdelkader, joka ei ole parin ensimmäisen matsin jälkeen paljon hyvää tuonut kentälle. Canes-matsissa Nyquist ja Zetterberg saivat jatkuvasti pelin hyökkäyspäähän ja kuljetettua kiekkoa sielläkin, mutta jokainen hyökkäys katkesi, kun Abby pääsi kiekkoon. Jos Kaaderi sai kiekon keskialueella, ainut ratkaisu oli roiskaista päätyyn ja polkea raskaalla jalalla perään häviämään päätykamppailu.

Puolustuspelissä oli järkeä. Canesin aneemisuus tosin hämää. Vastustaja pääsi hyville tekopaikoille lähinnä pompuista, sekä kerran Zetan, kerran Mrazekin sekoiluista. Hyökkäyspeli olikin sitten täysin tylsää pään hakkaamista seinään, paitsi Larkinilta. Paras hyökkääjä tuossa pelissä.

Eipä tässä sivustaseuraajana voi muuta tehdä kuin kärsiä ja odottaa, että josko se siitä aukenisi.
 

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Larkinista piti vielä kirjoittaa että on kyllä ollut ilo seurata. Ei ole millekkään huikeille tehoille vielä päässyt, mutta on kyllä jatkuvasti järkkäämässä paikkoja/itse huippupaikalla ja on vain ajan kysymys kun alkaa näkymään pisteidenkin muodossa. Larkin on hämäävän nopea. Muutaman kerran pelissä singahtaa jostai kuvaruudun ulkopuolelta ja jättää muutaman maistelemaan pölyjä. Lisäksi erinomainen puolustussuuntaan. Puolustuspeli tulee luonnostaan, eli ei tarvitse erikseen opetella sitä osaa pelistä. Olisi ollut Babcockin unelmapelaaja, mutta mitäs meni Torontoon (oikeasti olen iloinen valmentajanvaihdoksesta, uskon Blashillin tuovan vielä paljon hyvää). Kusessa oltaisiin todenteolla oltu ilman Larkinia, kun Datyuk on vielä muutaman viikon päässä paluusta. Larkin on kaiken kaikkiaan todella valmis pelaaja, jonka suunta on vain ylöspäin.

Datyuk on ollu treeneissä, ja paluu on lähellä. Sitä tarvitaan. On muuten postaillut facebook-tilillään ison liudan omia highlight-videoitaan, joten toivotaan että kiekkokuume on miehellä iskenyt toden teolla. Toivottavasti nähdään ehjä huippukausi!
 

olza13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Datyuk on ollu treeneissä, ja paluu on lähellä. Sitä tarvitaan. On muuten postaillut facebook-tilillään ison liudan omia highlight-videoitaan, joten toivotaan että kiekkokuume on miehellä iskenyt toden teolla. Toivottavasti nähdään ehjä huippukausi!

Tuskin noi tähdet itse ylläpitää noita fb-/instagram-tilejään, varmaan löytyy joku asiainhoitaja vastaamaan sosiaalisesta mediasta. OT, pahoittelut.
 

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Tuskin noi tähdet itse ylläpitää noita fb-/instagram-tilejään, varmaan löytyy joku asiainhoitaja vastaamaan sosiaalisesta mediasta. OT, pahoittelut.

Joo kyllä itsekkin näin ajattelin, mutta onhan siellä usein kalakuviakin ja "mites teidän viikonloppu" tyylisiä heittoja. Jospa olis jotain sormea noissakin jutuissa.
 

Pllnen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
Tuskin noi tähdet itse ylläpitää noita fb-/instagram-tilejään, varmaan löytyy joku asiainhoitaja vastaamaan sosiaalisesta mediasta. OT, pahoittelut.
Eikös Taikuri jossain haastattelussa vastannut, että katsoo omia highlight-videoitaan, kun kysyttiin kenen pelaajan otteita hän seuraa.
 
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Kiekko-Espoo
Mitä mieltä muut on olleet Sheahanin esityksistä? Omissa papereissani Sheahan on erityisesti esiintynyt sellaisella tasolla, jota voisi odottaa tyyliin Eric Tangradin tasoiselta pelaajalta. En tiedä mistä kiikastaa, mutta juuri tällä hektellä hän näyttää AHL-tason pelaajalta.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Eikös Taikuri jossain haastattelussa vastannut, että katsoo omia highlight-videoitaan, kun kysyttiin kenen pelaajan otteita hän seuraa.

Datsyukhan nimenomaan on vielä puolustellut päivittävänsä itse sosiaalista mediaansa. Jotain, että "itse pelaan kentälläkin, miksen siis itse voisi päivittää somea?"
 

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Murheellista, niin murheellista. Aivan liian kauan kestää päästä pois omista, vaikka ajoittain näytti ihan hyvältä. Maalintekopaikkojen laatu on surkea, ei se ole kumma ettei tule maaleja kun ei päästä edes mestoille niitä tekemään. Voisko sen Pulkkisen nyt laittaa ampumaan YV:llä? Mitä tapahtui kun alkoi pommia tulemaan maalille?

Enempää ei pysty kirjoittamaan, on niin paskat fiilikset koko joukkueesta. Ainoa hyvä asia tällä hetkellä on maalivahdit.
 
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Kiekko-Espoo
Joo-o oli aikamoista räpellystä taas eilen. Tuntuu, että pelistä toiseen ainoat herrat, jotka osoittavat merkkejä olemassaolostaan, ovat Z ja Larkin. Muu joukkue menee täysin varjojen mailla ja mielestäni tämä tulisi tulkita alisuorittamiseksi yksilötasolla. En usko tappioiden johtuvan valmennusjohdosta. Valmennus ei mahda mitään sille jos on löysä, sillä sitten on löysä. Tämän kauden suurimmat alisuorittajat tällä hetkellä: Tatar ja Sheahan. Tatarille tulee jatkuvasti kiekonmenetyksiä ja on menettänyt nopeutensakin. Sheahanin isosta koosta ei ole mitään hyötyä, koska pelaa kokoisekseen hyvin kilttiä ja pehmeetä peliä eikä ole kiekollisesti muuta kuin grinder-tasoa. Tänään luvassa back-to-back vieraspeli Ottawassa, eikä itselläni ole yhtään luottoa tämän joukkueen energiatasoon tänään tai muutenkaan näissä back-to-backeissä. Onneksi tulee muita hyviä pelejä samaan aikaan.
 

Detroit91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Halloween-illan revanssi Senaattoreista olisi ollut aika hyvä ellei jälleen olisi lopetettu pelaamista kesken 1-5 tilanteessa. Mahtoi Mrazekia ottaa päähän ne pari maalia, jotka piti ihan turhaan antaa kolmannen erän lopussa. Täysin käsittämätöntä työetiikkaa tai pikemminkin sen puutetta. Ehdin jo iloita että peli on vihdoin aukeamassa oikeaan suuntaan. Hävetkää!

Positiivista oli nyt hieman tiiviimpi puolutuspeli ja niin kauan kun saatiin kiekko pois pikaisesti omasta päädystä peli kulki. Jotenkin sen näki jo niin etukäteen noissa parissa viimeisessä takaiskussa että kohta soi omissa. Kyllä mun mielestä Kindlin aika Detroisissa alkaa olla ohi...

Ykköskenttä oli aika pirteä ja ei voi muuta kun ihailla Larkinin itseluottamusta viedä toteutukseen asti sellaisia temppuja kuin tuo vanhanaikaisella syntynyt maali oli. Ehkä juuri se sisu millä maali syntyi sen jälkeen kuin mies ensin veti lähes "-98 Tikkasmaisesti" tyhjistä ohi ja heti perään tuo maali. Tällaista tarvitaan lisää. Oli tärkeä saada onnistumisia myös Tatarille ja Nyqvistille. Näitä tarvitaan jatkossa lisää. Hienoa myös että kapteeni sai kokoelmaansa pari milestonea kiekkojen muodossa mukaansa.

Tässä ketjussa on arvosteltu joukkuetta alisuorittajina ja olen tästä täysin samaa mieltä. Tasolleen eivät ole nousseet aiemmin mainittujen Sheahanin ja Glendeningin lisäksi myöskään Helm, jolta olen itse odottanut aika paljon enemmän. Pulkkinen on ollut ihan ok ainoastaan ylivoimalla, mutta muuten tuntuu olevan jatkuvasti polvillaan tai menettävän kiekon. Oikeastaan tuo 3 kenttä (tässä pelissä Andersson-Helm-Pulkkinen) ei toimi lainkaan ja taisi jäädä kokeiluksi kun Blashill alkoi sekottaa ketjuja eikä edellisessä pelissä pelannut Jurco saa myöskään mitään aikaan. Tuntuu vaan siltä, että mikään kombinaatio ei tunnu toimivan kokonaisuutena toistaiseksi tuossa 3 kentässä nähdyistä komboista. Toivon todella että peli muuttuu täysin kun Taikuri palaa kehiin. Tosin ei tämä trendi voi jatkua että 40 ja 13 kantaa joukkuetta vuodesta toiseen. Kyllä nyt pitäisi GR miesten todella lunastaa lupaukset.

Itse lähtisin kokeilemaan siinä vaiheessa näitä ketjuja:

Nyquist-Zetterberg-Abdelkader
Tatar- Datsyuk-Helm
Pulkkinen -Sheahan-Larkin
Miller-Glendening-Andersson/Ferraro

Homma meneekin sitten hieman hankalaksi kun Richards palaa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös