Detroit Red Wings 2013–2014

  • 525 416
  • 1 948

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
No vielä on kolmosta ja nelosta hiottu lähempänä peliä. Ykkönen ja kakkonen samat kuin tuossa aiemmin, samoin yv:t, mutta kolmonen ja nelonen muodossa...

Bertuzzi - Glendening - Alfredsson
Miller - Emmerton - Pulkkinen

Katsotaan yöllä josko tämä lottoarvonta olisi mennyt edes lähelle : )
 

Sabre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings
Njooh, eipä toi kokoonpano taas hirveitä riemunkiljhaduksia aiheuta. Toki Pulkkinen pelaa ensimmäisen pelinsä, mikä on hieno juttu, mutta samalla pitäisi kaapia väkisin kaks pongoo, jotta pysyttäisiin playoff-junassa. En epäile hetkeäkään etteikö se tällä nykyisellä onnistuisi, mutta kyllä se huomattavasti vaikeuttaa asiaa, kun vilkaisee mitä nimiä injury-listalla... Ja pieni toive tähän vielä ilmoille: Pistähän Pulu limppuu pussiin!
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
No vielä on kolmosta ja nelosta hiottu lähempänä peliä. Ykkönen ja kakkonen samat kuin tuossa aiemmin, samoin yv:t, mutta kolmonen ja nelonen muodossa...

Bertuzzi - Glendening - Alfredsson
Miller - Emmerton - Pulkkinen

Katsotaan yöllä josko tämä lottoarvonta olisi mennyt edes lähelle : )

Ei helvetti. Samettikäsi-Glendening jakelee varmaan ainakin tusinan maalipaikkoja Alfielle ja Tuzzi sitten hakkaa niitä sisään. Not. Voisihan toki Alfie olla playmakerinakin ja Glendening sitten luonnollisella maalintekijän vaistollaan paukuttaa kiekkoa börsään. Ei siis mitään Glendeningiä vastaan todellakaan. Hieno tarina ja erinomainen tsemppaaja ja ihan kiva nelosketjun sentteri, mutta ei noilla hyökkäystehoilla voi kaveria Alfredssonin viereen laittaa. Ei vaan voi. Miller-Emmerton-Pulkkinen voisi vaikka jotain saada aikaankin jos saa hyökkäyspään aloituksia. Eikun ai niin, Emmerton häviää ne kuitenkin kaikki. Todennäköisemmin homma menee niin ettei Emmertonia ja Pulua uskalleta päästää kentälle juuri ollenkaan ja Miller urakoi ihan helvetisti av-minuutteja.

Pulkkinen vaikutti kyllä olevan yhtä hymyä tuossa haastatelussa, toivottavasti on myös pelissä iloa mukana. Näistä 2010 draftin "Euro-steal-veljistä" sitten Pulkkinen näemmä ensimmäisenä NHL-pelin pääsee pelaamaan. En olisi pari vuotta sitten uskonut. Enkä edes vuosi sitten. Pari lämäriä olisi kiva nähdä.

Pikku tietokilpailukysymys vielä loppuun. Ketkä ovat kolme edellistä Red Wings -pelaajaa jotka ovat onnistuneet maalinteossa NHL-debyytissään?

Tomas Tatar, Cory Emmerton ja Brian Lashoff

Toivottavasti saadaan Pulkkinen lisättyä tuohon listaan huomenna.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Toivottavasti saadaan Pulkkinen lisättyä tuohon listaan huomenna.

Kristallipallosta loppui patterit Olympialaisten aikaan eikä ole vielä tullut uusia hommattua, mutta jotenkin sellainen fiilis ollut koko päivän, että Pulu pistää yv:llä yhden börsän Oilersin verkkoon. Amerikassa kun ollaan ja media hehkuttanut Pulun laukausta viime päivät, niin tottakai kruunuksi tälle hehkutukselle mies pistää sellaisen lämärin maaliin, että Hockeytown kohisee vielä ylihuomennakin.
 
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, JYP
Ihan kelpo debyytti Pulkkiselta ja kolmannen erän lopussa ylivoimalla tuli pari hyvää vetoakin. Komean lonkkataklauksenkin nykäs.

Itse peli sitten oli sitä turhankin tuttua muniin puhaltelua kolmannen erän osalta, mutta onneksi sieltä tuli todella tärkeät pisteet rankkareilla. Jatkoajan ylivoimasta on turha edes puhua, sen verran surkeaa se oli, vaikkakin vähän parani Edmontonin aikalisän jälkeen.

Ottelun aikana näytettiin tilasto erien maalieroista: 1st +13, 2nd +2, 3rd -20. Aika masentava on tuo kolmannen erän maaliero ja väistämättä siinä näkyy Pavelin ja Zetan poissaolot ja puolikuntoisena pelaamiset.
 

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Ihme juttu tuon kolmannen erän kanssa. Peli oli kaksi erää täysin hallinnassa niukasta 1-0 tilanteesta huolimatta. Ei kovin kummoisia vaarapaikkoja syntynyt. Kolmannessa sitten Wings tapahtui, ja sitten oltiin ottavana osapuolena. Eipä se tasoituskaan jäänyt näkemättä. Onneksi Tatar veivasi yhden pisteen Detroitiin.

Pulkkinen pelasi hyvän debyytin. Ei tainnut tulla kuin yksi virhe. Komea lonkkataklaus tosiaan. Olisin suonut ehkä vähän enemmänkin peliaikaa, niin oltaisiin sitä vetoa päästy katselemaan.

YV jälleen surkeaa, jotenkin tuota voisi olla hyvä taas sekoittaa. Mutta tosiasia on että kaksi parasta kiekon ylös tuojaa on klesana, ja kiekko haetaan jatkuvasti omasta päästä ilman laukaustakaan.

Lopun yv:ssä pääsi vihdoin pulu käyttämään onetimeria kahdesti, ja vaarallisia oli molemmat vedot. Olisi voinut käyttää kakkos-yv:tä lopussa. Vaarallisempi se todennäköisesti olisi ollut kuin ruotsin pojat. Pulkkiselle olisi ollut tilaa ja aikaa pelata ne vetopaikat, kuten Ovechkinille siinä Caps-pelissä joka jatkoajalla hävittiin. Kovasti nyt hehkutan, mutta suomilaseillahan mikään ei olisi ollut hienompaa kuin jatkoajalla pululle uran eka.

Alfredsson on ihan yössä tällä hetkellä, ei saa oikein mitään aikaiseksi. Vedot ei mene kohti maalia, ja tuskaiselta näyttää joka vaihdon jälkeen. Ihme juttu kun on haudattuna tuonne puukäsiosastolle kolmoseen. Toisaalta koko joukkueen meno on tuskaista tällä hetkellä.
 

Knoxville87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, TPS
Edmonton pelin muutamat ranskikset.
-Hei, onko kukaan laskenut montako kiekon menetystä Muulille tuli viime pelissä?
-Pulu oli ihan pirteä, olisin toivonut häntä jatkoajalle viivalle sillä veto on terävä ja lähtee nopeasti.
-Alfie kyllä aivan yössä, vedot sellaisia kun märällä sukalla huitoisi kärpäsiä.
-Tatarilta taas rohkeaa pelaamista hyökkäyssuuntaan ja hienot rankkari muuvit.
-Glendening osoitti oivaa taistelu ilmettä. Repi, raastoi ja pääsi ajoittain kaverin ihon alle.
 

tokuinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Bolts
Ja loukkaantumiset jatkuvat.. Bertti ulos Tootoo tilalle. Tosin tämä muutos ei kyllä itseäni haittaa ollenkaan.
Saa varmaan Pulkkinenkin enemmän jääaikaa, kun Tootoo mitä luultavammin pistetään neloseen.

Helene St. James ‏@HeleneStJames 18s
Todd Bertuzzi out Sunday for #RedWings . Lower body. Calling up Jordin Tootoo to play
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
No niin. Nämä viikonlopun pelit lähinnä vain vahvistivat sitä käsitystä, että Wings jää tänä keväänä pleijareista ulos. Ja tuskin tulee olemaan edes lähellä idän 8. sijaa. Aika vahvana veikkauksena uskoisin, että idän playoffs-joukkueet ovat nuo, ketä siellä on nyt kasin sakissa.

Yksi hyvä erä (yleensä ensimmäinen) sieltä kyllä tulee, mutta sen jälkeen joko vastustaja lisää kierroksia tai muuten vaan oma paketti hajoaa siitä eteenpäin. Maalintekovaikeudet ovat alkaneet nostaa päätään, vain kolme osumaa neljässä viime pelissä. Zetaa ja Datsyukiahan se sinne huutaisi, mutta tilanne on mikä on. Tämä joukkue on nyt jossain Edmonton Oilersin tasolla, joka juuri hikisesti saatiin rankkareilla voitettua.

Philly on 100% terve ja puksuttamassa vahvasti pleijareihin, Rangers dominoi Wingsit 3-0, Columbus dominoi Wingsit 4-1, Chicago dominoi Wingsit 4-1. Ei vaan pala riitä nyt.

Pulkkisen touhuja oli kiva nähdä, lähinnä ainoa piristys tähän tilanteeseen. Harmi kun hänellekään ei ole tarjota mitään kunnon playmakeriä samaan ketjuun. Ehkä ensi kaudella sitten.

***

The Malik Report - Kukla's Korner

Colin Campbell signattu Yliopistosta prospekti-rinkiin. Kyseessä on 6'1 pitkä, 203lbs rightin kätisyyden vahva voimahyökkääjä. Liittynee Griffinsin riveihin piakkoin.

Eliteprospects.com - Colin Campbell
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ennen kauden alkua aprikoin, onkohan Detroitin siirto itään helpompien pisteiden äärelle riittävä pitämään heidät pudotuspelijoukkueena pappakerhon taitotason rapautumisen vastavoimana.

Viime kaudella oli jo tosi tiukalla lännessä, ja nyt on selvästi nähtävissä, että tällä kaudella itäkään ei ole ollut riittävän helppo konferenssi. Kysymykseksi joukkueella jää, kannattaisiko alkaa tankkaamaan, että saisi korkeamman varausuvuoron. Ja kuinka pitkään laskusuhdannetta kestää. Detroitilla taitaa junnupelaajan kierto draftista edustukseen kestää neljästä viiteen vuotta, joten jos nyt valitsee jonkun pätevän kaverin, ehkä vuosikymmenen vaihteen tienoilla on valoa tunnelin päässä.
 

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Kyllä surettaa joukkueen tilanne. Nimimerkkini alle kun katsoo niin tällä hetkellä on raskasta seurata jääkiekkoa. Pettymystä toisen perään.

Onhan tuo loukkaantumisten tilanne suorastaan uskomaton, mutta silti haluaisin nähdä hieman enemmän. Nyt tuo pelaaminen on tuollaista rämpimistä, selviydytään tilanteesta toisen ja välillä päästään hyökkäämään.

Kyllä se playoff-juna on jo tainnut mennä. Enkä tiedä mitä iloa siitä olisi että taas kalkkiviivoilla mentäisiin viivan yläpuolelle. En usko materiaalin riittävän juuri mihinkään.

Plussat:
- Miller on alati vaarallinen roolissaan, vielä kun osumatarkkuudella olisi siunattu
- Ekassa erässä fyysinen wings
- Alivoima toimii hyvin

Miinukset
- Se vitun kolmas erä. Taas kaksi päästettyä maalia, yksi alivoimalla.
- Yleinen pelaaminen. Huonoja avauksia, huonoa puolustamista, huonoa YV:tä, laukaukset menee ohi tai logoon, maalintekosektorille pääseminen.. lista on pitkä..

Vilpertti voisi ottaa huomioon että joukkue on kuitenkin tällä hetkellä nuorimmillaan pitkään aikaan. Loukkaantumisethan siihen pakottaa, mutta tuo ainainen pappakerhojuttu on aika kulunut.

Osaan olla onnellinen muiden puolesta, joten sanon vain tämän: nauttikaa nyt, te vihaajat. Detroit on kanveesissa, mikäs teille sen parempaa :)
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Ennen kauden alkua aprikoin, onkohan Detroitin siirto itään helpompien pisteiden äärelle riittävä pitämään heidät pudotuspelijoukkueena pappakerhon taitotason rapautumisen vastavoimana.

Viime kaudella oli jo tosi tiukalla lännessä, ja nyt on selvästi nähtävissä, että tällä kaudella itäkään ei ole ollut riittävän helppo konferenssi. Kysymykseksi joukkueella jää, kannattaisiko alkaa tankkaamaan, että saisi korkeamman varausuvuoron. Ja kuinka pitkään laskusuhdannetta kestää. Detroitilla taitaa junnupelaajan kierto draftista edustukseen kestää neljästä viiteen vuotta, joten jos nyt valitsee jonkun pätevän kaverin, ehkä vuosikymmenen vaihteen tienoilla on valoa tunnelin päässä.

Joukkueen piti olla parempi kuin viime kaudella ja kyllähän se sitä on oikeastaan ollutkin silloin kun vain ei ole ollut lasaretti ihan täynnä. Alfredsson on iästään huolimatta ollut kuitenkin paljon parempi kuin esimerkiksi Brunner.

Nämä Clearyt, Tuzzit ja Samuelssonit nyt ovat toki olleet vielä surkeampia kuin viime kaudella, mutta eipä heillä kovin isoa roolia viime aikoina ole kellään ollut. Kyllä taitotason rappeutumisen sijaan ongelma on jossain ihan muualla. Kyllähän melkein kellä tahansa olisi isoja ongelmia jos kauden alun kaavailuista puuttuu ykkössentteri, ykköslaituri, kakkossentteri, kolmossentteri ja nelossentteri. Pidän ihan ymmärrettävänä ettei ihan riitä edes idässä kun sentteriosastolla on ykkössentterinä deadlinella paniikkinappulahankintana hommattu 2b-sentteri Legwand ja hänen takanaan 3 AHL-janaria. Kolmosketjua sentteröi Luke "41GP 0+4" Glendening. Ei sieltä paljon tukea tule.

En usko enkä varsinkaan toivo, että Detroit alkaisi tankkaamaan, koska ei siinä vaiheessa ole kannattajalla pienintäkään motivaatiota katsoa pelejä kun järkevintä olisi vain hävitä ja mielellään mahdollisimman paljon. Lisäksi tässä kohtaa pitäisi mennä sitten totaaliseen rebuild-modeen ja silloin pitäisi lähteä sitten kaikki Zetterbergit, Franzenit, Howardit ja Kronwallit. Ei siinä muuten olisi mitään järkeä.

Tuo loukkaantumissuma on vaan tälläkin kaudella ollut ihan käsittämätön ja kaiken lisäksi ne loukkaantumiset ovat vielä sattuneet avainpelaajille. Ainoastaan Kyle Quincey ja Drew Miller ovat pystyneet pelaamaan kaikki pelit. Kaikilla muilla on ollut jotain pientä tai vähän isompaa vaivaa. Ja niillä tärkeimmillä miehillä Kronwallia lukuunottamatta se vaiva on ollut sitä isompaa.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Itse koen, että taitotason rapautuminen on osin myös tuota, että kaverit hajoaa jatkuvasti. Jotkut pelaajat painaa tasaisesti 80 pelin kausia vielä ihan reilusti yli kolmekymppisinä, kyllä se on myös taitoa pitää itsensä kuosissa. Muutenhan minäkin olisin vielä armeija-aikojen kunnossa.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Itse koen, että taitotason rapautuminen on osin myös tuota, että kaverit hajoaa jatkuvasti. Jotkut pelaajat painaa tasaisesti 80 pelin kausia vielä ihan reilusti yli kolmekymppisinä, kyllä se on myös taitoa pitää itsensä kuosissa. Muutenhan minäkin olisin vielä armeija-aikojen kunnossa.

On tottakai, mutta se riippuu ihan loukkaantumisestakin. Esim. Datsyukin aivotärähdys. Ei siinä paljon iällä ole väliä jos joku Ottawan jämäpakki päättääkin kolata ihan puskista kyynärpäällä päähän. Zetan selkävaivoihinkaan ei liene oikein mitään tehtävissä kun niitä on ollut jo niin pitkään ja jollekin niitä vaan tulee, jollekin ei. Helm puolestaan oli vihdoinkin saanut itsensä kuntoon, mutta sitten tuli myös hänelle aivotärähdys. Kyllä tuo on enemmänkin mielestäni jo sitä paskaa tuuria. Mutta tuskinpa tällä kaudella olisi tuota viime kauden ihmettä (Ducksin pudottaminen ja Chicagon haastaminen ihan tosissaan) pystytty toistamaan vaikka loukkaantumistilanne olisi ollut parempikin. Toisaalta Boston on kyllä ollut ihan sopiva vastustaja viime vuosina mutta en jaksa silti uskoa että Wings pystyisi Bruinsin playoff-sarjassa kaatamaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
ysymykseksi joukkueella jää, kannattaisiko alkaa tankkaamaan, että saisi korkeamman varausuvuoron.

Kyllä pitäisi, nyt juuri tämän kauden kohdalla. Mutta ei siihen tarvitse tulevia kausia uhrata, vaan vanhuksien hyytyessä saadaan näistä nuorista uutta nostetta, ketä sinne on nyt sisään ajettu.

Itse koen, että taitotason rapautuminen on osin myös tuota, että kaverit hajoaa jatkuvasti. Jotkut pelaajat painaa tasaisesti 80 pelin kausia vielä ihan reilusti yli kolmekymppisinä, kyllä se on myös taitoa pitää itsensä kuosissa. Muutenhan minäkin olisin vielä armeija-aikojen kunnossa.

Mutta selittäppäs se miksi myös nuoret pelaajat tuolla ovat olleet jakuvasti klesana? Vanhuusgeeni tarttuu pukukopin välityksellä?

Ainoat pelaajat jotka eivät ole tällä kaudella kärsineet loukkaantumisista, ovat käsittääkseni Drew Miller, Tomas Tatar, Brian Lashoff ja Kyle Quincey. Kaikilla muilla on ollut jotain vaivoja ja näistä on yli puolet alle kolmikyppisiä jannuja.

Voisi ehkä joukkueen fysio-puoleltakin alkaa laittamaan väkeä vaihtoon. Ehkäpä sillä osastolla on mukavoiduttu liikaa.
 
Viimeksi muokattu:

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Mutta selittäppäs se miksi myös nuoret pelaajat tuolla ovat olleet jakuvasti klesana? Vanhuusgeeni tarttuu pukukopin välityksellä?
Geenit eivät tartu, mutta ehkäpä kyseessä on jonkin sortin bakteeri tai viirus.

Vastaus löytyy siitä, että rooleihin tottumattomat kaverit joutuvat pelaamaan enemmän kuin sopisi fysiikalle. Tietty määrä loukkaantumisiahan tulee joka kausi, milloin joku dustinbrown päättää yrittää tappaa viattoman ihmisen. Ja sitten on tätä kun venytetään kumilankaa liian pitkälle.
 

Renton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Geenit eivät tartu, mutta ehkäpä kyseessä on jonkin sortin bakteeri tai viirus.

Vastaus löytyy siitä, että rooleihin tottumattomat kaverit joutuvat pelaamaan enemmän kuin sopisi fysiikalle. Tietty määrä loukkaantumisiahan tulee joka kausi, milloin joku dustinbrown päättää yrittää tappaa viattoman ihmisen. Ja sitten on tätä kun venytetään kumilankaa liian pitkälle.

Tällä hetkellä loukkaantuneena ovat seuraavat:

-Zetterberg - Selkä
-Datsyuk - Aivotärähdys
-Andersson - Jalka
-Jurco - Kylkiluu
-Helm - Aivotärähdys
-Weiss- Nivunen
-Bertuzzi - Alavartalo
-Cleary - Polvi
-Samuelsson - Olkapää
-Gustavsson - Nivunen

Tosta listalta pois pelaajat, joiden vaikutus joukkueen peliesityksiin ei ole merkittävä ja joiden ei pitäsi parhaassa kokoonpanossa olla mukana: Cleary, Samuelsson, Gustavsson ja Bertuzzi.
Jäljelle jää vammoja, kuten aiemmin esitetyt aivotärähdykset ja Zetterbergin selkä sekä Anderssonin murtunut jalka ja Jurcon murtunut kylkiluu.

Väitätkö Vilpertti tosissasi, että Jurcon murtunut kylkiluu, Anderssonin murtunut jalka tai Helmin aivotärähdys olisi ollut estettävissä pienemmällä kuormituksella? Mielelläni kuulisin esimerkkejä noista loukkaantumisista, jotka on aiheuttanut liiallinen kuorma suhteessa nuoren pelaajan fysiikkaan.

Ei siinä, turha sinne loukkaantumisten taakse on piiloutua. Jotain muutoksia siellä fysiopuolella on mielestäni tultava, sillä jotenkin kummasti kaudesta toiseen tuntuu loukkaantumiset osuvan poikkeuksellisen ankarasti Detroitin suuntaan. Edellinen tietty pelkkää mutua ja toisaalta uskon myös, että Wingsin johtoporras on tilanteesta kartalla ja tietävät asioiden todellisen laidan. Kuten Vilpertti ylempänä totesi, tietty määrä loukkaantumisia tulee väkisin joka kausi jokaiselle joukkueelle.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ja vaihteeksi uutta...

Ted Kulfan @tkulfan
Just in case the Red Wings called up Landon Ferraro from GR as Justin Abdelkader has lower body injury. They're not sure if Abby can play.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ja kun katsoo noita menetettyjen miespelien listoja, niin toki Detroit on listalla korkealla mutta on siellä Penguinsia ja Sharksiakin, joiden menestystä loukkaantumiset eivät ole estäneet. Heikentäneet, ehkä, mutta kun organisaatio on hyvin johdettu, loukkaantumissumasta selvitään.
 

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Mikähän on Weissin tilanne? Mies kun oli palaamassa kehiin olympialaisten jälkeen, mutta sitten tuli takapakkia nivusen kanssa. Joko tuonne alettaisiin saamaan ukkoa takaisin?
 

Karpat46

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Україна
Joko tuonne alettaisiin saamaan ukkoa takaisin?

Siellä on seuraavat 8 peliä kaikki pudotuspelijoukkueita vastaan. Saattaa olla, että muutaman pelin jälkeen tehdään päätös kaikkien loukkaantuneiden huolellisesta kuntouttamisesta kun playoffpaikka on karannut tavoittamattomiin. Samalla saadaan AHL-miehille arvokasta kokemusta korkeimmalta tasolta.

Loukkaantumiskeskusteluun vielä: tottakai se loukkaantuminen sattuu todennäköisemmin väsyneenä. Noita pelaajien energiatasoja ja ajatuksen kirkkautta on vain vähän hankala arvioida Viasatin välityksellä. Jossain taisi olla jo uutinen ehkä kuukausi sitten, jossa Holland sanoi loukkaantumisten menevän erityistarkkailun alle. Toivottavasti saavat hommat rullaamaan sillä saralla, jos yksi loukkaantumisten aiheuttaja löytyy fysiikkapuolelta.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
->Wingsin kauteen lähteneestä top9:stä osapuilleen 10:n 9:stä oli iältään yli kolmekymppisiä. Sitten täällä ihmetellään loukkaantumisia. Jos on itse kyseiseen ikään ehtinyt, niin tietää kuinka paljon enemmän ihan arkiset urheiluharrastukset vaativat panostusta kropan huoltoon siihen nähden mikä oli tarve parikymppisenä. Voi vain arvailla, että miten on ammattiurheilijoilla.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Ja kun katsoo noita menetettyjen miespelien listoja, niin toki Detroit on listalla korkealla mutta on siellä Penguinsia ja Sharksiakin, joiden menestystä loukkaantumiset eivät ole estäneet. Heikentäneet, ehkä, mutta kun organisaatio on hyvin johdettu, loukkaantumissumasta selvitään.

Täytyy kuitenkin myös tarkastella sitä, että ketkä ovat olleet loukkaantuneina. On totta että Sharksilla on myös suht iso Man Games Lost -luku (259 maaliskuun 15. päivä), mutta kyllä siellä on Thorntonit, Marleaut, Pavelskit ja Vlasicit pysyneet ehjänä koko kauden. Sikäli kun nuo+Couture ovat Sharksin 5 tärkeintä kenttäpelaajaa niin ainoastaan Couture on missannut pelejä loukkaantumisen takia. Yhteensä tuolla viisikolla tuo man games lost on 16 ottelua.

Otetaanpa vertailuun mukaan Pittsburgh, jolta voitaisiin tähän varmaankin valita Crosby, Kunitz, Malkin, Neal ja Letang (tai Martin ihan sama). Man games lost on näillä herroilla yhteensä 69 (tai 70 jos Martinia pitää tärkeämpänä kuin Letangia). Jo selkeä ero Sharksiin.

No entäs Detroit? Datsyuk, Zetterberg, Kronwall, Franzen ja itse valitsisin ehkä Helmin. 117. Voidaan valita myös Alfredsson Helmin tilalle. Tällöin ottelumäärä olisi 91.

Valitsin nyt kaikista neljä parasta hyökkääjää ja yhden pakin. Ihan mielivaltaisesti. Toki vertailuun voidaan ottaa mukaan myös toisiksi tärkein puolustaja. Sharksilla se lienee Boyle, joka on missannut massiiviset 7 ottelua. Lopputulema 23. Pensillä määrä nousee tuonne 103:een otteluun kun Letang ja Martin ovat molemmat mukana ja Red Wingsillä kun ynnäillään vielä Ericsson tuohon mukaan niin se on 137. (Joku toinen voisi olla sitä mieltä että DeKeyser on toisiksi paras pakki. Tällöin määrä olisi 133.)

Ei mielestäni kovin ihmeellistä että Sharks on pärjännyt niinkin hyvin.

Määrät laskettu päässä joten laskuvirheet ovat mahdollisia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös