Detroit Red Wings 2013–2014

  • 525 589
  • 1 948

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Sellanen paska se. En tiedä miksi katsoin, peli oli hävitty ekassa erässä.

Toivottavasti ukkoja joulun jälkeen kiinnostaa. Hyvät joulut jatkoajan Red Wings äijille.
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Sellanen paska se. En tiedä miksi katsoin, peli oli hävitty ekassa erässä.

Toivottavasti ukkoja joulun jälkeen kiinnostaa. Hyvät joulut jatkoajan Red Wings äijille.

Kuin myös omasta puolestani hyvät joulut täältä toiselta puolen palloa. Ainoa hyvä asia viime aikojen matseissa onkin oikeastaan ollut se, että pelit ovat tulleet ihmisten aikaan ja aina on joku kuppila niitä näyttänyt. Jäänyt hyvää aikaa nollata. Tämän illan peli jäi tosin välistä, mutta eipä näytä olevan merkitystä. Tammikuun californian matseihin pääsen jo paikan päälle, joten toiveissa on perseilyn loppuminen viimeistään siihen mennessä. Mielellään tietysti jo ennen klassikkoa. Eikös se kapukin jo kohta tee comebackin, pakko se on uskoa että viimeistään sitten irtoaa.

Havahduin vasta tuosta jatkoajan uutisesta noihin Weissin tehoihin. Harmittaa vaan vieläkin että Valle päästettiin lähtemään.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Kovakuntoinen Islanders kävi ottamassa voiton sitten. Ensimmäisessä erässä niin löysällä mulkulla liikkeellä että peli oli ohi. Harmittaa tämmöinen peli tähän joulun alle, mutta nyt on pieni paussi nollata. Toivotaan parempaa ensi vuotta.
Hyvää Joulua!!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Huh huh. Olihan se kauden karmein peli. Kun ei ollut edes yritystä. Kolmannessa erässä vähän löytyi ja tolppia kilisteltiin, mutta siinä se.

Toivottavasti saavat joulun aikana nollattua päänuppinsa ja Kapteenin johdolla lähdetään ihan uudella ilmeellä tuleviin taisteluihin. 5 päivän tauko tässä kuitenkin. Zeta, Helm, Abdelkader pitäisi kaikki tulla takaisin tuohon seuraavaan Florida-otteluun.

Ericsson tais hajota eilen, aiemmin oli vasen olkapää, nyt tuli oikeaan joku damage. Juuri kun olisi ollut mahdollisuus penkittää Quincey ja nostaa Kindl tilalle, niin ei, Quincey saa jatkoaikaa Ericssonin saikun ajaksi.

Ihmeellistä on ollut kotipelien vaikeus. Vieraskentällä Wingsin voittoprosentti on liigan paras (0.735). Kotikentällä lähes liigan huonoin. Kausikorttilaiselle ollut varmaan melkoisen raastavaa tuo meininki.
 

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Ericssonille hulia 3-5 viikkoa. Minäkin aloin toivomaan että vihdoin Quincey lähtisi katsomoon miettimään tekosiaan, mutta ei se tässä vaiheessa toteudu, varsinkaan kun Griffinsistä ei ketään nosteta. Kindlin paluuta odottelin, ja mahdollista nousukiitoa, edelliskauden tyylistä settiä odottaisin.

Pakeista olen huomannut, että Smith on ollut hyvä verrattaen alkukauden hasardeihin, eikä todellakaan ole se ongelma siellä tällä hetkellä. Kaikki kyllä taitavat tietää missä ongelmat piilevät.
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Mä kyl rakastuin Glendeningiin tässä muutaman matsin aikana. Röyhkeä ja nopea. Vois melkein koittaa Pavelin laidalla!

Gus - D - Luke
Tatar - Z - Alfie
Franzen - Helm - Abby
Sheahan - Andersson - Tuzzi

Tuo vaikuttaisi mulle tällä hetkellä mieluisimmalta hyökkäysosastolta. Ykkösen raastaja nuori Glendening, jolla riittää myös nopeutta ja ennakkoluulottomuutta. Kakkosessa uskomattoman hyvin mielestäni pelannut Tatar pääsee kahden konkarin hoiviin. Sheahan ansaitsee mielestäni myös paikan kokoonpanossa näiden viime pelien näyttöjen perusteella. Jos ei homma jatkossa skulaa, niin Eaves, Miller ja Tootoo on valmiina nappaamaan paikan. 16. ja 17. hyökkääjät sitten Cleary ja Sammy (not gonna happen).

Puolustuksessa on valitettavasti Ericsson poissa, hänen paluun jälkeen ei muuta kuin Quincey poppareille!
DeKeyser - Kronwall
Quincey - Lashoff
Kindl - Smith

Howard maalille ja Gusse toiseksi.

Ei se oo niin vaikeeta hei.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Samaa mieltä Larssonin kanssa Smithistä. Ei tunnista enää samaksi hasardiksi kuin vielä reilu kuukausi sitten. Hyviä nousuja näkee äijältä mutta tehopisteiksi eivät ole vielä realisoituneet.

Ensi kaudella voisi olla hyökkäyksen lisäksi (jos pysyisivät terveinä) positiivinen ongelma myös puolustuksessa. Griffins kun marssii taas vakuuttavasti mestaruuteen ja nuoret pakit oppivat lisää menestymisestä. Vähän ehkä varhaista sanoa...
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Kyllä Millerille paikka kokoonpanossa on. Mies on kuitenkin perusvarma, eikä tee hasardeja oikeastaan missään olosuhteissa. Kädet nyt ovat toki sementtiä, mutta eihän nämä Sheahanit ja Glendeningitkään mitään samettikäsiä kuitenkaan ole. Antaa sen Sheahanin pelata isolla vastuulla alhaalla vielä tämä vuosi ja parantaa offensiivista peliään. Sillä ei ole mitään väliä pidemmällä tähtäimellä, että pelaavatko nämä Millerit ja Eavesit 5, 15 vai 25 minuuttia pelissä, mutta Sheahanille kannattaisi nyt antaa isoa peliaikaa kun se vielä tänä vuonna mahdollista on.

Puolustukseen haluaisin kokeilla tällä hetkellä jotain ihan uutta eli Kindl ihan rohkeasti tasakentällisin Kronwallin pariksi. Toki tuossakin pientä roolitusongelmaa on kun molemmat pakit tykkäävät kyllä hyökätä ja hasardien riski on aika suuri. Quincey on siinä mielessä aika iso ongelma kun ei mies ole hyökkäävä puolustaja, mutta ei se kyllä puolustaakaan osaa. Lashoff ja Smith kolmosparissa on toiminut ihan jeesjees-tasolla. Toisilleen tuttuja jätkiä ja roolitus enemmän kuin päivänselvä. Tällöin DeKeyser ja Quincey jäisivät yhteen pariin ja ellen ihan väärin muista niin tässä parissa Quincey on esiintynyt kaikkein parhaiten. Tai siis vähiten huonosti. Kindl pelasi viime kaudella maagisesti missä parissa vaan ja kenen kanssa tahansa, mutta tällä kaudella on ollut hiukan vaikeampaa. Eli:

Kronwall-Kindl
Quincey-DeKeyser
Lashoff-Smith

Kronwall-DeKeyseriä toki yhteen sitten ottelun loppuhetkillä kun pitäisi puolustaa sitä yhden maalin johtoa, mutta näin niinkuin aluksi.

Kindl löytänee myös itselleen uuden naisen suht pian, onhan tuo nyt kuitenkin yksi Red Wingsin komeimmista jätkistä.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Junnukisoissa ei tänä vuonna ole Red Wings -lasit päässä kauheasti mielenkiintoista katsottavaa. Muut lasit päässähän tämä on kauden viihdyttävintä kiekkoa. Mutta mukana ei muita ole kuin Mantha ja Paterson.

Paterson taitaa Brent Sutterin papereissa olla Kanadan ykkösmaalivahti kisoihin lähdettäessä kuten täällä jo vuosi sitten ansioituneesti taisimmekin veikkailla. Mantha puolestaan pelailee Jonathan Drouinin kanssa samassa ketjussa ja tuolta kaksikolta voidaan odotella varsinkin huomenna päivällä varsin murhaavaa jälkeä kun vastaan asettuu Saksa. Kaiken järjen mukaan Mantha taistelee vähintäänkin maalikuninkuudesta ja miksei samalla myös pistepörssin voitostakin.

Muutenhan ei näistä Wings-junnuista kukaan tainnut olla kovin lähelläkään turnauspaikkaa. Athanasiou nyt olisi varmaan päässyt mukaan jollei olisi kanukki ja Nastasiukilla lienee jotain mahdollisuuksia ehkä ensi vuoden kisoihin, mutta muuten on hiljaista.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Kaiken järjen mukaan Mantha taistelee vähintäänkin maalikuninkuudesta ja miksei samalla myös pistepörssin voitostakin.

Saksa-Kanada läpsyttelyä jäljellä reilut seitsemän minuuttia ja Manthan saldo tällä hetkellä 3+0.
 

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Ansar twiittailee että Zeta olisi kehissä Floridaa vastaan. Todella hienoa jos näin on. Enkä usko että tässä olisi hätiköity, eiköhän mies ole iskussa!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Ericssonille hulia 3-5 viikkoa.

Huilin mitaksi on varmistunut kolme viikkoa, onneksi.

Ensi yönä Abdelkaderkin tehnee paluun, on ainakin vetänyt harjoituksissa Zetan ja Alfredssonin kanssa. Howard ja Helm ovat olleet jäillä, mutta Helmin pelaaminen on epävarmaa, ja Howardin paluuta on ennakoitu Predatrosia vastaan ma-ti-yönä.

Kuklas Korner
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Huhhuh mikä matsi. Detroit 4 - Florida 3. Pelin hahmo oli Monster, joka sai venyä jatkuvasti joka suuntaan. Pelottavan näköinen torjuntatyyli mutta kun homma toimii niin ei valiteta :D.

Zetterberg palasi, oli hyvä ja kiskaisi komean rannarin Pavelin passista. Hyvä homma, uskon että parantaa edelleen.

Energiakolmonen Nyquist-Andersson-Tatar oli komeaa katsottavaa. Jalka kävi. Nelosessa Cleary on alkanut nostamaan tasoaan, näkyy jopa positiivisessa mielessä kentällä. Samalla taas Miller on heikentynyt ja vajonnut HMV:ksi.

Sääli että Jurco tiputetaan alas tässä piankohta. Yllätyksellinen, taitava, nopea, vaikea olla pitämättä.

Brendan Smith. Ensimmäinen maali 72 peliin (jos kuulin oikein) ja sen jälkeen näki kuinka itseluottamus kasvoi silmissä. Maalinsa jälkeen yritti koko ajan jotain tavallista hienompaa ja piti kiekkoa entistä enemmän. Lisäksi taisi blokata satavarman maalin kun Gustavsson oli jälleen pompannut muutaman metrin päähän maalista. Virheitäkin tuli mutta eteenpäin on menty, kilometrikaupalla.

Quincey sen sijaan jatkoi entisellä linjalla. Florida hallitsi kolmatta erää Detroitin salama-alun jälkeen aika selkeästi ja tämä ottaa korkeasta mailasta jäähyn kun kuusi minuuttia jäljellä. Onneksi alivoima kesti.

Florida oli tänään parempi mutta Detroit käytti paikkansa tehokkaasti. Ottelun kolme parasta by Shard: Gustavsson, Barkov, Bergenheim.
 

Detroit91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Winter Classic Alumni-pelien katselu kotikonstein

Hei,

laitan tännekin kysymykseni Winter Classic Alumni-pelien katselusta kun saattaisi kiinnostaa tätä porukkaa enemmän. Tietääkö joku siis pystyykö NBCSN katsomaan onlinena proxyttamalla jenkkilän palvelimen kautta tai muuten? Ei haittaisi vaikka löytyisi jostain jälkikäteenkin..
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
WJC-päivitystä sen verran, että kukas se siellä pistepörssin ykköspaikalla keikkuukaan? No Anthony Mantha tottakai. 3 pelissä nyt tehot 4+5. Tänään Slovakiaa vastaan tehot 1+3. Samaa tahtiahan tuo näyttää jatkavan kuin Q:ssakin. Toinen Detroitin varaus Jake Paterson pääsi tänään tuon Tsekki-tappion jälkeen availemaan luukkua Slovakiaa vastaan. No ei mennyt Fucalellakaan ihan putkeen, joten onkin mielenkiintoista nähdä vieläkö Paterson pääsee vartioimaan maalia jatkossa vai onko pallo heitetty nyt Fucalelle. Paterson nyt ei toki mikään ihan A-luokan prospecti tai tärkein tulevaisuuden pala Detroitille ole.

Tästä kaksikosta se tärkeämpi on nyt ainakin onnistunut turnauksessa mainosti, vaikka joukkueensa peli onkin aika takkuista ollut. Mieluummin näin päin.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
WJC-päivitystä sen verran, että kukas se siellä pistepörssin ykköspaikalla keikkuukaan? No Anthony Mantha tottakai. 3 pelissä nyt tehot 4+5. Tänään Slovakiaa vastaan tehot 1+3. Samaa tahtiahan tuo näyttää jatkavan kuin Q:ssakin. Toinen Detroitin varaus Jake Paterson pääsi tänään tuon Tsekki-tappion jälkeen availemaan luukkua Slovakiaa vastaan. No ei mennyt Fucalellakaan ihan putkeen, joten onkin mielenkiintoista nähdä vieläkö Paterson pääsee vartioimaan maalia jatkossa vai onko pallo heitetty nyt Fucalelle. Paterson nyt ei toki mikään ihan A-luokan prospecti tai tärkein tulevaisuuden pala Detroitille ole.

Tästä kaksikosta se tärkeämpi on nyt ainakin onnistunut turnauksessa mainosti, vaikka joukkueensa peli onkin aika takkuista ollut. Mieluummin näin päin.

Nyt ei ole tarkoitus bashata tai vähätellä, sillä ovathan nuo pisteet kovat jopa kivenkovasa Kandan joukkueessa, mutta Manthan pelaaminen noita pisteitä lukuunottamatta on saanut osakseen myös kritiikkiä. Erityisesti moitteita on saanut hänen taipumuksensa olla täysin pelin ulkopuolella ja muutenkin passiivinen kiekottomana (oli kiekko kummalla joukkueella tahansa) ja täten jättää "työnteko" muille pelaajille. Tämän lisäksi sitten myös epätasaisuus ihan siinä kiekollisessa pelaamisessa (Tsekki-pelissähän kaveri oli aika yössä koko matsin, vaikka saalistikin kaksi syöttöpistettä) on vaivannut. Mielenkiintoista on eritoten nähdä Manthan otteet huomisessa USA-pelissä, jossa vastus on ennakkoon kovaa luokkaa (aikaisemmat vastukset kun eivät ehkä ole tätä kovinta kaartia edustaneet).

Manthan pelissä on täten näissäkin kisoissa ollut aika huolestuttavia piirteitä, mutta hän tottakai saattaa näistä puutteistaan huolimatta kehittyä NHL-tasolla sellaiseksi puhtaaksi maalintekijäksi, jonka kyky tehdä tulosta kompensoi muut, jopa isotkin puutteet.

edit. Mantha muutes näyttää olevan jaetulla ensimmäisellä sijalla pistepörssissä. Samoissa pisteissä ovat - kieltämättä hieman yllättäen - Slovakian Martin Reway sekä David Griger.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Nyt ei ole tarkoitus bashata tai vähätellä, sillä ovathan nuo pisteet kovat jopa kivenkovasa Kandan joukkueessa, mutta Manthan pelaaminen noita pisteitä lukuunottamatta on saanut osakseen myös kritiikkiä. Erityisesti moitteita on saanut hänen taipumuksensa olla täysin pelin ulkopuolella ja muutenkin passiivinen kiekottomana (oli kiekko kummalla joukkueella tahansa) ja täten jättää "työnteko" muille pelaajille. Tämän lisäksi sitten myös epätasaisuus ihan siinä kiekollisessa pelaamisessa (Tsekki-pelissähän kaveri oli aika yössä koko matsin, vaikka saalistikin kaksi syöttöpistettä) on vaivannut. Mielenkiintoista on eritoten nähdä Manthan otteet huomisessa USA-pelissä, jossa vastus on ennakkoon kovaa luokkaa (aikaisemmat vastukset kun eivät ehkä ole tätä kovinta kaartia edustaneet).

Manthan pelissä on täten näissäkin kisoissa ollut aika huolestuttavia piirteitä, mutta hän tottakai saattaa näistä puutteistaan huolimatta kehittyä NHL-tasolla sellaiseksi puhtaaksi maalintekijäksi, jonka kyky tehdä tulosta kompensoi muut, jopa isotkin puutteet.

edit. Mantha muutes näyttää olevan jaetulla ensimmäisellä sijalla pistepörssissä. Samoissa pisteissä ovat - kieltämättä hieman yllättäen - Slovakian Martin Reway sekä David Griger.

Kuulostaa siis ihan Tomas Vanekilta.´Passiivinen alaspäin, seilaa pelin ulkopuolella, tekee maaleja. Kyllä tuollainen "Vanek" minun Red Wingsiini mahtuisi, kun puhutaan vain yhdestä kappaleesta. Perinteisesti tuo joukkue on ollut täynnä kahden suunnan duunareita joten ei yksi vielä kaikkea kaada. Maalinteon jalo taito on hänen kohdallaan tärkeintä, sitä häneltä odotetaan ja sen puute nyky-Detroitissa on valtava. Siis puhtaiden maalintekijöiden.

Niin ja kisoja en ole nähnyt yhtään peliä.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Kuulostaa siis ihan Tomas Vanekilta.´Passiivinen alaspäin, seilaa pelin ulkopuolella, tekee maaleja. Kyllä tuollainen "Vanek" minun Red Wingsiini mahtuisi, kun puhutaan vain yhdestä kappaleesta. Perinteisesti tuo joukkue on ollut täynnä kahden suunnan duunareita joten ei yksi vielä kaikkea kaada. Maalinteon jalo taito on hänen kohdallaan tärkeintä, sitä häneltä odotetaan ja sen puute nyky-Detroitissa on valtava. Siis puhtaiden maalintekijöiden.

Niin ja kisoja en ole nähnyt yhtään peliä.

Niin, profiililtaan siis erittäin yksipuolinen pelaaja (aivan kuin Vanek. Joskin Vanek harrasti (Buffalossa siis) tuota seilailua kohtalaisen harvoin ja kun harrasti, oli hän aika hyödytön). Ja kyllähän tuon profiilin kaveri mahtuu joukkueeseen kuin joukkueeseen. Heidän osaltaan tilanne vain usein on se, että joko he ovat eliittiä tai sitten he eivät ainakaan kovissa joukkueissa pelaa lainkaan.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS

Mutta ei siinä ole mitään uutta. Manthaa on aina kritisoitu ja tullaan aina kritisoimaan näistä pelin ulkopuolisista hiihtelyistä sun muista. Olisin melkein enemmän huolissani jos Manthan peliä ylistettäisiin maasta taivaisiin. Nythän tämä on hienoa kun mies pelaa paskasti ja tekee silti tuollaiset tehot. Aina on varaa parantaa. Ja jos Jeff Blashillin kouluun pääsee niin siellähän sitten myös parannutaan. Jeff Blashill, se jätkä jonka koutsaamassa joukkueessa Thomas "12.00 GAA, 62,5%" McCollum saa kiekkoja kiinni yli 92 torjuntaprosentilla. Mantha voi kolmen vuoden päästä pelata vaikka Datsyukin tai Zetterbergin ja Nyquistin kanssa samassa ketjussa. Nyquist on siihen mennessä kehittänyt puolustuspeliä entisestään ja miehestä tullee tuollainen Alfredsson vol.2 puolustussuuntaan. Siihen sitten jo hiukan väsyneistä Selke-veljistä toinen sentteröimään niin Mantha voi allekirjoittaneen puolesta hiihdellä niin paljon kuin lystää. Ne kaksi ketjukaveria hoitavat sen puolustamisen.

Nimimerkki Eager, joka käsittääkseni tietää Kanadan junioriliigoista enemmän kuin kukaan muu tällä keskustelufoorumilla vertasi Manthaa rikkaan miehen laituriversioon Jeff Carterista tai Rick Nashiin. Jos lopputulema on edes tuo ensin mainittu niin olen kyllä ihan iloinen. Puolustuspelaamista on toki parannettava jos mielii päästä kokeilemaan, mutta ei kaikkien tarvitsekaan puolustaa eikä edes treenata samalla innolla kuin jotkut Patrice Bergeronit tai Kris Draperit. Kovalla treenillä voi päästä pitkälle, mutta jos olet aivan täydellinen talentti niin vähemmälläkin treenillä pääset vielä pidemmälle. Juuri tällä hetkellä Mantha toki pelaa aivan väärää liigaa. Ymmärtäähän sen, ettei sitä aina jaksa tuollaisessa sarjassa keskittyä ihan täysillä mikäli dominoi sitä hyökkäyspäässä aivan kympillä. AHLään kun ensi kaudeksi tulee, niin jollei puolustaminen yhtään maistu, Blashill pistää sen väkisin maistumaan.

___

Nykyjoukkueestakin jotain.

- Howard ja Helm palaavat kokoonpanoon tänään. Helmillä nyt toki lienee aika huonot muistot viime Nashville-reissusta ja comebackista silloin, mutta toivottavasti tänään menisi hiukan paremmin.

- Franzenilla on aivotärähdys ja Winter Classic jää mieheltä ainakin väliin. Ikävämpi homma.

- Monsterilla on taas jotain pientä nivusissa, mutta eiköhän tuo tuosta tokene.

- Clearya osui kiekko naamaan Florida-pelissä ja huomenna olisi hammaslääkäri. 10 hammasta oli lähtenyt. Se ei kuitenkaan riittänyt edes siihen, että mies oltaisiin tiputettu kokoonpanon ulkopuolelle. Soturi. Olisihan tuo nyt silti voinut huilata.

- Yön kokoonpanot:

Tatar - Datsyuk - Vesipullo
Nyquist - Zetterberg - Alfie
Jurco - Helm - AKader
Miller - Andersson - Cleary

O____O, Eaves

Kronwall - Smith
Quincey - DeKeyser
Lashoff - Kindl

Howard
Mrazek
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Mutta ei siinä ole mitään uutta. Manthaa on aina kritisoitu ja tullaan aina kritisoimaan näistä pelin ulkopuolisista hiihtelyistä sun muista. Olisin melkein enemmän huolissani jos Manthan peliä ylistettäisiin maasta taivaisiin. Nythän tämä on hienoa kun mies pelaa paskasti ja tekee silti tuollaiset tehot. Aina on varaa parantaa. Ja jos Jeff Blashillin kouluun pääsee niin siellähän sitten myös parannutaan. Jeff Blashill, se jätkä jonka koutsaamassa joukkueessa Thomas "12.00 GAA, 62,5%" McCollum saa kiekkoja kiinni yli 92 torjuntaprosentilla. Mantha voi kolmen vuoden päästä pelata vaikka Datsyukin tai Zetterbergin ja Nyquistin kanssa samassa ketjussa. Nyquist on siihen mennessä kehittänyt puolustuspeliä entisestään ja miehestä tullee tuollainen Alfredsson vol.2 puolustussuuntaan. Siihen sitten jo hiukan väsyneistä Selke-veljistä toinen sentteröimään niin Mantha voi allekirjoittaneen puolesta hiihdellä niin paljon kuin lystää. Ne kaksi ketjukaveria hoitavat sen puolustamisen.

Nimimerkki Eager, joka käsittääkseni tietää Kanadan junioriliigoista enemmän kuin kukaan muu tällä keskustelufoorumilla vertasi Manthaa rikkaan miehen laituriversioon Jeff Carterista tai Rick Nashiin. Jos lopputulema on edes tuo ensin mainittu niin olen kyllä ihan iloinen. Puolustuspelaamista on toki parannettava jos mielii päästä kokeilemaan, mutta ei kaikkien tarvitsekaan puolustaa eikä edes treenata samalla innolla kuin jotkut Patrice Bergeronit tai Kris Draperit. Kovalla treenillä voi päästä pitkälle, mutta jos olet aivan täydellinen talentti niin vähemmälläkin treenillä pääset vielä pidemmälle. Juuri tällä hetkellä Mantha toki pelaa aivan väärää liigaa. Ymmärtäähän sen, ettei sitä aina jaksa tuollaisessa sarjassa keskittyä ihan täysillä mikäli dominoi sitä hyökkäyspäässä aivan kympillä. AHLään kun ensi kaudeksi tulee, niin jollei puolustaminen yhtään maistu, Blashill pistää sen väkisin maistumaan.

Täytyy vain luottaa siihen, että tuo Blashill sitten on sen tason poppamies kuin annat ymmärtää (joskin hieman mysteeriksi jää se, että mitä tekemistä jonkun maalivahdin tilastojen muutoksessa on tässä asiassa - varsinkin kun kyse on eri sarjoista ja yhden ottelun otannalla). Kova on ainakin miehellä vastuu asiassa. Se, että hiihtelee jossain Q:ssa kovat tehot "paskalla asenteella", ei ole mikään kovin positiivinen asia, vaikka näin tunnut kuvittelevan. Varsinkin, jos se perustuu myös keskivertojunnua pidempään varteen (eikä edes suoraan fyysisyyteen). Mikhail Grigorenko voi kertoa tästä asiasta enemmän.
 
Viimeksi muokattu:

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Alfie puuttuu sittenkin kokoonpanosta ylävartalovamman takia. Eaves kehissä. Dissonanssin kanssa jatketaan huomenna.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
hieman mysteeriksi jää se, että mitä tekemistä jonkun maalivahdin tilastojen muutoksessa on tässä asiassa - varsinkin kun kyse on eri sarjoista ja yhden ottelun otannalla).
Yksi ottelu kertoo kaiken maalivahdista!

Sen takia historiankirjoihin jää ylimpänä nimi Brian Boucher.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Howard on kyllä hukassa. Nytkin toki paussi alla, mutta ihan kaikki rannarit ei vaan saa upota. Todella shaky muutenkin, kaverilla ei nyt pitäisi olla mitään asiaa maalin suulle.

Jos Monsterin nivuset on osissa, niin Mrazekilla vaan sitten.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Howard on kyllä hukassa. Nytkin toki paussi alla, mutta ihan kaikki rannarit ei vaan saa upota. Todella shaky muutenkin, kaverilla ei nyt pitäisi olla mitään asiaa maalin suulle.
Jos Monsterin nivuset on osissa, niin Mrazekilla vaan sitten.

Joo kyllä neljä viidestä olisi pitänyt napata normi päivänä kiinni. Vituttaa jo valmiiksi nähdä Jimmy klassikossa uunissa, jos kerta Monsteri on TAAS paskana.

Jäi taas paska fiilis pelistä eikä hirveitä odotuksia ole keskiviikon suhteen. No onneksi noista ulkoilmapeleistä ei koskaan tiedä.

Pavelin ja Eavesin onetimerit oli komeita viime yönä. Helm oli taas mukava nähdä.
 

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Kyllä meni Jimmylle helposti pari. Onhan siellä paussia ollut, mutta silti.Pelihän oli täysin voitettavissa, ja paremmalla maalivahdilla olisi voitettu. Komeita oli Wingsin maalit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös