Detroit Red Wings 2013–2014

  • 526 986
  • 1 948

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara
Huhhuh.

Legwand on ollut suosikkipelaajiani jo NHL 03-pelistä alkaen, olisi pitänyt hankkia alunalkaenkin Weissin sijaan. Mutta nyt meni väärä mies vaihdossa. Siellä on niitä laituriprospekteja kymmenittäin jonossa, niin otetaan se ainut oikeasti lupausta herättävä sentteri.

Mitäs, venaillaan ja toivotaan sitten Athanasiouta. Sekin kyllä kaupataan vielä johonkin Matt Stajaniin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ja jos nuo Järnkrokin Brynäs huhut pitävät paikkansa, niin täähän on sitten oikeasti hyvä treidi.

Noh, toivottavasti siinä on joku tällainen miina jätetty Poilelle, jonka King Kenny tietää meitä kaikkia muita paremmin.

Silti vaan vituttaa.

Ei Legwandissa mitään vikaa, ehkä tää tästä. Kovastihan se Holland tuossa haastattelussaan oli vakuuttunut, että hyvä mahdollisuus on saada mies jatkosopimukseen, kun Legwand luopui NTC:stään juuri Detroitin kohdalla.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Noh, toivottavasti siinä on joku tällainen miina jätetty Poilelle, jonka King Kenny tietää meitä kaikkia muita paremmin.
Siltojen polttaminen on aina hyvä valinta.

En minäkään näe tätä kauppaa erityisen vahvana Detroitin kannalta, mutta ehkä Järnkrok ei olekaan sellainen tulevaisuuden huippupelaaja kuten tässä ketjussa on hehkutettu? Tai jos on, niin siinä tapauksessa Holland muni kuin aivovammainen kana.
 

FourPasses

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings-mikkihiiret. #13, #71
Malik sitä päivittelee, kuinka paljon Red Wings on laittanut resurssejaan ja toiveitaan Järnkrokiin, tehnyt epätavallisia myönnytyksiä harjoittelun ja muun suhteen... niin paljon, että seura ei todellakaan päästäisi menemään ilman pelaajan aitoa halua poistua. Toivotaan, että tämä oli case. Vaikka surullista onkin.

Vaikka en nuorelle lupaukselle takapakkia toivoisikaan, niin onhan se katkeraa jos Järnkrok Forsbergin kanssa dominoi länttä muutaman vuoden päästä. Kovin katkeraa.

Eavesin agentti oli ottanut Hollandiin yhteyttä, että saisi sopimuksen viimeisenä vuotena peliaikaa jostain muualta.

Legwand on hieno pelaaja, aina yksi männä vuosien kovimmista divisioonavastustajista.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Joo eiköhän sieltä jatkosopparia oo tulossa Legwandille kun tämmönen treidi tuli. Hyvä pelaaja kyllä mut silti. Mukavan nuori sentterikalusto punasiivillä tulevina vuosina... eiku...

Redwings sentteripaletti 2015-2016? Datsjuk 37v, Zetterberg 35v, Legwand 35v, Weiss 32v, Helm 28v. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mukavan nuori sentterikalusto punasiivillä tulevina vuosina... eiku...

Niin, veikkailen kyllä Riley Sheahaninkin siirtyvän laitaan tällä menolla.

Datsyuk (Zeta laidalla)
Weiss
Legwand
Helm

Terveenä näin. Jos joskus se terve päivä tulee.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Datsyuk (Zeta laidalla)
Weiss
Legwand
Helm

Terveenä näin. Jos joskus se terve päivä tulee.

Niin. Terveenä ollessaan tuo on mun mielestä aika helvetin hyvä. Sen pari kautta ainakin. Pitkällä tähtäimellä ei tietysti kovin pitkälle pötkitä noilla mutta jos johonkin peliin noi kaikki viisi saadaan ehjänä niin on siinä aika helvetin kova keskusta. Weiss ja Legwand tasollaan pelatessaan ovat oikein mainiot 2a ja 2b sentterit ja Helm taas on todella hyvä kolmosketjun sentteri ja äärimmäisen kova neloseen.
Legwandin statseja kun katselin niin vahvistui oma mututuntuma, eli on myös toistaiseksi aika hyvin pysynyt kasassa, 7 yli 70 matsin kautta plus toi tynkäkausi. Jos Legwandkin tuosta nyt hajoais niin väitän että Silmäväli-Sammyn maagiset silmät lähettävät lihasrappeumaa aiheuttavaa taikasäteilyä. Ei tuolla nyt jumalauta voi joka äijä hajota.

Ja just tähän kauteen, jos pleijareihin halutaan niin tarpeellinen hankinta. Sitten hiljalleen ukkoa kuntoon kevättä kohti ja kuntopiikkiä oikealle kohdalle.

Siitä olen samaa mieltä että mieluummin tuolta olisi muitten pelipaikkojen prospekteja heivannut menemään.
 

JP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
En tiedä. Ainakin meikäläistä VITUTTAA NYT IHAN HELVETISTI. Siis Järnkrokin menettäminen. Tähän tyyliin:

Juuri näin. Tästä treidistä tulee mieleen oman vitutuksen kannalta 2007 takarajalla tapahtunut siirto. Silloin lähti Shawn Matthias ja toisen kierroksen varaus Todd Bertuzzia varten. Matthias oli pelaamassa läpimurtokautta OHL:n Bellevillessä. Ennen sitä kautta Matthiaksen piste-ennätys oli 34, mutta heti syyskuusta lähtien mies oli pelannut yli piste-per-peli -tahdilla. Tuolloin minua vitutti sanoinkuvaamattoman paljon. Olin seurannut Matthiaksen otteita OHL:n saitin kautta koko kauden, enkä voinut millään hyväksyä että hänestä luovuttiin.

Palstoja lukiessa on törmännyt tuttuun ilmiöön. Kun suositusta pelaajasta luovutaan, monet fanit hakevat managerin päätökselle syytä tai oikeutusta. Niinpä pelaaja heitetään bussin alle ja jokainen kielteinen huhu saa aivan uudet mittasuhteet. Näin tapahtui kun Bruins kauppasi Tyler Seguinin Dallasiin. Jotain tämän treidin merkityksestä kertoo se, että Red Wings Central on kaatunut. En muista näin käyneen missään vaiheessa.

Prospectien sentteritilanne on nyt varsin suppea:

Riley Sheahan
Luke Glendening
Landon Ferraro
Mattias Janmark
Louis Aubry
 
Viimeksi muokattu:

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Ei tullu Edler, menetettiin Calle ja saatiin nuori ja lupaava Legwand. Ei nyt ihan sitä mitä haettiin. Hollandilla taas joku sellainen visio tullu, mitä ei voi oikein käsittää? Silti eniten vituttaa tässä tuo sentteri tilanne noin muuten. Motenkä neljä kärkisentteriä voi olla samaan aikaan klesana. Alkaa vituttaan toi Helmin tilanne enemmän ja enemmän. Se äijä ei kestä seittemää peliä enempää, ennen kun tarvii taas kuukauden huilin. Olis jo kesä ja uudet markkinat.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ei tullu Edler, menetettiin Calle ja saatiin nuori ja lupaava Legwand. Ei nyt ihan sitä mitä haettiin. Hollandilla taas joku sellainen visio tullu, mitä ei voi oikein käsittää? Silti eniten vituttaa tässä tuo sentteri tilanne noin muuten. Motenkä neljä kärkisentteriä voi olla samaan aikaan klesana.

Legwandista onkin ollut aiemmin puhetta muualla täällä palstalla ja tuloksena oli, että hän oli UFA-markkinoiden paras sentteri deadlinellä, Nashvillen tehokkain hyökkääjä & kuului joukkueen kapteenistoon. Detroit oli sinunkin mainitseman sentteritilanteen vuoksi lähes pakotettu nappaamaan joku sentteri remmiin ja päätyivät valitsemaan parhaan mahdollisen josta piti sitten maksaakin jotain. Legwand aivan varmasti tuo helpotusta tuohon teidän sentteritilanteeseen, mutta minunkin korvaan Järnkrok osana isompaa pakettia kuulostaa melko isolta summalta. Todennäköisesti tästä oli kilpailua muidenkin seurojen kanssa eikä Holland yksinkertaisesti voinut jäädä tyhjin käsin. Legwandilla agentteineen saattoi olla myös puhetta Hollandin kanssa jo mahdollisesta jatkosopimuksesta joka sitten helpotti maksamaan vähän enemmän UFAsta mitä ehkä odotettiinkaan. Ainakaan minun korvaan ei kantautunut mitään, etteikö Legwandilla olisi voinut olla muitakin vaihtoehtoja kuin Detroit mikä selittäisi hintakilpailua. Yhtä hyvin se saattoi olla viimeinen palvelus Nashvillelle, seuralle jossa hän on pelannut koko uransa, ikään kuin kiitoksena ettei ihan torppaa heidän neuvotteluasemiaan paljastamalla jotain yleiseen tietoisuuteen.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
...Legwand aivan varmasti tuo helpotusta tuohon teidän sentteritilanteeseen, mutta minunkin korvaan Järnkrok osana isompaa pakettia kuulostaa melko isolta summalta. Todennäköisesti tästä oli kilpailua muidenkin seurojen kanssa eikä Holland yksinkertaisesti voinut jäädä tyhjin käsin..

...Yhtä hyvin se saattoi olla viimeinen palvelus Nashvillelle, seuralle jossa hän on pelannut koko uransa, ikään kuin kiitoksena ettei ihan torppaa heidän neuvotteluasemiaan paljastamalla jotain yleiseen tietoisuuteen.

Pitkälto samaa mieltä, mutta tuota viimeistä perustelua en täysin ymmärrä? Eikö se nimenomaan olisi hyödyttänyt Nääsvilleä, jos Legwandin saatavuus olisi ollut yleisemmin tiedossa ja useammat seurat olisivat kilpailleet miehestä? Mahdotonta toki tietää, mitä kaikkea taustalla on. Silti aika kovan (ja mielestäni tarpeettoman) riskin Holland otti kaupatessaan tulevaisuutta nykyhetkeen tilanteessa, jossa on vaikea nähdä Detroitin tosissaan taistelevan tänä vuonna kannusta... jo pleijareihin pääsy on pienimuotoisen saunaillan paikka! Vieläkin epäilen, että Holland tietää jotain Järnkrokista, mitä me emme tiedä... Aivan varmasti Legwandin kanssa on jonkinlainen esisopimus olemassa jo ensikaudesta... eihän tässä muuten ole mitään järkeä?
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Liian kallis hinta keskinkertaisesta Legwandista. Ei ole tuo sentteri ainakaan itseäni koskaan sen kummemmin säväyttänyt. Järnkrokin menetys oli kyllä harmi, vaikka itsekin olin vähän pettynyt miehen alkukauteen. Omaa kuitenkin kovan potentiaalin ja olisi ollut juurikin Redwingsin näköinen sentteri hyvän kokonaisvaltaisen pelin ansiosta. Agentti on varmaan toivonut jo näyttöpaikkaa ylhäällä ja olisiko siellä sitten jotain uhkailtukin, mutta silti ei tuossa kaupassa ollut mielestäni järkeä. Oltaisiin sitten vaikka mieluummin peluutettu Järnkrokia ylhäällä tässä loukkaantumistilanteessa.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Näin "seuraavan päivän tunnelmissa":

Legwand on sinällään helvetin hyvä haku ja Detroitin sapluunaan sopiva et on sellainen kaikilta ominaisuuksiltaan aika hyvä peluri. Ei häikäisevä miltään osin mutta hyvä työjuhta molempiin suuntiin. Ilmeisesti myös halukkuutta asettua seudulle kun NTC:stä luopui, joten toivottavasti sopuhintainen jatko saadaan sorvattua.

Se mikä tässä nyt mietityttää on se, että mitä sieniä Hollandin tarvitsee syöttää kesän GM-tapaamisissa kollegoille jotta joku hairahtaisi Weissin meiltä ostamaan ilman tuntuvaa palkanmaksuosuutta. Vaikuttaa lasikaverin signaamisen riski langenneen täysimittaisena Detroitille tässä tapauksessa.

Ja toivottavasti Håkanilla on joku seuraava Zetterberg tai Datsjuk takataskussa ensikesän draftiin kun kerran Rautakoukku kaupattiin pois.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Pitkälto samaa mieltä, mutta tuota viimeistä perustelua en täysin ymmärrä? Eikö se nimenomaan olisi hyödyttänyt Nääsvilleä, jos Legwandin saatavuus olisi ollut yleisemmin tiedossa ja useammat seurat olisivat kilpailleet miehestä? Mahdotonta toki tietää, mitä kaikkea taustalla on. Silti aika kovan (ja mielestäni tarpeettoman) riskin Holland otti kaupatessaan tulevaisuutta nykyhetkeen tilanteessa, jossa on vaikea nähdä Detroitin tosissaan taistelevan tänä vuonna kannusta... jo pleijareihin pääsy on pienimuotoisen saunaillan paikka! Vieläkin epäilen, että Holland tietää jotain Järnkrokista, mitä me emme tiedä... Aivan varmasti Legwandin kanssa on jonkinlainen esisopimus olemassa jo ensikaudesta... eihän tässä muuten ole mitään järkeä?

Detroitin kohdalla voi miettiä, että siellä jo playoffeihin pääsy on tärkeää imagon takia. Se putki on kasvanut niin pitkäksi jo, että tuskin sitä tähän(kään) kauteen tahdotaan päättää. Kultainen keskitie on varmaan siellä hakusessa missä tahdotaan pitää playoff-putki edelleen käynnissä, mutta kuitenkin rakennetaan joukkuetta samalla hiljalleen tulevaisuutta kohden.

Tarkoitukseni oli jotenkin yrittää muotoilla, että Legwand olisi voinut tahtoessaan NTC:n avulla ilmoittaa yleisesti vaikkapa medialle, että tahtoo vain Detroitiin koska on ymmärtääkseni sieltä kotoisin(?). Se olisi karsinut kilpailijoita pois ja antanut Red Wingsille etulyöntiaseman neuvotteluissa. Jos hän on hissukseen ilmoittanut Predatorsin seurajohdolle saman niin he ovat voineet antaa kuitenkin ymmärtää, että Legwandista on kilpailua edelleen jolloin Hollandin on ollut pakko lyödä isompia tarjouksia pöytään. En tiedä kuinka kaukaa haettuja tämmöiset oikeasti ovat, mutta kuulostaisi ainakin teoriassa ihan mahdolliselta skenaariolta.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Todennäköisempää kuin monimutkaiset salaliittoteoriat on, että Holland teki vaan (fanien mielestä) huonon pelaajakaupan.

Weissistähän jotkut tiesivät jo ennen kauden alkua, että kaveri on täysi suutari.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ei tullu Edler, menetettiin Calle ja saatiin nuori ja lupaava Legwand. Ei nyt ihan sitä mitä haettiin. Hollandilla taas joku sellainen visio tullu, mitä ei voi oikein käsittää?

En nyt jaksaa koko kausitopikkia kahlata läpi, mutta joku aika sitten oli siitä rosteripaikan aukaisemisesta Järnkrokille jotain keskustelua. Silloinhan tilanne oli lähinnä niin, että kahden vuoden päästä pitäisi tehdä se ratkaisu ja tilaa ei ole. Muuten kuin siis ulosostamalla Weiss.

Saattaapi tämä treidin logiikka liittyä nyt tähän hommaan, että kun Datsyuk on vielä mukana neljä kautta (tämä nykyinen mukaan lukien), Weiss on signattu viideksi vuodeksi (ja ennen Weissin hankintaa Filppulaakin yritettiin pitää long-term), ja Zetakin on signattu loppuelämäksi, niin eihän siellä TOP6-paikkaa Järnkrokille olisi ollut. Nyt oltiin huutavassa sentteripulassa, joten tämä Legwand-idea nyt osui ratkaisuksi tähän saumaan. Jossain toisessa ulottuvuudessa vähemmillä loukkaantumisilla ratkaisu olisi voinut olla ehkä toinen. Olemassaoleva tilanne vaikuttaa aina noihin ideaalisiin pitkäntähtäimen suunnitelmiin. Nyt mentiin näin.

Eri asia sitten, jos Calle olisi ollut varattu vaikka kaksi vuotta myöhemmin, niin tuo ylösnousu olisi sopinut aika tarkalleen Datsyukin poistumiseen ja TOP6 tonttia olisi ollut tarjolla. Nyt se asia jätetään sitten jonkun toisen miehen kohdalle osuvaksi murheeksi. Se voi olla joku joka varataan tulevina vuosina tai sitten joku Janmark/Athanasiou -akselilta. Aika näyttää.

Silti vituttaa, että juuri Calle läks. Kukaan leftin mies ei olisi harmittanut.

Legwand on näköjään jo hienosti photoshopattu Tatarin (#21?) kuvaan Eliteprospectsissa... :)

Eliteprospects.com - David Legwand

Ilmeisesti äijä pelaa #17 numerolla Detroitissa, kun se normaali #11 on Alfredssonilla.

***

Griffins pelasi viime yönä ilman Järnkrokia ja näköjään Andrej Nestrasil oli se kuka hyötyi miehen poislähdöstä. Nestrasil oli nostettu ykkösentteriksi, kun Griffins voitti Chicago Wolvesin 4-2. Myös Martin Frk hyötyi tilanteesta, koska pääsi pelaamaan Pulkkisen kanssa ykkösnyrkkiin. Landon Ferraro pelaa nyt kahden veteraanin välissä, kun Jurco ja Sheahan tuosta TOP6:sta ovat ylhäällä. Ferraro päätti myös pitkän maalittoman putkensa viime yön pelissä ja ampui peräti 7 kertaa maalia kohti. Mies saattaa hyötyä paljon tästä, kun Järnkrok lähti, koska vaihtaa nyt alemman ketjun laidasta TOP6-sentterin paikalle.

Grand Rapidsin ketjut eilen:

Frk - Nestrasil - Pulkkinen
Hoggan - Ferraro - Tootoo
Grant - McIntyre - Callahan
Parkes - Aubry - (Fournier) pakki Fournier pelasi hyökkinä.

Evans - Sproul
Paetsch - Ouellet
Almquist - Jensen

Mrazek
(McCollum)

http://theahl.com/stats/game-summary.php?game_id=1011952

Sen verran kerkesin katsoa striimiä tokassa erässä, että ykkösylivoima pelasi Pulkkinen ja Almquist pointilla, Nestrasil pyöritti peliä oikealta, Frk ampujana keskellä/vasemmalla ja Callahan maalinedusmies.
 
Viimeksi muokattu:

oxymoron

Jäsen
Tarkoitukseni oli jotenkin yrittää muotoilla, että Legwand olisi voinut tahtoessaan NTC:n avulla ilmoittaa yleisesti vaikkapa medialle, että tahtoo vain Detroitiin koska on ymmärtääkseni sieltä kotoisin(?). Se olisi karsinut kilpailijoita pois ja antanut Red Wingsille etulyöntiaseman neuvotteluissa. Jos hän on hissukseen ilmoittanut Predatorsin seurajohdolle saman niin he ovat voineet antaa kuitenkin ymmärtää, että Legwandista on kilpailua edelleen jolloin Hollandin on ollut pakko lyödä isompia tarjouksia pöytään. En tiedä kuinka kaukaa haettuja tämmöiset oikeasti ovat, mutta kuulostaisi ainakin teoriassa ihan mahdolliselta skenaariolta.

Hollandilla on täytynyt olla edes aavistus siitä, että Detroit olisi miehen ykköskohteita. Se, onko se "kotiinpaluu" ollut ainoa vaihtoehto Legwandille, ja kuinka avoimesti se on ilmaistu, en tiedä.

Näen erittäin mahdollisena, että Legwand on ilmaissut toimistolle että Detroit on se ainoa paikka johon hän suostuu lähtemään, mutta Poile kumppaneineen on pitänyt tämän tiedon itsellään ja kertonut ottavansa kaikki tarjoukset vastaan, joista seuran kannalta sopivat esitellään sitten Legwandille ja hänen agentilleen.

Järnkrokilla ei ymmärtääkseni ollut kovinkaan mutkaton tie edessään Red Wingsin miehistöön, jonka takia olisi huhuiltu että hänellä olisi jo sopimus valmiina Brynäsin kanssa. Tästä kenelläkään varmuutta, suuntaan tai toiseen?
Holland kaipasi täydennyksiä, erityisesti sentteriä, pitääkseen PO-putkea yllä ja ylläoleva huomioiden näki järkevämmäksi luopua prospektista, joka olisi saattanut lähteä kävelemään joka tapauksessa.

Poilella ei ollut välttämätöntä pakkoa saada Legwandia kaupatuksi, joka nosti hänen neuvotteluvalttejaan muutaman asteen. Olisiko Hollandin toinen vaihtoehto ollut luopua vielä isommista palasista esim Kesler-kaupassa? Kesleriäkään ei yritetty kaupata, mutta tarjouksia otettiin vastaan. Gillisin ei tarvinnut tyytyä siihen mitä oli tarjolla, vaan jollei sopivia ehdotuksia tullut niin hei hei ja rupatellaan myöhemmin lisää.

Tai sitten jotain ihan muuta?

Itse toivon vaan, että Järnkrokilla natsaisi Forsbergin kanssa ja heistä saisi tulevaisuuden tutkaparin Predatorsin etulinjoille.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Hollandilla on täytynyt olla edes aavistus siitä, että Detroit olisi miehen ykköskohteita. Se, onko se "kotiinpaluu" ollut ainoa vaihtoehto Legwandille, ja kuinka avoimesti se on ilmaistu, en tiedä.

Näen erittäin mahdollisena, että Legwand on ilmaissut toimistolle että Detroit on se ainoa paikka johon hän suostuu lähtemään, mutta Poile kumppaneineen on pitänyt tämän tiedon itsellään ja kertonut ottavansa kaikki tarjoukset vastaan, joista seuran kannalta sopivat esitellään sitten Legwandille ja hänen agentilleen.

Jotain tällaista. Vähän viime vuoden Iginla-tyyliin. Mies päätti itse mihin meni, mutta luotiin keinotekoinen kilpailutilanne.


Järnkrokilla ei ymmärtääkseni ollut kovinkaan mutkaton tie edessään Red Wingsin miehistöön, jonka takia olisi huhuiltu että hänellä olisi jo sopimus valmiina Brynäsin kanssa. Tästä kenelläkään varmuutta, suuntaan tai toiseen?
Holland kaipasi täydennyksiä, erityisesti sentteriä, pitääkseen PO-putkea yllä ja ylläoleva huomioiden näki järkevämmäksi luopua prospektista, joka olisi saattanut lähteä kävelemään joka tapauksessa.

Itse toivon vaan, että Järnkrokilla natsaisi Forsbergin kanssa ja heistä saisi tulevaisuuden tutkaparin Predatorsin etulinjoille.

Järnkrok saattoi olla itsekin hyvin tietoinen tuosta vapautuvien sentteripaikkojen vähyydestä. Ei ne pelaajat tyhmiä ole, kun katsovat "vapautuvia työpaikkoja". Kuitenkin tässä on vuoden sisään signattu Datsyuk jatkolapulle ja vaikka Filppula lähti muualle (osittain melkeen samasta syystä), niin Weiss tuli tilalle pitkällä lapulla. Tämä on saattanut vaikka vaikuttaa Callen motivaatioon organisaation suhteen. Uudessa organisaatiossa "palaan ruotsiin" -puheet ei ehkä olekkaan enää niin ajankohtaisia, jos sauma päästä änäriin samantien sentterin tontille on olemassa. Näitä kommentteja oli ilmeisesti kuultu Brynäsin suunnalla, joskus viime kesänä. Asiayhteys-spekulaation tietysti voisi vetää Datsyukin jatkolappuun ja Weissin signaamiseen.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Järnkrok saattoi olla itsekin hyvin tietoinen tuosta vapautuvien sentteripaikkojen vähyydestä. Ei ne pelaajat tyhmiä ole, kun katsovat "vapautuvia työpaikkoja". Kuitenkin tässä on vuoden sisään signattu Datsyuk jatkolapulle ja vaikka Filppula lähti muualle (osittain melkeen samasta syystä), niin Weiss tuli tilalle pitkällä lapulla. Tämä on saattanut vaikka vaikuttaa Callen motivaatioon organisaation suhteen. Uudessa organisaatiossa "palaan ruotsiin" -puheet ei ehkä olekkaan enää niin ajankohtaisia, jos sauma päästä änäriin samantien sentterin tontille on olemassa. Näitä kommentteja oli ilmeisesti kuultu Brynäsin suunnalla, joskus viime kesänä. Asiayhteys-spekulaation tietysti voisi vetää Datsyukin jatkolappuun ja Weissin signaamiseen.

Juu näin se varmasti on. Kyllähän Callella olisi mennyt monta vuotta, ennenkö olisi saanut raivattua tiensä. Tosin tiedä sitten kauanko noiden jannujen paikat kestää.

Jos oltaisiin tällä hetkellä sielä 75-85 pisteessä, niin tuo joukkue raapisi varmasti pleijaripaikan, vaikka neljä kärki sentteriä uupuu. Tuolta vajaasta seittemästä kympistä on vittumainen puuskuttaa, kun pitäisi kuitenkin kairata se 75% voittoja vielä.

Nyquist-Legwand-Frantzen ykkönen ensi yönä. Eiköhän tuo kenttä sen 1-2 pakollista tee, mutta se ei riitä ensi yönä. Colorado on niin hirveässä tikissä, ja lisäksi Lidaksen paita kattoon niin ei voi tulla hyvä peli. Jotenkin tuntuu että nämä juhlallisuus pelit menee aina vihkoon. Muistan hyvin muutaman vuoden takaisen Colorado pelin, kun Fobban paita lyötiin Pepsi Centerin kattoon ja Detroit kävi hakemassa sieltä pisteet. Pavel ja Z teki muuten siinä pelissä järkyttävän komean maalin ylivoimahyökkäyksen päätteeksi. Sinänsä sama lähtökohta siis, koska Colorado oli silloin yhtä paska, kun Wingsit tällä kokoonpanolla.
 

HeavyWing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Oulun Kärpät
ei riitä ensi yönä. Colorado on niin hirveässä tikissä, ja lisäksi Lidaksen paita kattoon niin ei voi tulla hyvä peli. Jotenkin tuntuu että nämä juhlallisuus pelit menee aina vihkoon.

Sinänsä sama lähtökohta siis, koska Colorado oli silloin yhtä paska, kun Wingsit tällä kokoonpanolla.

Hei älkää ny viittikö! Calle Järnkrok!? Se lähti ja täälä ollaan valmiita polttamaan roviolla punaiset vaatteet ? Ja mää pidin itteeni vittumaisena pessimistinä ?
Wingsit jyrää ens yönä Coloradon ja Legwand tekee hattutempun ja Franzen 5 maalia!
 

tokuinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Bolts
Detroit Red Wings ‏@DetroitRedWings 9 min
UPDATE: The #RedWings have called up Teemu Pulkkinen from @griffinshockey

Joko nähdään Pulkkisen debyytti tänään!?
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Lidströmin paita kattoon tänään. Hieno hetki varmasti monelle Wings-fanille, kun modernin NHL historian parhaan puolustajan paita nostetaan sinne minne se kuuluukin.

Ja joku tietävä voisi sitten infota, että pelaako siis se Pulkkinen debyytin vai ei (kun tieto asiasta tulee), niin olisi jo syytä kerrakseen katsoa illan ottelu.

EDIT: Täydeltähän tuo Wingsin rosteri silti näyttää. Tuskin pelaa Pulu.
 
Viimeksi muokattu:

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Huh huh, nyt se sitten on edessä. Samalla niin suuri hetki, mutta samalla myös haikea hetki. Kun muistelee sitä upeaa Yzermanin iltaa seitsemän vuoden takaa niin on kyllä varsin helppoa ennustaa, että Hockeytown on jälleen pistänyt parastaan ja jälleen kerran saadaan todistaa ikimuistoista seremoniaa. Piti ihan kaivaa arkistoista oma kirjoitus tuon Yzermanin seremonian jälkeen, näin tuli kirjoitettua 3.1.2007:

Olen sanaton... Hockeytownin upean organisaation ja upeat fanit tietäen osasin odottaa upeaa seremoniaa, mutta kyllä tämä ylitti kaikki odotukset. Punasiivet näytti jälleen muulle maailmalle, kuka on suurin ja kaunein.

Kiitos Stevie.
Kiitos Hockeytown.
Kiitos FSN.
Kiitos Canal + Sport / NASN

Upein seremonia minkä olen koskaan nähnyt.

Pulkkinen siis nostettiin ylös, mutta ei nähdä Pulua Lidaksen juhlaottelussa Detroitin kokoonpanossa. No pääseepähän katsomaan upeaa iltaa paikan päältä : ) Tälläistä kokoonpanoa työntävät ensi yöksi:

5 Nyquist - 5 Legwand - 5 Franzen
5 Tatar - 5 Sheahan - 5 Jurco
5 Abdelkader - 5 Andersson - 5 Alfredsson
5 Miller - 5 Glendening - 5 Bertuzzi

5 Kronwall - 5 Ericsson
5 Quincey - 5 DeKeyser
5 Smith - 5 Lashoff

5 Howard
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös